Carti care te rasfata

Dia Radu
Pentru momentele in care, proaspat intorsi din vacanta, ati vrea sa stati comod in balcon sub razele soarelui de toamna si sa rasfoiti ceva relaxant, Editura "Polirom" a lansat doua carti practice potrivite

Initiere in Feng Shui, de Richard Webster, dezvaluie modul in care poti obtine succesul in viata prin simpla decorare a locuintei, urmand solutia milenara chineza pentru fericire si armonie in viata. In paginile "Formulei As" ati mai putut citi despre cum simpla rearanjare a mobilierului, amplasarea unor clopotei de vant in fata usii sau a unei vaze cu flori pot atrage energia universala chi, cea care aduce norocul si prosperitatea. Cei interesati sau cei care abia pasesc pe taramul acestei arte au insa acum un ghid practic consistent si detaliat, printre putinele carti in acest domeniu in limba romana. Cartea costa 139.000 lei si are 214 pagini.
Horoscop cu dragoste, de Hazel Dixon Cooper, este tot un ghid, de data aceasta astrologic, care pretinde ca te invata cum sa faci fata unei relatii de dragoste. Spre deosebire de zodiacele obisnuite, care prezinta sec si descriptiv compatibilitatea dintre semne, Horoscop cu dragoste va invata practic mici trucuri despre cum sa atrageti pe cineva, cum sa incheiati o relatie, atunci cand nu va mai aduce nimic bun, dar si cum sa recastigati iubirea pierduta. Departe de a fi o carte de capatai pentru specialisti, horoscopul pe care vi-l recomandam exceleaza prin umor si prin frazele care curg savuros ca intr-un roman. Nu e deci nevoie sa fiti un pasionat al zodiilor, ca sa descoperiti o lectura excelenta, pentru orice moment. Cartea are atasate tabelele cu pozitia in semne a Lunii, a lui Marte, respectiv Venus, pentru anii 1940-2010, are 280 de pagini si costa 149.000 lei.