Cititorii Intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Caut urgent tratament pentru tumora maligna stadiul C la colon". Am 57 de ani si sufar de tumora maligna la colon. Am fost operata in martie 2003 si acum doua luni am inceput sa ma simt iarasi rau. Am dureri si pierd sange in scaun. La tomograf a reiesit o recidiva a tumorii,...

Cititorii Intreaba...

"Caut urgent tratament pentru tumora maligna stadiul C la colon"

Am 57 de ani si sufar de tumora maligna la colon. Am fost operata in martie 2003 si acum doua luni am inceput sa ma simt iarasi rau. Am dureri si pierd sange in scaun. La tomograf a reiesit o recidiva a tumorii, care a cuprins capul pancreasului si duodenul. Nu pot face chimioterapie din cauza inimii. Am insuficienta aortica si mitrala. Sper ca ma veti ajuta cu un remediu. Va multumesc si bunul Dumnezeu sa ne dea sanatate tuturor!
Calina Moisiuc - str. Salviei nr. 7, bl. 39, sc. A, et. 1, ap. 3, Brasov, tel. 0268/52.45.36
(Apelati de urgenta la d-l Rusalin Todor, tel. 021/647.22.08.)

"Sufar de boala Oppenhein"

Am 60 de ani si de aproape 10 ani sufar de boala Oppenhein. Boala se manifesta prin contractii generale ale corpului ce au punctul de plecare in diafragma. Stomacul mi se "zbate" puternic provocandu-mi balonari, dupa care nu mai pot bea deloc lichide. Medicamentele prescrise de neurolog nu au avut nici un efect, boala dereglandu-mi tot sistemul nervos. Apelez la cititorii revistei "Formula As" cu marea rugaminte de a-mi transmite scris sau telefonic daca stiu vreun medicament mai eficient sau produs naturist pentru aceasta grea suferinta. Dumnezeu sa va rasplateasca binele facut.
Grigore Vasile - str. Lt. Popanici nr. 11, Iasi, cod 700382, tel. 0232/471131

"Cum se poate vindeca artrita gutoasa?"

Ma numesc Prorocu Niculae si sunt detinut in penitenciarul Baia Mare. Intamplator am citit un numar al revistei dvs., iar la pagina de medicina am vazut ca foarte multi oameni bolnavi apeleaza la "Formula As" pentru a-si regasi sanatatea. Sunt arestat de 4 ani, sufar de artrita gutoasa, iar durerile provocate de aceasta boala imi dubleaza pedeapsa, de aceea m-am hotarat sa va scriu. Va rog din suflet sa faceti abstractie de faptul ca sunt detinut, tratati-ma ca pe oricare dintre semenii nostri si sfatuiti-ma cum sa scap de aceasta boala care ma macina zi de zi, sau dati-mi o adresa sau un numar de telefon al cuiva care m-ar putea ajuta. Va rog, dati-mi raspunsul personal pe adresa penitenciarului, pentru ca "Formula As" patrunde greu pe portile acestuia. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu doresc nimic gratuit, decat adresa celui care ma poate vindeca, iar familia mea va plati medicamentele. Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsul dvs. ca pe ziua eliberarii din acest infern.
Prorocu Niculae - Penitenciarul Baia Mare, str. Post-Fundus nr. 2, jud. Maramures

"Mama are arsuri in tot corpul"

In urma cu doi ani, mama mea a paralizat pe partea stanga. Cu toate tratamentele, nu si-a revenit decat foarte putin, dar marea problema este ca are niste arsuri foarte mari in tot corpul, mai ales la oasele picioarelor. Nu poate dormi toata noaptea, pune comprese cu apa, cu smantana, dar fara rezultat. Medicii pe care i-am consultat spun ca durerile si arsurile sunt date de o deficienta circulatorie. Daca stiti vreun remediu pentru aceasta suferinta, va rugam sa ne scrieti. Cu multumiri,
Merdan Viorica - Baia Mare

"Am dureri de gat si ma sufoc"

