Sanatate

Redactia
Cititorii Intreaba.... . . "Fratele meu are tumora la nivelul planseului bucal" Fratele meu, in varsta de 36 de ani, a fost diagnosticat cu tumora maligna la nivelul planseului bucal. Sunt disperata si nu stiu ce sa fac. A fost operat de doua ori ca sa i se extirpe si sa i se curete tesutul. Doctorul...

Cititorii Intreaba...


"Fratele meu are tumora la nivelul planseului bucal" Fratele meu, in varsta de 36 de ani, a fost diagnosticat cu tumora maligna la nivelul planseului bucal. Sunt disperata si nu stiu ce sa fac. A fost operat de doua ori ca sa i se extirpe si sa i se curete tesutul. Doctorul spune ca totul e in defavoarea lui: varsta, stadiul bolii, fumatul... Daca ma puteti ajuta cu retete sau cu adrese catre alti doctori, va rog din tot sufletul sa o faceti. Sper ca imi intelegeti durerea. Astept raspuns in revista. Va multumesc.
M.D.


</b><b>"Exista o substanta numita Cromlastatin?" Am vazut in februarie la National Geographic, la Tv, o emisiune in care se afirma ca americanii au descoperit o substanta (extrasa din salvie sau salcie, nu mai retin) eficienta in tratarea neoplasmului. Se afirma ca dupa administrarea ei, la interval de 24 de ore, omoara 95% din celulele maligne (canceroase) in trei tipuri de cancer, printre care si cel de san. Am 39 de ani si in urma cu doi ani si jumatate am fost diagnosticata cu cancer de san stadiul Ii B. Am fost tratata chimioterapic, chirurgical, iradiata, mi s-a aplicat hormonoterapie de inhibitie chimica ovariana, dar boala vicleana a recidivat deja (debut de metastaze osoase). Timpul devine pentru mine (si pentru multe alte femei) tot mai pretios! Fetita mea are doar cinci ani si jumatate! Disperata fiind, intreb: a auzit cineva de aceasta substanta? Ce este? Este omologata? A intrat in fabricatie? Exista o speranta? Cu adanca credinta,
Olimpia - tel. 0744/49.18.96,
e-mail: calidasa@personal.ro


</b><b>"Prietena mea sufera de artrita temporo-mandibulara" De aproximativ un an, prietena mea (36 ani) se confrunta cu o problema de sanatate pe care nu reuseste sa o depaseasca. Daca vorbeste mai mult de jumatate de minut, incepe sa-si controleze cu dificultate maxilarul inferior, are senzatia ca limba ii aluneca in afara si articuleaza cu greutate cuvintele. La acestea se adauga o ameteala permanenta. Analizele efectuate, controlul neurologic si tomografia nu au evidentiat nici un fel de disfunctionalitate. Dupa numeroase consulturi la medici care nu au dat nici un diagnostic, un specialist in chirurgie maxilo-faciala a stabilit ca este vorba despre o artrita temporo-mandibulara si i-a prescris sase sedinte cu laser, in urma carora nu i-au disparut decat ametelile. Ii rugam pe cititorii care detin informatii in privinta acestei boli si a remediilor de orice natura, sa ne raspunda in paginile revistei sau sa ne contacteze telefonic. Va multumim tuturor si va dorim multa sanatate!
Diana Petrache - tel. 0237/61.71.43,
e-mail: d_petrache@hotmail.com


</b><b>"Tatal meu a fost diagnosticat cu carcinom bronho-pulmonar" Tatal meu (54 ani) a fost operat de curand, iar la examenul histo-patologic i s-a pus urmatorul diagnostic: carcinom bronho-pulmonar adeno-scuamat cu invazia tractului paraaortic cu metastaze in limba ganglionului paraaortic. Va rog mult sa ne ajutati cu un tratament naturist care a dat rezultate. Va multumesc anticipat.
Anca B. - Oradea


