Centrul de Recuperare Mick-Med - Bucuresti

Florentin Popa
O adresa sigura pentru sanatatea dvs.

Petre Dumitru: "Atunci cand medicina alopata nu mai are solutii, orice bolnav spera sa-si salveze viata, apeland la medicina naturista"

Daca ar fi sa judecam dupa numarul de scrisori de multumire sosite pe adresa redactiei, putem spune, fara tagada, ca la Cabinetul Mick-Med, aproape orice boala are leac. Pacientii, cand vad dupa numai cateva sedinte ca durerile dispar ca prin farmec, ca sunt plini de energie si se pot misca cu usurinta, se lasa complet pe mana terapeutilor. Iar "minunile" nu intarzie sa apara. Cele mai spectaculoase cazuri tratate la Mick-Med sunt boli grave, cronicizate, asupra carora medicamentele nu mai aveau nici o putere. Mobilizati exemplar in lupta cu bolile, terapeutii centrului colaboreaza strans cu pacientii, dandu-le sprijin spiritual si afectiv. Zambetele, comunicarea, incurajarile, rugaciunile murmurate impreuna inainte de tratament consolideaza legatura dintre bolnavi si terapeuti. "Daca te simti protejat si ai incredere in tratamentul pe care-l urmezi, sansele de vindecare se dubleaza", spune d-l Petre Dumitru, directorul Centrului Mick-Med. Poate de aceea bolnavii tratati de acesti oameni minunati sunt astazi mai sanatosi decat ieri, siguri ca vor scapa de bolile care le-au provocat atata suferinta...

"Realizam studii de cercetare asupra aparatului Energostar,
la un mare spital din Bucuresti"


- D-le Petre Dumitru, scrisorile de multumire care va sunt adresate pe adresa redactiei noastre sunt de ordinul zecilor. Care este secretul Centrului de sanatate Mick-Med?
- Nu este nici un secret. Atunci cand medicina alopata nu mai are solutii, orice bolnav spera sa-si gaseasca vindecarea sau sa-si salveze viata prin medicina naturista, care si-a dovedit de-a lungul timpului eficienta. Dupa multe incercari si experimentari, noi am ajuns la o metodologie complexa de tratament, bazata pe tehnici neconventionale. Diagnosticarea se face cu metodele medicinei alopate (consultatii medicale, analize de laborator, Ekg si ecografie), apoi medicii cabinetului indruma pacientii spre anumite proceduri ale medicinei naturiste. Intotdeauna, tratamentul incepe cu o reechilibrare energetica prin intermediul unui aparat de conceptie proprie. Apoi, in functie de afectiunea pacientului, combinam in tratament mai multe tehnici naturale, fara efecte adverse: masaj terapeutic, fitoterapie, reflexoterapie, presopunctura, bioterapie, cristaloterapie, cromoterapie, aromoterapie, meloterapie, kinetoterapie. De asemenea, ne indrumam pacientii catre un mod de viata cat mai natural. Ii invatam sa redescopere natura, sa stea cat mai mult la aer curat, sa-si revizuiasca obiceiurile alimentare. Prin combinarea stiintifica a acestor metode, am ajuns la rezultate spectaculoase. La Mick-Med lucreaza un colectiv minunat, format din oameni cu adanca credinta in Dumnezeu, cu dragoste fata de bolnavi, foarte atenti la suferintele si nevoile lor.
- Ati inventat acest original aparat de reechilibrare energetica. Cum actioneaza el asupra organismului?
- Conform principiilor medicinei orientale, organismul uman este alcatuit dintr-o parte fizica si o parte energetica. Atunci cand se produce o perturbare energetica, la nivelul organelor interne apar dezechilibre si se produce imbolnavirea. Daca acest dezechilibru energetic persista, in timp se instaleaza boala cronica. Aparatul nostru, la care am lucrat impreuna cu d-l prof. Gelu Vladescu, functioneaza pe principiul biorezonantei, generand un camp energetic capabil sa interactioneze cu organismele vii, pe care le echilibreaza energetic. Se cunoaste faptul ca fiecare organ are o anumita frecventa energetica, iar in cazul imbolnavirii, aceasta frecventa se schimba. Actionand asupra organului bolnav cu un flux de energie cu frecventa corespunzatoare acelui organ, se ajunge la vindecare. Procedura este simpla: fluxul sanguin preia fluxul energetic si-l distribuie uniform in intregul organism, prin meridianele energetice. Realizandu-se o mai buna irigare la nivel celular, tesuturile sunt mai bine hranite si-si pot indeplini functiile. Aparatul actioneaza si asupra sistemului nervos, facandu-l sa intre in parametri normali de functionare. La randul sau, acesta actioneaza asupra intregului organism, reincarcand fiecare celula sau organ cu energia de care are nevoie.
Energoterapia practicata cu ajutorul aparatului nostru, pe care l-am numit "Energostar", are multe rezultate spectaculoase, care au fost studiate clinic:
stimuleaza sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupte cu influentele negative din exterior;
stimuleaza circulatia sanguina, realizand o mai buna oxigenare la nivel celular;
actioneaza asupra sistemului endocrin, stimuland producerea hormonilor;
actioneaza asupra calculilor biliari, renali sau hepatici, distrugandu-i;
stimuleaza celulele sanatoase si le distruge pe cele bolnave;
flexibilizeaza muschii reticulari si cristalinul, iriga abundent retina, tratand astfel miopia, strabismul, cataracta si glaucomul;
stimuleaza eliberarea neuromediatorilor (substantele care transmit impulsurile nervoase);
elimina toxinele;
aduce un surplus energetic celular, ceea ce conduce la dublarea capacitatii de efort fizic si cresterea randamentului intelectual. Aparatul "Energostar" este inregistrat la Osim si am depus dosarul inventiei la Sviam, pentru aprobare. In prezent, realizam studii de cercetare asupra efectelor lui terapeutice, la un mare spital din Bucuresti.

