Leacuri de la cititori

Cititor Formula AS
...Pentru vindecarea micozei la unghii.

Acum 25-30 de ani, am avut o ciuperca la pielita de la unghia mare a mainii stangi. Pielita se intarea si ma manca. Medicul mi-a ars pielita cu un aparat electric. Dupa vindecarea arsurii, ciuperca a reaparut. Facand bai sulfuroase la Herculane, am observat ca pielita si-a recapatat moliciunea si a scazut si mancarimea. Dupa terminarea bailor, m-am tratat cu sulf muiabil. Udam pielita cu o vata inmuiata in apa si presaram praf de sulf muiabil. Lasam apoi sa se usuce fara a ma bandaja. Am scapat de acea ciuperca si nici pana azi nu a mai reaparut. Am primit sulful muiabil de la Facultatea de Agricultura a Universitatii din Timisoara. Sunt informat ca s-ar gasi si la magazinele de seminte care vand ingrasaminte chimice.

...Pentru inlaturarea papiloamelor

Acum 20 de ani, mi-a aparut din senin, pe obrazul stang, o excrescenta, sa-i zic papilom. Avea culoarea pielii obrazului si era perpendicular pe el. Nu tin minte sa ma fi jenat. Din proprie initiativa (n-am fost la medic), l-am tratat cu piatra acra (alaun) pisata fin. Piatra acra era sub forma de cristale. Il udam cu vata si apoi presaram praful respectiv. Incet, incet s-a uscat si apoi a cazut. Cu timpul a disparut orice urma.
ing. Oprea Iaroslav - str. Narciselor nr. 3, Timisoara

...Pentru copiii bolnavi de autism

In Sua se trateaza autismul la copii intr-un sanatoriu care are o scoala de echitatie. Invatand sa struneasca singur calul, copilului ii creste stapanirea de sine. Parintii cu copii bolnavi de autism ar trebui sa incerce sa gaseasca, la un club de calarie, un instructor care sa aiba rabdare cu ei. Multa sanatate.
Stanciulescu Stefan - Bucuresti

...Pentru rupturi anale

Un tratament eficient si la indemana oricui este frunza de patlagina. Culeasa si spalata, se aplica local mai multe nopti la rand, pana se constata vindecarea. Pentru ca frunzele sa nu jeneze, se pun la congelator, unele peste altele, intr-o punguta de plastic. Cand este nevoie, se iau 1,2,3 frunze si se pot aplica chiar usor inghetate sau reci. Se pot introduce si in anus. Aceasta procedura asigura suta la suta vindecarea. Pastrati frunzele la congelator, pentru perioadele cand ele nu se mai gasesc.
Sonia Haiduc - Suceava

...Pentru conjunctivita

Am suferit mult timp de conjunctivita, pana mi-au fost recomandate 3 cesti de ceai de salvie fara zahar, zilnic, si comprese pe ochi, cat se poate de des. M-am vindecat definitiv. Va doresc ca bunul Dumnezeu sa va ajute si sa va vindecati tot asa repede si definitiv!
Maria Schiller - str. Zlatna nr. 9, ap. 3, Timisoara

...Ciuperca in ureche

Eu am suferit multi ani de o ciuperca in ambele urechi, cu mancarimi ingrozitoare. Mi-a aparut apoi la coate si la genunchi. Am fost la multi doctori, dar fara rezultat, imi trecea pe moment, apoi aparea din nou. Dar Dumnezeu m-a indemnat sa fac urmatorul lucru: am pisat o aspirina, peste care am pus putina apa. Se agita bine si se pun picaturi in ureche. Intr-o saptamana m-am vindecat. Acest tratament este sigur. Am folosit Nidoflor, Clotrimazol, dar fara rezultat.
Andrei Maria - Bucuresti