Cititorii Intreaba...

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Fetita mea are nefrocalcinoza si displazie renala microchistica" . Fetita mea in varsta de 2 ani si jumatate este diagnosticata cu nefrocalcinoza si displazie renala microchistica bilaterala, ceea ce nu suna deloc bine, pentru ca deocamdata nu se cunoaste un tratament si evol...

Cititorii Intreaba...

"Fetita mea are nefrocalcinoza si displazie renala microchistica"

Fetita mea in varsta de 2 ani si jumatate este diagnosticata cu nefrocalcinoza si displazie renala microchistica bilaterala, ceea ce nu suna deloc bine, pentru ca deocamdata nu se cunoaste un tratament si evolutia poate fi deosebit de nefavorabila. Pentru a-i da totusi sansa supravietuirii, vreau sa aflu daca in tara noastra sau in alta parte exista medici care studiaza aceasta boala, care cauta sau poate chiar au elaborat un tratament, niste medicamente sau alte metode care sa o poata vindeca. In acest scop intentionez sa infiintez o asociatie nonprofit care sa se ocupe atat de sprijinul copiilor din Romania, afectati de aceasta boala, cat si de sprijinirea celor care incearca sa puna la punct un medicament impotriva ei. De aceea, doresc sa intru in contact cu doctori si cu parintii copiilor afectati de aceasta boala, indiferent de varsta. Mi-ar fi de asemenea de mare folos daca mi-ati putea indica institutii de profil din Romania si alte tari, spitale si clinici de boli renale, laboratoare si fabrici de medicamente. Va multumesc anticipat.
Sebastian Nita - Aleea Trandafirilor, bl. P1, ap. 18, Targoviste, e-mail: seba8nst@yahoo.com

"Am neoplasm de col uterin recidivant"

In februarie 2003 m-am operat de neoplasm de col uterin stadiul Ii. Am facut doua serii de citostatice, 30 iradieri externe + 2 aplicatii interne. Tumora a recidivat, concluzia ultimelor analize fiind: tumora reziduala carcinom epidermoid necheratinizat cu celula mica teriorificial col uterin. Nu mai pot nici sa merg, pentru ca spatele si picioarele ma dor foarte tare. Va rog din suflet sa ma ajutati. Poate printre cititorii revistei dvs. exista persoane care au acelasi diagnostic si care pot sa-mi sugereze tratamente. Cu multumiri,
Mirea Florica - cartier Craiovita Noua, bl. 5, sc. 4, ap. 5, Craiova, jud. Dolj, tel. 0251/58.91.11

"Sotia mea a fost operata de cancer la colon"

Acum 3 ani, sotia mea in varsta de 62 de ani a suferit doua operatii: prima de stomac si cea de-a doua - pentru indepartarea unei tumori maligne incipiente la colon. Urmeaza tratament cu citostatice si Cantastim, dar a inceput sa ii fie afectata vederea. Ne puteti recomanda un regim naturist fara efecte secundare? Va multumesc.
I.G. - Brasov

"Am fost diagnosticat cu Psh"

Am 44 de ani si de aproximativ doi ani sufar de durere articulara la umeri. Am fost la medic si in urma analizelor facute, am fost diagnosticat cu Psh si am primit tratament cu Diclofenac, Mydocalm, Fenabutazol (unguent). In urma tratamentului, durerile imi dispar o perioada scurta, dupa care reapar foarte puternice. Rog cititorii acestei reviste care au suferit de aceeasi boala sa-mi recomande un tratament naturist pentru a scapa de aceste dureri insuportabile. Va multumesc pentru intelegere!
C. Badarau - Galati

"Ajutati-ma sa scap de acnee vulgara"

Am 24 de ani si de aproximativ 6 ani am aceasta cumplita boala, care se localizeaza pe spate si pe fata. Am fost la diversi medici dermatologi din tara, am urmat tratamente cu antibiotice, cu diferite solutii, cheltuind peste 10.000.000 lei, dar boala nu mi s-a atenuat. Ea se manifesta prin umflaturi purulente la nivelul dermei, de marimea unui bob de fasole. Fata imi este plina de cicatrice. Va rog din suflet sa ma ajutati, pentru ca sunt disperat si nu mai stiu ce sa fac. Va multumesc mult.
P. Marcel - Alba-Iulia

"Am un chist pe ovar, iar sotul meu sufera de obezitate gr. 2 si Hta"