</b><b>"Sufar de mielita toracala T8 cu parapareza progresiva" Dupa operatia de chist hidatic pe ficat, m-am simtit din ce in ce mai rau, nu mai aveam stabilitate in picioare, talpile imi erau tot timpul amortite, aveam dureri de coloana. Am facut radiografie la coloana, in urma careia mi s-au descoperit ciocuri pe coloana si vertebre deplasate. Am urmat tratament cu injectii antireumatice. O perioada m-am simtit mai bine, dar din ianuarie 2003 nu am mai putut sa merg deloc, nu mi-am mai simtit picioarele de la bazin in jos. Piciorul drept il ridicam cu mana. Facusem o parapareza. Am facut tratament cu Dextametazona si vitaminele B1 si B6. Treptat, am inceput sa-mi simt ambele picioare, dar nu am stabilitate in ele, deci nu pot sa merg. Am fost internata in luna februarie a.c. la Spitalul Militar Central Bucuresti, unde mi s-a facut examen Rmn, in urma caruia s-a stabilit diagnosticul de mielita toracala T8 - parapareza progresiva. Neurologul mi-a administrat un tratament cu solutie de Solumedrol, Amoxixilina, Omeran timp de o saptamana, dupa care am simtit o usoara ameliorare. Apoi am fost externata, continuand acasa tratamentul cu Prednison, B1, B6, Omeran, Dicarbocalm, dar nu ma simt deloc bine. Simt niste curenti in picioare, talpile imi sunt amortite, nu pot merge, am crize dureroase si dese. Va multumesc din tot sufletul si va doresc tot binele din lume.
Elena Calen - Slanic-Prahova, tel. 0244/24.09.18


</b><b>"Sufar de keratodermie palmoplantara" Am keratodermie palmoplantara (pielea mi se ingroasa la maini si la picioare). Am incercat o sumedenie de tratamente, dar, nestiind care este cauza, am tratat numai efectul. De pe Internet am aflat ca boala are si alte aspecte pe care le regasesc la mine: descuamarea accentuata a pielii, caderea parului, fotofobie (cel mai important aspect). Daca exista cineva care cunoaste cauza declansarii bolii sau un tratament cat de cat eficace, il rog sa ma ajute. Cu adanca recunostinta,
Monica - Timisoara


</b><b>"Doctorii nu-mi pot pune un diagnostic" Am 35 de ani si de aproximativ cinci-sase ani ma confrunt cu niste simptome ciudate, si anume: senzatie puternica de sufocare (inclusiv in timpul noptii), ameteala usoara, dar persistenta, uscaciune a gurii. Am perioade cand ma simt foarte bine, apoi, fara nici un motiv aparent, aceste simptome reapar, mentinandu-se uneori pe parcursul mai multor saptamani. In urma nenumaratelor analize si investigatii facute, nu mi s-a pus nici un diagnostic. Exista cineva care ma poate ajuta? Va multumesc.
Dragos Georgescu


</b><b>"Sufar de tromboza de artera principala" Va rog sa-mi recomandati un tratament naturist pentru tromboza de artera principala sau o clinica in Europa unde pot fi supus unei interventii chirurgicale care sa-mi rezolve problema.
A.N. - tel. 0744/17.19.29

</b>
<b>
"Exista tratament pentru coccigodinie?" Caut disperata un tratament pentru coccigodinie (la radiografie s-a descoperit deplasarea unei vertebre de la coccis). Supozitoarele nu le suport si pentru mine pozitia sezand a ajuns un supliciu. Va multumesc anticipat.
Adina


</b><b>"Se poate trata naturist insomnia la bebelusi?" Sunt bunica unei fetite de un an si o luna. Pana la varsta de patru luni, fetita a avut un somn normal. De la aceasta varsta insa nu mai are somn. Ziua nu doarme mai mult de o ora, iar seara se culca la ora 24:00 - 1:00 si se trezeste aproape din ora in ora. Mentionez ca este inca alimentata la san, dar mananca si mancare gatita. Chiar daca este satula si curata, nu doarme. Va rugam sa ne ajutati, pe mine, dar mai ales pe fiica mea, care din aceasta cauza este foarte obosita tot timpul. Daca cineva ne poate ajuta cu vreo recomandare, il rugam sa ne scrie in paginile revistei. Va multumesc si Dumnezeu sa va ajute.
Ana-Maria C. - Ungheni, jud. Mures


