"Exista tratament naturist pentru pterigion?"

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Exista tratament naturist pentru pterigion?" . Fratele meu a fost diagnosticat cu pterigion si a fost operat la ochi de doua ori, dar acea pielita s-a refacut dupa fiecare operatie. Exista vreun tratament naturist care sa impiedice recidiva bolii? Va multumesc. . Muresan Maria...

Cititorii Intreaba...

"Exista tratament naturist pentru pterigion?"

Fratele meu a fost diagnosticat cu pterigion si a fost operat la ochi de doua ori, dar acea pielita s-a refacut dupa fiecare operatie. Exista vreun tratament naturist care sa impiedice recidiva bolii? Va multumesc.
Muresan Maria - Cluj

"Sufar de torticolis spastic"

Am 42 de ani si sufar de torticolis spastic (capul imi zvacneste spre partea stanga si cateodata imi tremura, de mi-e rusine sa merg pe strada). Am facut tratament cu Ketoprofen, Midocalm, Rivotril, dar degeaba. Va rog foarte mult sa-mi recomandati un tratament care sa ma ajute sa scap de boala asta.
Marilena - Focsani

"Am fost diagnosticata cu vaginita atrofica"

Am 62 de ani si, pana sa intru la menopauza, am fost o femeie sanatoasa. Dupa aceea, au inceput problemele. Mi s-a pus diagnosticul de colpita atrofica, am facut tratament, dar dupa o perioada iar nu m-am simtit bine. Am fost la medic si mi-a pus diagnosticul vaginita atrofica si ruptura de perineu. Va rog sa ma ajutati cu un tratament naturist. Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate si multa putere de munca. Cu mii de multumiri,
Viorica B. - Sibiu

"Sufar de prurigo cronic"

Am 72 de ani si din luna martie a.c. ma lupt cu prurigo cronic. Am facut tot felul de tratamente, am stat si in spital, dar nu am avut rezultatul asteptat. Boala se manifesta astfel: pe corp, pe membrele superioare si inferioare apar portiuni care initial ma ustura, apoi imi produc mancarimi, apoi se formeaza un cos care se mareste ajungand la 1 cm, se reliefeaza, se inroseste si dureaza chiar cateva luni. Cu timpul, se retrage, dar lasa semne, ca apoi sa apara in alte locuri. Daca cineva s-a confruntat cu aceasta boala il rog din suflet sa-mi scrie. (Mentionez ca sunt lacto-vegetariana.) Cu multumiri anticipate,
M.L. - Piatra-Neamt

"Am fost diagnosticata cu hipertiroidie si gusa"

Am 39 de ani si am fost diagnosticata cu hipertiroidie si gusa. Valoarea Tsh, la inceputul tratamentului, a fost 0,07, in loc de 0,22-0,33 (valoarea normala). Fac tratament cu Tirozol de o luna - 3 pastile/zi, gusa nu a mai crescut, dar nici nu a scazut. La inceput am slabit 18 kg, dar 10 kg le-am pus la loc. Nu mai suport Tirozolul fiindca am dureri insuportabile de brate, in special noaptea. Rog pe cineva care s-a confruntat cu o asemenea boala sa ma ajute cu sfaturi sau tratamente - puteti sa ma sunati cu taxa inversa. Multa sanatate si multumiri.
Elena Thijov - com. Vanatori, nr. 93, jud. Mures, tel. 0265/76.11.93

"Caut tratament pentru tenosinovita si spondiloza cervicala"

Am 44 de ani si sufar de tenosinovita la mana dreapta. Medicul spune ca s-au format noduli pe tendonul mainii. Una din vene este foarte umflata si iesita in afara, ca si varicele. Nu-mi pot folosi mana dreapta la treburile gospodaresti (chiar si sa scriu imi este greu). Durerea o simt de la incheietura mainii pana la cot, iar pumnul nu pot sa il strang. Rog cititorii revistei sa ma ajute cu un tratament naturist, daca se poate, si pentru spondiloza cervicala pe care o am. Va multumesc.
Mariana Dumitru - Bucuresti

"Ciocurile pe coloana imi dau dureri ingrozitoare"

Acum doi ani am fost diagnosticat cu ciocuri pe coloana. De doi ani suport niste dureri ingrozitoare, pe care le mai ameliorez cu supozitoare si unguente. Durerea cedeaza putin, dar a doua zi revine mai puternica. De aceea, ii rog pe cei care s-au confruntat cu o astfel de situatie si au rezolvat-o fara operatie sa-mi spuna ce tratament naturist sau medicamentos au urmat. Cu credinta in suflet si-n Dumnezeu ca voi fi ajutat si eu ca atat de multi alti oameni, va multumesc pentru stradania voastra, celor care dati viata "Formulei As". Fie ca Dumnezeu sa va ocroteasca cu lumina si iubirea Lui!
Dumitru - Sibiu

"Exista un remediu al pseudoxantomului elastic?"