Am 34 de ani si va scriu cu speranta ca ne veti ajuta - pe mine si pe sotul meu - sa ne regasim sanatatea. Acum 10 ani, din cauza unei sarcini cu probleme, mi s-a extirpat uterul. Dupa cinci ani, la un control de rutina, mi s-a gasit un chist pe ovarul stang. La tratament dispare, apoi recidiveaza. Medicii mi-au spus ca ar trebui sa ma operez, dar nu vreau sa raman si fara ovar. Imi puteti recomanda un tratament naturist pentru a impiedica formarea chistului? Sotul meu a fost diagnosticat cu obezitate gr. 2, inceput de diabet si Hta. A tinut regimul recomandat de medic si a facut tratament cu Lipanthyl si Euthyrox, dar nu a slabit nici un gram. Are 120 de kg si medicul i-a spus ca trebuie neaparat sa slabeasca 35 kg. De aceea va rog sa ii recomandati o dieta eficienta. Va multumesc.
Zina Huzum - Constanta

"Sufar de astm alergic"

Din 1994 sufar de astm alergic care se declanseaza mai ales in prezenta pulberilor (faina, histamina, orez, seminte de mei, praf). Am urmat tratament cu Ibc-10, Bronhodin, Ventolin, ulei de catina, dar nu m-au ajutat absolut deloc. Daca cineva stie vreun tratament intr-adevar eficient il rog sa-mi raspunda, caci e groaznic sa fiu mereu dependenta de Bixtonim si Ventolin, singurele medicamente care ma ajuta sa respir. Va multumesc anticipat.
Catalina Slabu-Pascal - Iasi

"Sunt insarcinata si am o infectie cu E. coli"

De patru ani, in organismul meu a patruns un germen perfid - Escherichia coli - ce ma "ataca" cand mi-e lumea mai draga. De cel putin patru ori pe an fac cistita si infectie urinara. Anul trecut a trebuit sa suport un avort terapeutic, deoarece lucrurile s-au complicat cu o nefrita. Acum sunt gravida in luna a treia si la analize mi-au depistat 100.000 germeni Escherichia coli/ml urina. Imi doresc acest copil ca viata insasi. Totusi, poate stie cineva un tratament naturist care sa anihileze acest germen si sa nu afecteze sarcina.
T.E. - Piatra-Neamt

"Caut un tratament pentru vasculita nodulara"

Sunt o tanara de 29 de ani si de patru ani sufar de o boala cumplita de piele constand in mancarimi la maini si picioare: eruptii (bube cu radacini). Am fost diagnosticata cu vasculita nodulara. Va rog, ajutati-ma cu o recomandare in vederea tratarii acestei boli. Multumesc anticipat.
Ileana Balos - Medgidia

"Ma balonez dupa fiecare masa si am limba incarcata"

Am 35 de ani si ma confrunt cu o problema careia nu i-am gasit rezolvarea. Dupa fiecare masa ma balonez si elimin gaze. In plus, am un miros urat in gura si limba incarcata cu o secretie alba cremoasa. Am mai observat ca oricat de bine m-as alimenta, greutatea mea ramane constanta, de aceea cred ca am si probleme de asimilatie. Pe langa toata acestea, de o vreme, dupa ce fac baie, am mancarimi de piele pe tot corpul, care apoi dispar. Daca stie cineva un tratament care mi-ar fi folositor, il rog sa-mi scrie pe adresa redactiei. Cu multumiri,
Herban C-Tin - Deva

"Ajutati-ma sa-i ofer fetitei mele o viata mai normala"

Am o fetita de sase ani cu diagnosticul retard mijlociu in schizitii psiho-motorii si componente autiste. Problema cea mai mare este ca fetita nu vorbeste, nu mananca singura, nu merge la toaleta si este foarte nervoasa. Va rog sa ma ajutati cu un tratament naturist eficient (daca exista). De asemenea, opiniile unor medici ne-ar fi de foarte mare ajutor. Daca cineva cunoaste vreun tratament pentru diagnosticul fetitei mele, sau daca s-a confruntat cu aceasta boala, il rog sa ma anunte cat mai urgent. Va multumesc!
Mariana Mazurchievici - com. Lorin, str. Principala nr. 280, jud. Timis, tel. 0256/38.11.57

"Sotul meu are arterita obliteranta"