</b><b>"La cea mai mica concentrare, obosesc foarte mult" De cand am dat bacalaureatul am mereu o problema care nu-mi da pace. De fiecare data cand ma concentrez, cand vreau sa port o discutie serioasa si incerc sa fiu atenta, obosesc atat de crunt, incat trebuie sa ma intind, chiar sa dorm doua ore pentru a-mi reveni. Respir greu, sunt ametita, imi vajaie capul si uneori am intepaturi in inima. Mi-am facut toate analizele si sunt bune, mi s-a descoperit doar o gastrita hiperacida. Daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema, il implor sa-mi dea un sfat.
Mirela - Bucuresti, e-mail: cris_mirela@k.ro


</b><b>"Nu pot scapa de o infectie la picior" In urma unei pedichiuri brutale si a unui pantof stramt, acum doua luni m-am ales cu o infectie la unghia degetului mare de la picior. Am facut tratament cu Oxacilina (cu o luna in urma), local cu tinctura de iod, Oximed, Betadine, fara nici un rezultat. Unghia supureaza in continuare, am dureri si nu ma pot incalta aproape cu nimic. Doresc sa evit operatia, pentru ca sunt mama a doi bebelusi si nu ii pot lasa singuri, ca sa merg des la tratamente in spital. Intrucat am ajuns la capatul rabdarii, sunt receptiva la orice sugestie de tratament (inclusiv alopat) din partea cititorilor acestei minunate reviste. Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Monica - Bucuresti

Leacuri de la cititori


Cum se vindeca colibaciloza Stimati si dragi cititori,
Dupa mai multi ani de tratament pentru colibaciloza, cu toate antibioticele existente, facand schimb de pareri si retete cu persoane care au aceeasi afectiune de 20-30 de ani, mi-am echilibrat sanatatea cu urmatorul procedeu: tinctura de ienupar - cate trei picaturi de trei ori pe zi, inainte de masa, dizolvate intr-o lingurita de apa. Casete cu albastru de metil - reteta magistrala, recomandata de medicul de familie, 1 caseta seara, la culcare, cu apa calduta, tinuta in gura, pana se inmoaie caseta si se poate inghiti. Apa de izvor sau apa plata sau apa fiarta si racita sau apa distilata, fiindca apa de la chiuveta are clor si o doza de colibacili si alte microorganisme intr-o proportie care deranjeaza un organism in suferinta. Caldura - intr-o sticla se pune apa fierbinte la meatul urinar, fiindca cistita produce hipotermie si contractii dureroase. Alimentatie - fara sare si 80% vegetarian, fara zahar; hidrocarburile ajuta la inmultirea bacteriilor E.Coli. Iaurt - in vagin se pune un tampon de tifon inmuiat in iaurt, seara la culcare, sau se unge mucoasa cu ulei de catina, intern. Ulei presat la rece - se tine in gura de trei ori pe zi, cine poate sa-l agite printre dinti, cateva minute, si se scuipa. Atentie, este foarte toxic, nu se inghite nici o picatura, are putere de extragere a toxinelor din cavitatea bucala si glandele salivare. Tratamentul se face doua saptamani. Trebuie avut grija ca incaltamintea sa fie calduroasa si imbracamintea la fel. Se poate bea ceai de coada-calului, un litru pe zi, indulcit cu miere de albine sau nu. Le doresc persoanelor in suferinta sanatate si daca au nevoie de lamuriri suplimentare, sa-mi scrie.
Valeria Petriu - str. Lacurilor 1, O.P. 8,
Brasov, cod 2200