Exista o persoana foarte apropiata sufletului meu care sufera de o boala cumplita: pseudoxantom elastic. Se manifesta sub forma unor striatii ale pielii in zona gatului, decolteului si la incheieturi. Persoana respectiva are probleme cu vederea si cu auzul. Nu se stie daca exista vreo legatura cu diagnosticul de mai sus, cert este ca nici un cadru medical specializat nu a putut sa o ajute pana in momentul de fata. Va rog frumos sa o ajutati cu un sfat, in cazul in care cunoasteti un tratament eficient. Va multumesc anticipat,
C. Mihaela - Cluj-Napoca

"Nepotul meu sufera de sindrom extrapiramidal sechelar cu tetraplagie"

Am un nepot care de doi ani este imobilizat la pat. Pana la 12 ani a frecventat scoala generala, apoi conducerea scolii a anuntat parintii ca Giorginel are deficiente in vorbire. Timp de patru ani a urmat diferite tratamente in spitale, dar starea sanatatii lui s-a inrautatit incontinuu. In prezent, este imobilizat la pat si familia cauta cu disperare orice metode si un mijloc de vindecare (preferabil naturiste, deoarece prin tratamentul alopat starea sanatatii copilului se inrautateste pe zi ce trece). Toti membrii familiei fac un apel catre cititorii revistei "Formula As" care cunosc cazuri identice de imbolnavire si metodele folosite pentru vindecare. Diagnosticul copilului este sindrom extrapiramidal sechelar cu tetraplegie, retard mintal sever cu absenta limbajului. Adresa parintilor copilului este: Bucuroiu Anton - str. Matei Basarab nr. 77, Ramnicu-Sarat, jud. Buzau, cod 125300. Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru sprijinul pe care-l acordati celor aflati in suferinta.
Bujor Stancu - Onesti

"Fiul meu are cifoscolioza toracolombara"

Fiul meu are 17 ani si a fost diagnosticat cu cifoscolioza toracolombara lejera in "S", cu platourile primelor vertebre toracale neregulate. Medicul ne-a recomandat gimnastica si inot. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Exista si alte metode de vindecare? Multa sanatate!
Mariana Cristescu - Timisoara

"Sotului meu ii supureaza operatia si eu am coroidoza miopica"

In luna mai 2003, sotul meu a fost operat la urgenta de abces perianal. Au trecut de atunci cinci luni si operatia inca nu s-a inchis. Are perioade cand este aproape vindecata, pentru ca in ziua urmatoare sa supureze si sa fie inflamata si iarasi o luam de la inceput. Analizele facute inainte de operatie au iesit bune. A facut acum o luna tratament (pe cale orala) cu antibiotice, dar rezultatele nu prea se vad. Medicul care l-a operat spune sa avem rabdare, dar noi suntem foarte ingrijorati. Apelam la ajutorul cititorilor dvs., poate cineva s-a confruntat cu aceasta problema si stie un tratament (naturist sau medicamentos), pentru ca infectia sa nu mai apara si operatia sa se inchida. Cu o problema grava de sanatate ma confrunt si eu. Acum doua luni am fost diagnosticata cu coroidoza miopica; am dureri foarte mari de ochi si de cap. Anul trecut am fost operata pentru reducerea miopiei (mi s-a facut keratotomie radiala), crezand ca durerile de ochi sunt cauzate de dioptriile mari pe care le aveam. Dupa operatie am ajuns la -3,50 si -4,50; m-am simtit bine cat am stat acasa, dar, dupa ce am inceput serviciul, durerile au reaparut. Mergand la control, medicul care m-a operat mi-a pus diagnosticul de coroidoza miopica. Toate medicamentele pe care le-am folosit nu m-au ajutat cu nimic. In prezent urmez tratamentul (luat din "Formula As") cu picaturi de Aloe Activator. Prin intermediul dvs. rog cititorii care ne pot ajuta sa ne recomande un tratament pentru afectiunile de care suferim. In incheiere, vreau sa va adresez felicitari dvs., d-na Sanziana Pop, si inimoasei dvs. echipe. Sunt o cititoare fidela a revistei (am aproape toata colectia) si vreau sa va spun ca ceea ce faceti dvs. este minunat. Cu stima,
Georgeta C. - Barlad