De sase ani am mari probleme cu sotul meu, care are arterita obliteranta cu rani la ambele picioare. A facut in Spitalul Fundeni arteriografia si i-au gasit artera femurala infundata. Va rog din suflet sa-mi recomandati un tratament pentru desfundarea arterelor. Sotul meu are niste dureri cumplite. De atata necaz am facut si eu un accident vascular si am ramas cu sechele mari. Va multumesc din suflet si astept raspunsul dvs.
Elena Daescu - Bucuresti, tel. 021/314.72.87




...Cititorii Raspund

"Am un baiat de 16 ani care are mictiuni nocturne necontrolate"
(Raspuns pentru Jenny - S.U.A., F. As nr. 500)


Situatia nu este chiar disperata, s-au intalnit cazuri asemanatoare si la varsta intrarii in armata. Motivele pot fi multiple (legate de activitatea glandelor suprarenale): alimentatie necorespunzatoare, sedentarism, toxicitate (cu tutun, alcool, cafea, dulciuri, aer viciat etc.). Cred ca baiatul sufera si de migrene, din cand in cand. Recomandari:
• odihna pe o saltea de paie (daca se poate) si in aer neviciat. Trebuie trezit la ora 3, timp de o saptamana, in fiecare noapte.
• O activitate fizica cat mai intensa pentru a transpira.
• Reducerea consumului de dulciuri si fainoase (acestea pot produce alcool in organism).
• Consumul semintelor de dovleac si a dovleacului sub diferite forme (copt, placinte etc.) are o actiune buna asupra ficatului si prostatei; Ceaiuri neindulcite de papadie si coada-soricelului (cu actiune asupra glandelor). Multa sanatate!
Vasile Dragan - str. Plevnei nr. 14, Tecuci, jud. Galati

"Sufar de o boala rara, numita sarcoidoza"
(Raspuns pentru Maria, F. As nr. 556)


Si sotul meu a fost diagnosticat cu aceasta boala in ianuarie 1982. Diagnosticarea si tratamentul le-am facut initial la Institutul de Medicina Interna "Gh. Lupu" din Bucuresti (pe langa Spitalul "Colentina"), iar in anul 1997 am luat legatura cu dr. Paunescu (tel. spital - 021/335.69.10, acasa - 021/745.75.01, dupa ora 18.30) de la Institutul "Filaret" Bucuresti, inventatorul unui medicament numit Reprimum, folosit in tratamentul sarcoidozei. Rezultatele tratamentului au fost bune, boala e stationara, fara nici un efect nedorit. Multa sanatate!
Rodica Burcea - Constanta, tel. 0241/54.04.84

"Sotul meu are cancer la colon, iar eu am cancer la tiroida"
(Raspuns pentru Neagoe Anca, F. As nr. 557)


Multumesc lui Dumnezeu si revistei "Formula As" pentru calea pe care am descoperit-o catre vindecarea baietelului meu diagnosticat cu tumora cerebrala inoperabila. Din paginile revistei am aflat despre virtutile unor produse tibetane si un numar de telefon (021/212.62.72) al farmaciei din str. Mircea Vulcanescu nr. 92, unde puteam solicita informatii. Am sunat si in urma discutiilor purtate (adevarate lectii de fitoterapie, moralitate si omenie), am inteles ceea ce ratiunea, dar si intuitia mea de mama imi spunea de mult: lupta cu aceasta boala nu poate fi castigata cu un ceai sau cu un singur produs-minune. Intr-adevar, tratamentul cu produse naturale recomandat baietelului meu a fost foarte complex, riguros elaborat si dozat conform diagnosticului sau si cu cele mai recente informatii in domeniu. Deoarece recomandarile sunt foarte strict adaptate fiecarui pacient, este lesne de inteles de ce insiruirea acestor produse nu este utila. Am primit, de asemenea, recomandari privind regimul alimentar al copilului. Primele rezultate ale tratamentului s-au facut simtite repede (au disparut somnolenta, starea de apatie, oboseala fizica, a crescut puterea de concentrare) si treptat, dupa cateva luni, baiatul meu si-a reluat activitatile, ca oricare copil de varsta lui. Bucuria cea mai mare am trait-o in luna februarie a acestui an, cand examenul tomografic a confirmat rolul binefacator al tratamentului. Pentru aceasta imensa bucurie le multumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat si, la randul meu, doresc sa ajut pe cei aflati in suferinta si durere care apeleaza, ca si mine, la aceasta extraordinara revista, "Formula As". Va doresc sanatate!
Maricica Burtescu - Bucuresti, e-mail: neo871@yahoo.com
(Raspuns valabil si pentru Maria Lazar din Lunca Muresului, "Caut un tratament naturist pentru o tumora gigant", F. As 553)

