Zodiacul Lunii Decembrie

Redactia
Zodiacul Lunii Decembrie. Un amestec de hotarare si impulsivitate marcheaza sfarsitul acestui an. Ni se va da ocazia de-a reveni asupra unor decizii gresite, de care multi dintre noi ne cramponam, pentru ca ne dadeau o falsa impresie de siguranta. Daca vom avea curajul sa renuntam la ele, Venus ne va...

Zodiacul Lunii Decembrie

Un amestec de hotarare si impulsivitate marcheaza sfarsitul acestui an. Ni se va da ocazia de-a reveni asupra unor decizii gresite, de care multi dintre noi ne cramponam, pentru ca ne dadeau o falsa impresie de siguranta. Daca vom avea curajul sa renuntam la ele, Venus ne va ajuta sa ne orientam intr-o directie mai promitatoare. Trecerea dintre ani se va produce cu o mare intensitate, iar ultima zi a anului ne poate aduce surprize de proportii sau va avea urmari cat se poate de neasteptate. Intuitia ne ajuta mai bine decat gandirea rationala, dar trebuie sa avem grija cum comunicam dupa data de 18, cand planeta comunicarii, Mercur, o ia de-a-ndoaselea. Sfatul nostru ar fi sa acordam mai multa atentie punctelor de vedere ale celorlalti si sa nu pornim de la pareri preconcepute

Berbec
Entuziasm bine temperat


Pana la mijlocul lunii, continuati sa va simtiti intrucatva deconectati de energia dvs. reala, iar oscilatiile starilor dvs. de spirit va pot da de furca. Insa din data de 17, va regasiti vechiul tonus si va aruncati berbeceste cu capul inainte, in aventuroasa valtoare a pregatirii sarbatorilor. Incercati insa sa nu va lasati dominati de o prea mare dorinta de perfectiune, pentru ca, altfel, anul nou va va gasi intr-un stres care va poate umbri placerea sarbatorilor. De fapt, nervii se trag de la propriul dvs. perfectionism.
Bani: Implicarea dvs. profesionala si eforturile depuse n-au trecut neobservate, iar acest lucru se poate concretiza printr-o frumoasa si binevenita bonificatie sau, in unele cazuri, chiar o marire de salariu. Cu toate ca unii dintre dvs. isi mai fac griji privitoare la stabilitatea situatiei lor financiare, puteti sa va bazati pe echilibrul dvs. material, asa incat nu trebuie sa fiti prea preocupati de economii.
Cariera: Seriozitatea cu care v-ati aplecat asupra problemelor de serviciu v-a creat un statut demn de invidiat. Dar aprecierea pe care ati primit-o are un tais dublu: riscati sa va aratati prea entuziasti si asta ii poate determina pe sefi sa va puna la treaba in zilele pe care vi le-ati rezervat distractiei.
Dragoste: Daca nu aveti deja o idila, destul de discreta si probabil platonica, cu cineva de la serviciu, inseamna ca luna aceasta veti ramane neatinsi de farmecele lui Venus. Veti simti insa acut nevoia prezentei prietenilor dvs. in jurul Craciunului, iar in cursul intalnirilor cu ei se poate sa descoperiti un personaj interesant.
Sanatate: Durerile de cap si puseurile de tensiune arteriala va pot necaji pana la mijlocul lunii, insa in cea de-a doua parte a lunii va veti simti absolut in forma.

