"Caut tratament pentru metastaze"

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Caut tratament pentru metastaze". Caut un tratament eficient pentru metastaze la ficat si intarirea sistemului imunitar. Va multumesc foarte mult si Dumnezeu sa va dea sanatate. . Lina - Bucuresti, tel. 021/224.70.47 . "De 20 de ani sufar de mastocitoza cutanata". Am 52 de ani...

Cititorii Intreaba...

"Caut tratament pentru metastaze"

Caut un tratament eficient pentru metastaze la ficat si intarirea sistemului imunitar. Va multumesc foarte mult si Dumnezeu sa va dea sanatate.
Lina - Bucuresti, tel. 021/224.70.47

"De 20 de ani sufar de mastocitoza cutanata"

Am 52 de ani, sunt pensionara si de aproape 20 de ani sufar de o boala de piele rara, care se manifesta prin aparitia unor pete. Medicii mi-au pus diagnosticul mastocitoza cutanata si mi-au dat tratament cu Prednison, pe care nu l-am suportat. Acum petele s-au extins pe toata suprafata corpului si medicii spun ca nu au leac pentru aceasta boala. Ma puteti ajuta cu un tratament naturist? Va multumesc.
Mazilu Georgeta - Bucuresti

"Fetita mea elimina proteinele prin urina"

Sunt mama disperata a unei fetite de 5 ani si jumatate care sufera de sindrom nefrotic (elimina proteinele prin urina). Am facut trei luni tratament cu Medrol si Prednison, dar dupa intreruperea tratamentului a inceput din nou sa elimine proteinele. Daca stie cineva un tratament naturist, il rog din suflet sa ma ajute sa-mi salvez fetita. Va multumesc anticipat.
Ana Silasi - Serg. Maj. O. Popa nr. 12, sc. A, ap. 8, Bistrita, tel. 0263/23.77.28, 0744/85.07.17

"Cum pot impiedica recidiva cancerului vezical?"

Am fost operata de o tumora vezicala pe data de 19 mai 2003. Rezectia endoscopica a fost eficace, dar exista posibilitatea ca boala sa recidiveze, la analiza iesind franjuri tumorali din carcinom tranzitional papilar cu potential crescut - G3. Doresc de urgenta un tratament naturist. Va multumesc din suflet ca existati.
Maria Hortopan - Targu-Jiu

"Caut tratament pentru infectie cu aspergilius niger"

Am aspergilius niger. Aceasta ciuperca mi-a fost depistata in urma unui lavaj faringo-laringian. Antifungigrama a indicat sensibilitate la Nistatin si Miconazol. Tratamentul pe care l-am urmat in mod corespunzator nu a dat rezultate. Ma simt foarte rau, am stari de febrilitate, oboseala, greutate in respiratie, expectoratii neplacute, colmatarea tractului respirator. Ii rog pe cei care au avut probleme similare sa-mi indice un tratament eficient, de preferinta naturist. Cu multumiri,
Maria-Elena - Deva, tel. 0254/23.29.75
(Apelati la tratamentele d-lui prof. Vasile Andritoiu, tel.: 0253/21.21.04.)

"Daca imi folosesc mainile, incep sa tremur din tot corpul"

De cativa ani ma chinuie o suferinta care in ultima vreme s-a acutizat. Am fost la medici, am facut nenumarate analize, dar mi se spune ca nu am nimic. Cum sa nu am nimic, cand eu nu pot sa vorbesc si nu imi pot folosi mainile? Cum am spus cateva cuvinte, ma blochez. Nu pot nici sa scriu, ce sa mai zic de gatit, de cusut, de tricotat, de sapat in gradina. Imediat ce-mi misc mainile simt ca nu mai am aer, corpul incepe sa-mi tremure, dintii sa-mi clantane si toate astea tin cam o ora. Dupa aceea, pot respira mai bine si ma linistesc. In rest, pot merge kilometri pe jos, pot duce greutati in maini. Am mers si la biserici, am facut si acolo crize. Un preot m-a trimis acasa, spunandu-mi ca nu poate sa ma ajute. Va rog frumos, ajutati-ma! Am ajuns la capatul puterilor!
Bicoiu Chivuta - sat Sarbesti, loc. Vintila-Voda, jud. Buzau, cod 127703