"La 28 de ani am cearcane vinetii si vase de sange sparte pe fata"
(Raspuns pentru Iulian si Tatiana, F. As nr. 560)


Asa cum spuneti, si dvs. si sotia aveti aceleasi simptome. Gresiti amandoi in alimentatie sau aveti o afectiune hepatica ce influenteaza spargerea vaselor. De asemenea, pielea scortoasa este cauzata de o tulburare a metabolismului vitaminelor. Parerea mea este sa faceti analize pentru a determina daca nu aveti o hepatita virala (virus B sau C) si sa cereti si timpul de coagulare. Inceputul de varice pune in evidenta lipsa de elasticitate a vaselor sanguine si statul mult in picioare. V-as sfatui sa incepeti o dieta alimentara fara coloranti, arome si conservanti, carne de porc, alcool, tutun si cafea. Poate va este greu, sunteti foarte tineri, dar o perioada puteti sa va sprijiniti sufleteste. Cearcanele, la fel, sunt cauzate de o sensibilitate hepato-pancreatica sau cardiaca. La magazinele naturiste gasiti capsule cu Echinacea purpureae, anghinare (Cynara scolymus) si preparate cu Aloe Vera, pe care le luati dupa prospect. Aceste preparate se gasesc si ca produse autohtone, in farmacii si la Plafar, fabricate de Laboratoarele "Medica" din Otopeni. Va recomand si capsule cu ulei de peste, care regleaza secretiile hormonale. Pe fata dati cu unguent de galbenele sau cu ulei de masline. Cu prietenie,
Valeria Petriu - str. Lacurilor nr. 12, O.P. 8, Brasov

"Doresc sa urmez o cariera in domeniul fitoterapiei si homeopatiei"
(Raspuns pentru Gabriela - Pitesti, F. As nr. 560)


Pentru a putea practica aceste discipline intr-un cabinet este necesar sa fiti absolvent al facultatii de medicina, cu promovarea examenului de licenta, apoi sa faceti specializare intr-un domeniu al medicinii terapeutice, de exemplu medicina generala, interne, neurologie etc. Specializarea dureaza 3-5 ani. Dupa absolvirea specializarii se pot face cursuri de homeopatie, fitoterapie, la Centrul de perfectionare a medicilor si farmacistilor din Bucuresti, cu o durata de trei ani. Este singura cale de a ajunge la maiestria necesara acordarii unui ajutor efectiv celor suferinzi. Numai asa se poate alege metoda cea mai potrivita de terapie. Uneori, pentru salvarea vietii unui bolnav care ajunge intr-un cabinet de medicina naturista este nevoie sa stim daca il putem ajuta cu adevarat sau trebuie sa-l indrumam spre un cabinet de chirurgie, de exemplu, pentru a fi operat. Inteleg frustrarea unor tineri care afla cati ani de studiu au in fata, dar le spun ca un parinte copiilor lui: alta cale decat de a invata ani in sir nu exista. Daca exista determinarea de a invata toate aceste lucruri, si satisfactia lucrului bine insusit va fi pe masura. Le doresc tuturor mult succes!
Radu Dudean, medic primar medicina generala cu competenta in homeopatie si acupunctura - Baia Mare

"Nu pot scapa de o infectie la picior"
(Raspuns pentru Monica - Bucuresti, F. As nr. 561)


• Aceeasi infectie la degetul mare de la picior a avut-o si nepoata mea. Dupa unele tratamente care nu au dat nici un rezultat, i-am pus un catel de usturoi zdrobit, legat cu tifon. A durut-o la inceput, dar a rabdat si dupa trei zile a fost vindecata. Dupa cateva luni, a avut aceeasi problema la un deget de la mana. Am vrut sa-i pun din nou usturoi, dar o vecina i-a recomandat sa-si puna frunze de muscata din ghiveci. Nu-mi venea sa cred ca i-ar face bine, insa am zis sa incercam si cu acest remediu. Rezultatul a fost foarte bun - a scapat de dureri si s-a vindecat. Incercati si dvs. si sunt convinsa ca o sa scapati de necaz. Va doresc multa sanatate!
F.V. - Fagaras, tel. 0268/21.14.68

