Zodiacul Lunii Martie

Redactia
Zodiacul Lunii Martie. Data de 8 marcheaza sfarsitul unei perioade in care ne-am izbit de o multime de greutati, mai ales in sfera profesionalului. Acestea se manifestau sub forma de intarzieri, neintelegeri cu sefii sau alte circumstante exterioare pe care nu le puteam controla. In sfarsit, treburil...

Zodiacul Lunii Martie

Data de 8 marcheaza sfarsitul unei perioade in care ne-am izbit de o multime de greutati, mai ales in sfera profesionalului. Acestea se manifestau sub forma de intarzieri, neintelegeri cu sefii sau alte circumstante exterioare pe care nu le puteam controla. In sfarsit, treburile se urnesc, desi rezultatele nu vor fi spectaculoase. Lucrurile se dreg incetul cu incetul. Din 25 incepand, se vor ivi tensiuni in viata semnelor mutabile ale Gemenilor, Sagetatorilor si Pestilor.

Berbec
Confort sentimental


Folositi primele 5 zile ale lunii pentru a deslusi, cu diplomatie, toate problemele din viata dvs. personala, pentru ca dispuneti de farmecul si deschiderea necesare pentru a comunica perfect cu cei dragi. Ar fi bine sa clarificati eventualele neintelegeri care au ramas cumva in coada de peste. Asta cu atat mai mult cu cat, incepand din 22, veti putea fi luati de val si, la nervi, sa va ciondaniti cu cei din cercul apropiatilor. Incepand cu aceeasi data, nu v-am sfatui sa porniti la drum, pentru ca nici drumurile scurte si nici cele lungi nu sunt bine aspectate. Acelasi lucru este valabil si pentru invatat, relatiile cu profesorii. Institutiile de invatamant se afla de asemenea sub semnul conflictelor.
Bani: Intre 6 si 21 veti avea un culoar larg, larg de tot, pentru a procura bani. E vorba despre bani munciti de dvs., dar e bine sa stiti de-acum ca energia suplimentara pe care o investiti la serviciu nu este o investitie zadarnica. Multi dintre dvs. simt ca au ajuns, in fine, intr-un loc in care capacitatile le sunt solicitate la maximum, dar si rasplata materiala este pe masura.
Cariera: Viteza cu care va achitati de atributiile de serviciu este admirabila, mai ales ca pana pe 12 sunteti plini de solicitudine fata de colegii dvs. mai lenti. Din 13 incepand, starea dvs. psihica se schimba si s-ar putea sa nu mai aveti rabdare pentru ei sau sa nu va mai faceti timp pentru a-i ajuta. Pastrati-va insa toleranta.
Dragoste: Doar in primele zile ale lunii va dau tarcoale sentimente romantice si flirtati. Dar flirtati, nu va incurcati! Nici o grija, nimeni nu va fi deranjat, dimpotriva.
Sanatate: Un exces de energie nervoasa va incarca pe nesimtite de griji. Puteti fi repeziti si din aceasta cauza sa aveti incidente minore. Insomnii pot aparea dupa data de 12.