Taur
Bani si dragoste


Probleme administrative care trebuie rezolvate urgent sau relatiile cu autoritati de orice fel, de la functionarul de la ghiseu si pana la directori de institutii, va pot umbri aceasta luna sarbatoreasca. Pe cat de neprielnic arata acest domeniu, pe atat de bine sunt aspectate in schimb demersurile dvs. de-a calatori sau studiile. Puteti cunoaste, de asemenea, persoane influente, cu care insa nu aveti o legatura profesionala directa, dar care va stimuleaza mental si va deschid orizontul. Daca aveti de rezolvat ceva in acest sens, faceti-o pana pe data de 21, dar si mai bine inainte de 18, cand comunicarea incepe sa scartaie.
Bani: Pana pe data de 22, puteti face investitii inteligente impreuna sau prin intermediul unui barbat care se pare ca este foarte priceput in manuirea banilor, mai precis in inmultirea unui capital.
Cariera: Pe parcursul ultimei saptamani a acestui an este posibil sa ajungeti intr-o circumstanta neasteptata, poate intr-un cerc de prieteni, si sa vi se faca o oferta foarte apetisanta, care merita sa i se dea atentie. Nu spuneti nu din reflex, pentru ca va place rutina care va da stabilitate. Schimbarea, chiar daca pare radicala, suna bine.
Dragoste: Marele benefic Jupiter va zambeste gales din casa dragostei, astfel incat la acest capitol va puteti astepta in continuare doar la bucurii. De fapt, dvs. insiva va comunicati afectiunea cu atata sinceritate si caldura, incat persoana iubita nu poate sa nu va raspunda decat in acelasi fel.
Sanatate: In prima jumatate a lunii va simtiti bine, dar incepand din 16, va pandesc durerile de cap si va pastrati calmul mai greu ca de obicei. In noaptea Anului Nou ar fi bine sa evitati excesele, atat cele alimentare, cat si agitatia excesiva.

Gemeni
Cel mai bine e-acasa


Cu toate ca perioada sarbatorilor de iarna este pentru dvs. un prilej deosebit de-a va da frau liber placerii de-a comunica, anul acesta ar fi poate mai indicat sa fiti mai casnici in aceasta perioada. Asta pentru ca in casa beneficiati de binecuvantarea planetelor, in schimb relatiile cu prietenii pot fi supuse unor influente dezagreabile, incepand cu data de 16. Probabil fara sa intentionati (fiind firi pasnice), veti incepe sa manifestati niscaiva pareri radicale sau sa incepeti sa luati hotarari in numele prietenilor dvs., de care acestia nu au neaparata nevoie. In schimb, o excursie intreprinsa dupa data de 22, care nu era neaparat planuita, v-ar prinde foarte bine.
Bani: Planeta care va traverseaza casa banilor este Saturn, cel care ne obliga sa ne limitam si sa ne impunem restrictii pe care le simtim, fara exceptie, ca fiind neplacute. Aceasta influenta este cu atat mai neprielnica, cu cat se afla si in miscare retrograda, asa incat ideea unor sarbatori opulente se exclude de la sine. Pana pe 21, exista insa posibilitatea sa compensati aceste limitari prin ajutorul oferit de altii sau prin investitii inteligente.
Cariera: Pana la mijlocul lunii, puterea dvs. de munca este mare, dar sunteti adesea si cu capsa pusa. Ar fi bine daca ati reusi sa va tineti nervii in frau, pentru ca ritmul de munca pe care doriti sa-l impuneti nu este la indemana si nici pe placul tuturor.
Dragoste: Va simtiti intens legati emotional de partenerul de cuplu, iar sentimentul acesta se manifesta acut pana pe data de 22. Intensitatea se va manifesta in cele mai multe cazuri prin pasionalitate, deci intr-un mod placut, insa pentru unii dintre dvs. exista si riscul de-a exagera in sensul acesta.
Sanatate: Ingrijiti-va cu atentie afectiunile cronice, chiar daca momentan ele nu va supara.

Rac
Suprasolicitare si nervi


Celor mai multi dintre dvs. li se pare ca duc o viata impovarata de responsabilitati, in cea mai mare parte nedorite. Unii dintre dvs. trebuie sa se ocupe de persoane in varsta, neajutorate, altii constata ca au preluat cu prea multa usurinta responsabilitati lasate balta de oameni mai nepasatori si acum au de tras din greu pentru a le duce pe toate la capat. Aspectele favorabile care se formeaza pana pe data de 24 va ajuta sa treceti cu mai multa usurinta peste aceste solicitari, insa ultima saptamana a anului se anunta cat se poate de stresanta si ar fi bine sa va organizati de asa maniera incat sa nu puteti fi deranjati in acest rastimp.
Bani: Evenimentele imprevizibile nu vor inceta sa apara in domeniul veniturilor, mai ales acolo unde este vorba de investitii sau capital, insa ele vor lua o turnura fericita dupa data de 22. In cazul in care va ganditi sa schimbati anumite plasamente sau sa faceti investitii in domenii noi, ar fi bine sa va orientati in functie de aceasta data.
Cariera: Sunt posibile conflicte destul de aprige cu sefii sau subalternii dvs., in cea de-a doua parte a lunii, care pot sa se produca din cauza faptului ca sunteti grabiti sa rezolvati o gramada de incurcaturi produse de terte persoane. Nu evitati confruntarile, dar aveti grija sa ramana simple confruntari, sa nu degenereze in descarcari nervoase.
Dragoste: Pana pe 21, relatia de parteneriat se caracterizeaza prin dinamism si armonie, insa din 22 incepand, comunicarea in cuplu poate deveni problematica.
Sanatate: Pe parcursul primelor noua zile ale lunii trebuie sa va ingrijiti atent, atat in ceea ce priveste starea fizica, cat si in privinta dispozitiei dvs., pentru ca este posibil sa va sara tandara din orice fleac si nervii sa va provoace fie dureri acute de cap, fie puseuri de hipertensiune. Partea buna este ca va reveniti cu usurinta, si anume, cu atat mai repede, cu cat puneti mai putin la suflet nemultumirile.

