Aparitii editoriale

Florentin Popa
La editura "Fiat Lux" a aparut cartea "Afectiunile aparatului respirator - terapii complementare", coordonata de d-l dr. farm. Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Stiinte Medicale.

Declaratia domniei sale, prezentata pe coperta acestui adevarat manual terapeutic, demonstreaza inca o data necesitatea unei asemenea publicatii.
"Nu stim sa existe, cel putin la noi, o carte care sa reuneasca, de la medicatia alopata la terapia prin arta, un numar atat de mare de terapii cu rol semni-ficativ in prevenirea si tratarea afectiunilor aparatului respirator. Sunt terapii care isi completeaza si isi potenteaza reciproc efectele curative. Cunoscandu-le, cititorii stiu ce au de facut: ce modalitati de preventie pot adopta, iar in caz de boala ce masuri de prima instanta trebuie sa ia. Consultarea medicului si respectarea recomandarilor terapeutice ale acestuia sunt obligatorii, dar vindecarea depinde si de implicarea responsabila a pacientului in programul terapeutic. Punandu-i in fata o gama vasta de terapii complementare, cartea noastra ii ofera sansa, in acelasi timp minunata si realista, de a participa la propria sa vindecare."


Cei interesati o pot comanda la editura "Fiat Lux", C.P. 44-58 Bucuresti, tel. 021/331.68.94, 0723/32.71.24, 031/401.33.19, e-mail: fiatlux@rdslink.ro