Zodiacul Anului 2004

Redactia
Zodiacul Anului 2004. Cumpana dintre ani aduce o schimbare majora in configuratia energiilor celeste. Uranus trece in semnul urmator. Chiar la inceputul lui 2004, el paraseste zodia Varsatorului si intra in cea a Pestilor. Cu urmari semnificative in intreaga lume, dar mai ales la noi, deoarece Bucure...

Zodiacul Anului 2004

Cumpana dintre ani aduce o schimbare majora in configuratia energiilor celeste. Uranus trece in semnul urmator. Chiar la inceputul lui 2004, el paraseste zodia Varsatorului si intra in cea a Pestilor. Cu urmari semnificative in intreaga lume, dar mai ales la noi, deoarece Bucurestiul este guvernat de Uranus si orice aspect al acestuia afecteaza intreaga tara. La ce sa ne asteptam? Mai putine turbulente sociale, mai putine interventii ale neprevazutului in vietile noastre, situatii mai usor de controlat in locul miscarilor anarhice care ne-au intors existentele pe dos. Creste, in schimb, sensibilitatea fata de oamenii care ne inconjoara, conflictele tind sa se incheie prin rezolvari amiabile, insa o multime de lucruri se vor produce pe ascuns, pentru a iesi, la un moment dat, spectaculos la suprafata

Berbec
Anul cu prieteni


Incepeti anul in forta, purtati de hotarare, si decideti sa nu lasati nimic sa stea in calea indeplinirii initiativelor voastre. Va puteti astepta la mari reusite personale, in perioada 11-25 aprilie, cand multi dintre cunoscuti va vor ajuta in succesul dvs.
Din iulie si pana pe 10 august sunteti plini de idei creative si, din nou in tandem cu prietenii care va secondeaza excelent, puteti sa va realizati visuri indraznete si va puteti extinde sfera preocuparilor. Acestea se anunta deosebit de interesante. Timpul liber petrecut in aceasta perioada in anturajul prietenilor se anunta, de asemenea, stimulativ - ar fi o perioada perfecta pentru concediu. Dupa 10 august ar trebui sa fiti insa atent cu cine purtati discutii in contradictoriu, care ar putea avea un final vehement.
Bani: Perioadele cuprinse intre 9 februarie - 3 aprilie si 12 noiembrie - 26 decembrie sunt cele in care va puteti ocupa cu maxim folos de castigul material.
Cariera: Uranus va da idei grozave si va insufla nevoia de-a incerca sa le infaptuiti impreuna cu prietenii dvs. S-ar putea sa va apucati de ceva nou, dar sa va tineti cea de-a doua preocupare secreta. Nu toate persoanele cu care va intovarasiti sunt insa de buna credinta - feriti-va de cei care se folosesc de pretexte pentru a tergiversa finalizarea actiunilor dvs.
Dragoste: Din 23 iunie si pana pe 10 august, Cupidon va insoteste, tintind asupra persoanelor pe care doriti sa le cuceriti. Va asteapta o vara torida din punct de vedere emotional, iar povestea de dragoste pe care o incepeti poate imbina pasiunea cu tandretea in proportii ideale.
Sanatate: Noua pozitie a lui Uranus va poate provoca insomnii care sa alterneze cu stari de oboseala cronica. Incercati sa nu va dereglati somnul. Gambele dvs. vor fi sensibile, asa ca nu petreceti mult timp in picioare sau purtand incaltaminte incomoda.