Am 50 de ani, ma lupt cu o boala careia nu-i gasesc leacul. Am fost la doctori, am fost internata, dar fiecare doctor imi dadea alt diagnostic. Am baut ceaiuri, am luat multe medicamente, dar fara nici un rezultat; boala mea se agraveaza. Nu stiu unde sa mai merg si ce sa mai iau. Ma doare in gat si ma ustura permanent, zi si noapte, parca ar fi rana; simt ca am basicute. Cateodata simt o mare greutate de la gat si pana la stomac, pe caile respiratorii, nu am aer si nu mai pot respira normal. Ma doare pieptul in ambele parti, cate o mana sau cate un picior, ma doare capul rau si am ameteli (cateodata nu pot sta in picioare). Va rog din suflet sa ma ajutati. Sunteti ultima mea speranta. Va multumesc mult!
Stoica Elena - jud. Valcea

"Caut tratament pentru pneumonie interstitiala idiopatica"

Sotul meu are 46 ani si a fost diagnosticat cu pneumonie interstitiala idiopatica. Face tratament cu ciclofosfamida, care nu i-a imbunatatit starea de sanatate. As dori sa aflu daca exista un tratament naturist. Cu mii de multumiri,
F. Ioanitescu - Bucuresti

"Sotia mea sufera de dermatita Duhring-Brocq"

Sotia mea are 35 de ani si de trei ani sufera de o boala de piele care se manifesta prin niste bubite pline de apa care ii dau mancarimi groaznice. In urma unei biopsii, i s-a pus diagnosticul dermatita Duhring-Brocq. Va rog din suflet sa-mi recomandati un tratament pentru aceasta boala. Va multumesc.
Para Constantin - com. Predesti, sat Milovan, jud. Dolj

"Tatal meu are trombocitopenie cu fragilitate vasculara"

Tatal meu sufera de o boala mai rara, care se numeste trombocitopenie cu fragilitate vasculara, care duce la spargerea vaselor mai mici de sange. In prezent tatal meu a suferit un astfel de accident, iar medicul nu cunoaste prea multe despre aceasta boala si nu poate sa-i prescrie un tratament. Va rog din suflet sa ne indrumati catre un medic specialist din tara care a mai intalnit aceasta boala sau sa ne recomandati un tratament. Va multumesc pentru intelegere.
Niculescu Liliana - Ramnicul Sarat, jud. Buzau

"Fetita mea are afte bucale foarte dureroase"

Am o fetita de 9 ani care face foarte des afte bucale (o data la 1-2 luni). Fiind foarte dureroase, nici nu poate manca. Daca cineva cunoaste o reteta (leac) contra acestor afte, i-as fi foarte recunoscatoare daca m-ar putea ajuta. Va multumesc mult.
Manea Dorina - Brasov

"Caut tratament pentru hemispasm facial"

Sufar de ceva vreme de hemispasm facial, boala care face sa nu pot vorbi bine si nici manca. Va rog din suflet sa ma scapati de aceasta suferinta, recomandandu-mi un tratament eficace. Va multumesc.
Popovici Elena - Craiova

"Fiul meu are dureri de cap si de ochi"

De aproximativ 6 luni, fiului meu in varsta de 20 de ani i-au aparut in campul vizual firisoare si pete negre care se misca odata cu privirea si sunt foarte accentuate la lumina zilei. La aparitia lor a avut si are dureri mari de cap si de ochi. Consultatiile oftalmologice nu au evidentiat nici o anomalie. Daca cineva s-a confruntat cu astfel de simptome i-as fi indatorata daca mi-ar da un sfat: ce investigatii trebuie facute? Cu multumiri pentru tot ce faceti,
Ruxandra Nicoleta - Sinaia, tel. 0244/31.15.46

"Am rani pe pielea capului"

Am 29 de ani si de aproape un an am pielea capului plina de rani (in urma vopsirii parului). Nu am facut nici un tratament. Va rog din suflet sa-mi recomandati un remediu naturist pentru a scapa de aceste rani foarte dureroase. Va multumesc.
Izabela - Bucuresti

"Ce repercusiuni are gaudentul asupra organismului?"