Leu
Pace sentimentala


Mai toata luna decembrie beneficiati de un remarcabil imbold creator. Si nu este vorba despre muze care pogoara cu inspiratia dupa bunul lor plac, ci despre idei excelente pe care nu ezitati sa le puneti in practica si al caror impact va poate surprinde prin amploarea sa. In partea a doua a lunii nu este indicat sa calatoriti in afara localitatii, iar daca aveti cumva examene, ar fi bine daca nu v-ati prezenta in fata profesorilor sau examinatorilor dvs. ca si cand ati sti totul mai bine decat ei, pentru ca o asemenea atitudine ar putea sa duca la dispute care sa genereze ranchiuna.
Bani: Bancnotele se ingramadesc sa va intre in buzunar, dar pana pe 15 veti avea mare pofta sa cheltuiti si se poate sa va aruncati la lucruri foarte scumpe, de care nu aveti neaparata nevoie. Cele mai periculoase sunt insa primele noua zile ale lunii, cand nu ar fi cazul sa luati nici o decizie impulsiva legata de bani, caci exista un risc considerabil de-a suferi o paguba. Pe care sigur nu v-o doriti.
Cariera: Relatiile cu colegii sau colaboratorii dvs. decurg excelent pana pe data de 18, cand s-ar putea sa incepeti sa comiteti greseli in comunicare. Este important sa fiti cat se poate de clari cand le explicati ceea ce doriti sa faca, pentru ca aveti tendinta de-a va exprima destul de imprecis si puteti fi gresit intelesi.
Dragoste: Relatiile dvs. de iubire sunt ocrotite toata luna de planete, iar sfarsitul de an ar putea marca, pentru multi dintre dvs., reechilibrarea vietii emotionale si sfarsitul perioadei de zgaltaieli neprevazute care v-au torturat ani in sir. Leii celibatari pot intalni marea iubire.
Sanatate: Pana pe 21 va veti simti cat se poate de bine, fizic, emotional si mental. Insa in perioada sarbatorilor ar fi bine sa nu va solicitati coloana sau genunchii (schiul este exclus) si sa nu va dedati dulciurilor, pentru ca dintii ar putea sa va creeze probleme.

Fecioara
Succes si noroc


Frumoasele dvs. proiecte personale sunt, dupa toate probabilitatile, ample si curajoase si se pot finaliza prin mari succese, cu conditia ca pana pe data de 9 sa nu va dedati unei lupte pentru putere. Asta pentru ca aveti cel putin un dusman ascuns, care va pandeste la cotitura si se poate sa va provoace, in speranta ca va veti da in petic. Puteti sa dejucati aceste planuri daca nu raspundeti la insinuari, oricat de nedrepte vi s-ar parea. Pe cat de tensionat se anunta inceputul de luna, cand trebuie sa fiti atenti ca o pisica, pe atat de placut se anunta finalul ei. Incepand cu ziua de 18, optimismul si norocul va vor insoti la fiecare pas.
Bani: Felul creativ in care va concepeti proiectele va ajuta sa ajungeti la o crestere a veniturilor incepand din data de 22. Insa cu conditia sa nu va atingeti de economii sau de capital sau de orice alte investitii dupa data de 16, chiar daca la un moment dat treceti printr-o perioada de stramtorare.
Cariera: O oferta surprinzatoare si cat se poate de promitatoare este de asteptat oricand dupa 26. Ea se poate concretiza cu ajutorul unor prieteni sau al unor relatii care nu pareau a avea nimic de-a face cu subiectul in cauza. Este o oportunitate deosebita, dar fiti atenti in ce maniera negociati intelegerea si nu va repeziti la detalii, ci luati in considerare problema in ansamblul ei.
Dragoste:Din data de 3 incepand, s-ar putea sa aveti mai mult de un singur interes romantic. Pana pe 18, reusiti sa impacati cu abilitate si capra, si varza, dar dupa aceasta zi, capra s-ar putea supara pe varza si s-ar putea chiar s-o manance...
Sanatate:Somnul dvs. este probabil exasperant: ba nu puteti dormi, ba nu puteti dormi destul. Iar picioarele sunt din ce in ce mai sensibile. Dupa 22, toate aceste tulburari se vor regla in buna masura.

