Exercitii de gimnastica pentru sani

Redactia
Exercitii de gimnastica pentru sani. Si totusi, sanii pot sa devina mai fermi si mai mari, . fara interventii estetice . De la o vreme incoace, interesul pentru aspectul fizic a explodat, pur si simplu, in Romania. Modelul de frumusete din vest a ajuns si la noi si el se cultiva mai ales in salile de...

Exercitii de gimnastica pentru sani

Si totusi, sanii pot sa devina mai fermi si mai mari,
fara interventii estetice


De la o vreme incoace, interesul pentru aspectul fizic a explodat, pur si simplu, in Romania. Modelul de frumusete din vest a ajuns si la noi si el se cultiva mai ales in salile de fitness, dedicate anume recuperarii micilor dezarmonii fizice. Indeobste, zonele pentru care se trudeste pe branci sunt pantecul, bratele, fesele si picioarele. La numaratoare lipsesc numai sanii, carora li se recomanda prea repede bisturiul chirurgului estetician. Ei bine, dupa cum arata programul de fata, pe care l-am preluat dintr-o revista americana, sanii pot sa devina mai fermi si mai mari, fara interventii estetice. Cum? Prin cateva exercitii gandite in functie de cupa sutienului pe care-l purtati si care se afla inscrisa pe el: A, B, C, D. Secretul sanilor perfecti? Tonificarea grupelor de muschi prin gimnastica.

Masura A

Tinta principala este rectus abdominus (colorat pe desen cu albastru), muschiul abdominal care leaga zona dintre dedesubtul sanilor si pelvis. Prin exercitiu, sanii stau mai drepti si par mai mari.
Exercitiu: Asezati-va pe marginea unui scaun, astfel ca gambele sa formeze cu coapsele un unghi de 90 de grade. Apucati-va cu mainile de partea din spate a spetezei scaunului si ridicati genunchii (cu picioarele indoite) cat puteti de sus. Repetati de 10 ori. Miscarea intareste intregul tors si ridica sanii.

Masura B

Intarirea deltoizilor laterali, care sunt situati pe partea de sus, in exteriorul mainilor, le intareste pe acestea, precum si umerii, si face ca pieptul sa para mai mare.
Exercitiu: stati drepte, cu picioarele desfacute la nivelul umerilor. Bratele atarna pe langa corp, intoarse inspre coapse, in fiecare din palme fiind cuprinsa o greutate de 1 kg. Ridicati bratele lateral, pana ce ajung paralele cu podeaua. Repetati de 12 ori.

Masura C

Tonificarea prin gimnastica a pectoralilor majori si minori creeaza o adancitura de efect in centrul pieptului, care subliniaza forma sanilor. In plus, intareste tesuturile grasoase.
Exercitiu: Puneti cateva perne mici sau o perna mare pe podea si asezati-va cu mijlocul peste ea, culcate pe spate. Tineti in fiecare mana o greutate de 2 kg. Intindeti bratele in sus, apoi lasati-le sa coboare lateral pe podea, ridicandu-le iarasi. Repetati de 12 ori.

Masura D

Intarirea muschilor din zona de jos a spatelui o sa va ajute sa mentineti, fara a face efort, pozitia care sa va scoata in evidenta sanii. Intarirea acestor muschi o sa va traga umerii mai in spate si astfel o sa puteti sta mai drepte. Pieptul se ridica mai sus si sanii par mai plini.
Exercitiu: Stati drepte, cu pieptul impins inainte. Apropiati-va omoplatii, ca si cum ati tine intre ei o minge de tenis, tragand umerii si coatele spre spate. Incordati-va timp de 5 secunde, apoi relaxati-va. Repetati de 12 ori.

Nu uitati: spalatul sanilor, dimineata si seara, cu apa cat se poate de rece (intre 30 si40 de ori), precum si clatitul cu apa rece amestecata cu bere au un efect garantat de lifting asupra pieptului. In cazul perseverentei, efecte vizibile apar la capatul a 2-3 luni.



Trucuri mici, Efecte Mari

Unghii stralucitoare, printr-o simpla inmuiere

V-ati saturat de unghiile prea tari si patate? Dizolvati o tableta de solutie pentru albit dintii intr-un pahar cu apa calduta si inmuiati-va unghiile timp de cinci minute. Bicarbonatul de sodiu, acea solutie efervescenta care albeste dintii, o sa va curete unghiile facandu-le stralucitoare.

Un ten minunat, dimineata

Stropiti o bucata de vata cu suc de lamaie si stergeti-va pielea inainte de culcare. Sucul de lamaie scoate afara murdaria din pori si dimineata o sa va treziti cu un ten minunat.

Cum se potoleste foamea

In momentele cand lacomia va chinuie, incercati acest truc, bazat pe reflexologie: trasati niste cercuri mici, cu degetul aratator, chiar deasupra buzei de sus, timp de zece secunde. Aceasta stimuleaza canalul energetic conectat la creier, pancreas si splina si scurtcircuiteaza semnalele foamei pe loc.

O piele matasoasa

Daca va epilati pe picioare cu lama de ras, spalati pielea cu apa calda in timp ce faceti acest lucru. Saturate de apa, firele de par sunt mult mai usor de taiat.
Secretul unui somn mai bun
Cercetarile au demonstrat ca spalatul pe dinti in fiecare seara, apoi aplicarea unei creme de noapte si pieptanatul parului de fiecare data in aceeasi directie declanseaza eliminarea de melatonina, un hormon care ajuta la reglarea somnului.