Cititorii Intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Dupa operatia de cancer la prostata, . tatal meu se simte foarte rau". Tatal meu a fost operat la Institutul Oncologic din Cluj, de cancer la prostata intr-un stadiu avansat. Operatia a decurs fara probleme, dar se pare ca nu a putut fi indepartat tot "raul" si de aceea evolu...

Cititorii Intreaba...

"Dupa operatia de cancer la prostata,
tatal meu se simte foarte rau"


Tatal meu a fost operat la Institutul Oncologic din Cluj, de cancer la prostata intr-un stadiu avansat. Operatia a decurs fara probleme, dar se pare ca nu a putut fi indepartat tot "raul" si de aceea evolutia postoperatorie nu este deloc imbucuratoare (suferinta fizica este dublata de o si mai mare suferinta psihica). Acum este acasa, unde urmeaza un tratament hormonal. Rugam cititorii revistei care au trecut printr-o situatie asemanatoare sa ne ajute cu un sfat, un tratament care sa-i opreasca suferinta. Ar fi nedrept si prematur sa plece pe drumul fara intoarcere. Are doar 67 de ani. Binecuvanteaza, Doamne, "Formula As", pe cei care o slujesc si pe cei care cu infrigurare o asteapta ca pe o raza de lumina si speranta in fiecare sambata! Cu stima,
Florin V. - str. Lalelelor nr. 5, Sighisoara, jud. Mures

"Prietena mea are leziuni focale iodofile"

Va rog sa-mi ajutati prietena cu un tratament naturist. Diagnosticul ei este: leziuni focale iodofile cu necroza centrala - cea mai semnificativa situata in fosa posterioara dreapta, unde masoara 5 cm diametru. In vertex exista si o leziune osteolitica care invadeaza endocraniul cerebral. Nu se ridica din pat si vomita aproape tot ce mananca. Astept un raspuns din partea cititorilor revistei. Va multumesc.
Iulia - Piatra-Neamt, tel. 0744/16.56.84

"Mama mea a fost operata de tumora gastrica"

Mama mea are 52 de ani si pana acum o luna a fost in putere, doar ca a slabit putin, dar noi credeam ca este normal pentru ca tine regim de slabire. La un control de rutina i s-a descoperit o tumora. Dupa operatie a venit diagnosticul: tumora gastrica maligna stromala cu celule fuziforme de tipul unui leiomiosarcom cu activitate mitotica bogata. I s-a scos splina, s-a taiat din pancreas (fara infiltrate tumorale) si s-a facut rezectie gastrica. Chirurgul m-a asigurat ca acum este totul curat. Cer ajutor urgent de la oricine a suferit de un asemenea cancer. Nu stiu ce sa fac! Nu vreau sa o pierd, sunt disperata! Am inteles ca trebuie facuta chimioterapie, dar avem vreo sansa? Va multumesc si sper ca o sa primesc raspuns cat se poate de repede, orice zi conteaza. Va multumesc inca o data pentru ca existati! Sa va dea Dumnezeu sanatate!
M.D. - Timisoara

"Cum se poate evita recidiva unei tumori intrarahidiene?"

Am un baiat de 13 ani, care a fost operat de tumora intrarahidiana extramedulara toraco-lombara T11 - L5 in decembrie 2000, la Spitalul "Bagdasar". I s-a facut ablatie cvasitotala sub microscop. La examenul anatomopatologic s-a pus diagnosticul ependimom moxopapilar - gr. I. Tumora a recidivat si fiul meu a fost operat a doua oara in mai 2003 (ablatie subtotala sub microscop). A efectuat apoi 20 raze la Accelerator in luna mai, la Institutul Fundeni, si apoi lunar tratament, de o zi sau doua, timp de sase luni. Ii rog foarte mult pe cei care cunosc un tratament naturist, mai ales un tratament de intretinere pentru a evita recidiva, sa ne contacteze de urgenta. Va multumesc!
Ion - e-mail: lgonciulea@cnlo.ro

"Caut un tratament pentru carcinom malign bazocelular"

Ma adresez cu o mare rugaminte: daca stiti vreun tratament pentru carcinom malign bazocelular va rog din suflet sa mi-l comunicati si mie. Trebuie sa spun ca acest diagnostic a fost pus in luna septembrie a acestui an, dar nu stiu exact de cand dateaza "problema". O excrescenta care a fost considerata o alunita a crescut de-a lungul anilor, a fost vascularizata destul de puternic si foarte sensibila la factori mecanici (la loviri, chiar si usoare atingeri, sangera, era dureroasa). Va multumesc de pe acum si sper sa aflu cat mai repede un tratament, pentru a usura viata unei persoane foarte dragi mie, care mi-a fost si inca imi este ca un adevarat parinte.
Nico - e-mail: nico_zxc@yahoo.com