Taur
Verde in dragoste


In 2004 veti renunta la atitudinea dvs. conservatoare privind legarea prieteniilor. Va veti atasa cu multa usurinta de persoane de-abia cunoscute, mai ales daca acestea trec prin perioade de suferinta. Notiunea de prietenie va imbraca un nou sens pentru dvs., insa va trebui sa va controlati intensitatea cu care participati la problemele altora, deoarece exista riscul ca dvs. sa faceti adevarate sacrificii, pe care acestia sa le considere ceva de la sine inteles. In acelasi timp, deveniti mai dornici de-a va implica in probleme sociale mai ample, ajutandu-i pe cei defavorizati. E bine s-o faceti, insa la fel, cu masura.
Bani: Prima perioada propice castigului este intre 6 martie si 4 aprilie. Asta nu inseamna insa ca acum vor intra sume mari in cont, ci ca este o perioada propice pentru a va ocupa de probleme financiare. Mai precis, de conceptul care sta la baza castigului. Banii pot aparea intre 4 aprilie si 17 mai, iar dupa aceasta data se pot ivi oarecare incurcaturi. Investitii bune sunt posibile intre 24 noiembrie si 16 decembrie.
Cariera: Ambitiile dvs. profesionale au nevoie de timp pentru a prinde contur, iar primele ocazii pentru a face progrese reale incep in toamna, dar macar puteti fi siguri ca, incepand din 7 septembrie, veti avea parte de un urcus constant. Nu va asteptati insa la un salt ierarhic brusc, este vorba de o crestere previzibila.
Dragoste: In viata sentimentala, marele benefic Jupiter si micul benefic Venus isi paseaza stafeta pentru a se asigura ca va va merge bine pe tot parcursul anului. Conceperea unui copil pana pe 26 septembrie ar fi, de asemenea, indicata.
Sanatate: In ianuarie puteti fi chinuiti de migrene si de vesnicele dvs. probleme cu gatul. Din octombrie si pana la mijlocul lui noiembrie trebuie sa va ingrijiti din nou de aceleasi zone sensibile.

Gemeni
Idei indraznete


Nu va temeti de stilul sec si, poate, impotmolit in care incepeti anul. Probabil ca aveti probleme nerezolvate din 2003, care va stau pe cap. Le veti scoate la capat cu conditia sa nu va grabiti. Aveti impresia ca ati trecut prin atatea in ultimii ani, incat nimeni si nimic nu va poate surprinde. Ei bine, veti fi surprinsi chiar de dvs. insiva. Va trec prin cap idei foarte indraznete, dar, spre deosebire de trecut, le si uitati repede sau deveniti nesiguri pe ele din secunda doi. Solutia ar fi sa vi le notati, si inca rapid, pentru ca multe dintre ele sunt nemaipomenite si nu tocmai greu de realizat. Intre 11 si 25 aprilie veti avea si sansa, si energia pentru a va pune planurile in aplicare. Incercati sa le finalizati pana pe 18 mai, cat dureaza conjunctura favorabila.
Bani: Ziua de 8 martie este una norocoasa pentru afacerile dvs., cam paguboase incepand de anul trecut incoace. Nu veti castiga sume fabuloase, dar iesiti incet-incet la socoteala, daca sunteti prudenti. Dar din 9 noiembrie, trebuie sa va ganditi din nou la economii drastice.
Cariera: Dvs. nu sunteti tocmai genul rebel, cu toate acestea, incepand din acest an, comportamentul dvs. la serviciu devine imprevizibil. Puteti cadea prada unor impulsuri subiective, ceea ce ii poate mira pe ceilalti. Numerosi Gemeni devin atat de nemultumiti de locul lor de munca, incat vor cauta cu tot dinadinsul sa-l schimbe. Prefacerile sunt la ordinea zilei, din pacate, nu toate placute.
Dragoste: Din 4 aprilie si pana pe 7 august sunteti de un farmec debordant, iar intre 18 mai si 30 iunie s-ar putea sa va bagati chiar in complicatii emotionale. Sunteti perfect constienti de ce faceti, insa jocul va face placere. Intre 30 octombrie si 23 noiembrie, sentimentele dvs. se stabilizeaza.
Sanatate: Planetele va ocrotesc starea fizica si aveti un singur (si scurt) interval periculos, intre 12 si 24 noiembrie.