"Zilnic am dureri de cap si copilul meu are rau de masina"

De la varsta de 9 ani, am dureri de cap care acum, la 45 de ani, au devenit zilnice si insuportabile. Am facut fizioterapie pentru spondiloza cervicala, operatie de deviatie de sept, operatie de fiere etc. Durerile sunt aceleasi. La frig si la cel mai mic curent, chiar cand merg pe strada si adie vantul, ma doare capul. Daca cineva s-a confruntat cu aceasta boala (dureri de cap), il rog foarte mult sa imi recomande un tratament naturist. Mai am o problema legata de copilul meu, in varsta de 12 ani, care nu poate circula cu mijloacele de transport mai mult de o ora, deoarece vomita. Daca cineva stie vreun remediu, il rog din tot sufletul sa imi raspunda! Va multumesc si va dorim multa sanatate!
Weber Katharine - Sibiu

"Sufar de o disfunctie temporo-mandibulara bilaterala"

Am 44 de ani si am nevoie urgenta de ajutor. La 22 de ani am facut o luxatie temporo-mandibulara. In timpul tratamentului, am facut o usoara hemipareza faciala. In timp, aceasta a indus o stare depresiva. De cateva luni, din octombrie, in urma unei otite si pe fondul unui inceput de parodontoza, am capatat o disfunctie temporo-mandibulara bilaterala, cu mari greutati in masticatie, cu accentuarea parezei faciale, cu scadere in greutate, cu artrita si cu inceput de hipertrofie musculara faciala dreapta. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un tratament naturist sau sa-mi recomandati un specialist care a tratat cu succes aceasta boala. Va multumesc.
Elena - Bucuresti, tel. 021/771.55.59

"Mamei mele i-a fost depistat un chist pineal si sinuzita etmoidala cronica"

In urma unor dureri de cap, ameteli si acufene, stari de agitatie cu tremuraturi si chiar tulburari de vedere, mamei mele i s-a facut Rmn cu substanta de contrast. I s-a depistat o formatiune chistica la nivelul regiunii pineale cu o dimensiune de 20 mm. In acelasi timp i s-a mai descoperit ingrosarea mucoasei sinusurilor etmoidale cu aspect sinuzitic cronic. Medicul i-a prescris tratament cu Superprednol, Ketonal forte si Codamin P, dar simptomele persista. Daca cineva s-a mai confruntat cu acest diagnostic, il rog din suflet sa-mi dea un sfat, o indrumare sau un tratament naturist. Va multumesc din suflet si astept cu nerabdare raspunsul dvs. Dumnezeu sa ne ajute.
Elena Ghibirgiu - sat Branesti, com. Vladesti, jud. Galati

"Tatal meu si-a pierdut memoria"

Tatal meu, desi are 80 de ani, nu a fost bolnav niciodata. Mananca foarte bine, doarme, dar de cateva luni si-a pierdut memoria: nu mai stie sa se imbrace, noaptea, cand se da jos din pat, nu mai stie sa iasa din camera, nu stie sa mai faca nimic, cateodata vorbeste aiurea. Mentionez ca eu nu pot locui impreuna cu parintii, iar mama a suferit un accident vascular (este vindecata partial). Ma ingrijoreaza faptul ca el o enerveaza foarte tare, trebuie sa-l ajute permanent si toate grijile gospodariei au cazut pe umerii ei. L-am dus la psihiatru si i-a dat tratament cu Haloperidol (picaturi) si 2 pastile pe zi de Piracetam. Ii rog pe cei care au fost intr-o situatie asemanatoare sa-mi dea un sfat. Va multumesc tuturor si va doresc multa sanatate.
R. Petrescu - Ploiesti

"Nepoata mea sufera de hiperkeratoza epidermolitica"

Nepoata mea in varsta de 11 ani sufera de hiperkeratoza epidermolitica (genodermatoza) si, cu toate ca a fost internata de multe ori, nu s-a vazut nici un rezultat. Asteptam un leac de la cititorii care s-au confruntat cu aceasta boala si s-au vindecat. Cu multumiri,
Radulescu Emanoel - com. Iepuresti, jud. Giurgiu

"Sotul meu are candida pe trahee"