"Dupa operatia de tumora frontala fac des crize comitiale"

Am 40 de ani si in urma cu cinci ani am fost operata de tumora stanga frontala. La biopsie mi s-a pus diagnosticul de astrocitom fibrilar gradul Ii. Mi s-a prescris tratament cu Fenobarbital, Feitoina, Neurotin, Convulex. Problema pe care o am acum este ca la interval de 8-12 zile fac crize comitiale, crize care tin in medie doua minute. Se manifesta in felul urmator: mi se zbat ochii si tamplele foarte puternic, mi se tulbura vederea si simt un gol puternic in cap, ca si cum mi s-ar scurge creierul. In acel moment, trebuie sa duc mana la tample pentru a ameliora cat de cat zvacnirile puternice. Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta in aceasta problema, recomandandu-mi un tratament naturist. Imi este teama ca aceste crize se vor indesi si-mi vor face mai mult rau. Va multumesc anticipat si astept cu mare nerabdare raspunsul dvs.
Virginia - Tecuci

"Am boala Paget la gamba si la calota craniana"

Am 50 de ani si in anul 1985 am fost diagnosticat cu boala Paget. Am facut tratament din anul 1996 cu Miacalcic, Fosamax si Alpha D3. Acum fac tratament numai cu Miacalcic spray nazal, dar nu ma simt bine si ma dor toate oasele. Boala este localizata la gamba dreapta si la calota craniana. Exista vreun tratament naturist care sa ma ajute? As dori sa aflu mai multe detalii despre aceasta boala. Va multumesc anticipat.
Dobrin Viorel - Bucuresti, tel. 021/420.42.81

"Caut tratament pentru meningomielocel lombar"

Fetita mea, acum in varsta de 2 ani, a fost operata la varsta de patru luni de meningomielocel lombar si hidrocefalie interna congenitala, drenaj Vp Unishunt, cu paraplegie. Sta in fundulet, misca laba piciorului si degetele, dar este moale la baza mijlocului si nu poate sta in picioare. Va rog sa ne ajutati cu un tratament sau sa ne recomandati o clinica de specialitate pentru acest diagnostic. Va multumesc.
Caldarescu Constantin - Braila, tel. 0239/63.64.25, 63.60.09 int. 0239

"Prietena mea are tumori benigne sub pielea gatului"

Desi a fost sub tratament de mai multe ori, prietena mea Clara se simte rau. La varsta de 51 de ani ( a fost operata acum sase ani de histerectomie totala), are stari de rau, stari dupa care a fost luata si cu salvarea de mai multe ori. Diagnosticul - hipertensiune, spasmofilie, tumori benigne sub pielea de la gat. A facut tratament clasic in mai multe serii, dar tot nu-i trece. Prin intermediul minunatei dvs. reviste, multi oameni si-au gasit leacul, lucru pe care il doresc si prietenei mele. In speranta ca sfaturile si metodele dvs. de tratament vor ajunge si la noi, va multumim din suflet si va dorim sanatate tuturor.
Suciu Clara - Balan, jud. Harghita

"Am pierdut cateva sarcini din cauza toxoplasmozei"

M-am casatorit in urma cu cativa ani si pana acum am pierdut cateva sarcini in primul trimestru. La indicatia unui medic am facut analizele la Institutul "Cantacuzino" din Bucuresti si a reiesit ca am toxoplasmoza (valoarea normala e de pana la 0,200, iar mie mi-a iesit 0,552). Am facut tratament cu Tetraciclina, apoi, dupa 20 de zile, am repetat analiza si a iesit tot pozitiv. Am fost iar la medic si mi-a dat Romavicine. Am urmat tratamentul timp de 40 de zile, dar nu am mai avut bani sa-mi repet analizele. Acum sunt din nou insarcinata si imi este frica sa nu pierd si sarcina asta, pentru ca sotul meu m-a amenintat ca divorteaza daca pierd si copilul acesta. Daca stiti vreun tratament naturist care sa ma ajute, va rog sa mi-l comunicati prin intermediul revistei. Cu mii de multumiri,
M.E. - Campina, jud. Prahova

