Strabunica stie tot

Redactia
Cum se pregateste un geamantan - Alegeti hainele pe care vreti sa le impachetati si puneti-le la indemana, pe pat.. - Pregatiti cateva coli mari de hartie de impachetat.. - Pe fundul valizei puneti pantofii, varati in pungi, ciorapii, lenjeria de corp si puloverele care nu se sifoneaza. Deasupra ast...

Cum se pregateste un geamantan - Alegeti hainele pe care vreti sa le impachetati si puneti-le la indemana, pe pat.
- Pregatiti cateva coli mari de hartie de impachetat.
- Pe fundul valizei puneti pantofii, varati in pungi, ciorapii, lenjeria de corp si puloverele care nu se sifoneaza. Deasupra asterneti doua coli de hartie.
- Stratul urmator: pantaloni si maieuri. Atentie: nu indoiti pantalonii in dreptul genunchilor, ci in zona coapselor. Nu se vor sifona. Mai puneti un strat de hartie de impachetat.
- Jachetele se impacheteaza cu nasturii in jos si cu manecile impaturite la spate. Taioarele se aseaza cu nasturii in sus, pe toata lungimea valizei. Manecile se incruciseaza in fata. Mai puneti o coala alba.
- Ultimul rand de haine e compus din bluze si alte piese de imbracaminte care se sifoneaza. Drum bun!

</b><b>Cum puteti economisi la cumparaturi - Nu mergeti niciodata sa cumparati cu stomacul gol. Veti cumpara de doua ori mai multe alimente decat aveti nevoie.
- Nu mergeti la cumparaturi cu prietene mai instarite ca dvs. Cand le ia apa, va veti simti obligate sa cumparati si dvs. mai mult si mai scump.
- Nu cumparati spontan lucruri mai scumpe de un milion. Lasati obiectul sa astepte pana a doua zi. Noaptea este un sfetnic bun.
- Fixati-va teluri precise cand mergeti sa cumparati: "Vreau un anume obiect care sa nu coste mai mult de-atat". Stilul: "Vad eu ce-o sa gasesc" e foarte periculos.
- Fiti la fel de zgarciti precum miliardarii. Numai cine economiseste devine bogat. Adunati fiecare leut.