</b><b>Reteta contra chisturilor maligne Ma numesc B. I., sunt din Deva si am 54 ani. In anul 2000 aveam 52 ani si in luna iunie m-am externat de la Spitalul Judetean Oradea, unde am suferit o interventie chirurgicala ginecologica pentru extirparea unui chist malign. Am suferit si de anemie generala, hipotensiune (9 cu 5) si hepatita cronica. Dupa ce am iesit din spital, am inceput un tratament care a constat in: control amanuntit prin iridologie; polivitamine pe baza de grau incoltit; o cura de oua de prepelita, de 120 oua in 20 zile; o cura de ulei de masline (virgin); ceai hepato-biliar (anticancerigen). In fiecare ceai introduceam cate o pastila de argila "Favisan" (Lugoj) si puneam cate 5 picaturi de tinctura suedeza din 40 de plante. Tot tratamentul a fost recomandat de mineralogul Bazil Herdea din Deva (str. Aurel Vlaicu nr. 156, tel. 0254/21.37.52, 0723/88.97.73). Am fost oprita de la toate alimentele care produc aciditate si s-a pus baza pe mancarurile cu 100% alcalinitate. Tratamentul a fost dat pentru patru luni. Dupa o luna si jumatate, cand mi s-a luat din nou tensiunea, aveam 13 cu 7, asa cum o am si in prezent. Analizele au fost din nou facute la Deva, Bucuresti si Paris (fetita mea locuieste in Franta) si rezultatele lor sunt foarte bune. Nu va suparati ca nu imi dau numele, pentru ca nu am vrut si nici nu doresc sa fiu deranjata cu telefoane. Nici vecinii nu au stiut ca am fost bolnava. Acum, multumesc lui Dumnezeu, sunt sanatoasa. Va multumesc si dvs., redactiei revistei "Formula As", si va doresc sa puteti ajuta in continuare pe toata lumea.
B. I. - Deva


Leac contra fumatului Am fost si eu fumator ani multi. Imi tot propuneam termene de la care sa nu mai pun tigara in gura. Colegii de munca faceau chiar haz pe seama trecerii peste aceste termene. Si poate mai fumam cine stie cat, daca intr-o zi nu s-ar fi petrecut urmatoarele. Reintors de la slujba, am luat-o in brate pe cea mai mica dintre odrasle, dar care nu s-a lasat sarutata, intorcand capul. Mi-am dat seama ca nu era alta cauza decat ca duhneam a tutun. Am asociat intamplarea cu faptul ca si sotia ma cam evita din acelasi motiv, cu toata armonia ce exista in cuplul nostru... De data asta, hotararea era categorica: nu mai pun tigara in gura orice s-ar intampla. Nu auzisem sa fi murit cineva din lasatul de fumat si eram convins ca nici mie nu mi se va intampla. Din clipa aceea m-am cam izolat de lumea fumatorilor si nu m-am lasat ademenit de tutun, nici cu privirea. Am respins toate ispitele si mi-am luat ca argument ceea ce spusese o tanara colega cand a fost intrebata de ce a renuntat la barbatul X. Iata raspunsul tinerei: "Cand eram in preajma lui, ma simteam mai rau decat intr-o gura de canal". M-am incapatanat sa merg pe calea cea noua si mare mi-a fost bucuria, constatand ca pentru sotie si copii eram "un altul"... Reteta mea, bazata strict pe vointa, m-a ajutat sa scap de tutun.
Recunosc si acum, dupa mai bine de 30 de ani, ca am dus cea mai grea lupta, lupta cu mine insumi. In plus, afirm cu toata sinceritatea ca sunt mai robust fizic si cu mai multa pofta de viata decat atunci cand eram tanar, dar fumator. Dupa ce am renuntat la fumat mi-au disparut durerile de stomac si greutatea in respiratie, fara alt tratament.
Dan Nicolae - com. Luna, jud. Cluj, cod 3364