Sotul meu are 41 de ani si de cativa ani are o ciuperca pe trahee numita candida. A urmat un tratament medicamentos, dar situatia nu s-a ameliorat. Are mari dureri de gat, o secretie si o expectoratie abundente, atat ziua cat si noaptea. Ii rog din suflet pe cei care stiu un tratament naturist sau care au avut aceeasi problema de sanatate si au reusit sa se vindece sa ne intinda o mana de ajutor. Cu multumiri,
Carmen - Bucuresti

"Sufar cumplit de la instalarea menopauzei"

Am 51 de ani si sufar cumplit de la instalarea menopauzei. Cel mai greu de suportat sunt insomnia, nelinistea si starile de agitatie. Urmez un tratament medicamentos cu rezultate foarte slabe, aproape inexistente in cazul insomniei. As dori sa stiu daca exista vreo sansa de vindecare urmand un tratament naturist. Va multumesc.
V. Dobroiu - str. Panduri nr. 6, Ramnicu-Sarat, jud. Buzau, tel. 0238/56.56.19




...Cititorii Raspund

"Tatal meu are ciroza hepatica cu virus C"
(Raspuns pentru Ramona Petculescu
- Targoviste, F. As nr. 586)


Am 28 de ani si sunt medic. In august 2003 am fost diagnosticata cu hepatita cu virus C, cu citoliza severa (transaminaze 1500 u/l). Nu am avut mare incredere in terapia cu Interferon si Ribavirina, care reprezinta la ora actuala singura alternativa de tratament oferita de medicina alopata, asa ca am apelat la terapiile complementare. La ora actuala, transaminazele sunt aproximativ 30 u/l (!), viremia este sub limita detectabilitatii si ma simt excelent. As dori sa trec in revista pentru cei interesati metodele folosite: 1. Hepatito-Liz 1 si 2, produse de laboratoarele "Insect Farm" (str. Toamnei nr. 100, tel. 021/210.06.06, 210.00.82, unde d-l biolog dr. doc. Mircea Ciuhrii sta la dispozitia celor interesati). 2. Apiterapie intensiva - terapie combinata cu miere, polen, propolis, laptisor de matca si apilarnil, dupa o schema recomandata de d-l prof. Vasile Andritoiu din Targu-Jiu (tel. 0745/52.96.46), care de altminteri mi-a furnizat si produsele stupului necesare terapiei, de o calitate superioara si fara aditivi chimici. 3. Suplimentele nutritive ale companiei Forever Living Products, in primul rand gelul de Aloe Vera pentru uz intern, care este recunoscut ca un excelent regenerator celular, mai ales la nivelul tubului digestiv si al glandelor anexe (ficat, pancreas), dar si cu rol in detoxifierea organismului si in stimularea imunitatii. Aceste metode terapeutice pot fi de un real ajutor tuturor celor care sufera de hepatite cronice si chiar ciroze (bineinteles, protocolul terapeutic variind de la caz la caz, in functie de gravitatea bolii si gradul de afectare hepatica).
Stau la dispozitia celor care doresc sa afle mai multe detalii la adresa de e-mail: r_aurelia@hotmail.com. Numerele de telefon se afla in redactie (d-na Ruxandra Constantinescu).
Lidia Rapeanu
(Raspuns valabil si pentru Mihaela F. - Mizil, F. As nr. 502, "La doar 20 de ani, m-au lovit o multime de boli")

"Am dureri menstruale insuportabile"
(Raspuns pentru Oana Stancescu - Bucuresti,
F. As nr. 593)


Draga Oana, multe femei tinere au in primele zile ale ciclului menstrual dureri pelvine, chiar daca la un consult ginecologic lucrurile par sa fie normale. Durerile menstruale, iritabilitatea, greata, voma creeaza un disconfort care poate fi redus prin consumul de acizi grasi Omega 3 si vitamina B12. Aceste substante se gasesc in mari cantitati in hering, somon, scrumbie. Dar cati dintre noi pot consuma zilnic peste, pentru a putea primi intreaga cantitate necesara? De aceea iti recomand sa folosesti un supliment care se numeste Bio-Marin Plus, care contine ulei de peste bogat in acizi grasi Omega 3, vitamina B12 si acid folic. Aceasta combinatie creste eficienta produsului, asigurandu-ti confortul fizic si psihic dorit. Iti doresc multa sanatate!
Dr. Claudia Ciocan - Bucuresti, tel. 021/202.30.23

