Cum se combate mahmureala cu ceai verde?

Redactia
Cum se combate mahmureala cu ceai verde?. Sunteti mahmuri, dupa o noapte petrecuta pe cinste? Va propunem un remediu care actioneaza mai repede si mai bine decat cafeaua sau zeama de muraturi... . Ingrediente pentru o jumatate de litru: 0,6 l apa, 3 lingurite de ceai verde, 1 lamaie, 0,2 l apa min...

Cum se combate mahmureala cu ceai verde?

Sunteti mahmuri, dupa o noapte petrecuta pe cinste? Va propunem un remediu care actioneaza mai repede si mai bine decat cafeaua sau zeama de muraturi...
Ingrediente pentru o jumatate de litru: 0,6 l apa, 3 lingurite de ceai verde, 1 lamaie, 0,2 l apa minerala, 1 varf de cutit sare iodata, 1 lingurita de miere.
1. Puneti apa sa fiarba in doua clocote, apoi lasati-o sa se raceasca 5 minute.
2. Puneti ceaiul intr-un vas si turnati deasupra apa.
3. Lasati lichidul sa se infuzeze 5 minute, apoi strecurati-l intr-o cana.
4. Adaugati cateva picaturi de suc de lamaie, apa minerala, sarea iodata si mierea.
Succes!

Cum putem evita balonarile?

Dimineata, la trezire, abdomenul dvs. e plat, dar dupa micul dejun incepe sa se umfle ca drojdia? Suferiti de o sensibilitate a colonului, care reactioneaza la fermentatia naturala a alimentelor. Iata cateva sfaturi:
1. Evitati sa beti in timpul mesei (in schimb, intre mese, beti minimum 2 litri de lichide pe zi: apa plata sau ceaiuri neindulcite).
2. Mancati incet. Serviti masa totdeauna in stare de calm, mestecand bine alimentele.
3. Evitati felurile cu sos si prajelile. Felurile prea bogate in grasimi incetinesc digestia si favorizeaza fermentatia.
4. Consumati fibre - legume si fructe, cel putin 30 de grame pe zi.
5. Evitati sa mestecati chewing-gum. La fel ca bauturile gazoase, ne face sa inghitim aer si sa ne balonam.