"Fiica mea sufera de anorexie psihica"

Va rog din tot sufletul meu de mama sa ma ajutati. Fata mea, la 20 de ani, sufera de anorexie psihica. Nu stiu ce sa fac, cui sa ma adresez. Doresc, prin intermediul revistei dvs., sa iau legatura cu persoane care au suferit de aceasta cumplita boala si s-au vindecat. As dori adrese sau numere de telefon. Poate un doctor care a mai tratat un astfel de caz imi aude strigatul de disperare si ma ajuta. Fata mea a ajuns aici din cauza unei cure de slabire (nu era cazul!), pe care a dus-o la extrem. Un pas este facut, zic eu, pentru ca isi recunoaste boala, dar refuza un tratament de specialitate si nici nu am gasit pe cineva care sa ma ajute. Poate prin intermediul revistei dvs. fata mea isi va redobandi sanatatea, iar eu si familia mea, linistea. Sa va dea Dumnezeu zile bune!
Ana - Cluj




...Cititorii Raspund

"Mi s-a pus diagnosticul Climax"
(Raspuns pentru Elena Popescu -
Drobeta-Turnu-Severin, F. As nr. 572)


Stimata doamna, Climaxul nu este o boala, ci este o stare prin care trec toate femeile dupa o anumita varsta. Problema este cum trecem! Simptomele neplacute ale menopauzei pot fi contracarate prin respectarea unei diete corespunzatoare, care sa cuprinda plante medicinale precum coada-calului (pentru intarirea oaselor) si ginsengul siberian (stimuleaza capacitatea psihica si fizica, previne cancerul). Elementele esentiale care nu trebuie sa lipseasca din aportul zilnic sunt magneziul, bromul, cromul si zincul. Antioxidantii (precum vitaminele A, C si E, Beta-carotenul si seleniul) sunt de mare folos. Acum, toate aceste elemente din plante si minerale le puteti gasi in produsul Menopausal Formula, un produs exclusiv pe baza de ingredienti naturali. Produsul are o compozitie deosebita si asigura desfasurarea corespunzatoare a proceselor metabolice in menopauza si amelioreaza simptomele neplacute. Eu va doresc sanatate si va stau la dispozitie pentru lamuriri suplimentare.
I. Constantin - str. Targu Neamt nr. 20, bl. Td26, ap. 22, sector 6, Bucuresti, 021/726.26.84, 0724/58.35.87

"Orice rana sau zgarietura mi se infecteaza"
(Raspuns pentru Maria Brezoi - Valcea, F. As nr. 575)


Efecte deosebit de bune, de-a dreptul spectaculoase, se obtin prin aplicatii locale cu unguentul Mibazon, atat in tratamentul ranilor, cat si al furunculelor si al acneei (cosurilor). Acest unguent produs de Fabrica de Antibiotice din Iasi, echivalent al unguentului Mastilone, produs de concernul farmaceutic Pfizer, contine trei antibiotice in concentratii ridicate (Tetraciclina, Eritromicina baza, Neomicina sulfat) si este putin cunoscut deoarece se comercializeaza numai de catre farmaciile veterinare, unde il puteti gasi cu usurinta. Inainte de aplicarea pe rana si pe zonele invecinate acesteia, dezinfectati foarte bine. Chiar dupa vindecare mai continuati cu aplicarea in strat subtire pe zonele respective, pentru a evita o noua infectare. Va doresc succes!
Valeriu Munteanu - str. Albac nr. 1, ap. 16, Timisoara

"Sufar de o alergie rara"
(Raspuns pentru Diana Mihalcea - Cluj-Napoca, F. As nr. 576)