Balanta
Energie si agitatie


Saptamanile premergatoare Craciunului vor fi pline de agitatie si alergatura, dar nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca e cu folos. Va fi probabil unul dintre putinii ani in care veti fi pregatiti din timp si nu va veti mai arunca in valtoarea cumparaturilor de ultim moment. Veti reusi acest lucru cu toate ca acasa veti fi napadit de musafiri, vizite care pana pe 18 va vor face placere. Atata ca dupa 18, va puteti trezi cu musafiri a caror prezenta va amuza mai putin si care va pot chiar incurca programul. Veti reusi totusi sa ramaneti o gazda buna si sa nu va manifestati deschis iritarea.
Bani: Desi nu va omorati cu lucrul, banii nu va lipsesc, iar pe cei disponibili ii cheltuiti cu larghete. Din fericire este posibil sa primiti cadouri de la persoane care va iubesc, fie sub forma de bani, fie sub forma unor obiecte costisitoare, pe care aveati oricum in plan sa le cumparati, asa ca respectivele sume pot ramane frumusel in propria dvs. tescherea.
Cariera: Nu sunteti tocmai favoritii sefilor, care, observand probabil recenta dvs. lancezeala, s-au decis ca trebuie sa devina mai severi cu dvs. Cea mai dificila perioada pentru dvs. s-ar putea dovedi chiar ultimele zile lucratoare ale anului, cand este posibil sa intervina un conflict, daca sefii va vor chema pe nepusa masa la serviciu.
Dragoste: In pofida sentimentelor dvs. frumoase, s-ar putea sa traversati cateva furtuni, incepand din data de 16. Ele pot fi provocate fie de puseurile dvs. de independenta, pe care in ultima vreme v-o revendicati cu indarjire, fie de obligatii profesionale venite in momente nepotrivite, care l-ar putea deranja pe partenerul dvs.
Sanatate: Aveti multa energie, care va face cat se poate de activi (ceea ce pe unii i-ar putea surprinde). Energia odata consumata o puneti la loc prin consumul de dulciuri, iar acum aveti o tendinta de ingrasare.

Scorpion
Amanati calatoriile lungi


Iesiti cat mai des din casa, pentru ca aveti posibilitatea de-a va largi grupul de amici cu persoane a caror prezenta este foarte placuta. Puteti lega noi prietenii, ce se pot transforma in relatii in care puteti combina utilul cu placutul. In schimb, calatoriile lungi nu stau sub auspicii prea bune. Chiar daca v-ati programat o excursie de sarbatori, s-ar putea sa intervina imprejurari care s-o zadarniceasca sau sa va oblige s-o amanati pe termen nedefinit. Nu va suparati, pentru ca, daca ati pleca acum, nu ar fi bine. Cel mai bine e pentru dvs. sa petreceti sarbatorile acasa, inconjurati de prieteni. Atmosfera se anunta grozava!
Bani: Veti trage tare pana pe 22, dar rezultatul eforturilor dvs. va fi pe masura asteptarilor. Respectul celor cu sau pentru care lucrati fata de stilul dvs. de munca creste si asta duce inevitabil si la o crestere a retributiei.
Cariera: In cea de-a doua jumatate a lunii, poate pentru ca va simtiti presati de timp, veti avea tendinta de-a va purta exagerat de sever cu colaboratorii dvs., ale caror performante nu satisfac exigentele dvs. de perfectionisti. Nu uitati ca majoritatea oamenilor se mobilizeaza mai degraba cand sunt apreciati, iar critica fara menajament ii inhiba.
Dragoste: Cei mai multi dintre Scorpioni se afla intr-o relatie statornicita, poate chiar prea statornicita pentru gustul lor, asa ca nu e exclus sa-si incerce puterile, e drept, in mici cochetarii nevinovate. Asa-numitele exercitii de mentinere. Dar cum seducatoarea Venus se alatura familiei dvs. de sarbatori, aceste zile de ragaz vor contribui mult la redescoperirea farmecului partenerului stabil.
Sanatate: Excesul de munca se poate razbuna asupra corpului dvs., cauzandu-va migrene si oboseala oculara, cu incepere din 16. Chiar daca va tenteaza sporturile de iarna, ar fi bine sa renuntati, pentru ca genunchii dvs. ar putea claca.