• Solutia pe care eu am folosit-o cu succes in aceeasi problema este obtinuta din flori de crin si spirt de 70. Intr-un vas (borcan ori sticla) se pun cateva flori de crin (cele foarte mirositoare, din perioada calda), peste care se toarna spirt cat sa le cuprinda. Dupa macerare, se aplica pe locul infectat o petala, doua (dupa curatirea locului infectat), se bandajeaza si eventual se repeta operatiunea. Eu n-am acceptat extragerea unghiei si m-am vindecat in doua-trei zile cu solutia de care v-am spus. Va doresc succes!
C. Pester - Timisoara, tel. 0256/19.90.32

• Am avut si eu o infectie la degetul mare - din cauza unei unghii incarnate - pe care am tratat-o cu argila si aloe. Si eu am vrut sa scap de operatia de smulgere a unghiei si am reusit. Frunza de aloe taiata pe jumatate am aplicat-o cu gelul din interior pe locul infectat, am legat-o cu o bucata de nylon si apoi cu pansament. Am lasat-o asa mai multe ore. Noaptea, puneam cataplasme cu argila sub forma de pasta. Alterneaza cele doua aplicatii, astfel incat sa ai tot timpul degetul bandajat cu ceva. Poti incerca si compresele cu urina, pe care le schimbi din doua in doua ore. Am inteles ca stai acasa pentru ingrijirea copiilor, deci poti foarte bine sa aplici urinoterapia, in care eu cred foarte mult. Trateaza-te cu rabdare si perseverenta, chiar daca nu-ti trece intr-o saptamana sau doua. Iti doresc sanatate si mi-ar placea sa-mi comunici daca tratamentul a dat rezultate.
Mioara Iordache - str. Minerva nr. 2, sc. B, ap. 10, Brasov, tel. 0740/10.89.38, 0268/12.53.90

"Cum o pot face pe sotia mea sa scape de patima alcoolului?"
(Raspuns pentru Mic Iohan - Baia Mare, F. As nr. 562)


• Pentru a combate pofta de alcool se recomanda un ceai concentrat de cimbru, preparat si administrat in felul urmator: se pune un pumn de flori de cimbru la un litru de apa clocotita, se lasa timp de 4-5 minute, apoi se strecoara si se pune intr-un termos. La fiecare sfert de ora se bea cate o lingurita din acest ceai. Apare o stare de greata, transpiratie abundenta, urinare puternica, cresterea poftei de mancare. La consumul de alcool, reapare starea de greata. O cura repetata zile in sir, timp de doua saptamani, conduce la o repulsie fata de alcool.
Marina S. - Onesti, jud. Bacau

• Cel mai eficient tratament (pot spune garantat, deoarece l-am recomandat si altor cunostinte si a dat rezultate) este urmatorul: pedicuta (Lycopodium clavatum), pentru combaterea dependentei de alcool si fumat. Se face o infuzie din 5 g planta uscata si maruntita la 150 ml apa clocotita. Se consuma dimineata, la o ora dupa micul dejun, timp de 8 zile. Incercati si veti reusi!
Nicolae Petre - str. Arinului nr. 1, bl. 46,
sc. D, ap. 67, Ploiesti, jud. Prahova, O.P. 3

• Apelati cu incredere la d-l dr. Ladislau Veres - presedintele Academiei Antidrog din Romania, care a descoperit un tratament antialcoolic pe baza de ceai. Trebuie urmat doua luni si costa 600.000 lei. Puteti sa sunati la tel. 0744/33.56.94 si va trimite colet postal acasa. Domnul doctor are tratament pe baza de ceai si pentru cei care vor sa scape de patima fumatului. Costa tot 600.000 lei, pentru o luna. Va doresc sa aveti reusita!
Angela - Zalau

"Se poate vindeca spasmofilia?"
(Raspuns pentru M.A. - Cluj-Napoca, F. As nr. 562)