Din scrisoarea dvs. rezulta ca ati incercat tratarea alergiei rebele care va supara, cu unele produse homeopate, dar fara nici un rezultat. Fiind vorba de o alergie mai deosebita si tinand cont de faptul ca dvs. locuiti in Cluj, un puternic centru medical universitar al tarii, v-as recomanda sa va adresati unui medic specialist alergolog, care, in urma unor investigatii si teste de specialitate, sa va prescrie un tratament de desensibilizare a organismului la alergenul respectiv, eliminand definitiv cauza alergiei. Pana atunci, va puteti ameliora sensibil suferinta, tratand efectul alergiei cu un medicament antihistaminic foarte eficient, ieftin si cu efecte secundare reduse: Peritol - tablete, produs in Ungaria si care se gaseste si in farmaciile noastre. Va doresc multa sanatate!
Valeriu Munteanu - str. Albac nr. 1, ap. 16, Timisoara

"Caut un tratament pentru vasculita nodulara"
(Raspuns pentru Ileana Balos - Medgidia,F. As nr. 577)


Va trimit o reteta pe care eu am experimentat-o cu rezultate foarte bune: mi-am vindecat eczemele la maini si picioare. Intr-un lighean, opariti cu apa clocotita o legatura de rostopasca si una de coada-soricelului (eu le-am folosit verzi). Cand apa are o temperatura suportabila, introduceti mainile si picioarele si tineti-le in baie circa 15-20 de minute. Dupa aceea scoateti mainile si picioarele, lasati-le sa se usuce, fara sa le stergeti, apoi ungeti-le cu unguent de galbenele. Plantele se inlocuiesc numai dupa 2-3 zile. Procedeul se face de doua ori pe zi, dimineata si seara. Va doresc multa sanatate!
M. Bartis - str. Transilvaniei, C9/9, Aiud, jud. Alba

"Sotia mea a fost operata de cancer la colon"
(Raspuns pentru I. G. - Brasov, F. As nr. 577)


Stimate domn, pentru problema sotiei dvs. va sfatuiesc sa incercati un program cu produse americane pe baza de Aloe Vera. Aceste produse sunt 100% naturale si nu au contraindicatii sau reactii adverse. In cazul in care se urmeaza tratament cu citostatice, se inlatura efectele negative ale acestora si ajuta organismul sa se refaca mai repede, deoarece contin tot complexul de vitamine si minerale. Personal, urmez in prezent o cura cu aceste produse, dupa o interventie chirurgicala la san facuta in decembrie 2001, si ma simt foarte bine. Produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei din Romania. Trebuie tinut si un regim alimentar bazat pe legume si fructe cat mai putin prelucrate termic, sucuri din legume si fructe proaspete. Daca sunteti interesat, va pot trimite retete de ceaiuri si sucuri, precum si retete alimentare indicate in astfel de situatii. Va doresc multa sanatate!
Gherghina - Slatina, tel. 0249/43.80.57
(Raspuns valabil si pentru P. Marcel - Alba-Iulia si Ileana Balos - Medgidia, F. As nr. 577)

"Sunt insarcinata si am o infectie cu E. Coli"
(Raspuns pentru T.E. - Piatra-Neamt, F. As nr. 577)


Pentru problema de sanatate pe care o aveti, va pot ajuta cu un foarte bun tratament naturist. Va rog sa ma contactati la tel. 0233/21.35.67.
Eugenia Merticaru - str. Paharnicului nr. 4, bl. 4, sc. C, ap. 46, Piatra-Neamt

"Sufar de astm alergic"
(Raspuns pentru Catalina Slabu Pascal - Iasi,
F. As nr. 577)


• Acum cativa ani am scris in "Formula As" despre tratamentele medicamentoase si naturiste pe care le-a urmat mama mea, suferinda de un astm alergic cronic. A luat o gramada de medicamente, dar acestea (foarte puternice) i-au cauzat o hepatita cronica si un cancer la stomac. (A fost avertizata ca medicamentele au reactii secundare, dar nu a avut de ales.) Ajutorul a venit tocmai de la Iasi, de la o doamna care ne-a spus despre injectiile cu Diprophos. Am mers la medic sa ne consultam si cu dansul, a fost de acord, iar efectele au fost surprinzatoare. Era in anii 80, cand medicamentul se gasea foarte greu. Acum nu mai este nici o problema, se gaseste in farmacii. Faceti o injectie, dupa trei saptamani inca una, iar peste alte trei saptamani ultima.
Elena Thijov - com. Vanatori, nr. 93, jud. Mures, tel. 0265/76.11.93