Taur
Echilibru si intimitate


Starea de nervozitate cu care incepeti luna martie se transforma intr-una de echilibru, incepand cu data de 6. In fine, dupa data de 8, puteti pleca la drum fara riscuri sau puteti rezolva probleme de ordin scolar sau administrativ, care pana acum v-au dat de furca. Iar cum din 6 va regasiti rabdarea, n-o sa va suparati daca procesul solutionarii merge de asta data fara poticneli, dar destul de incet. Luna aceasta, relatiile cu prietenii sunt privilegiate pana in jurul datei de 12. Ulterior este posibil sa va implicati exagerat de mult in problemele unui barbat sau ca acesta sa preia prea multe dintre atributiile dvs. intr-o intreprindere de mai mare anvergura, poate cu tenta sociala.
Bani: Grabiti-va incet, mai cu seama dupa 22, cand s-ar putea sa va napustiti asupra unei ocazii care pare sa promita profit frumos. Ea se va dovedi probabil gaunoasa. In nici un caz nu va sfatuim sa investiti din economiile puse deoparte sau din capitalul fix.
Cariera: Atmosfera de la serviciu se va dovedi interesanta si incitanta dupa data de 12, cu multe discutii stimulative cu colegii, in mod special cu cei tineri. Se poate sa va vina idei care vor putea fi puse in practica din 21 incolo.
Dragoste: Amorul este punctul forte al primei luni de primavara si sunteti in starea de spirit ideala pentru a-l oferi si primi cu gratie. Va asteapta clipe senine alaturi de persoana iubita. Daca nu va puteti permite o excursie in toata regula, incercati macar iesiri in week-end, pentru ca la drum starea de intimitate si caldura cu partenerul se intensifica.
Sanatate: Pana pe 5 va simtiti cum nu se poate mai bine, iar ulterior incepeti sa va puneti energia la treaba. E bine, cu conditia sa nu va propuneti prea multe, caz in care pot aparea aritmii cardiace sau/si dureri de coloana in zona toracica. Din 13 puteti raci cu destula usurinta.

Gemeni
O luna buna


Pana pe 22, martie este o luna buna pentru dvs., indeosebi daca va faceti planuri tacticoase, insa le tineti doar pentru dvs. si cei alti cativa implicati. Din 22 puteti deveni insa irascibili, senzatie care se tot accentueaza pana la finele lunii. Aceia dintre dvs. care au probleme legate de casa le pot rezolva cu succes in primele zile ale lunii. Fie ca este vorba de reamenajari ale locuintei, de achizitionarea unei case sau de un schimb, demersurile dvs. energice de la inceputul lunii va pot ajuta sa terminati cu brio ceea ce este de facut, inainte ca aspectul favorabil sa treaca. Deci nu zaboviti. Discutiile cu prietenii dintr-a doua parte a lunii va pot ajuta sa va clarificati in multe privinte.
Bani: Din 9 incepand, greutatile financiare prin care treceti incep sa devina suportabile. Nu va grabiti insa sa faceti cheltuieli, pentru ca revenirea este treptata si se impune sa fiti in continuare cumpatati.
Cariera: Aceia dintre dvs. (destul de multi la numar) care au de negociat contracte sau de purtat, dintr-un motiv sau altul, tratative cu sefii sau in numele acestora, vor face figura frumoasa la acest capitol pana pe data de 12. Sunteti o prezenta activa pana pe 20, dupa care apare insa o tendinta de-a fi mai dezordonati.
Dragoste: Relatia de parteneriat este stabila si simtiti devotamentul partenerului. Incepand de pe 22 aveti insa din nefericire inclinatia de-a va descarca nervii in cuplu. Daca o faceti fara menajamente, acesta s-ar putea incarca de resentimente, mai ales incepand din 25.
Sanatate: Primele 5 zile sunt mai dificile, nu sunt excluse dureri de cap, sa va loviti la cap, sa aveti presiunea intraoculara marita sau puseuri de tensiune. Din 6, va reveniti.

Rac
Dinamism profesional


O buna parte din tensiunile dvs. interioare sau din temerile care va stapanesc incep sa se risipeasca cu incepere din 8 martie. Este vorba insa despre un proces, nu despre o rezolvare instantanee, asa incat e bine sa va inarmati cu rabdare, caci cursul evenimentelor incepe sa devina pozitiv. Calatoriile, mai ales cele lungi, precum si procesele de invatare si relatiile cu strainatatea se desfasoara cum nu se poate mai bine. Comunicarea, in toate aceste domenii, este accelerata si pozitivata pana pe data de 12. Pana atunci, nu este exclus sa fiti nevoiti sa porniti la drum de pe o zi pe alta. Nu ezitati sa faceti aceasta calatorie neasteptata, pentru ca se va dovedi spre binele dvs.
Bani: Rezistati la presiunile pe care le pune cineva asupra dvs., legate de bani, cerandu-va probabil sa participati intr-o investitie, mai ales daca persoana respectiva este un barbat. Asteptati pana dupa 2, cand va veti putea da seama cu mai multa claritate despre ce este vorba in respectiva afacere.
Cariera: Dinamismul caracterizeaza viata dvs. profesionala din aceasta luna, un dinamism care se va face simtit in noile contacte pe care le realizati incepand cu data de 13 si in eficienta cu care comunicati cu sefii dvs. Ideile noi abunda, iar din 21 le puneti cu usurinta in practica.
Dragoste: Martie este o luna aglomerata din multe puncte de vedere, ceea ce nu va permite ragazul de-a va petrece suficient timp cu partenerul de cuplu. Atitudinea dvs. este defensiva, va tineti la distanta si de cei care doresc sa se apropie de dvs. Din 8 incepand, deveniti mai putin recalcitranti, insa se pare ca preferati prezenta prietenilor.
Sanatate: Energia redescoperita va poate impinge catre eforturi prea mari, iar consecintele se vor face simtite cu incepere din 22, sub forma de migrene acute, dureri de ochi sau hipertensiune arteriala. Dozati-va efortul.