• Se spala o cana de grau si se pune la fiert cu patru cani (aceeasi masura) de apa. Se fierbe pana ce ramane o cana de zeama, care se consuma pe stomacul gol, numai joia dimineata. De mentionat ca boabele de grau fiert se pot consuma in restul zilei, amestecate cu mere sau nuci. De asemenea, pe parcursul zilei nu se bea alcool. Tratamentul este simplu si eficient, dar de lunga durata; practic, se reia ori de cate ori este nevoie. Reteta ii apartine vestitei Vanga din Bulgaria si o urmez si acum, dupa doi ani de cand m-am vindecat de spasmofilie, intrucat este benefica si in alte afectiuni. Multa sanatate!
Daniela Munteanu - Onesti

• Va recomand o reteta testata, cu eficienta 100%, pentru spasmofilie:
• 30 oua de gaina (de la tara) se introduc intr-un vas sau borcan de 5 kg.
• Se storc 6 kg lamai (zeama) peste oua. Dupa o saptamana se scot pielitele de la oua si continutul se freaca bine. Dupa aceasta, se adauga 2 kg miere de albine (de luna mai). Tot continutul care in prealabil a fost in borcan de sticla, se inchide cu capac filetat. Cura se face primavara si toamna. Se tine la temperatura de 7-10C. Se consuma cate 75 g de trei ori pe zi, cu 10-15 minute inaintea meselor principale. Se repeta doi ani consecutiv. Multa sanatate!
Eugenia Farcas - str. Lidia nr. 66, Timisoara

"Le rog pe mamici sa ma ajute sa-mi vindec surioara"
(Raspuns pentru Ana-Maria Ducuta, F. As nr. 563)


Sora mea s-a confruntat ani de zile cu o colita rebela. A urmat fel de fel de tratamente si tinea regim strict. Nu putea sa manance nici fructe, nici verdeturi. Au ajutat-o mult produsele naturiste Redigest si Eridiarom. Este bun si carbunele medicinal, luat dimineata (2 pastile) pe stomacul gol. Dar cel mai mult a ajutat-o drojdia de bere. O prietena, asistenta medicala, i-a spus ca fiul ei s-a confruntat cu aceeasi problema, dar a aflat de la cineva ca pentru refacerea florei intestinale e foarte bine sa iei timp mai indelungat (2-4 luni), in fiecare dimineata, pe stomacul gol, o bucatica proaspata de drojdie de bere. Drojdia se tine in gura si se topeste. Sora mea urmeaza cura cu drojdie de patru luni si, slava lui Dumnezeu, se simte foarte bine. Fetita care a scris pentru surioara ei poate sa-i dea drojdie de bere (cate o bucatica in fiecare dimineata) si sunt sigura ca o sa-i faca bine. Dumnezeu s-o ajute!
D. T. - com. Balabanesti, jud. Galati

"Am o umflatura sub ochi, care creste incontinuu"
(Raspuns pentru M. Vlad - Brasov, F. As nr. 564)


• Am fost si eu in aceasta situatie acum cativa ani si am facut o operatie usoara, prin care mi s-a scos umflatura purulenta cu radacina cu tot. Recent, umflatura mi-a aparut la ochiul stang, dar am tratat-o singura si a trecut. Am urmat o cura cu argila tibetana de la d-l Mircea Bocan din Alba-Iulia (tel. 0258/86.56.77), iar cu zatul ramas in pahar am uns pleoapa bolnava de trei ori pe zi. Multumesc bunului Dumnezeu ca umflatura mi-a disparut complet!
Valeria Basarab

• Problema ta se rezolva destul de simplu. Mergi la un medic oftalmolog bun si vei vedea ca nu este cu nimic mai mult decat un "fleac", cum la fel mi s-a spus si mie acum ceva vreme. Eram prin clasa a X-a cand mi-a aparut prima umflatura de acest gen. Am facut o adevarata tragedie din asta. Am incercat diverse remedii naturiste ca sa pot evita operatia, insa fara folos. De atunci mi-au mai aparut inca doua mici chisturi, atat pe pleoapa inferioara, cat si pe cea superioara, pe care le-am rezolvat tot prin interventii chirurgicale. Stiu, frica de operatie este mare, insa trebuie s-o faci. Am uitat sa mentionez ce era mai important: nu dor si nici nu lasa cicatrice. Adresa cabinetului unde mi-am facut interventia chirurgicala: "Onioptic" - str. Calea Bucuresti, nr. Fn, bl. M11, ap. 6, Craiova (numele medicului este Dana Preoteasa).
M. Alina - Craiova