"Doresc un tratament pentru inima bolnava a tatalui meu"

Tatal meu are 62 de ani, iar in urma analizelor a reiesit ca sufera de ateroscleroza sistemica, cardiopatie ischemica dureroasa, sechele infarct miocardic anteroseptal, insuficienta aortica degenerativa medie, insuficienta cardiaca congestiva cls. a Ii-a si in plus scleroemfizem pulmonar. Nu a fumat niciodata, dar prin natura serviciului a fost fumator pasiv. Urmeaza un tratament medicamentos pe care il respecta cu strictete, dar nu doarme mai mult de 2-3 ore pe noapte. As vrea sa stiu daca aceasta insomnie este cauzata de medicamentele pe care le ia sau de boala insasi. Daca stie cineva un tratament naturist pentru problemele lui, il rog din suflet sa ma ajute. Va sunt profund recunoscatoare. Dumnezeu sa va ajute!
Nicoleta Croitoru - str. Crinul de Padure nr. 5, bl. G5, sector 6, Bucuresti, tel. 021/745.41.98




...Cititorii Raspund

"Fiul meu a fost diagnosticat cu sclerodermie"
(Raspuns pentru D.G. - Bucuresti, F. As nr. 549)


1. Aceasta boala se poate trata cu medicamentul Piascledine (capsule), dar care, din pacate, nu se gaseste in Romania, ci doar in Italia si Franta. Va pot recomanda si un medic dermatolog exceptional, care se poate ocupa de fiul dvs. Cea mai importanta este insa, pe langa tratamentul medicamentos, credinta adevarata in Bunul Dumnezeu, precum si practicarea reala a acestei credinte. Cu deosebita consideratie,
M. I. - str. Dealul Macinului nr. 7, bl. D34, ap. 46, sector 6, Bucuresti, cod 77416, tel. 0721/21.66.73
2. Eu m-am vindecat de sclerodermie urmand un tratament al dr. Feer, dermatolog din Timisoara, cu urmatoarele medicamente, pe care le-am procurat din Franta: Piascledine (pastile) si Reparil gel. Multa sanatate!
Acsinte Geta - Resita, tel. 0255/21.46.02

"De cativa ani am o iritatie in jurul anusului si sub sani"
(Raspuns pentru Rodica - Bucuresti, F. As nr. 549)


1. Si eu am avut o problema asemanatoare. Doi ani m-am chinuit cu acest calvar, pana am aflat un tratament, si anume: fiere de porc (gasiti la abator si o pastrati intr-o seringa), cu care va ungeti cu o pana moale pe locurile afectate, dupa ce v-ati spalat si uscat. Aceasta operatie o faceti de 2-3 ori pe zi. Fierea se lasa sa se usuce si nu se spala pana la urmatoarea operatie de ungere. Concomitent, se bea o cana de ceai de rostopasca pe zi. Pe durata tratamentului, incercati sa reduceti consumul de carne. Multa sanatate si sa aveti incredere in vindecare!
Luci - Tulcea, tel 0740/55.17.00, 0724/45.06.75
2. Am suferit si eu ani de-a randul de iritatia descrisa. Anul acesta am scapat de ea folosind alifia de galbenele zilnic, dupa o toaleta riguroasa cu apa si sapun. Chiar daca n-a mai aparut nimic, eu continuu tratamentul. Sunt bune si uleiul de sunatoare si gelul de Aloe Vera. Alaturi de acestea, sunt necesare perseverenta, credinta in ceea ce faci si in bunul Dumnezeu.
Marina Caraula - Str. Calarasi nr. 449,
Fetesti, jud. Ialomita
3. Problema dvs. se rezolva mult mai usor si mai repede, cu rezultate garantate, in felul urmator: cumparati de la farmacie un tub de Hipericin crema, care este antiseptica, cicatrizanta si epitelizanta (produs natural).Spalati bine locurile afectate cu ceai de musetel, apoi aplicati crema. Rezultatele se vad dupa 2-3 zile. Va doresc multa sanatate! Toate urarile de bine colectivului revistei "Formula As"!
Aurelia Cireasa - Bacau, tel. 0234/51.26.92

"Fiica mea sufera de tulburari de comportament"
(Raspuns pentru M.G. - Targu Mures, F. As nr. 552)