In anul 1993 mi-am pus dintii lipsa dintr-un material numit gaudent (galben). Acum aflu cu stupoare ca este interzis prin lege pentru ca dauneaza sanatatii. Ca mine sunt milioane de oameni care poarta acest material in gura. Ma intreb ce fac acum: dau dintii jos? Din ce bani fac dantura, care e groaznic de scumpa pentru o pensie de 2 milioane? Va rog sa-mi spuneti ce repercusiuni are acest material dentar asupra organismului. Am de gand sa vand lucruri din casa si sa dau acesti dinti jos, mai ales ca am "fixuri" in legatura cu sanatatea. Cu stima,
Tene Titina - Cluj-Napoca



...Cititorii Raspund

"Ajutati-ma sa scap de acnee vulgara"
(Raspuns pentru Marcel - Alba-Iulia, F. As nr. 577)


Am avut si eu afectiunea dvs. la 15 ani si doctorul mi-a zis sa-mi dau cu violet de gentiana pe "bubite". Neplacut, dar mi-am dat, si in doua-trei zile s-au uscat, au cazut si n-au lasat nici un semn. Nici culoarea violetului nu sta prea mult. Puncteaza toate bubitele si fii foarte atent sa nu le spargi, fiindca lichidul din ele face sa se intinda gentiana peste tot. Daca ai vreo rezerva din cauza culorii, incearca intai pe spate, si cand vei vedea rezultatele, nu-ti va mai pasa ca vei sta cateva zile cu puncte violete si pe fata. Te vei vindeca. Sa auzim de bine!
Mirela Ardeleanu - Toronto, Canada

"Am pancreatita cronica si ciroza compensata"
(Raspuns pentru Vasile Dolofan - com. Albota,
sat Mares, jud. Arges, F. As nr. 580)


Va scriu deoarece am o cunostinta care a fost in aceeasi situatie ca a dvs., iar medicii nu i-au mai recomandat decat dieta si repaus la pat. Cu toate acestea, a urmat un program nutritional natural avizat de Ministerul Sanatatii, pentru detoxifierea organismului si stimularea eliminarii reziduurilor din pancreas si ficat. Totodata, acest program a ajutat si la regenerarea ficatului. La ora actuala, nu numai ca este foarte energic dar, desi este la varsta de pensionare, are puterea de a-si ingriji singur gradina. Acest program a fost realizat de o echipa de cercetatori si nu are reactii adverse. Programele nu pot fi comandate decat prin reprezentanti autorizati si pot fi onorate in toata tara.
Maican Mariana - Bucuresti,
tel. 021/642.77.84, 0724/58.40.44

"Nu am un diagnostic, dar de doi ani nu mai pot merge"
(Raspuns pentru M.V. - Sibiu, F. As nr. 581)


Va recomand cu toata caldura tratamentele complexe aplicate la cabinetul Acu-Med din Bucuresti (tel. 021/224.91.52, 424.85.67, 0723/38.36.77) de catre d-l si d-na dr. Zamfirescu, care trateaza prin acupunctura de peste 20 de ani cele mai diverse boli, precum si pe cele la care nu exista diagnostic, cum e si cazul dvs. Efectele acestui tip de tratament se fac simtite rapid, dupa cum puteti vedea din nr. 517 si 574 ale "Formulei As", care ofera informatii pretioase asupra acestui subiect. Telefonati pentru programare la tel. 021/224.91.52, 424.85.67, 0723/38.36.77. Multa sanatate!
Ana - Iasi

"Exista tratament pentru acondroplazie?"
(Raspuns pentru Liliana Dimitriu - Bucuresti,
F. As nr. 585)


Acondroplazia - adica macinarea, faramitarea cartilajelor, este un proces degenerativ care poate fi stopat. In unul din numerele trecute ale "Formulei As", am prezentat eficacitatea tratamentului cu cartilaj de rechin in astfel de situatii. Cartilajul de rechin, conform descoperirii cercetatorilor americani, contine doua proteine - angiostatina si endostatina, care au rolul de blocare a capilarelor ce alimenteaza procesul degenerativ si stimuleaza formarea de noi capilare la nivelul articulatiilor, favorizand formarea noului tesut cartilaginos. Cartilajul de rechin este un antiinflamator natural, util in terapia durerilor, stimulator al procesului de regenerare la nivelul cartilajului.
biolog Lavinia Rosada - Italia, e-mail: laviniamed@libero.it