"Chiar daca nu se obtine intotdeauna vindecarea,
bolnavii cu scleroza in placi fac progrese remarcabile"


- Ce boli au raspuns cel mai bine la tratamentul dvs.?
- Cu ajutorul tratamentelor noastre complexe am tratat cu succes pancreatite, ulcere, melene, diabet zaharat, noduli chistici, displazii mamare, mastoza fibrochistica, neo mamar, fibrom uterin, boli tiroidiene, adenom de prostata, chisturi ovariene, artroze, arterite, poliartrite, spondiloze, discopatii, lumbago, nevralgie de trigemen, sindrom Raynaud, reumatisme, hipoacuzie, astm bronsic, migrene, cefalee, dureri de cap, diskinezii biliare, litiaze biliare, enurezis nocturn, disfunctii renale, o parte a bolilor cardiace, boli psihice (epilepsie), strabism, miopie forte, cataracta (si congenitala), parodontoza, impotenta si frigiditate, monturi, pinteni calcaneeni, psoriazis, hepatite. Multe alte boli au raspuns bine la tratament, dar nu se poate vorbi de vindecari, ci doar de ameliorari. Daca procentul de vindecare este sub 50%, nu putem spune ca ne-am atins scopul... La Mick-Med s-au vindecat si boli considerate incurabile: Parkinson, scleroza multipla, colagenoze, diferite forme de neoplasm. Si pentru noi a fost o surpriza; nu stiam ca suntem capabili de asemenea "performante". Aceste vindecari ne-au facut sa cercetam mai amanuntit rezultatele obtinute, mai ales in cazul sclerozei multiple. Ne-am dat seama ca boala este cauzata de anumite blocaje energetice si, din cauze neelucidate, pacientii pierd o importanta cantitate de energie. Astfel, am instituit programe speciale de tratament, toate la pret redus. Chiar daca nu se obtine intotdeauna vindecarea, bolnavii cu scleroza multipla care au urmat acest program au facut progrese remarcabile, fara alte tratamente medicamentoase.
- Tratamentul realizat cu aparatul "Energostar" nu are contraindicatii?
- Energoterapia este contraindicata pacientilor care sufera de flebite, tromboflebite, tromboze, neoplasme in stadiu avansat, metastaze, bolnavilor de Tbc, celor care au afectiuni infecto-contagioase, persoanelor care au avut infarct miocardic sau care sufera de fibrilatie atriala. In timpul tratamentului trebuie urmate cu strictete unele reguli: evitarea frigului, a umezelii, a curentilor de aer, a stresului. Se va manca obligatoriu inainte de inceperea tratamentului. In perioada ciclului menstrual, femeile vor sista tratamentul. Medicatia alopata va fi redusa treptat, in functie de rezultatele analizelor de specialitate, la recomandarea medicilor curanti. In cazul bolilor oculare, sunt interzise vizionarea emisiunilor Tv si a filmelor la cinematograf, folosirea calculatorului si cititul la lumina artificiala.
- Cat dureaza un tratament?
- Tratamentul se face in trei serii:
consultul medical si stabilirea diagnosticului;
12 zile de energoterapie (circa 40 de minute zilnic), plus alte terapii adjuvante, in functie de diagnostic;
dupa o pauza de 14-21 zile, urmeaza o alta serie de 9 zile, la care sunt prescrise regim alimentar si diverse retete naturiste, compuse din ceaiuri sau suplimente nutritionale benefice in procesul de recuperare a bolnavilor;
dupa o alta pauza de 14-21 zile, urmeaza ultima serie de energoterapie, care dureaza 10 zile.
Din pacate, marea majoritate a pacientilor ajung la noi cu mai multe boli asociate, unele cronicizate, dupa ce au incercat fara succes diferite tratamente alopate. Acestia trebuie sa urmeze un tratament complex, de durata, compus din toate cele trei serii de energoterapie, sub supraveghere medicala continua. Unii pacienti se asteapta ca dupa doua-trei zile de tratament sa se vindece; ei bine, astfel de "minuni" nu se intampla. Simptomele din timpul tratamentului sunt diferite, la fel ca si reactia bolnavilor: unii simt ameliorari in primele doua-trei zile, altii sunt "rascoliti" cand incep terapia, acuzand crize mai grave. Aceste simptome nu trebuie sa-i sperie pe bolnavi si ii sfatuim sa continue tratamentul, aceasta fiind reactia organismului, semnalul ca in interior incepe lupta cu boala. Medicii cabinetului nostru ii indruma in tratament, le stau la dispozitie la orice ora din zi si din noapte. Oamenii trebuie sa stie ca bolile pe care le-au acumulat in 10-20 de ani nu se vindeca dupa 2-3 zile de tratament!
- Cat costa tratamentul?
- Un tratament complex, care consta in energoterapie, masaj, reflexoterapie, bioterapie etc. (in functie de procedurile recomandate fiecarui bolnav) costa maximum 300.000 de lei pe zi. In plus, le recomandam pacientilor nostri diferite retete pe baza de plante medicinale, tincturi, creme, suplimente nutritionale etc., care costa maximum 200.000 - 300.000 de lei pe luna.