Leu
Fara griji


La inceputul lunii, puteti ajunge cu usurinta in lumina reflectoarelor, unde, se pare, veti face figura buna. Multe drumuri sau multe comunicari cu persoane sau institutii din strainatate va aduc multumire sufleteasca si va sporesc prestigiul. Alternativ, studentii nu au nici o problema in a-i convinge pe profesori de meritele lor. Este o perioada deosebit de buna pentru aceia dintre voi care au de sustinut examene. Incepand cu data de 22, aveti tendinta de-a deveni prea radicali in relatiile cu prietenii. Nu este momentul sa abordati numai problemele dvs. si nu este cazul sa le cereti ajutorul fara menajamente, doar pentru ca aveti nevoie. Sau, daca sunteti constransi s-o faceti, macar implicati-va in aceeasi masura in rezolvarea problemelor lor.
Bani: Grijile materiale va ocolesc in continuare si, chiar daca in martie castigurile suplimentare sunt sub asteptari, va permit totusi sa va rasfatati.
Cariera: Primele 6 zile ale lunii sunt cele mai armonioase in privinta relatiilor cu sefii si cele mai creative. Intre 6 si 21 puteti fi insa destul de repeziti sau sa va impuneti punctul de vedere prea vehement, ceea ce nu va atrage simpatii.
Dragoste: Desi caruselul in care v-ati plimbat ultimii sase ani a ajuns in punctul terminus, viata dvs. afectiva e departe de-a fi simpla. E adevarat ca aveti mult mai multe satisfactii emotionale ca inainte, dar asta pentru ca sunteti inclinati sa va "infrumusetati" partenerul, proces care se desfasoara inconstient. Incepand din 25 ar trebui sa va retineti de la exprimarea geloziei.
Sanatate: Hiperactivitatea va poate da o stare de neliniste fizica asociata cu o nervozitate si o stare de ingrijorare pe plan mental. Coloana vertebrala si genunchii va dau mai putine batai de cap dupa data de 8.

Fecioara
Atentie la schimbari


Proiectele dvs. de expansiune progreseaza satisfacator, cu toate ca dvs. nu sunteti neaparat de aceeasi parere. V-ati obisnuit cu un ritm atat de alert, incat acum vi se pare ca mergeti ca melcul. Perceptia dvs. este subiectiva si nu ar fi cazul sa renuntati la visurile dvs. indraznete doar pe considerente de viteza. Impulsurile pozitive primite in martie va pot reface motivatia initiala si ar fi bine sa va bucurati ca atatia altii au incredere in viziunea si capacitatile dvs., sa va suflecati manecile si sa va apucati din nou de treaba.
Bani: Lichiditati va intra in cont pana pe data de 5, dar, daca sunteti implicati in afaceri, luna aceasta veti avea dificultatea de-a alege, pentru ca se intrevad mai multe oferte. Incepand din data de 13 va dovediti maestri in a negocia, mai ales cu privire la activitatile comerciale. Nu ezitati sa va diversificati afacerile, explorand chiar zone care pana acum vi se pareau excentrice.
Cariera: Se poate ca acum felul in care va reprezentati viitorul profesional sa fie destul de neclar, sa aveti doar aspiratii vagi cu privire la ceea ce doriti sau tentatiile sa fie prea numeroase si sa nu va puteti decide. Nu va repeziti sa faceti schimbari.
Dragoste: Sunteti calzi, deschisi si aveti umor, ceea ce nu poate sa nu fie pe placul partenerului. Pana pe 12 v-ati distra grozav iesind impreuna si fiind insotiti de prieteni. Partea cea mai frumoasa consta in faptul ca va simtiti partenerul la fel de implicat in relatie, plin de spirit intreprinzator, pe scurt, nici un moment de plictiseala.
Sanatate: Dormiti cat puteti de mult si faceti-va masaj la picioare sau bai de picioare cu sare nerafinata.