Sagetator
Cu punga plina


Va asteapta o luna plina de aventuri, de neprevazut si de trairi emotionale intense. Multe amintiri din cea mai frageda copilarie va pot reveni in suflet, coplesindu-va cu forta prin care le retraiti. In casa sunteti destul de artagosi, pentru ca nu suportati sa va impuna nimeni reguli. Atentie, aveti tendinta de-a sari peste cal, pentru ca in orice familie trebuie sa existe un consens. Multe dintre hoinarelile dvs. cu gasca sunt in realitate o mare pierdere de timp, ceea ce nu prea vreti sa recunoasteti.
Bani: Pana pe 21 reusiti sa fiti destul de productivi, atat de productivi incat sa incasati bani din mai multe parti. Pana pe data de 18 aveti sansa de-a negocia cu succes o marire de salariu, daca va multumiti cu o crestere moderata. Dar o mare parte din bani s-ar putea sa se duca pe plata unor datorii restante, care nu mai suporta amanare.
Cariera: Intre 7 si 17 este posibil sa faceti un salt spectaculos in cariera, fiind sustinuti de persoane importante, care va apreciaza munca, dar si pe dvs. personal in mod deosebit.
Dragoste: In cea de-a doua jumatate a lunii, dvs., care sunteti firi tolerante si deschise, puteti avea izbucniri tiranice fata de persoana iubita. Este posibil sa fiti macinati de o gelozie nejustificata sau sa interpretati gresit anumite gesturi marunte, care nu inseamna catusi de putin ceea ce credeti dvs. ca inseamna. Poate ca partenerul dvs. este intr-adevar mai rezervat, dar asta nu se poate rezolva cu iesiri manioase, care nu pot decat sa dauneze.
Sanatate: Somnul prost si pofta exagerata de mancare v-ar putea croniciza disfunctiile hepatice. Cresterea greutatii ar afecta si partea lombara a coloanei.

Capricorn
Abundenta financiara


Si dvs. veti umbla mult pentru a organiza cum se cuvine sarbatorile de iarna, dar aveti tendinta de-a depune prea mult efort in aceasta directie. Nu este cazul sa va consumati atat. Pe de alta parte, totul depinde de felul in care veti sti sa va impartiti timpul intre prietenii care doresc sa va vada si sarcinile pe care trebuie sa le indepliniti. Si cum cuvantul dvs. cheie este responsabilitatea, veti cam gafai in incercarea de-a duce totul bine la capat. Noroc ca sunteti sustinuti de o stare de mare buna-dispozitie pana pe 21, iar Mercur va ajuta sa comunicati eficient pana pe 18.
Bani: Exista doua perioade ale abundentei financiare pe care ar trebui sa le exploatati din plin. Prima este intre 7 si 17, iar cea de-a doua intre 22 si 31. Din 30 decembrie se termina si perioada de ani de zile in care nu ati putut prevedea intorsaturile ciudate ale veniturilor dvs.
Cariera: Aveti un dusman tainic, care este barbat si caruia i se pare ca felul in care evoluati ii ameninta puterea personala. Va reveni la sentimente mai bune dupa 22, fara ca dvs. sa fiti nevoiti sa faceti nimic. Ati face totusi bine sa va paziti de barfitorii de la serviciu, care vor distorsiona orice le-ati spune.
Dragoste: Pana pe 21, reusiti sa-l faceti pe partenerul dvs. sa iasa din carapace, dar dupa aceasta data, anumite retineri ale acestuia incep sa va ridice probleme, iar dvs. incepeti sa va pierdeti rabdarea. Reusiti sa tratati insa situatia cu umor si (ceva mai neobisnuit pentru dvs.) incredere.
Sanatate: Pana pe 22 este posibil ca efortul excesiv sa va provoace palpitatii sau probleme circulatorii care vor afecta cu precadere zona inimii. Nu ignorati starile subfebrile, care pot fi un indiciu al unei infectii latente in organism. Daca apar, faceti-va analize.