"Am cancer de col uterin, stadiul Iii B"
(Raspuns pentru Elena Pavel - Galati, F. As nr. 586)


Faceti spalaturi vaginale cu irigatorul, de doua ori pe zi, folosind cate un litru de ceai facut din urmatoarele plante cumparate de la Plafar: marul-lupului (3 linguri), trifoi rosu (o lingura), coaja de stejar (o lingurita), coada-racului (o lingurita), sunatoare (o lingurita), salcam (o lingurita), urzica (o lingurita), troscot (o lingurita), rachitan (o lingurita), salvie (o lingurita). La inceput se fierbe coaja de stejar timp de 10 minute, apoi se adauga celelalte plante si se fierb circa 3 minute. Dupa doua luni, faceti o pauza de 10 zile. Continuati pana se rezolva situatia (rana se inchide complet sau se revine la un stadiu ce permite cauterizarea sau un alt tratament). Dupa vindecare, repetati un timp irigatiile, cel putin 7 zile pe luna. In paralel, beti zilnic infuzie de trifoi rosu. (Si bolnavii de glaucom se vor simti mult mai bine daca vor bea infuzie de trifoi rosu.)
Elena Zaharia - e-mail: reagents@xnet.ro

"Am diabet si sunt dependent de dulciuri"
(Raspuns pentru Bucurescu Victor - Campulung Muscel,
jud. Arges, F. As nr. 587)


Stimate d-le Bucurescu, am tratat diabetul, atat de tip I cat si de tip Ii, prin apifitoterapie. Unii pacienti au putut renunta total la insulina in timp relativ scurt: 1-2 luni. Tratamentul se bazeaza in primul rand pe utilizarea unei plante numita scrantitoare si a propolisului, in doze adecvate fiecarui pacient. La acestea se adauga alte produse naturale, individualizate dupa cauzele posibile sau afectiunile asociate ale fiecarei persoane. Deoarece, dupa informatiile mele, aceasta planta este destul de greu de gasit, v-o pot pune la dispozitie, daca ma contactati la tel. 0788/41.19.41, 0722/16.39.63. dr. Cristina Aosan

"Cum pot scapa de o cicatrice inestetica?"
(Raspuns pentru Barbuceanu Olimpia-Alina
- Bucuresti, F. As nr. 587)


O data la doua zile, aplicati pe cicatrice Apireven, o alifie cu venin de albine, pe care o puteti achizitiona de la un magazin Apicola. Veti observa cum, incet-incet, cicatricea se estompeaza. Atunci cand alifia nu va mai da rezultate, inseamna ca a sosit momentul pentru o terapie mai puternica, in vederea stergerii restului de cicatrice: terapia cu venin de albine injectat intradermic. Pentru informatii suplimentare, ma puteti contacta la telefonul mentionat.
dr. Cristina Aosan

"Il caut pe terapeutul Ancu Dinca"
(Raspuns pentru C.E. - Suceava, F. As nr. 587)


Ma bucur ca mi-ati oferit ocazia de a vorbi despre domnul Dinca Ancu, un inventator de exceptie, care a facut din viitor prezentul zilelor noastre. Domniei sale ii apartin: dispozitivul de neutralizare a radiatiilor electromagnetice emise de aparatura medicala, telefoane mobile, computere; dispozitivul de incarcare si echilibrare energetica a organismului uman. Rezultatele de exceptie obtinute de d-l A. Dinca au fost rasplatite cu Medalia de Argint, in noiembrie 2001, la Bruxelles, la Salonul Mondial de Inventica si cu Medalia de Aur la acelasi Salon, de data asta la Geneva, in aprilie 2003. L-am vazut de nenumarate ori pe d-l Dinca "facand minuni" sustinute stiintific pe aproape toate canalele de televiziune. Contactati-l, cu siguranta rezolvarii problemei dvs. de sanatate pe adresa de e-mail: ancudinca@zappmobile.ro sau la numerele de telefon 0788/23.44.25, 0788/23.99.41. Grabiti-va, se pare ca inventatorul va prefera, in cele din urma, ofertele venite din strainatate, in locul binecunoscutei nepasari sau invidii romanesti. Sanatate si sa gasiti ajutorul de care aveti nevoie!