Balanta
Capra din vecini...


Din 25 incepand, trebuie sa va atentionam din nou asupra pericolelor plecarii la drum lung. Balantele care merg la scoala sau la facultate vor trebui sa se fereasca insa de alte probleme. Acestea ar putea fi legate de lupta pentru cele mai bune rezultate. In timp ce dvs. actionati corect, unii dintre colegii dvs. ar putea sa incerce sa va compromita rezultatele si, ceea ce e si mai grav, nu o vor face pe fata. In consecinta, va sfatuim sa nu va dezvaluiti cu larghete ideile, pentru ca acestea ar putea fi prinse din zbor si prezentate de altii ca si cand ar fi ale lor.
Bani: In martie, va apucati cu avant de rezolvarea problemelor banesti, iar incepand cu data de 6 vi se pot oferi oportunitati interesante si lucrative. Cum dvs. lucrati cel mai bine in tandem, s-ar putea sa va asociati cu o persoana foarte energica si priceputa in acest demers. Este o luna propice investitiilor pe termen scurt. Este de asemenea posibil ca cineva sa va ofere banii pe care ii puteti folosi drept capital de investitii.
Cariera: Martisorul care o sa va incante cel mai mult va fi schimbarea atitudinii sefilor fata de munca dvs. De unde pana acum devenisera suspiciosi, carcotasi sau si una, si alta, minimalizandu-va meritele, incepand din 8 vor reveni la o atitudine rezonabila. Nu o sa fiti coplesiti de laude, dar macar veti sti ca stradaniile dvs. de pana acum nu au fost in zadar.
Dragoste: "Luna de miere" continua pana pe 5, timp in care partenerul de cuplu va rasfata in toate chipurile. Dar nu trebuie sa va temeti ca relatia o sa se raceasca, doar ca va deveni mai putin exclusivista si mult mai dinamica.
Sanatate: Tendinta de ingrasare persista, ficatul e lenes, iar mintea dvs. surescitata de atatea eforturi mentale la serviciu. Nimic grav.

Scorpion
Amor total


Concentrarea cu care stiti sa va aplecati asupra oricarui lucru pe care-l faceti este admirabila dar, atentie, dupa 25 ea poate degenera, fara sa va dati seama, intr-o nevoie excesiva de control. Multe dintre suspiciunile care va vor aparea in minte catre sfarsitul lunii sunt nefondate, asa incat ar fi indicat sa va supravegheati. Latura pozitiva a acestui aspect este ca va sporeste motivatia de-a va impune, de-a va urmari neabatut telurile. O anumita stare conflictuala care a umbrit in ultimul timp relatiile cu o persoana mai in varsta, un personaj cu destula autoritate, posibil tatal dvs., se amelioreaza dupa data de 8 sau deveniti din nou dispusi sa va vedeti cu prietenii, in cazul in care v-ati cam izolat de ei in ultima vreme.
Bani: Totul merge bine cu afacerile dvs. in curs, atata doar ca incepand cu data de 22 s-ar putea sa aveti probleme legate de o o afacere baneasca, pe care doriti s-o porniti in forta. Evitati certurile cu un barbat pe tema banilor, iar daca acestea totusi se isca, nu rupeti relatiile (risc existent din 25).
Cariera: Luna aceasta, accentul cade pe relatiile dvs. cu colegii si/sau colaboratorii dvs. Mai ales incepand din data de 13, schimbul de idei devine foarte activ si veti constata ca, sub influenta dvs., mai cu seama colegii mai tineri vor da un randament deosebit.
Dragoste: Relatiile dvs. cu partenerul se desfasoara, mai ales incepand cu data de 6, sub semnul armoniei. Nu vor lipsi nici momentele pasionale (de care aveti atata nevoie), dar nici tandretea, si ajungeti la concluzia ca partenerul dvs. va completeaza, intr-adevar, in modul cel mai fericit.
Sanatate: Aveti multa energie si ar fi bine s-o consumati facand miscare, asta pentru ca si reflexele dvs. vor functiona minunat incepand de pe data de 13.