Cititorii multumesc pentru vindecari</b>
<b>

</b><b>Din Germania
"Dumnezeu, prin puterea lui nemarginita, mi-a daruit prin revista dvs. sanatatea si mi-a prelungit viata"
Mult stimate doamne,
Mult stimati domni,
Ieri am vazut la Tvr International emisiunea "Profesionistii", invitata fiind d-na Sanziana Pop. Fiindca ma numar printre cititorii constanti ai revistei si pentru ca apreciez efortul depus la alcatuirea ei, sper ca prin textul de fata sa ii fac d-nei Sanziana o bucurie, oferind aceasta "dovada" de eficienta a paginilor de sanatate pe care le publicati.
In 1996 am fost bolnav de cancer ganglionar si nu am scapat de citostatice, desi am incercat nenumarate alte tratamente mai inainte. Boala mea devenise din acuta in cronica, dar nu putea fi vindecata cu citostatice, care imi distrugeau mai repede organismul decat cancerul. Intr-un moment de ragaz - cand doctorul voia sa ma bage intr-un asa-zis "tratament-baros", constand in administrarea unor doze mortale de citostatice, cu extragere prealabila de maduva osoasa -, am primit de la un prieten din Bucuresti o pagina a revistei "Formula As", in care se vorbea despre prof. dr. Ion Brad si cercetarile lui privind catina alba si rosie. Mi-am procurat sucurile de catina, dar nu au adus vreo ameliorare semnificativa a bolii. Insa pe spatele acestei pagini era o relatare despre o carte aparuta in Germania, si anume "Ein Ganz besonderer Saft: Urin" ("Un suc miraculos: urina"). Am cumparat cartea si am inceput urinoterapia proprie, pe baza descrierii din aceasta carte, care fusese tradusa si in Romania. Boala mea s-a vindecat definitiv!
Dumnezeu, prin puterea Lui nemarginita, mi-a daruit prin intermediul revistei dvs. sanatate si mi-a prelungit viata cu cine stie cati ani sau cate decenii! Pentru aceasta, raman recunoscator revistei "Formula As". In continuare, relatez povestea amanuntita a bolii, scrisa pentru un alt prieten, bolnav tot de cancer, dar la plaman, si care s-a vindecat tot cu urinoterapie proprie.
Pe baza sfaturilor mele s-a mai vindecat si o doamna din Romania, avand metastaza in stadiu avansat, poate la doua saptamani de moarte. Ar fi bine sa publicati aceasta poveste a bolii mele. Poate si alte boli, de natura alergica, sau avand alte cauze se pot vindeca cu urina proprie. Noi am ajuns sa folosim in familie "sucul miraculos" si la alte boli neplacute, dar care nu sunt atat de grave, cum ar fi: conjunctivita, acnee, rani acute prin lovire sau taiere, guturai, eczeme s.a. Urina este tot atat de sarata ca si sangele (este sange alb), are gust sarat-amarui, deci este mai suportabila la gust decat sarea amara sau untderetina.


1. Declansarea bolii Dragul meu frate de suferinta, Costel,sa incepem sa-L rugam pe Dumnezeu ca astazi, in apropierea ajunului Craciunului, sa te insanatosesti prin puterea si vointa Lui si prin sfaturile mele! Ti-ai dorit de Craciun sanatate! Sa te ajute Dumnezeu si Mos Craciun sa le dobandesti. As avea mult de scris, si nu vreau sa intru in prea multe amanunte asupra bolii mele vindecate definitiv. De aceea ma voi margini numai la sfaturile privind boala ta.
Cancerul este o boala care loveste pe cei foarte puternici si sanatosi, care anterior nu au suferit de gripe, care nu au mai avut de decenii temperatura. Cancerul este declansat de o problema psihica. La mine, limfomul (inflamarea multor ganglioni din tot corpul si marirea lor pana la dimensiuni exagerate) galopant ("hohes malignes Limphom") a fost declansat de un efort nemaipomenit la care am fost supus in 1996 la serviciu, urmat de stres, in Spania, pe un santier, si apoi de deziluzia ca acel contract care sperasem sa dureze mai multe luni a fost reziliat dupa o luna. Boala a avansat rapid, pe zi ce trecea. Deci, trebuie sa faci o analiza a sufletului tau si sa vezi ce nemultumire, ce deziluzie, care este motivul declansarii bolii la tine. Daca printr-o analiza intensa interioara reusesti sa descoperi cauza nemultumirii, lupta este 90% castigata. Prin rugaciune si prin autoumilinta trebuie sa accepti prin ce ai trecut, sa accepti starea de fapt, sa uiti ambitia care te-a inversunat sau tristetea pe care ai avut-o in urma unei deziluzii in viata, in meserie, in casnicie sau in familie. Cauza trebuie s-o stii numai tu si sa-ti deschizi sufletul intr-o comunicare cu Dumnezeu, cu Care sa vorbesti in gand si Care te va ajuta sa descoperi cauza bolii.


