Din secretele vedetelor

Redactia
Frumusetea face parte din "meseria" de-a fi femeie.

Dar numai cu ceea ce-am mostenit de la mame si strabunici nu o scoatem la capat. Mostenirea genetica e pretioasa, dar nu acopera tot. Mai ales vedetele, aflate permanent in lumina reflectoarelor si in atentia lumii, trebuie sa-si sporeasca zestrea de frumusete, fiindca lipsuri sunt peste tot. Printre ele, la loc de frunte se afla Liz Hurley, actrita britanica, celebra nu atat prin talent, cat prin prestatia ei de model al marilor firme de produse cosmetice. Iata cateva din trucurile menite s-o faca non-stop frumoasa.

Liz Hurley
(38 de ani), actrita si model
Masti naturale si guma de mestecat


Pentru multi oameni, ea va ramane de-a pururi "fosta logodnica a lui Hugh Grant". Dar Liz e mult prea desteapta ca sa ramana femeia decorativa din dreapta unui barbat celebru. Ea castiga o gramada de bani ca model si actrita de cinema, intemeindu-si chiar o firma proprie de productie - "Simian Films".
- Cum se explica faptul ca aratati totdeauna perfect?
- Am o baie plina ochi de produse de frumusete, pe care le folosesc in mod regulat. Toate poarta semnatura EstEe Lauder, firma de cosmetice pe care o reprezint ca imagine.
- Ati putea sa amanuntiti?
- Regula de fier: nu ma culc niciodata cu fardul pe obraz, ma demachiez in profunzime dimineata si seara, nu folosesc niciodata sapun, fiindca am ten uscat, cand stau acasa nu ma despart de mastile naturale aplicate direct pe obraz: fasii de castraveti, felii de rosii, capsuni si banane zdrobite, dar, mai ales, polen macinat de albine, amestecat cu putina miere. Are un efect fenomenal.
- Si parul? Straluceste miraculos...
- Pentru ca o data pe saptamana il imbalsamez cu ulei de masline, lasandu-l 4-5 ore ca sa-si faca complet efectul curativ. Apoi ma spal cu sampon si ma clatesc cu apa si suc de lamaie.
- Puteti recomanda cateva metode de ingrijire a trupului?
- In fiecare zi cand fac dus, folosesc un gel cu nisip care are efect de peeling. Apoi aplic pe tot corpul un lapte cosmetic gras, peste care astern o crema autobronzanta. Nu pot sa sufar pielea alba.
- Mergeti la sala?
- De cand am nascut baiatul, nu mai am timp. Pedalez insa zilnic pe bicicleta mea ergonomica si fac stretching. Din vara aceasta sunt ferm decisa sa invat, si eu, yoga. O invidiez pe Madonna, pentru fizicul si conditia ei psihica.
- Aveti un ritual anume de relaxare?
- Baie cu arome de lacramioare si muzica indiana.
- Chipul dvs. pare mereu natural. Ce farduri folositi?
- Un fond de ten neutru, o pudra mata, fard de obraz in culoarea piersicii, ruj metalizat in culoarea aramei si mult rimel. Si... guma de mestecat mentolata, care imi tine mintea si ochii limpezi cand e prea cald.