O tableta miraculoasa: vointa

Cititor Formula AS
Ma numesc Maria Roman si in ianuarie am implinit minunata varsta de 50 de ani. Cu toate astea, la capitolul kilograme stau foarte bine.

De aproximativ doi ani, acul cantarului arata 57 de kilograme si ma simt minunat. Inainte, aveam intre 65 si 69 kg. Am facut multe incercari, dar erau fara rezultat. Slabeam si pe urma puneam la loc. Orice regim de slabire intrerupt face sa apara din nou kilogramele in plus. Pentru a ajunge la greutatea actuala, nu am urmat un regim special, secretul consta in urmatoarele:

Am renuntat definitiv la carne si produse din carne, paste fainoase, dulciuri, zahar, paine alba, alcool si tutun.

Am introdus in alimentatie legumele, sub forma de salate sau fierte, fructele, ouale (dar numai 3 pe saptamana) fierte tari, branza de vaci, iaurtul, chefirul, orezul si soia, preparata in diferite forme (inlocuieste carnea foarte bine si nu contine grasimi).

Painea neagra prajita sau graham, ceaiuri din plante aromate (intre 2-3 litri pe zi), apa de tarate, apa de argila.

Nu trebuie sa se treaca peste vreo masa de peste zi (eu iau toate cele trei mese principale la ore normale), iar masa de seara sa nu fie mai tarziu de ora 19 - 19.30. Intre mese consum fructe.

In alimentatie trebuie introduse neaparat cerealele, si anume, fulgi si grau incoltit. Cel mai important lucru este ca masa sa fie luata in liniste si mancarea sa fie foarte bine mestecata.
Acesta nu este un regim de slabit foarte rapid, dar este sigur, si atata timp cat il veti respecta, rezultatele vor fi spectaculoase. Odata cu kilogramele date jos, fata va radia, ochii vor fi mai stralucitori, veti fi mai usoare, intr-un cuvant, frumoase si mult mai sanatoase. Nu credeti? Incercati si va veti convinge. Important este sa aveti vointa, fara de care nu se poate face nimic.
Maria Roman - str. Bucium nr. 1, bl. B1, sc. 2, et. 8, ap. 77, Cluj-Napoca