Rac
Putina dragoste


Responsabilitatile apasatoare cu care va luptati vor mai continua sa va deprime pana pe 8 martie, numai ca, inca din primele zile ale anului, veti putea descoperi solutii ingenioase la care nu v-ati gandit pana acum. Din pacate, nu le acordati prea mare importanta, pentru ca vi se pot parea prea fantasmagorice. Ati gresi daca le-ati ignora, pentru ca sunt solutii cu adevarat inspirate si, daca credeti in ele, multe dintre greutatile care va apasa pot sa dispara. Puteti primi ajutor neasteptat din partea unor amici din strainatate. Este, de asemenea, posibil sa va apucati sa studiati cu mare pasiune un domeniu nou, legat de psihologie, antropologie sau ezoterism.
Bani: Spaimele dvs. legate de bani sunt mai mari decat problemele dvs. financiare. Scuturati-va, deci, de aceste temeri nefondate sau mult exagerate, pentru ca, de la inceputul lui martie si pana pe 9 noiembrie, simtul dvs. pentru afaceri este foarte ascutit. Cel mai banos interval se anunta a fi intre 7 septembrie si 4 octombrie.
Cariera: Si la acest capitol sunteti chinuiti de spaime si faceti un fel de "revizie neagra", adica riscati sa va bagati in cap numai motivele pentru care ati avut anumite esecuri. In realitate, intre martie si octombrie puteti face progrese reale, dar, e drept, muncind pe branci. Din octombrie si pana pe 24 noiembrie puteti fi ajutati de o prietena.
Dragoste: Va simtiti destul de insingurati, mai ales in primele trei luni ale anului. Perspectivele se imbunatatesc la inceputul lui aprilie. Nu este exclus sa reintalniti, intr-un mod cu totul surprinzator, pe cineva cu care ati fost foarte apropiati, iar relatia nu a fost traita pana la capat. Sau puteti incepe o relatie cu unul dintre colegi, pe care o conduceti cu mare discretie. Echilibrul afectiv va fi foarte bun pana in jurul datei de 7 septembrie.
Sanatate: Pana la inceputul lui martie, iar apoi din 9 noiembrie, trebuie sa va ingrijiti nu doar starea fizica (sistemul osos, tenul si dentitia), ci si starea de spirit, pentru ca veti fi inclinati catre deprimare.

Leu
Pusculita plina


Relatiile cu prietenii vor juca un rol deosebit de importat in viata dvs. pe parcursul acestui an, si anume din aprilie si pana in august. Orice intreprindeti cu prietenii iese bine, aproape fara efort. In mod special in iulie se ivesc sanse deosebite de-a va rezolva problemele personale, pentru ca aveti o energie de nestavilit si sunteti cat se poate de convingator. Intre 7 septembrie si 3 octombrie, veti fi din nou in mare forma, iar prezenta dvs. va fi cat se poate de agreabila celor din jurul dvs. Incepand din 26 septembrie se pot ivi calatorii in strainatate sau puteti obtine rezultate excelente la studii. Lunile mai dificile sunt februarie si martie, cand nervii dvs. au un fitil foarte scurt.
Bani: Pana catre sfarsitul lui septembrie, faceti bani jucandu-va. Lucrati cu placere, iar castigul va intrece de multe ori asteptarile. O perioada mai scurta in care va puteti baza pe castiguri materiale este intre 4 octombrie si 24 noiembrie.
Cariera: Februarie si martie sunt lunile in care trebuie sa va feriti de conflicte cu sefii dvs. barbati. Ar fi bine daca v-ati prezenta ideile intr-o maniera moderata si daca n-ati lua hotarari peste capul superiorilor dvs.
Dragoste: In fine, nabadaiosul Uranus a incetat sa mai interfereze cu viata dvs. de cuplu. Partenerul nu mai are un comportament incoerent, iar dvs. insiva va recastigati stapanirea de sine. Relatiile destramate nu va mai afecteaza ca pana acum. O poveste intensa de dragoste poate aparea, fie pana pe 25 martie, fie incepand cu luna septembrie, care pare deosebit de favorabila.
Sanatate: In primele trei luni ale anului si din noiembrie incoace trebuie sa va feriti sa faceti efort fizic, in mod special sa nu ridicati greutati. Este posibil ca in aceste perioade sa suferiti de oboseala cronica si trebuie sa va crutati, pentru ca sa nu aveti parte si de tulburari cardiace.

