Carne slaba si bautura energizanta

Cititor Formula AS
Astept cu nerabdare fiecare zi de luni sa citesc "Formula As", care m-a ajutat de-a lungul anilor sa-mi hranesc mintea si sufletul. Fiti alaturi de noi si pe mai departe, caci avem mare nevoie de dvs.

Pentru cititoarele rubricii "Clubul dietelor de slabit", propun o dieta care presupune consumul de carne de pasare fara pielita, peste (numai cod), carne de vaca, toate numai fierte sau fripte, precum si o bautura energizanta, in loc de cafea. Se slabeste usor, fara a simti oboseala sau epuizare din cauza regimului. Dieta se tine o saptamana sau doua, in functie de cate kilograme doreste fiecare sa slabeasca. Se slabesc 2-3 kg pe saptamana.
ora 7 - jumatate din cantitatea de bautura energizanta
ora 10 - doua felii de paine prajita cu o felie de friptura de vaca sau pasare
ora 13 - 200 g carne sau peste, fiarta sau fripta, doua felii de paine prajita, un fruct la alegere (exclus banane).
ora 15 - jumatatea cealalta de bautura energizanta
ora 17 - un fruct la alegere (exclus banane) - facultativ
ora 19 - o vrabioara de vaca la gratar sau peste fript (200 g)
Bautura energizanta: 1 lingurita cafea solubila (ness), 1 lingurita lapte praf, 1 lingurita miere, 200 ml apa sau apa minerala. Se amesteca mierea, cafeaua si laptele pana la omogenizare, dupa care se adauga cateva picaturi de apa pentru a se obtine o pasta consistenta. Se adauga apa sau apa minerala rece sau la temperatura camerei. Se bea in inghitituri mici, jumatate la ora 7, cealalta jumatate la ora 15. Efectul se instaleaza rapid si dureaza 4 ore. Bautura este indicata tuturor persoanelor sanatoase sau bolnave, cu exceptia celor cu diabet zaharat, cu obezitate gradul Iii (peste 20 kg fata de o greutate normala). De asemenea, nu apar fenomene de palpitatie, nervozitate, agitatie, dureri de inima, produse in mod obisnuit de cafea. Beti apa sau apa minerala "trezita", cel putin 2 l pe zi. Va doresc succes si sa auzim numai de bine.
Georgeta Teodorescu - str. Argeselu nr. 21,
bl. 38, sc. 2, et. 3, ap. 33, sector 4, Bucuresti