Vacanta vedetelor

Dia Radu
Vara fetelor

Dupa ce vara ne-a pacalit cu cateva dupa-amieze racoroase de toamna a venit, in sfarsit, vremea caniculei. De-acum, si artistii au inceput sa se gandeasca la plaja fierbinte, la briza marii, la o vacanta care sa rascumpere efortul de peste an

Oana (Activ)
"Suntem pe val"


"Dupa o pauza de mai mult de un an, am revenit in topuri. Si nu oricum, ci in frunte. Sincer, nu ne asteptam ca melodia Vino langa mine sa aiba atata succes. E adevarat ca am lucrat foarte mult la ea si a fost greu, o parte din trupa mai locuim inca la Timisoara. Stiti cat au durat inregistrarile la acest album? Un an si jumatate, de necrezut, cele zece piese finale au fost alese din peste cincizeci. Un an de munca, in care includem o vara in care nu am plecat nicaieri din Timisoara si in care mai includem cate doua sesiuni la facultate de fiecare, fiindca eu si cu Rudy suntem studenti. Apoi, in anul care a trecut, am avut parte si de o promovare foarte slaba din partea casei de discuri, asa ca am fost nevoiti sa reziliem un contract si sa ne mutam la casa "Roton". Dupa atata stres si dupa perioade lungi in care, de oboseala, mai cadeam si in depresie, avem acum un tonus excelent. Suntem pe val, e clar, deja testam publicul pentru a decide care e urmatoarea piesa la care sa facem clip, umblam cu concerte prin tara. Si ca sa fie totul si mai frumos, ne-am mutat tabara la mare, unde cantam vara asta foarte mult. Locuim in Jupiter si de-acolo plecam in statiunile in care concertam. Insa de-abia de-acum incepe vacanta si pentru noi. Am prins frig la mare pana acum, asa ca sunt alba si nebronzata, dar odihnita. De fapt, la mare imi place doar sa ma relaxez."

Miki
"Daca e latino, e Pepe"


"I-am pregatit publicului o surpriza: un duet cu Pepe. Piesa se numeste Fara tine, este compusa pe ritmuri latino. Tocmai am terminat filmarile pentru clip, care au fost foarte distractive si amuzante si au avut loc la Cabaretul de pe Lipscani. De mult imi doream sa inregistrez un duet. M-am gandit la Pepe, fiindca de cand nu mai cant cu K-pital, mi-am schimbat stilul muzical, care inclina mult spre latino-dance. Asa ca, daca e latino, trebuia sa fie si Pepe. De altfel, cantasem piesa impreuna pentru prima data la premiile Mtv, acum trei luni. Succes garantat! Mi-am dat seama in anii care au trecut si pe care i-am petrecut pe scenele tarii ca oamenii vin la concerte sa se simta bine si sa danseze. Daca publicul danseaza, inseamna ca se simte cu adevarat bine. Cei care nu m-au mai vazut de mult timp vor avea surpriza sa ma vada cocotata pe tocuri inalte si cu rochii stramte. Oricum, i-am obisnuit pe admiratorii mei cu gustul meu pentru schimbari bruste: uneori ele aduc un strop de aer proaspat si de noroc in viata. Schimbarile acestea au adus, bineinteles, si schimbari de program. Imi petrec mult timp la lectiile de dans latino, pe care le fac cu un profesionist. Apoi repet coregrafia si cu dansatoarele mele, care sunt aceleasi de cand cantam cu K-pital. Tocmai am terminat o sedinta foto pentru album si, printre picaturi, trebuie sa-mi gasesc o zi in care sa stau in casa cu catelusul meu, Zuzu, si cu pisicuta pe care prietenul meu a "recuperat-o" din spatele blocului si care o sa faca pui curand. Dar cel mai mult ma preocupa titlul albumului pe care ma pregatesc sa-l lansez. Vacanta? Glumiti... Poate in septembrie, undeva in Grecia. Deocamdata, vacanta mea e cu public, pe scena."

Corina
"Voi pleca in Tunisia"


"Astept sa gasesc putin timp liber, sa pot pleca intr-o vacanta. Am tras tare cu lansarea piesei Noi doi, pe care o interpretez alaturi de Marius Moga si Pacha Man. A implicat foarte mult efort inainte si foarte multa alergatura dupa si am obosit. Daca timpul o sa fie de partea mea, voi pleca in Tunisia cateva zile. Nu pentru ca aici nu m-as putea relaxa, ci fiindca Tunisia e una din tarile care ma fascineaza. Deocamdata, ma lupt cu caldura din Bucuresti, care pare sa fie tot mai incendiara, pe zi ce trece. Mi-e tot mai greu sa o suport, mai ales ca am foarte multe drumuri de facut ziua. Ca sa supravietuiesc, beau multe lichide si fac dusuri calde. In astfel de momente, e o binecuvantare sa ai concerte in nordul tarii. Racoarea de la munte nu se compara cu nimic. Dar nici la mare nu-i rau. In august, chiar avem aranjate cantari pe litoral, deci ma voi bucura si de apa. Pana atunci, am sa repet si am sa ma mentin in forma, facand coregrafie cu dansatorii mei. De felul meu sunt ambitioasa, incapatanata si foarte atenta la detalii. Chiar daca m-a fascinat de mica viata artistica - am cochetat si cu actoria o perioada -, pasiunea n-a fost suficienta, ca totul sa iasa bine. A fost nevoie de munca si iar munca."

Andreea Banica (Blondy)
Vacanta cu costume de baie


"La sfarsitul lunii iunie am filmat - ce-i drept, in reprize - un videoclip la piesa Te-am iubit. Au fost cateva ore de filmare foarte amuzante, in care ne-am imbracat provocator si senzual, intrerupte sporadic pentru ca a trebuit sa sarbatorim... ziua noastra de nastere. Dupa ce a curs multa, multa sampanie, am luat totul de la capat, alaturi de Cristina, colega mea, si de regizorul Bogdan Toader, care a condus "ostilitatile". Cantecul Te-am iubit este a doua piesa extrasa din albumul Dulce si amar, album lansat in luna iunie printr-un concert in Parcul Herastrau din Bucuresti. Am sustinut lansarea albumului si printr-o campanie organizata impreuna cu cateva posturi de radio si Tv. Marele premiu al campaniei - o tinuta la Blondy si o sedinta foto profesionista - a fost castigat de o tanara admiratoare a noastra care viseaza sa ajunga intr-o buna zi la fel de cunoscuta. Se numeste Gabriela Veres si in curand va veni la Bucuresti (ea locuieste in Arad), special pentru a "prelua" premiul. Dupa ce i-l vom inmana, ne facem si noi bagajele si plecam putin in vacanta. Bineinteles, luam si costumele de baie."

Foto: arhiva personala