Fecioara
Sub scutul lui Jupiter


Pana pe 26 septembrie, marele benefic Jupiter va sta alaturi, asigurandu-va reusita in toate proiectele dvs. personale. Procedati cu incredere si entuziasm, si in felul acesta ii faceti pe toti sa participe cu placere la activitatile pe care le propuneti. Profitati de acest interval excelent (care se iveste o data la 12 ani), pentru a gandi in stil mare si a va lansa in proiecte de mare anvergura. In ianuarie, excelati in elaborarea strategiilor si este bine sa va puneti la punct aceste planuri pana pe 8 februarie. Din 11 august si pana pe 3 septembrie insa, exista riscul unor neintelegeri pornite de la niste detalii, in care ar fi mai intelept sa cedati.
Bani: Planurile dvs. ample nu dau neaparat rezultate financiare grozave pana pe 26 septembrie, insa nu asta va intereseaza in primul rand. In ultimele trei luni ale anului, interesul dvs. devine mult mai pragmatic, iar contul dvs. se va rotunji considerabil, mai ales ca va bucurati de protectia unor persoane influente.
Cariera: Intre 4 aprilie si 7 august, cariera dvs. se afla in curs ascendent. Relatiile cu superiorii sunt mai degraba de prietenie decat de subordonare, iar placerea cu care va implicati in activitati va atrage admiratie. In plus, aveti o dispozitie foarte amabila, ceea ce va face si mai indragiti.
Dragoste: Aici trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece si in relatiile care pareau de nezdruncinat pot interveni complicatii. Unii dintre dvs. umbla cu ascunzisuri, iar acestea pot avea efecte dezastruoase pe termen lung. Onestitatea este cea mai buna solutie, atat ca ea trebuie practicata de ambele parti implicate. Se poate sa nu vreti sa priviti adevarul in fata si sa va ascundeti de realitate sau sa faceti sacrificii pentru o relatie care nu mai este viabila.
Sanatate: In iulie si august, nervii reprimati va pot da de furca acut, lovindu-va in punctul dvs. vulnerabil: intestinele. De aceea, in aceasta perioada ar fi bine sa urmati o dieta sanatoasa. Un alt efect al emotiilor reprimate pot fi durerile de cap.

Balanta
Preocupari profesionale


In ultimii sapte ani ati trecut prin multe experiente, pe care le-ati trait ca... simple experiente. Respectiv, v-ati implicat in ele mai mult mental, pentru a vedea ce se intampla. Din 2004 incepand, atitudinea dvs. se modifica drastic, pentru ca experientele nu mai pot fi separate de incarcatura lor emotionala, cu alte cuvinte, nu mai puteti iesi din ele prin simpla conceptualizare. Starea de stagnare in care baltiti acum se va risipi in martie, iar din 4 aprilie incepe o perioada de patru luni in care calatoriile sau/si studiile va aduc mari satisfactii personale si la fel de multe contacte cu persoane placute, cu care legati prietenii.
Bani: Intre 6 martie si 4 aprilie, altii se vor ocupa de banii dvs. - si o vor face cu folos. Pe parcursul verii, veti cheltui insa o groaza de bani pentru distractii. Perioada 18 mai - 30 iunie este cea in care dorinta dvs. de-a va rasfata poate intrece justa masura, dar veti resimti risipa de-abia intre 8 august si 6 septembrie.
Cariera: Evolutia dvs. decurge cumva paradoxal. Va place sa fiti in fruntea ierarhiei si depindeti, in mare masura, de aprecierea pe care o primiti. Incepe insa o vreme in care veti fi pasionati de ceea ce lucrati, aplecandu-va cu minutiozitate stiintifica asupra detaliilor, cuprinsi de strafulgerari de intuitie si fiind tot mai putin interesati de promovare. In schimb, calitatea muncii dvs. creste considerabil.
Dragoste: Acele neasteptate intorsaturi ale destinului care v-au aruncat dintr-o extrema in alta in ultimii sapte ani nu se vor mai ivi in viata dvs. sentimentala. Nu respirati usurati, pentru ca le veti duce lipsa. Dragostea va aparea la scoala sau in timpul calatoriilor, incepand sub forma de prietenie si schimburi de idei.
Sanatate: Circulatia periferica va poate face multe probleme. Ganglionii vi se inflameaza usor si daca nu va respectati orele de somn, va puteti trezi ca ciclul somn-veghe este complet dat peste cap.