2. Pozitia fata de boala si doctori Aici trebuie sa ma intorc iar la mine. Pozitia fata de boala a fost total pozitiva: am considerat-o ca pe o raceala si-am stiut de la inceput ca ea mi-a fost data ca sa fiu incercat, sa imi fie incercata credinta, asa cum a fost incercat Iov (vezi cartea lui Iov din Vechiul Testament).
Am fost chinuit de doctori cum nu iti inchipui. Pe acei doctori care urmaresc numai avantajul lor material si care au tradat juramantul lui Hypocrates, ii urasc si sunt dusmanii mei. Ei sunt intruchiparea diavolului pe pamant: atei si mandri pe falsa invatatura a cartilor asa-zis stiintifice, care nu au nimic cu adevarata stiinta universala, la care omul nu poate ajunge decat prin extrapolare spirituala si numai fiind ajutat prin rugaciune, comuniune spirituala cu Dumnezeu. Ei ii chinuie pe bolnavi si ii omoara incet, cu otravurile care distrug efectele bolilor, dar nu vindeca boala. Este stiut ca orice cancer este o reactie de aparare a corpului, care aduna intr-un anumit loc al lui celulele bolnave ca intr-o inchisoare. Ce fac doctorii? Distrug inchisoarea prin operatie, prin chimioterapie, prin radiatii. Boala insa, nefiind vindecata, revine la putin timp, daca nu si mai repede, devenind galopanta, facand metastaze, omorand corpul.


</b><b>3. Scurta descriere a luptei mele Imediat ce diagnosticul a fost definit, am inceput sa ma hranesc dupa metoda Zen (orez nedecorticat fiert). Dupa 10 zile, boala a avut o schimbare; ganglionul din dreapta de la gat s-a micsorat, iar cel din stanga s-a marit si a mai aparut in stanga, langa falca, pe os, un nod foarte tare, ca o excrescenta pe maxilarul inferior. Dupa aceea, am flamanzit circa doua saptamani, ultimele zece zile petrecandu-le la sanatoriul privat "Von Weckbecker" din Bad Brckenau (profilat pe terapie alternativa). Nu mancam nimic, mergeam, pe zi, 7 km dimineata si 10 dupa-masa. Acolo am facut bai zilnice ale colonului (clisme cu introduceri si eliminari succesive de ceai de musetel, timp de 10 minute), sauna. Am slabit de la 82 kg la 64 kg. Ganglionii pareau ca explodeaza: se micsorau, dar se inmulteau in tot corpul. Atunci au aparut si in plaman. Poate daca treceam peste rugamintile nevesti-mi, sa vin acasa, si continuam infometarea 40 de zile (post) m-as fi vindecat numai prin asta. Parerea mea era insa ca ganglionii ar fi trebuit numai sa se micsoreze, dar nu sa se si inmulteasca. De aceea am acceptat destinul si am decis sa fac chimioterapie. Chimioterapia a durat din decembrie 1996 pana in aprilie 1997 si a distrus, intr-adevar, ganglionii mari, dar nu a vindecat boala, fiindca ganglionii mici au rezistat si nu au scazut nici un milimetru in decursul timpului. (Eu aveam in mine doua boli, una galopanta si alta usor maligna; chimioterapia a vindecat-o numai pe cea galopanta; dar cauza bolii, cea usor maligna, care m-a insotit de cand m-am nascut, parea invincibila.)
Chimioterapia a reusit sa imi afecteze maduva din oase, astfel incat si astazi am valori ale globulelor rosii, trombocitelor si leucocitelor sub normal. Pericolul cel mai mare in cancerul la plaman este ca bolnavul, prin chimioterapie, este pradat de arma de lupta contra infectiilor, este pradat de leucocite. Ele sunt distruse de otrava din substantele din chimioterapie. Astfel, un coleg de la Siemens, care s-a imbolnavit la scurt timp dupa mine de cancer la plaman si a fost operat in Erlangen (in noiembrie 1996), a murit in iulie 1997, de o congestie pulmonara.
In aprilie 1997 am facut ozonoterapie, care m-a intarit putin, dar nu a avut efect asupra bolii. Dintr-o intamplare, am citit intr-o revista din Romania (revista "Formula As", din 1997, aprilie) despre o carte aparuta in Germania, numita "Un suc miraculos, urina", scrisa de Carmen Thomas. Am cumparat-o din librarie, fara sa imi pun vreo speranta anume, ci numai zicand: le-am incercat pe toate, hai s-o incerc si pe asta!