Sagetator
Forte recastigate


Puterea launtrica v-a revenit, iar acei dintre dvs. nascuti in primul si cel de-al doilea decan al zodiei v-ati gasit un nou echilibru. Cu ajutorul acestei forte recastigate veti putea face fata situatiilor solicitante care-si vor face aparitia dupa data de 21, care s-ar putea sa va puna nervii la grea incercare. Dupa data de 25, va aparea din nou tendinta de-a va inabusi nemultumirile, insa aceasta reprimare ar putea invenina si mai mult atmosfera. Dati-va un branci si spuneti ce va doare, iar daca va veti margini sa explicati cum va afecteaza pe dvs. ceea ce se intampla si va feriti sa aduceti acuze, hopul poate fi traversat mai usor decat va imaginati.
Bani: Din 8 incepand, puteti scapa de partea cea mai neplacuta a obligatiilor dvs. financiare fata de altii. Va regasiti treptat echilibrul financiar si, in plus, aveti drept bonus o lectie invatata, si anume, cea a "tehnicii economisirii". Va va ajuta mult in viitor, cu toate ca procesul a fost afurisit de neplacut.
Cariera: Parca v-ati asteptat la mai multe din partea sefilor, considerand reactiile lor pozitive la activitatea dvs. de pana acum. Se prea poate insa ca asteptarile dvs. sa fi fost exagerate sau sa fi dorit ca ascensiunea dvs. sa se petreaca mai repede decat era, realist vorbind, cu putinta. Relatiile cu colegii decurg excelent.
Dragoste: In relatia de cuplu pot sari scantei cu incepere din data de 22 si nici atitudinea dvs. nu este tocmai potrivita pentru a dezamorsa conflictul. Intr-un fel, s-ar putea sa va convina, tinand cont ca de la jumatatea lunii incoace afectiunea dvs. pare impartita.
Sanatate: In general buna, dar incepand din 25 puteti deveni din nou predispusi la infectii, care se trateaza cu usurinta.

Capricorn
Arta comunicarii


O data cu ziua de 8 martie, fruntea dvs. incepe sa se mai descreteasca si incepeti sa mai dati si semne de umor. Nu foarte des, dar atat cat sa nu se mai sperie lumea de dvs. Pana pe 12 veti avea mult de alergat, dar veti fi eficienti si va va ramane si suficient timp pentru a iesi cu prietenii si a va amuza. Se anunta discutii aprinse pe teme diverse, unele dintre ele neobisnuite, dar toate, fara exceptie, va fac mare placere. Este posibil sa plecati si intr-o calatorie mai lunga. Sunteti atrasi de lectura sau de largirea orizontului, intr-un fel sau altul.
Bani: Este foarte posibil ca luna aceasta sa cheltuiti o suma substantiala de bani pe infrumusetarea propriei persoane, pentru a face cadouri prietenilor sau/ si persoanei iubite. Daca faceti totalul, se strange o suma frumusica, dar ce conteaza atata timp cat va face placere?
Cariera: Sunteti destul de obisnuiti sa fiti invidiati, doar ca in ultima perioada nu ati mai avut parte de asemenea manifestari la serviciu. Din 22 incepand, actiunile unui coleg sau colaborator, care va poate contesta autoritatea intr-o maniera destul de dura, pot genera certuri care sa reaprinda focarul de intrigi.
Dragoste: Dupa data de 8, partenerul dvs. de cuplu incepe sa iasa din marea glaciatiune, iar atmosfera incepe sa se dezmorteasca. In cazul in care relatia de cuplu s-a destramat, luna martie va poate aduce o intalnire cu o persoana care poate juca un rol important in viata dvs. emotionala.
Sanatate: Sfarsitul de luna poate fi problematic, in sensul unui ciclu abundent si dureros la femei. La modul general, puteti avea migrene sau dureri la nivel ocular.