Scorpion
Afaceri prospere


Odata cu disparitia numeroaselor si complicatelor dvs. probleme de acasa, legate de evenimente imposibil de prevazut, dar si de relatiile cu cei cu care conlocuiti, viata devine mult mai usoara si mai placuta. Probabil ca la inceput, nici macar nu va va veni sa credeti si veti astepta, banuitori, ca lucrurile sa inceapa din nou sa scartaie. Nu e cazul. Acum va veti intreba care a fost sensul acestui montaigne russe, care v-a facut sa va intrebati daca sunteti in stare sa convietuiti cu cineva in buna pace. Scorpionul este un semn fix, respectiv este o creatura a obisnuintei, careia ii place sa fie in control si nu ii plac schimbarile impuse din exterior. Aceasta lunga perioada de tulburare casnica v-a "elasticizat", facandu-va sa fiti mai inclinati catre compromis si mai deschisi transformarilor care apar in viata dvs.
Bani: Pana pe 25 martie, afacerile dvs. prospera. In consecinta, este indicat sa va puneti in aplicare initiativele de ordin financiar in primele luni ale anului, in mod special cele care presupun investitii. Din septembrie incepand, afacerile care trenau pot incepe sa ia din nou avant.
Cariera: De la sfarsitul lui iunie si pana pe 10 august este bine sa va concentrati asupra cresterii profesionale si a statutului dvs. social. Veti avea de castigat prin asocierea cu o femeie, fie o prietena, fie o persoana cu care veti ajunge sa va imprieteniti. Nu va aratati insa pe fata ambitia.
Dragoste: Incepeti anul intr-o dispozitie foarte romantica, dar intre 4 februarie si 21 martie, pasionalitatea incepe sa inlocuiasca romantismul. Sau veti incerca sa evitati anumite tensiuni din cuplu cu ajutorul apropierii pasionale. Fie ca sunteti intr-o relatie stabila, fie ca nu, dragostea va e presarata de surprize si nu puteti anticipa nimic.
Sanatate: Incepeti anul cu mult avant, dar excesul de munca se poate solda cu dureri de cap si sensibilitate la infectii, asa ca nu exagerati. Un echilibru bun aveti incepand din 9 februarie. Reflexele va pot da de furca in aprilie. Din noiembrie, veti fi insa in forma maxima.