"Sufar de pancreatita cronica cu reactie chistica si ulcer duodenal"
(Raspuns pentru Constantin Cozma - Alba-Iulia, F. As nr. 597)


Va recomand o reteta pentru ulcer duodenal. In anul 1975 am avut si eu aceasta boala. Timp de vreo sase zile am avut niste crize cu dureri groaznice, nu mai puteam nici sa merg si nici un medicament nu mai avea efect. Am fost internat, am refuzat interventia chirurgicala, in schimb, mi s-a facut spalatura la stomac cu glucoza, timp de 5 zile, apoi am fost externat, urmand sa ma descurc singur. La spital am fost vizitat de un coleg si, printr-un mare noroc, el mi-a adus o reteta de la bunica lui, care o avea de la bunica ei, spunandu-mi ca e garantata 100%. Imediat, sotia mea a preparat medicamentul, care se compune din: 0,5 kg miere de albine poliflora, 0,5 kg miez de nuca, 0,5 l palinca sau tuica naturala de 45-50 si 200 g unt de casa proaspat. Preparare: miezul de nuca se macina, apoi se amesteca cu untul topit, se adauga mierea si palinca. Totul se amesteca bine pana se face o pasta omogena, toata cantitatea se pune intr-un borcan de 2 l legat ermetic si timp de 10 zile se pastreaza la loc racoros si umbrit. Administrare: de trei ori pe zi cate 1-2 linguri, uns pe paine alba uscata, servita cu cel putin 30 de minute inainte de mese. Dupa ce se termina continutul, daca mai aveti probleme, peste 15 zile repetati ciclul. Dupa numai doua saptamani eu am putut manca orice, fara probleme, iar dupa o luna mi-am facut raze (Bariu) si nu mai aveam nici o rana in stomac. Au trecut 29 de ani de atunci si nu am avut nici macar o gastrita. Dumnezeu sa va ajute!
T.C. - Baia Mare, tel. 0262/42.24.73

"Sufar de maladia Scheuermann"
(Raspuns pentru Lacramioara Tabacelea
- Harlau, jud. Iasi, F. As nr. 598)


Stimata doamna, si eu am avut probleme de coloana si, cel putin ca simptomatologie (dureri), s-au ameliorat foarte mult. Este necesar sa faceti doua proceduri.
• Comprese cu faina de mustar negru: se pune faina umectata cu apa calduta, intr-un tifon dublu, si se aplica pe locul dureros.
• Unguent cu rasina de brad: desi formula sa este mai complexa, merita sa incercati. Se topesc 20 g rasina de brad in 200 ml ulei de floarea-soarelui, apoi se filtreaza. Se pun la macerat in 100 ml alcool de 60-70 urmatoarele plante: 30 g sanziene, 30 g coada-soricelului si 30 g rozmarin. Se tin la macerat 12 ore, intr-un borcan cu capac. Se pun la fiert pe baie de abur cu 350 ml ulei de floarea-soarelui, timp de 3 ore. Se filtreaza si se combina cu uleiul de rasina. La final, se adauga 30 ml ulei de tolu (este foarte important, chiar daca se gaseste mai greu). Cu preparatul obtinut se maseaza zonele dureroase de doua ori pe zi. Uleiul este util si in reumatism. Daca nu aveti posibilitatea sa procurati acest ulei, va ofer eu pentru o cura. Va doresc sanatate!
Boicea Florea - str. N. Titulescu, bl. D12, sc. A, ap. 11, Draganesti, jud. Olt, cod 235400, tel. 0249/46.62.02

"Am vergeturi"
(Raspuns pentru Andreea
- Suceava, F. As nr. 588)


Dintre produsele cosmetice pentru atenuarea vergeturilor, cele mai bune sunt din gamele Chicco si Elancyl.
dr. Daniela Rosu

"Sotia mea sufera de dermatita Duhring-Brocq"
(Raspuns pentru Para Constantin -
com. Predesti, sat Milovan, jud. Dolj, F. As nr. 599)


Intr-adevar, boala de care sufera sotia dvs. este mai deosebita, dar se poate trata cu produsele pe baza de Aloe Vera ale firmei Forever Living. Aceste produse nu se gasesc in farmacii si se distribuie prin distribuitori autorizati ai firmei. Pentru mai multe amanunte, ma puteti suna la tel. 0722/38.66.42, 0721/72.23.96. Ii doresc sotiei dvs. multa sanatate! Dumnezeu sa va ajute!
Constantin - Hunedoara