• Apelati cu incredere la d-l dr. Cristian Grigoras, medic specialist in boli respiratorii (tel. 0745/38.64.80), care va poate ajuta atat cu tratamentul clasic, cat si cu cel naturist. Si eu sufar de astm bronsic si de cand urmez tratamentul prescris de d-l doctor ma simt foarte bine, nu mai am crize noaptea si respiratia este usoara. Va doresc multa sanatate!
Tatiana A. - Iasi

• Tratamentul pe care vi-l recomand cu toata increderea si care pe mine m-a ajutat extraordinar de mult (astfel am renuntat la toate medicamentele de care eram dependenta) este cel cu oua de prepelita. Cura pe care trebuie sa o urmati este de 240 oua de prepelita, crude, luate pe stomacul gol - cate 5 in fiecare dimineata. Cura se reia, dupa caz, la anumite intervale de timp. Vreme de doua ore, nu aveti voie sa mancati nimic si nu se recomanda alcoolul in timpul curei. Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati telefonic la tel. 0234/55.15.72
Rodica Strujac - str. Petru Rares nr. 10,
sc. A, ap. 15, Bacau

"Ajutati-ma sa scap de acnee vulgara"
(Raspuns pentru P. Marcel - Alba-Iulia, F. As nr. 577)


• Cred ca afectiunea dvs. se numeste Impetigo (pecingine, in limbaj popular). Si eu am avut aceasta boala, care s-a manifestat intocmai cum ati descris in revista. Un amic m-a sfatuit sa folosesc rostopasca. Am pus cataplasme cu infuzie de rostopasca, de 2-3 ori pe zi, timp de trei saptamani, si am scapat de necaz. Reteta: luati o lingurita de rostopasca uscata si maruntita, peste care turnati 200 ml apa clocotita. Se tine vasul acoperit 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se inmoaie comprese sterile in infuzia calduta si se aplica pe zonele cu bubite. Incercati si veti reusi. Va doresc multa sanatate!
Candescu Gheorghe - str. Arinului nr. 1, bl. 46, sc. D, ap. 80, Ploiesti, jud. Prahova, O.P. 3

• Am o nepoata care a suferit de aceeasi "boala" ca si tine. A mers la diversi medici din tara si strainatate si - nimic. S-a vindecat folosind niste produse pe baza de extract de propolis - Ardes: crema, lapte care curata in profunzime pielea si lotiune tonica fara alcool. Iti doresc numai bine!
Liliana Gorunescu - B-dul Ferdinand nr. 77, bl. A, sc. A, ap. 17, Constanta, tel. 0724/19.97.19

•Antibioticele nu pot sa duca decat la slabirea sistemului imunitar, iar medicii dermatologi te pot ajuta prea putin, pentru ca ceea ce declanseaza boala este un factor intern. Poti folosi orice alifie, dar, daca nu neutralizezi cauza, efectul e nul. Te sfatuiesc sa incepi o terapie cu urina, despre care s-a scris in paginile revistei, chiar in urma cu vreo cinci luni. Un domn emigrat in Germania descria amanuntit cum s-a salvat prin urinoterapie, dupa ce a incercat tot ce se putea in materie de tratamente alopate, dar si naturiste. Terapia cu urina este un puternic reglator hormonal al sistemului nervos, dar si al celui imunitar. Nu ai nimic de pierdut. Bea 100-150 ml urina recoltata din jetul de mijloc, dimineata, pe stomacul gol. Plimba urina prin gura inainte de a o inghiti (e important sa ajunga si sub limba). Citeste, pentru detalii, materialele publicate in "Formula As", in special relatarea domnului din Germania. Tratamentul dureaza minimum 3 luni. Observa rezultatele si, eventual, continua. Merita sa incerci, sigur te vei vindeca. De altfel, alta solutie nu stiu, atata vreme cat medicina alopata nu te poate ajuta. Dereglarile hormonale sunt in general foarte greu de tratat. Sanatate si numai bine!
Mihaela - Bucuresti



Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

Marul-lupului (Curcubetica) - un aliat in lupta cu cancerul

Am 45 de ani si sunt de profesie inginer. Locuiesc in Falticeni, jud. Suceava. Prin anii 1994-1998, am avut multe probleme cu coruptia din zona, Politie, Procuratura si Justitie, in sensul ca acestea nu si-au facut datoria, motiv pentru care am fost supus la un stres intens si de lunga durata. La inceput, ma durea capul si oboseam foarte repede. Apoi am constatat faptul ca nu puteam sa mai conduc normal masina (schimbam greu vitezele si nu puteam calca pana la capat pedala de ambreiaj). Nu ma puteam incadra pe banda mea de circulatie, intrand pe contrasens adeseori, lucru sesizat de pasagerii din dreapta. Cand vroiam sa prind cu mana stanga clanta usii, nu o nimeream. M-am prezentat la medicul de familie, care mi-a dat trimitere sa fac o tomografie la Iasi, unde s-a constatat ca am o tumora cerebrala adanca. Deoarece in Spitalul de Neurochirurgie din Iasi stateau cate doi bolnavi in pat, unii chiar operati, iar pentru insotitori nu era nici macar un scaun disponibil - ziua sau peste noapte -, cu ajutorul unui partener de afaceri, Neagu Gheorghe din Constanta (caruia ii multumesc ca mi-a salvat viata), am ajuns la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucuresti. Operatia a avut loc pe data de 7 mai 1999 si a durat mai mult de patru ore. Am urmat 20 de sedinte de iradiere la Institutul Oncologic Bucuresti, apoi am facut chimioterapie. Dupa operatie am ramas cu campul vizual ingustat (hemianopsie) si cu o semiparalizie la mana si piciorul stangi. Am fost la controalele programate, unde nu s-au semnalat modificari, cu exceptia cicatricei cerebrale, pe care o voi avea toata viata. La controlul din luna aprilie 2002, mi s-a spus ca tumora a recidivat si ca este necesara o noua interventie chirurgicala. M-am externat pe proprie raspundere, semnand pe fisa medicala si scriind in biletul de iesire ca "revine la control pentru interventie chirurgicala".
Cu multa credinta in Dumnezeu si cu nadejde in vindecare, am recurs la un tratament naturist. De cand am fost operat, din 7 mai 1999, nu am mai consumat nici un fel de bauturi alcoolice, nu am fumat si nu am consumat carne sau preparate din carne si nici un fel de grasimi animale. In schimb, am mancat numai fructe si legume proaspete, orez inmuiat, hrisca inmuiata, foarte rar iaurt si lapte degresat, miere (de preferat mierea de mana de padure) si polen, alune de padure si alune de pamant (coapte, nu prajite), foarte rar peste slab la gratar si piept de pui la gratar si multa catina. O data pe saptamana se poate manca un ou fiert moale (a se evita albusul). Este de preferat ca legumele sa fie din gradina proprie (nestropite cu substante chimice). Regimul alimentar pe care il am acum este foarte strict, dar nu l-am respectat de la inceput, ci treptat, pana s-a acomodat organismul! In cazul in care bolnavii nu suporta un regim alimentar atat de strict, pot renunta la miere si paine neagra (diabeticii) si oricare aliment pe care organismul lor nu-l tolereaza, insa trebuie sa se fereasca de consumul de carne si de grasimi animale.
In afara de acest regim alimentar, am recurs la tratamentul publicat in "Formula As" al d-lui Pop Nicolae din Cluj-Napoca, cu marul-lupului. Este un preparat lichid, care se administreaza la inceput cate o lingurita de trei ori pe zi, a doua zi doua lingurite de trei ori pe zi, ajungandu-se la 20 lingurite de trei ori pe zi in cea de-a douazecea zi de tratament. Tratamentul a durat 20 de zile, iar o lingurita a fost calculata la 3 ml. Astfel, in ziua a 20-a s-a ajuns la 60 ml de solutie, de trei ori pe zi. In plus, am pus comprese pe zona operata cu o fiertura de plante, trimisa tot de d-l Pop am facut aburi si impachetari. Ca urmare a acestui tratament, a disparut recidiva si o alta portiune fibroasa cauzata de radioterapie. Prin administrarea tratamentului cu marul-lupului, recidiva si portiunea fibroasa s-au eliminat prin scaun, tratamentul provocandu-mi o diaree puternica. Aceste rezultate au fost confirmate de tomografia facuta la Spitalul "Elias" din Bucuresti.
Recomand tuturor celor care au o afectiune de acest tip sau de alt fel, care se trateaza greu prin interventii chirurgicale sa-l contacteze telefonic pe d-l Pop Nicolae la tel. 0264/57.06.77 (dimineata, intre orele 7-9:30), dar inainte va trebui sa faca toate analizele la ficat, sa vada daca ficatul este sanatos sa suporte tratamentul cu marul-lupului.
Surugiu Mitica - str. Caporal Popescu nr. 1, Falticeni, jud. Suceava, cod 725200