Cazuri
- Dovezi ale eficientei tratamentului -


Suta Ileana (70 de ani), Bucuresti, tel. 021/314.89.31, suferea de spondiloza cervico-dorso-lombara, gonartroza, cardiopatie ischemica dureroasa, microlitiaza biliara. A urmat trei serii de tratament la Mick-Med, revenindu-si complet.

Gurlui Marin (70 de ani), Bucuresti, tel. 021/460.54.49, suferea de arteriopatie obliteranta (cu plastie safena si simpatectomie), diabet zaharat gradul Ii, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, varice hidrostatice la membrele inferioare. A urmat un tratament complet, in care s-au folosit aproape toate tehnicile cabinetului. Glicemia a scazut pana la un nivel acceptabil, tensiunea s-a stabilizat, pacientul merge cu usurinta, este viguros si a capatat incredere in viata. In prezent urmeaza o cura de intretinere, o data la doua saptamani.

Dumitrache Doina (49 de ani), Bucuresti, tel. 021/233.14.75, nu se putea misca mai deloc, avea dureri permanente la coloana din cauza unei spondiloze cervicale si a discopatiei lombare. A urmat tratamentul energetic si a facut mai multe sedinte de masaj, iar dupa prima cura s-a restabilit complet.

Soare Andreea (27 de ani), Brebu, jud. Prahova, tel. 0726/77.30.47, sufera de mai multi ani de scleroza in placi. In ciuda tratamentului alopat recomandat de medicii specialisti, acuza ameteli, oboseala musculara, tulburari de mers (mergea numai insotita), nu mai putea sa scrie. Recuperarea acestei tinere a fost spectaculoasa. In prezent, merge singura, este foarte sigura pe ea si extrem de optimista. Inca nu a terminat tratamentul, dar se vede ca este alt om.

Comsa Felicia (40 de ani), Brasov, tel. 0268/32.80.93, suferea de scleroza multipla, ptoza palpebrala, diplopie. Urmeaza tratamentul nostru de un an de zile si nu a mai facut nici un puseu. Si-a recapatat increderea in sine, iar starea generala de sanatate este foarte buna.

Grosu Gabriel (4 ani), Bucuresti, tel. 021/335.77.92. Copilului i-a fost diagnosticat un limfom malign non Hodgkin. A fost tratat clasic, inclusiv cu citostatice, iar la finalul tratamentului a fost propus pentru operatie. Tatal sau a recurs la tratamentul Mick-Med. Dupa trei serii de tratament, copilul este vindecat!

Mocanu Florea (60 de ani), Faclia, jud. Constanta, era imobilizat la pat, suferind de coxartroza bilaterala, sechele dupa un accident vascular cerebral, ciocuri pe coloana, hernie de disc gradul V, hipertensiune arteriala. Dupa 12 sedinte i-au disparut ciocurile in mod spectaculos, nu mai are durerile cauzate de hernie, tensiunea s-a stabilizat la 14,5/7 (inainte era 20,9), merge mai usor, pe propriile-i picioare, chiar daca se ajuta de baston. Inca nu a terminat tratamentul, dar este pe drumul cel bun.
Florentin Popa
Centrul de Recuperare Mick-Med - Bucuresti, str. Prof. Georgescu nr. 23 (in spatele Halei Traian), tel. 021/327.13.07, 0722/50.33.05, 0722/13.72.15, e-mail: mick_med_ro@hotmail.com