"La 2 ani, fiul meu este suspect de astm bronsic"
(Raspuns pentru Dana Miler - Bucuresti, F. As nr. 601)


Exista - cel putin pana in anul 1990, in Bucuresti, langa Parcul Tineretului si Liceul Sincai - un spital de boli dermatologice, care avea o sectie de alergologie, condusa de eminentul prof. dr. Muresan. Nu stiu daca acum spitalul si sectia respectiva de dermatologie exista in acelasi loc (eu fiind plecata de mult din tara), dar stiu cu siguranta ca dr. Muresan a pregatit o generatie de specialisti in domeniul alergologic, care te pot ajuta. Te sfatuiesc sa faci investigatiile necesare. Pentru informatii suplimentare, poti sa-mi scrii pe adresa de e-mail: doynic2002@yahoo.com.
Eugenia - Sua

"Am o eczema care imi da mancarimi ingrozitoare"
(Raspuns pentru Milea Marioara
- Vulcan, jud. Hunedoara, F. As nr. 601)


Descrierea bolii dvs. poate sa corespunda si unei alte afectiuni dermatologice in afara de eczema; consider ca poate fi vorba de o micoza cutanata (dermatofitie), pentru care exista medicamente eficiente. Consultati un medic specialist dermatolog.

"Ii plesneste pielea pana se vede carnea vie"
(Raspuns pentru Maria - Moreni, jud. Dambovita, As nr. 602)


Descrierea dvs. se suprapune peste aspectul clasic de epidermofitie plantara, afectiune dermatologica perfect curabila. Utilizati, de exemplu, Exoderil (unguent).

"Nu pot scapa de herpesul genital"
(Raspuns pentru Laura - Constanta, F. As nr. 604)


Un medicament antiviral mai nou si mai eficient in prevenirea eruptiei este Valtrex = Valacyclovir. Pentru o femeie care sufera de herpes genital este bine de stiut ca acesta este un factor de risc pentru cancerul de col uterin, de aceea este bine ca periodic sa se realizeze examenul citologic vaginal, care depisteaza precoce modificarile preneoplazice. Daca o femeie cunoscuta cu herpes genital naste pe cale naturala, mai ales daca se afla in timpul unei eruptii herpetice, poate contamina nou-nascutul, care va putea astfel dezvolta keratita herpetica (de altfel, femeile cu infectie herpetica trebuie sa nasca numai prin operatie cezariana).
dr. D. R.

"Stomacul ma arde cumplit si intestinele imi fierb continuu"
(Raspuns pentru Nicoleta - Zimnicea, jud. Teleorman, F. As nr. 604)


Draga Nicoleta, tot raul si tot binele ne vin de la alimentatie si de la felul cum combinam alimentele. In acest sens, fiecare dintre noi putem fi propriii nostri salvatori, dar... cu ajutorul specialistilor. M-am confruntat si eu cu unele dintre problemele tale, si am inceput sa ma documentez. De curand, am descoperit o carte extraordinara, scrisa de dr. Peter J. Dadamo si Catherine Whitney, numita "4 grupe sanguine, 4 diete - Alimentatia adecvata celor patru grupe sanguine. Dieta individualizata, cu solutii de mentinere a sanatatii, de prelugire a vietii si obtinere a greutatii ideale". Poti sa ti-o procuri de la persoanele care vand produsele firmei California Fitness sau CaliVita. Sunt convinsa ca vei gasi in aceasta carte raspunsuri la problemele cu care te confrunti. Succes!
Olga Mircescu - e-mail: olgamircescu@yahoo.com

"Caut tratament pentru sinuzita
purulenta rezistenta la antibiotice"
(Raspuns pentru Ioan Scolareanu -
Bucecea, jud. Botosani, F. As nr. 605)