Varsator
Sub magia Craciunului


Vai ce veselie dezlantuita va apuca cu doua zile inaintea Craciunului! Nu prea sunteti religiosi din fire, iar credinta o verificati indeosebi cu ajutorul metodelor stiintifice (ceea ce oricum nu functioneaza, dar dvs. nu sunteti de aceeasi parere), si totusi, anul acesta parca va simtiti invadati de magicul spirit al Craciunului. Veti trai din plin semnificatia imbucuratoare a sarbatorii. Nu este exclus sa doriti sa calatoriti in decembrie, iar cel mai bine ar fi s-o faceti in prima parte a lunii. Ati pus probabil ceva la cale cu anumiti prieteni, poate colegi de serviciu. Frumoase planuri, dar, daca vreti sa reuseasca pe deplin, actionati inainte de data de 18. Intrarea in noul an se produce sub influenta unor planete care va vor face foarte, foarte fericiti.
Bani: In primele noua zile ale lunii puteti s-o zbarciti serios cu banii. Se poate ca cel care va instiga la o actiune necugetata sa fie un prieten, dar daca reusiti sa va sustrageti influentei sale, veti ramane cu punga intacta.
Cariera: Ar trebui sa dati dvs. personal dovada de o disciplina de fier, pentru a o putea imprima colaboratorilor sau colegilor dvs. Altfel nu veti fi convingatori, pentru ca nu sunteti dvs. insiva un model. Mai bine lasati-o mai moale cu exigentele, daca vreti sa pastrati o atmosfera placuta la serviciu.
Dragoste: Din 22 va veti gasi intr-o dispozitie romantica. Ea s-ar putea intensifica brusc in noaptea de Revelion, cand s-ar putea sa cuceriti mai mult de o singura persoana. Dar asta dovedeste si masura farmecului dvs. personal.
Sanatate: Pana pe 22 sunteti feriti de ce e mai rau, insa ulterior va puteti astepta la probleme in zona genunchilor si a gambelor. Nu stati mult in picioare, sa nu faceti varice. Puteti avea aritmii pe fond nervos si dureri in zona toracica a coloanei.

Pesti
Usor cu nervii!


Nervozitatea marcata va incepe sa cedeze dupa data de 15 si va veti reintoarce la comportamentul dvs. preponderent gentil, spre incantarea apropiatilor. Dvs. insiva veti fi usurati, pentru ca nici dvs. nu v-ati simtit prea bine cat timp naravasul Marte v-a pus nervii la incercare. Pana pe 21 este bine sa cautati compania prietenilor, alaturi de care va veti simti veseli si relaxati. Dupa 18 se mai pot isca anumite discutii in contradictoriu, dar pe teme minore, deci fara urmari neplacute.
Bani: Va sfatuim sa nu intrati in conflict pe tema banilor dupa data de 16. Unora dintre dvs. asta nu le va veni usor, pentru ca s-ar putea sa fie vorba despre niste bani pe care va bazati, care fusesera promisi ferm. Cu toate acestea, o confruntare nu poate duce nicidecum la rezolvarea problemei, ci doar la agravarea situatiei.
Cariera: Influenta si competenta dvs. isi fac simtit efectul. Dar siguranta dvs. de sine nu le trezeste tuturor respectul - pe unii ii apuca invidia si incearca sa va saboteze. Feriti-va de un barbat.
Dragoste: Viata dvs. sentimentala se caracterizeaza printr-un ciudat amestec de frustrare si deschidere afectiva. Multi dintre dvs. isi recapituleaza "trecutul istoric" si este o perioada propice pentru a extrage invataturi din experientele traite, cu conditia de-a nu va proiecta spaimele vechi asupra partenerului. Dar in ansamblu, echilibrul dvs. emotional e bun.
Sanatate: Oscilati intre o stare de hiperluciditate si confuzie, in care nu va puteti aduna gandurile. Sunteti napaditi din ce in ce mai des de stari de somnolenta si e bine sa va satisfaceti din plin pofta de somn. Toate aceste tulburari se vor normaliza dupa data de 22, cand se va reduce si nivelul stresului mental.