Varsator
Perfectionism


In martie oscilati intre o stare de apatie si perioade de activitate frenetica. Aceasta frenezie va apuca in casa, unde sunteti cuprinsi de un adevarat perfectionism. Doriti sa aduceti schimbari, dar si sa puneti in valoare toate lucrurile frumoase din casa. Aveti si energia, si banii s-o faceti, dar din cand in cand va apuca o stare de oboseala de va vine sa adormiti oriunde va aflati. Din 13, o sa fiti mult pe drumuri sau incepeti sa invatati ceva nou sau va puteti apuca de un sport. In ultimul caz, va recomandam un sport care sa nu fie bazat mai mult pe indemanare decat pe efort fizic.
Bani: Daca aveti de negociat sau de incheiat contracte sau tranzactii financiare, faceti-o pana pe data de 12, pentru ca veti gasi argumentele cele mai inedite pentru a obtine exact termenii care va favorizeaza. Este de asemenea posibil ca anumite investitii sa va aduca dobanzi sau ca cineva sa investeasca in dvs. personal, pentru ca va intuieste potentialul.
Cariera: Atitudinea unor colegi nu tocmai tineri, cu experienta in ceea ce fac, se poate schimba in bine din data de 6. Sau dvs. puteti sa deveniti ceva mai putin distanti si rezervati fata de colegii dvs. Se observa o incalzire prudenta in relatiile de serviciu.
Dragoste: Comportamentul dvs. este destul de ambiguu, lucru de care se poate sa nu va dati seama. Incercati totusi sa fiti mai expliciti, pentru ca altfel dupa 22 incurcaturile pe care le-ati creat pot trezi furia unui personaj foarte nemultumit, care se simte tradat.
Sanatate: Genunchii, dintii sau alergiile va supara mult mai putin dupa data de 8 martie.

Pesti
Experiente noi


Nou-dobandita dvs. stare de independenta va face indrazneti si directi in comunicare, ceea ce va poate atrage o sumedenie de prieteni noi si inteligenti. Pana pe 12, veti petrece multe ore discutand sau puteti avea multe ocazii de-a va largi cercul cunostintelor. Sunteti deschisi experientelor noi din dorinta de-a va cunoaste mai bine. Sunteti atrasi de oamenii cu gandirea libera, lipsiti de prejudecati. Certuri pot aparea in familie dupa 22.
Bani: Primele 5 zile va promit bani gheata, poate un supliment de plata. Initiativele dvs. de-a va diversifica sursele se pot solda cu rezultate bune incepand cu data de 13, mai ales daca este vorba despre tranzactii comerciale.
Cariera: Pana pe 22 totul merge bine, dar in jurul datei de 22 pot aparea conflicte acute cu un barbat care nu se fereste sa-si manifeste autoritatea sau nemultumirea. Nu ar fi indicat sa reactionati cu nervi, cum veti fi tentati. Este preferabil sa puneti lucrurile la punct ferm, dar fara a va pierde calmul.
Dragoste: Relatia de cuplu ramane in continuare buna, cu toate ca partenerul dvs. poate fi un pic mai retinut. Pentru ca primele 12 zile ale lunii sunt favorabile comunicarii in cuplu, folositi acest interval pentru a consolida prietenia dintre voi. Anumite regrete sau nostalgii fata de o persoana din trecutul dvs. afectiv incep sa se estompeze incepand cu data de 8.
Sanatate: Somnolenta, dificultatile de concentrare si problemele legate de memoria pe termen scurt va pot necaji din cand in cand, dar nu sunt probleme serioase. Picioarele se umfla cu usurinta, iar ganglionii se pot mari la frig sau umezeala.
Tana Rosca