Pentru problemele de sanatate pe care le aveti, va recomand sa utilizati cu toata increderea aparatul Salin. Ani de zile am avut probleme foarte mari din cauza sinuzitei, dar de cand folosesc Salinul, am reusit sa le rezolv. Utilizand zilnic acest aparat, nu a mai fost nevoie sa fac operatie de amigdale si punctiile pentru sinuzita care mi-au fost recomandate acum doi ani. Luati legatura cu producatorul la tel. 0238/71.91.88 pentru a obtine toate informatiile de care aveti nevoie. Multa sanatate!
Aura Apostol - str. Bistritei, bloc Avicola, ap. 17, Buzau

"Am degenerescenta maculara"
(Raspuns pentru T.V. - Bucuresti, F. As nr. 605)


Stimate domn, datele epidemiologice arata ca persoanele care au concentratii plasmatice scazute de carotenoizi si vitamine antioxidante cum ar fi vitaminele A, C si E, dar si fumatorii, au un risc crescut de degenerescenta maculara. De asemenea, studiile au aratat ca minerale precum seleniul si zincul s-au dovedit importante in protectia antioxidanta a retinei. Combinarea acestor substante poate duce la incetinirea proceselor distructive ale retinei si epiteliului pigmentar cauzate de varsta. Va recomand, de aceea, sa folositi Bio-Seleniu + Zinc - un produs care combina toate aceste substante si care poate impiedica aparitia bolii sau incetini evolutia acesteia. Va doresc multa sanatate!
dr. Claudia Ciocan - Bucuresti, tel. 021/202.30.23

"Caut un tratament pentru infectie Hiv"
(Raspuns pentru M.T. - Olt, F. As nr. 606)


• Infectia Hiv se poate trata cu foarte bune rezultate pe cai naturiste, folosind in primul rand propolis si laptisor de matca. La noi in tara, in urma cu cativa ani, s-a desfasurat un tratament experimental care a dat rezultate excelente, folosind produse apicole. Tratamentul a fost indrumat de d-l Stefan Stangaciu si aplicat internatilor dintr-un sanatoriu de copii cu Sida din Constanta. Pentru ca fetita dvs. are si o hepatita cronica, tratamentul este mai complex si trebuie facut in functie de starea ei actuala, asocierile morbide pe care le are, varsta, greutate. Spre a putea individualiza schema terapeutica, adresati-va d-lui dr. Stefan Stangaciu (tel. cabinet 021/430.33.65) sau dr. Cristina Aosan (tel. 0788/41.19.41).
Dr. Cristina Aosan

• Chiar trebuie sa aveti sperante! De cativa ani, a inceput sa se foloseasca atat in tarile mai bogate, cat si la noi, un preparat eminamente natural, foarte eficient in echilibrarea nutritionala a pacientilor seropozitivi Hiv sau Sida, care sunt sau nu sub tratament antiretroviral. Este un preparat de medicina ortomoleculara, se numeste Viusid si se gaseste si in unele farmacii din tara noastra. El este utilizat si studiat in clinicile de specialitate din multe tari (si din Romania). Pe langa puternica sa actiune de crestere a puterii imune a organismului, se pare ca are si efect antiviral pe virusul Hiv si virusurile hepatitice B, C si D. Sunt convins ca fetitei dvs. i-ar aduce beneficii importante! Deoarece exista o buna experienta in utilizarea preparatului respectiv, va putem ajuta cu unele informatii, sfaturi practice si stabilirea dozei zilnice pentru fetita dvs.! Va doresc succes, iar fetitei... revenirea zambetului. Am cateva flacoane pe care le voi dona fetitei dvs.! Va rog sa ma contactati!
dr. Albu H. - tel. 0722/65.63.60

"Fac crize de tahicardie paroxistica"
(Raspuns pentru Maria Stan -
com. Feleacu, jud. Cluj, F. As nr. 607)


Eu am rezolvat aceasta problema cu laptisor de matca (care este un bun energizant), fiole de calciu cu magneziu (care se pot bea), Aspacardin (acesta nu este medicament, este un complex de minerale care protejeaza inima) si cu Passiflora (o planta cu efect relaxant si calmant, eu am luat tinctura de la dr. Pavel Chirila, dar in comert se gasesc si pastile din gama de produse ale d-lui dr. Ionut Moraru). In general, daca motivul bolii este stresul, aveti nevoie mai degraba de energie, decat de calmante. Incercati sa va implicati sufleteste cat mai putin in lucrurile care va deranjeaza.
Cristina - e-mail: cristinabirsan@mymail.ro