4. Medicatia miraculoasa Dimineata se strange prima urina proprie, stand cu fata la rasarit si aruncand primul jet, care spala caile urinare, oprind cantitatea din mijloc. La sfarsit, cand simti ca s-a cam terminat, arunci ultimul jet de urina (o lasi sa curga in Wc). Eu nu strang decat 100 ml, folosind un borcanel. Am un program intens dimineata, fac gimnastica, ma spal cu apa rece, asa incat urina are timp sa se raceasca. Inainte de micul dejun, pun urina intr-un pahar curat pe masa. La inceput, pentru ca imi era tare scarba si mi-era teama ca vomit, am pus in ea o lingurita de suc de sfecla rosie, pe care il beau si in timpul zilei, fiind foarte sanatos. Aceasta lingurita de suc are rolul de a schimba culoarea din pahar, astfel incat efectul psihologic legat de ideea ca in pahar este urina dispare. Culoarea rosiatica obtinuta mi-aducea aminte de culoarea otravii pe care mi-o infuza doctorul.
Spun o rugaciune cam asa: "Doamne, Dumnezeule, creatorul lumii si al meu, robul tau, iti multumesc pentru acest medicament pe care mi l-ai dat prin corpul meu creat de Tine, si laudat fie numele Tau cel Sfant, amin!".
Jumatatea de pahar o beau in trei randuri. Este foarte important sa clatesti prin gura lichidul, pentru ca sa patrunda direct in circuitul limfatic, prin orificiul aflat sub limba. Ai sa vezi ca gustul urinii nu este insuportabil. Este putin sarata, amaruie, salcie, dar mai buna la gust decat sarea amara. Am observat ca ea are in fiecare zi alt gust. Dupa circa trei luni, fiind intr-o deplasare si neavand la mine sucul de sfecla, am baut-o cum e ea si am constatat ca lingurita de suc nu aducea nici o schimbare in gustul ei. Dupa ce beau paharul, iau micul dejun. Asta este toata medicatia pe care am folosit-o. La numai trei zile de cand am inceput sa beau urina, ganglionul mostra de sub umar, care devenise in decembrie cat o minge de tenis, s-a micsorat cat un sambure de maslina, deci cam 2/3. Dupa o luna, au disparut toti ganglionii exteriori, mai ramanand unul in abdomen, care in decembrie era mare cat un ou de gasca si in aprilie avea diametrul de 3 cm. La sase luni deci, cam in octombrie 1997, doctorul nu a mai putut vedea nici un ganglion in interior. Singurul ganglion care mai ramasese era unul pe care il aveam din nastere, la gat, in stanga, deci care m-a insotit 55 de ani. Intr-o buna zi, prin aprilie 1998, cand am pus mana sa vad ce mai face ganglionul de pe gat, disparuse si acesta.


</b><b>5. Drept incheiere Este cunoscut ca indienii din India, fiind oameni foarte saraci, care nu isi permit sa plateasca un doctor, beau in fiecare zi, unii de mai multe ori pe zi, urina proprie. Cum explic eu vindecarea, lasand la o parte aspectul rugaciunii? Urina contine: hormoni, virusuri si parti care dau informatii asupra bolilor din corp. Probabil ca reintroducand in corp aceste informatii, sistemul de aparare al lui recunoaste cauza bolii; probabil ca ceva din urina marcheaza celulele canceroase, astfel incat ele sunt mancate de limfocite.
Draga Costel, sfatul meu este sa incepi acest tratament cu curaj.
La mine, cand doctorul Eckart a vazut cum chimioterapia, nici dupa a cincea sedinta, nu ataca decat celulele mele sanatoase din sange, a propus sa fac o doza puternica, cu recoltare prealabila de maduva osoasa, care sa imi fie injectata dupa "bombardamentul" nimicitor, care ar fi distrus totul in maduva si in corp. Am refuzat acest tratament pe motivul ca partea periculoasa a bolii a trecut, ganglionii s-au micsorat, desi nu au disparut, deci nu ma mai aflu in zona periculoasa, asa incat voi incerca alte metode. In acea perioada am aflat si am inceput tratamentul de "Urinoterapie cu urina proprie", care mi-a salvat viata.
Iti doresc putere si ajutor de la Dumnezeu si sa aud peste o luna ca leucemia ta s-a vindecat. Eu continui tratamentul in fiecare zi.
Cu dragoste frateasca,Lucian Axinteanu - Leutenbach, Germania, tel. 09199-1367