"Cum pot scapa de herpes genital recidivant?"
(Raspuns pentru Alexe Adrian - Ploiesti, F. As nr. 588)


Si eu sufar de peste 30 de ani de herpes genital si am facut diverse tratamente, dar se pare ca si imunitatea organismului e slabita si boala nu cedeaza decat foarte greu. Doi-trei ani nu am nimic si apoi, dintr-o data, reapare. Daca beau constant ceai de catina, de macese, de sunatoare (alternativ), boala nu mai apare. Se consuma obligatoriu fructe si legume crude - pana la un kilogram pe zi. Odata, m-am plans unei doamne care sta langa mine, in biserica, la slujbe, si ea mi-a spus ca stie un medicament care face minuni. In duminica urmatoare, mi-a pus in mana un tub de crema Euvirox, produs de Europharm. L-am folosit de doua ori si sunt extrem de multumita, pentru ca nu ma ustura locul afectat si nici nu ma mananca. Am scapat usor si fara dureri, cu cate o simpla ungere de doua-trei ori pe zi, dupa o toaleta riguroasa, prin spalare cu sapun si apa. Medicamentul se poate folosi si la herpes bucal. E usor de folosit si foarte eficient. In literatura de specialitate se spune ca incidenta herpesului e foarte mare, ca ar fi al doilea, ca boala, dupa cancer. In schimb, cunosc doamne care au trait pana la 90 ani cu aceasta boala facuta in tinerete. Va doresc vindecare grabnica! Folositi cu incredere crema, e foarte eficienta. Cu multa stima si consideratie,
Elena - e-mail: elena.machedon@home.ro

"Ajutati-mi fiul sa devina tata!"
(Raspuns pentru Dinca Elena - Satu Mare, F. As nr. 589)


Sotul meu a avut acelasi diagnostic, si dupa tratamentul de un an de zile la dr. Soare a ajuns la valori normale. Dr. Soare este medic endocrinolog, specializat pe probleme de andrologie si un om extraordinar. Il puteti gasi in Bucuresti, la tel. 021/250.64.65. Dumnezeu sa va ajute!
G.S. - Bucuresti

"Sufar de veruci plantare"
(Raspuns pentru Lungoci Ileana
- com. Mihai Bravu, jud. Tulcea, F. As nr. 589)


Va sugerez sa mergeti la un medic homeopat din judetul dvs. La farmaciile homeopate se gasesc pastile Thuya Ch 200 care se tin sub limba, fara sa mancati timp de doua ore dupa aceea, o data pe luna. De asemenea, exista un unguent antiveruci pe baza de Thuya (masati de doua ori pe zi). Eu nu stiu cum arata aceste veruci plantare, insa eu m-am vindecat de veruci aflate pe mana. In cazul in care un doctor va recomanda aceste medicamente (sau altele), dar nu aveti o farmacie homeopata de unde sa vi le procurati, puteti sa ma sunati la tel. 0723/68.40.38 si vi le voi trimite prin posta. Multa sanatate!
C.N.

"Caut un tratament naturist pentru insuficienta circulatorie cerebrala"
(Raspuns pentru C.G. - Giurgiu, F. As nr. 590)


Stimata doamna, problemele dvs. au aparut probabil ca urmare a combinarii a doi factori: o ateroscleroza localizata pe arterele cerebrale, dar si o spondiloza cervicala. Pentru combaterea efectelor acestora va recomand doua produse: Bio-Biloba si Bio-Seleniu+Zinc. Bio-Biloba contine doua ingrediente active: flavono-glicozidele (actioneaza ca antioxidanti si au un efect protector, stimuland sistemul imun) si terpeno-lactonele (imbunatatesc circulatia sanguina in vasele de sange foarte mici). Printr-o mai buna irigare a creierului, ameteala, dezechilibrul, tinitusul pot disparea. Bio-Seleniu+Zinc are rol antioxidant si contine, pe langa Seleniu si Zinc, vitaminele A, B6, C si E, indicate si in probleme ca cea a dvs., scazand durerea si inflamatia articulara fara a avea efecte secundare. Va doresc multa sanatate!
dr. Claudia Ciocan - Bucuresti, tel. 021/202.30.23