Alegeti mijlocul duhovnicesc de vindecare, adresandu-va cu credinta si nadejde preotilor bisericii din parohia dvs. Ei va vor indruma pe calea ce o aveti de urmat. Va dau sfatul acesta dupa o incercare personala oarecum asemanatoare, momentan aflandu-ma foarte aproape de vindecare.
Daniela - Iasi

"Vreau sa imi operez cateva alunite, dar imi este teama"
(Raspuns pentru D.M. - Rovinari, jud. Gorj, F. As nr. 552)


Acum vreo doua luni, m-am trezit cu o alunita dureroasa, sangeranda, de marimea unei boabe de piper, sub san. Probabil ca am iritat-o in timpul somnului. M-am dat cu ulei sfintit la Sfantul Maslu, apoi cu Asocilin (se gaseste in toate farmaciile). Mi-am amintit dupa aceea de sfatul cuiva, care mi-a fost de mare ajutor. Se sparge un ou si i se goleste continutul. Pe coaja din capatul acestuia ramane un fel de albus mai dens, cu care se ung alunitele. Se lasa sa se usuce, apoi iar se unge, de cateva ori. Se repeta si cu continutul de la alte oua. Am mai dat si cu Asocilin. Dupa cateva zile, nici nu se mai cunostea locul unde a fost alunita. Odata cu ea, au mai disparut alte doua mai mici, in formare, de culoare rosie. E bine sa se incerce mai intai pe o alunita, fara teama. Multa sanatate!
Conta Valeria - str. Republicii nr. 25, bl. A7, sc. B, ap. 49, Ploiesti

"Am o ciuperca in zona pieptului"
(Raspuns pentru Maria Dascalu - Vulcan, jud. Hunedoara, F. As nr. 552)


Nici o ciuperca nu rezista la usturoi si ceapa. Pentru "zona pieptului" aplicati bucatele de usturoi taiate rotund, pe care le fixati cu putin leucoplast. A doua zi, tamponati cu suc de ceapa, dupa ce v-ati spalat cu apa si sapun. Trebuie sa fierbeti maieul in fiecare zi, fiindca sporii ciupercii nu dispar altfel. Daca va cade si parul, inseamna ca organismul trece printr-o perioada de slaba rezistenta. Mariti-va imunitatea cu Phyto-Imun, care se gaseste la Plafar si contine planta echinacea purpurea, usturoi si propolis. Trebuie sa urmati o cura de o luna. Nu va spalati cu sampon, ci doar cu sapun de casa. Clatiti-va cu otet de mere - o lingura otet de mere la 1 l de apa. Mancati salate de cruditati (de ex. mere cu varza si morcov, telina cu smantana, salata verde, 500 g fructe pe zi). Evitati carnea si preparatele din carne, pe perioada tratamentului. Mult succes!

"Mama mea are un neg care sangereaza"
(Raspuns pentru Mariana - Deva, F. As nr. 552)


Pe negi si alunite nu se actioneaza fara consultatie medicala la dermatologie. Este foarte periculos sa interveniti dupa sfaturi, mai ales ca sangereaza si este "despicat in mai multe parti". Nu conteaza varsta mamei dvs., ci urgenta cu care trebuie sa apelati la doctor. Acum sunt procedee avansate si cazul se poate rezolva in cateva minute. Mergeti intai la medicul de familie, care va va da trimitere catre dermatologie. Va doresc sanatate!
Valeria Petriu - str. Lacurilor nr. 12, Brasov
(Raspuns valabil si pentru D.M. - Rovinari, jud. Gorj, "Vreau sa imi operez cateva alunite, dar imi este teama")

"Stie cineva un tratament naturist
pentru refacerea florei stomacale la copii?"
(Raspuns pentru Adriana, F. As nr. 553)


Stimata doamna, cu aceasta afectiune m-am confruntat si eu acum 20 de ani, cand baiatul meu era la fel de mic ca fetita dvs. Eu i-am facut bai calde pana la mijloc, de cel putin trei ori pe saptamana. Apa din cadita o incalziti progresiv, adaugand apa calda putin cate putin, in asa fel incat atunci cand scoateti fetita din cada, intr-un prosop cald, pielea ei sa fie rozalie. I-am eliminat din alimentatie laptele si produsele lactate si am tinut un regim alimentar la recomandarea d-lui dr. Stern, de la Spitalul de Copii din Iasi. Pentru ca nu suporta zaharul, doctorul mi-a recomandat sa-i indulcesc mancarea cu glucoza. Multa sanatate!
Rodica Sava - str. Toma Cozma nr. 101, bl. 570, sc. D, ap. 10, Iasi, tel. 0232/31.13.34