Sagetator
Prestigiu si... dor de duca


Va asteapta un an straniu din punct de vedere al relatiilor familiale. Se poate ca atmosfera de-acasa sa devina apasatoare si sa va decideti sa va mutati. Numerosi Sagetatori tineri vor parasi casa parinteasca, unii dintre ei in urma unor toane. Este insa posibil ca mutarea domiciliului sa fie si o necesitate impusa din exterior si sa nu aiba nimic de-a face cu ceea ce doriti dvs. In locuintele dvs. vechi sau noi, sa fiti atenti la toate instalatiile care au de-a face cu apa, pentru ca va puteti trezi cu inundatii sau igrasii. La fel de atenti trebuie sa fiti in privinta relatiilor cu cei din casa, pentru ca sunteti cuprinsi alternativ de sentimentalism si crize de individualism.
Bani: De-abia in martie puteti scapa de datorii sau reusiti sa reglati conturile cu datornicii rau platnici. Se mai poate ca o responsabilitate de ordin material sa devina mai putin apasatoare incepand cu data de 8 martie. Perspective imbucuratoare apar in intervalul 8 august - 6 septembrie, perioada propice plasamentelor financiare. Acum este cazul sa puneti ceva deoparte, caci trebuie sa strangeti din nou cureaua cu incepere din 9 noiembrie.
Cariera: Marele benefic Jupiter, care este si guvernatorul zodiei dvs., se ingrijeste ca prestigiul dvs. profesional sa fie in plina crestere pana pe 26 septembrie. De aceea, este recomandabil ca pana la aceasta data sa faceti toate eforturile pentru a va realiza viziunea.
Dragoste: Primele doua luni ale anului va aduc cele mai mari impliniri sentimentale, dar dupa 7 aprilie va poate apuca dorul de un flirt, care se poate lasa cu complicatii nedorite.
Sanatate: Din 25 martie se vor instapani din nou starile de extenuare si ar trebui sa va dozati cu mare atentie proportia dintre munca si odihna. Tot in aceasta perioada ar trebui sa va feriti de o alimentatie bogata in grasimi si mai ales de alcool. Din septembrie, starea dvs. fizica se imbunatateste, pentru ca in noiembrie sa fiti in mare forma.

Capricorn
Echilibru financiar


Temerile dvs. privitoare la viitor va bantuie pana pe 8 martie intr-o forma acuta. Nu este cazul sa le reprimati sau sa le ascundeti, dar nu le dati o amploare exagerata, pentru ca ele sunt scoase la suprafata de planeta Saturn in miscare retrograda, care va obliga sa va revizuiti situatiile de viata in care ati dat inapoi sau nu ati dus pana la sfarsit ceea ce v-ati propus. E bine sa vorbiti despre asta si veti avea ocazia de-a va incredinta framantarile prietenilor dvs. de suflet, chiar in luna ianuarie, cand Mercur, planeta comunicarii, va ajuta sa formulati cu multa claritate incertitudinile si nesiguranta. Dupa aceea, totul va deveni mai usor de suportat. Starea melancolica va va da din nou tarcoale incepand din 9 noiembrie, dar vor avea loc si evenimente imbucuratoare care ii vor micsora impactul.
Bani: Aici are loc cel mai mare si mai binevenit reviriment. In sfarsit, veti putea conta pe veniturile dvs., care nu vor mai fi supuse meandrelor neprevazutului, si va puteti din nou bucura de capacitatea dvs. de-a castiga si de-a gospodari in liniste sumele obtinute.
Cariera: Pana pe 26 septembrie, va veti bucura mai mult de prestigiu si de aprecierea colegilor si a colaboratorilor decat de promovari. Dar capitalul strans incepe sa-si dea roadele incepand cu aceasta data si saltul pe care-l puteti face in cariera in ultimul trimestru al anului poate fi unul spectaculos.
Dragoste: In cuplu exista stabilitate, insa probabil nu simtiti intotdeauna caldura partenerului in felul in care v-o doriti. Pana in martie, probleme de ordin profesional pot duce la instrainare, dar intr-a doua jumatate a lui mai, comunicarea redevine apropiata si calda. Dupa 9 noiembrie, raceala reapare.
Sanatate: In continuare sunteti susceptibili la infectii. Mai ales in ceea ce priveste sistemul uro-genital, rectul, dintii si oasele. Cam multe, veti spune, dar ies la suprafata infectii latente, care pot fi astfel depistate si tratate.