"Am mancarimi in zona vaginala si anala"
(Raspuns pentru Adina - Zalau, F. As nr. 590)


Aceste simptome au fost cele care m-au determinat si pe mine sa fac analize. La coprocultura (analiza fecalelor) s-a constatat ca aveam giardia. Am urmat tratamentul corespunzator si toate problemele au trecut. Sfatul meu: faceti si dvs. aceasta analiza si vedeti daca nu e vorba de acelasi lucru. Va doresc sanatate!
Mihaela Popa - e-mail: cos_umg@yahoo.com

"Sufar de torticolis spastic"
(Raspuns pentru Marilena - Focsani, F. As nr. 591)


Sotul meu, in varsta de 48 de ani, sufera de doi ani de aceeasi boala. Recomandarea noastra: trebuie sa mergeti la un neurolog si sa intrebati de tratamentul cu toxina botulinica. Sotul meu face 9-10 injectii in zona gat-spate cu aceasta toxina din trei in trei luni si se simte mai bine. Trebuie sa va spun ca in medicina nu exista alt tratament si ca torticolisul este considerat o boala incurabila, iar cauza nu este inca descoperita. Va dorim multa sanatate!
Isa - e-mail: IsaLupo@aol.com

"Tatal meu are mari probleme dupa un atac vertebro-bazilar"
(Raspuns pentru Adriana Mller - Arad, F. As nr. 592)


Stimata doamna Adriana, pentru valorile mari de tensiune pe care tatal dvs. le are, ii recomand sa foloseasca, pe langa antidepresive, un produs natural, fara efecte secundare. Acesta contine ulei de peste bogat in acizi grasi Omega 3, combinat cu acid folic si vitamina B12. Produsul se numeste Bio-Marin-Plus. Administrarea acestui produs poate regla variatiile de tensiune. De asemenea, poate scadea nivelul trigliceridelor din sange, avand si efect anticoagulant, dar si antiinflamator pentru celule si tesuturi. Acizii grasi Omega 3 din acest produs pot reduce riscul de boli cardiovasculare. Ii mai recomand, de asemenea, Bio-Biloba. Acesta este un extract natural din Gingko Biloba, care are rolul de a imbunatati circulatia periferica si cerebrala. Probabil ca domnul are o ateroscleroza avansata, ceea ce ii da acele probleme de echilibru, dar si durerile de picioare si tulburarile de vedere. Bio-Biloba imbunatateste circulatia sanguina in toate zonele organismului. Ii doresc multa sanatate!
dr. Claudia Ciocan

"Am dureri menstruale insuportabile"
(Raspuns pentru Oana Stancescu - Bucuresti, F. As nr. 593)


Draga doamna, in aceeasi situatie am fost si eu, pana am descoperit, invatata de medicul meu ginecolog, medicamentul minune Vioxx. Nu este naturist, este produs in Sua, nu are multe contraindicatii si trebuie luate odata 2 pastile de 25 mg, cand incep durerile. Efectul tine 24 de ore, in care nu trebuie sa mai luati nimic. Daca va doare si a doua zi, mai luati o pastila de 25 mg, dar numai dupa trecerea celor 24 de ore. Eu nu am mai avut nevoie niciodata sa iau a treia pastila, mi-au ajuns cele doua, care trebuie luate impreuna obligatoriu. Daca vreti, puteti incerca prima data cu o singura pastila de 25 mg, pentru a vedea efectul. Daca vedeti ca nu a inlaturat complet durerile, a doua luna luati asa cum v-am zis, cate doua odata. Se pot lua si pe nemancate, deoarece nu fac rau la stomac, ca celelalte analgezice. Va doresc multa sanatate!
Av. Irina Gaspar - str. N. Titulescu, bl. I2, ap. 31, Craiova, jud. Dolj, cod 200147