"Cum se trateaza tromboflebita hemoroidala?"
(Raspuns pentru Ioan Girbacia - com. Moeciul de Sus,
jud. Brasov, F. As nr. 575)


1. Un prieten care suferea de mai multi ani de hemoroizi s-a trezit intr-o zi cu o tromboflebita hemoroidala, care s-a manifestat prin aparitia in zona anala a unui tromb dur si extrem de dureros, de dimensiunea unei cirese. Speriat, s-a adresat medicului chirurg, temandu-se sa nu fie cumva o tumora maligna. Medicul l-a linistit, dar i-a recomandat totusi o interventie chirurgicala pentru eliminarea trombului. Pana la operatie, i-a prescris un produs elvetian existent in farmacii, unguentul Proctoglyvenol, care prin componentele sale i-a atenuat rapid durerea, avand in acelasi timp un puternic efect antiinflamator, de diminuare a permeabilitatii capilare si de intarire a peretilor vaselor sanguine. De frica, a tot amanat operatia, constatand insa, spre surprinderea lui, ca dupa aplicatiile zilnice cu acest unguent, odata cu disparitia durerilor, trombul si-a pierdut din duritate si s-a micsorat din ce in ce mai mult, pana la disparitia totala. Mai puteti incerca si unguentul Hemorstop, pe baza de castane, galbenele, spanz si musetel, produs de "Exhelios" Timisoara, care are efecte emoliente, cicatrizante, antiinflamatoare si de sustinere a functiei mucoasei. Deoarece in urma cu doi ani ati fost operat de adenocarcinom de prostata, apreciez necesitatea unui consult la un medic chirurg cu multa experienta, fara a va limita la diagnosticul pus de medicul de familie, oricat de competent ar fi acesta, intrucat el nu dispune si de alte mijloace de investigatie strict necesare.
Valeriu Munteanu - str. Albac nr. 1, ap. 16, Timisoara, cod 300765
2. Se ia 1 kg coaja de stejar si o mana de pelin, se spala si se pun intr-un saculet textil care se fierbe 30 de minute intr-o oala, in 2 l de apa. Cand s-a racit, se strecoara lichidul intr-un lighean si se fac bai caldute in regiunea anala. Cu acelasi ceai se spala regiunea anala de doua ori pe zi, timp de 5-6 zile. Daca nu se simte o ameliorare, se repeta tratamentul inca doua saptamani. Va doresc insanatosire grabnica!
Misu Costin - Aleea Siret nr. 2, bl. D10,
sc. A, ap. 6, Barlad

"Ginerele meu are varice foarte dureroase"
(Raspuns pentru G. Victoria - Braila, F. As nr. 575)


1. Ginerele dvs. poate incerca utilizarea unor unguente eficiente cu componente naturiste, de exemplu unguentul Variterp, pe baza de castane, produs de Fabrica de Antibiotice din Iasi, sau unguentul Stimuven, pe baza de castane si spanz, produs de "Exhelios" Timisoara. Tot "Exhelios" Timisoara produce si Lotiunea dr. Boici pe baza de spanz, pentru uz extern. Aceste produse medicamentoase le puteti gasi in farmacii si sper ca utilizarea lor alternativa in decursul unei zile va contribui la atenuarea formatiunilor varicoase si la reducerea substantiala a durerilor. Puteti asocia si un tratament intern cu tablete de Venoruton, produse in Ungaria.
Valeriu Munteanu - Timisoara
2. Si eu am avut probleme cu varicele, la ambele picioare. Am aflat ca exista o crema naturista de productie americana, care contine hirudina - un extract din lipitori si din planta Sieges-beckia, ce ajuta la mentinerea sanatatii vaselor capilare. Unguentul are avizul Ministerului Sanatatii si Familiei. De asemenea, reduce aparitia unor dureri spontane, retinerea apei in tesuturi, senzatia de oboseala a picioarelor, senzatia de picioare grele, aparitia vanatailor si inrosirea pielii. Eu folosesc aceasta crema, fac masaj usor zilnic si va pot spune ca sunt foarte multumita. Pentru mai multe detalii, va rog sa sunati la tel. 021/726.26.84, 0724/58.35.87. Multa sanatate!
S. Constantin - str. Targu-Neamt nr. 20, bl. Td26, ap. 22, sector 6, Bucuresti