Varsator
Un an pozitiv


In ultimii ani, destinul v-a pus mereu in fata unor situatii noi, care v-au gasit nepregatiti. In felul acesta (trebuie sa admitem, nu tocmai placut) ati putut afla multe despre reactiile pe care le aveti in fata neprevazutului. Privind inapoi la ultimii 7 ani, veti constata ca tot ce a intervenit in acest rastimp incepe sa aiba un sens si ca ati crescut mult in acest timp. De acum, va asteapta o viata mai calma, de care chiar va puteti bucura, mai ales ca acum sunteti, in fine, pregatiti sa apreciati un ritm mai linistit al existentei. Pentru dvs., 2004 va fi un an in care evenimentele pozitive vor precumpani.
Bani: Aici incep problemele. Pe de-o parte, priceperea dvs. in manuirea banilor creste, puteti dezvolta un real fler pentru afaceri, insa din 11 iunie si pana pe 12 noiembrie va puteti hazarda, intinzandu-va mai mult decat va tine plapuma, iar pierderile ar putea fi considerabile. De aceea, ar fi de preferat ca in aceasta perioada sa va abtineti sa intrati in afaceri noi, oricat de promitator ar suna.
Cariera: Multe dintre ideile dvs. inovatoare vor fi foarte pe placul sefilor, insa ritmul dvs. de munca pare a fi mai degraba inconstant, ceea ce reprezinta un punct in defavoarea dvs. Intre 4 februarie si 21 martie, relatiile cu superiorii pot deveni complicate, mai ales daca va incapatanati sa faceti totul exclusiv dupa capul dvs.
Dragoste: Micul benefic Venus va promite o lunga perioada de delicii sentimentale, care se intinde din 4 aprilie pana pe 7 august. Sunt luni in care viata dvs. afectiva va fi foarte bogata. Aveti insa grija ca dupa 18 mai sa nu fiti tentati sa incepeti o aventura care sa va ameninte relatia stabila de cuplu, la sfarsitul lui august si inceputul lui septembrie.
Sanatate: Dintii, oasele si tenul trebuie ingrijite cu atentie, mai ales pana pe 8 martie si, din nou, incepand din 9 noiembrie.

Pesti
Detasare si imprevizibil


2004 va pune fata-n fata cu imprevizibilul, aducand in viata dvs. tot felul de evenimente surprinzatoare, asa incat ar fi bine sa nu va faceti planuri prea precise. Intuitia dvs., deja activa, va deveni extrem de ascutita, iar principala schimbare a atitudinii dvs., determinata indeobste de meandrele inconstientului, va consta intr-o capacitate de obiectivare si detasare care a lipsit multora pana acum. Perioadele in care veti fi mai nervosi ca de obicei sunt finele lunii martie si cea de-a doua jumatate a anului, mai precis incepand din 11 iunie. In cea de-a doua perioada mentionata trebuie sa va inarmati cu rabdare, pentru ca veti avea pretentia ca toate dorintele dvs. sa se indeplineasca pe loc, ceea ce, evident, nu se poate.
Bani: Evolutii favorabile se anunta intre 9 februarie si 5 martie, iar la castiguri serioase, pe termen lung, va puteti gandi incepand din 26 septembrie. In ultimele luni ale anului veti avea probabil si multiple ocazii de-a face investitii foarte bune, din care puteti obtine castiguri substantiale.
Cariera: Dusmaniile de la serviciu sunt suportabile pana pe 25 martie, cand cei care nu va au la suflet incep din nou sa-si arate coltii. Va castigati aliati printre colegi in iulie, dar dupa 10 august va pot ajunge la urechi noi barfe pe seama dvs. Acestea par sa fie colportate de persoane tinere.
Dragoste: Marele benefic Jupiter vegheaza asupra echilibrului relatiei dvs. de cuplu pana in 26 septembrie, perioada cat se poate de potrivita pentru a intreprinde multe cu partenerul si a va bucura de sinceritatea si deschiderea care domneste intre voi. Incepand din septembrie, va fi randul dvs. sa-i intoarceti bunele sentimente, ceea ce veti reusi cu succes intre 24 noiembrie si 16 decembrie.
Sanatate: Aveti mai multa nevoie de somn ca oricand, iar labele picioarelor dvs. devin din ce in ce mai sensibile. Aveti grija sa purtati incaltaminte comoda si sa preveniti eventuale micoze.