"Urinez foarte des"
(Raspuns pentru T.S. - Pitesti, F. As nr. 575)


1. Urinarea frecventa poate fi ca urmare a unei cistite cronice, fie (in cazul barbatilor) a unui adenom de prostata. Deoarece dvs. afirmati ca in urma consultatiilor efectuate de medicii specialisti urologi aceste cauze au fost excluse, ramane posibilitatea unei slabiri a musculaturii sfincterului uretral. In acest caz, puteti incerca administrarea medicamentului Driptane, care da rezultate bune in asemenea situatii. Sper sa obtineti rezultatul mult asteptat.
Valeriu Munteanu - Timisoara
2. Timp de o saptamana, luati in fiecare dimineata cate 10 picaturi de albastru de metil. A doua saptamana beti ceai de coada-soricelului. Daca mai aveti probleme, puteti sa repetati o saptamana tratamentul, cu albastru de metil. Nu faceti abuz de albastru de metil; e foarte bun, dar cu masura. Acest tratament mi l-a recomandat o doctorita si m-am simtit foarte bine. Va doresc sanatate!
M.O. - Dorohoi, jud. Botosani

"Mama mea sufera din cauza carceilor"
(Raspuns pentru Maria Ilie - Timisoara, F. As nr. 575)


1. Eu folosesc in aceasta situatie un magnet, care desface pe loc nodul dureros si pentru lunga durata. Terapia magnetica imi foloseste si la calmarea durerilor provocate de coxartroza si osteoporoza. De un an, dorm cu bucati de magnet sub sale si am capatat de Craciun o centura magnetica pe care o folosesc si in timpul zilei, avand avantajul ca se poate fixa in orice loc dureros. Cu speranta ca le va folosi si altora acest "miracol" care este pentru mine magnetul, va doresc multa sanatate!
M. Francu - B-dul Eroilor, bl. C2, sc. B, ap. 12, Micro 3, Targoviste, jud. Dambovita
2. Am fost si eu in aceasta situatie si m-am tratat cu Aspacardin - 1 tableta dimineata si 1 tableta seara, sau cu Kaleorid L.P. 1000 mg - 1 tableta dimineata. Carceii se produc din cauza lipsei de potasiu din organism. Va doresc multa sanatate!
Sofian Elena - str. Octav Onicescu nr. 54,
sc. C, ap. 3, Botosani

"Cum se poate trata herpesul simplex?"
(Raspuns pentru Irina Bela - Brasov, F. As nr. 575)


1. Stimata doamna, va sfatuiesc sa incercati un tratament naturist, prin aplicarea urmatoarelor proceduri:
• Suc proaspat de Aloe Vera - se aplica direct pe zona respectiva, de mai multe ori pe zi.
• Produsul Virumerz sub forma de gel transparent - se aplica pe zona afectata (bun pentru toate tipurile de herpes).
• Brusture - decoct din 4 linguri de radacina la 300 ml apa: se pun comprese si se fac tamponari. Bune sunt si pudrajele sulfamidate, solutiile alcoolice salicilate sau sulfatul de zinc dizolvat in apa, in concentratie de 0,025%.
• Ca unguent, se poate folosi Propoderm - produs apicol care are la baza propolisul. Se mai pot folosi unguentul de rostopasca si uleiul de catina, care se aplica de doua-trei ori pe zi. Puteti face si vaccinul Antiherpin. Consumati alimente bogate in vitamina C: ardei, varza, patrunjel, lamai, maces, catina. Va doresc multa sanatate!
dr. ing. Birca Georgel - str. Sucevei nr. 31, Falticeni, jud. Suceava, cod 725200, tel. 0745/40.04.00
2. Am suferit de herpes dintotdeauna si fiul meu a mostenit acest neajuns. Dupa incercari nereusite de a vindeca efectele herpesului, am reusit sa scap de acest "blestem". In primul rand, se consuma drojdie de bere - cate 50 g zilnic. Se beau multe ceaiuri naturale. Se evita expunerea prelungita la soare. In timpul noptii sa se evite starea de "sete", consumand ceai sau apa. Daca gasiti, faceti cura cu injectii Rodilemid. Se comercializeaza in cutii de 5 fiole. Folositi o cutie pe luna in primele sase luni, apoi rariti pana la doua cutii pe an. Mentionez ca igiena este esentiala in cazul persoanelor suferinde de herpes. Multa sanatate!
Mariana Niculescu - str. Vapoarelor nr. 17, Braila