Zodiacul Lunii Iunie

Tana Rosca
In primele 11 zile ale lunii, lumea apartine Gemenilor si Fecioarelor, zodiile guvernate de planeta Mercur. Pentru cei care au uitat - anul 2005 cade sub guvernarea acestei planete a comunicarii, a acumularii cunostintelor, a comertului si calatoriilor. Pentru ca Mercur traverseaza prima zodie pe care o guverneaza, cea a Gemenilor, puterea sa este deosebit de mare, ceea ce ne e de folos tuturor in domeniile amintite mai sus.

Berbec
Hotarare si actiune


De-abia in iunie veti atinge punctul maxim al remarcabilei dvs. capacitati decizionale. Initiativele dvs. sunt ferme si, din 13 incepand, treceti la actiune in forta. Este vorba despre hotarari cu bataie lunga, prin care doriti sa demonstrati cine sunteti si de ce sunteti capabili, iar perioada este potrivita pentru a va pune ideile in practica. Din 4 incepand, atmosfera de acasa se schimba radical in bine, ori rezolvati probleme legate de casa.
Bani: Cercetati cu atentie anturajul apropiatilor dvs. Cu cineva din acest cerc se poate sa va asociati, macar pe termen scurt, iar castigul nu intarzie sa apara. Cel mai bine ar fi sa va ocupati de afaceri pana pe data de 11, pentru ca in acest interval reusiti sa obtineti maximum de avantaje.
Cariera: Si din punct de vedere profesional va merge bine, oricat de neincrezatori ati fi. Sefii sau autoritatile va dau ascultare si au si de ce - se vede ca veniti cu idei bine gandite, clar structurate. Reputatia dvs. se consolideaza din ce in ce mai mult - simtiti asta din respectul cu care sunteti tratati.
Dragoste: Din punct de vedere afectiv, pentru dvs. primavara incepe din data de 5 iunie. Este posibil sa petreceti o a doua luna de miere cu partenerul de cuplu, ori sa intalniti o mare iubire. In varianta a doua trebuie sa aveti insa rabdare pana in ultimele zile ale lunii.
Sanatate: Pana pe 12, energia dvs. tinde sa se manifeste intempestiv si exista pericolul unor mici accidente ori al unor dureri de cap puternice, care apar din senin. Ulterior, aceste simptome dispar, dar va apuca insomniile, mai ales pentru ca inainte de culcare incepeti sa pritociti in cap tot felul de idei si intrati in hiperactivitate mentala.

Taur
Dor de duca


In iunie, harnicia nu va da afara din casa. Aveti, e drept, un dor de duca, dar nu sa platiti telefonul sau sa faceti cumparaturi pentru casa, ci ca sa va distrati. E foarte bine s-o faceti. Daca v-ati programat cumva concediul acum, ati fost inspirati, deoarece planetele anunta ca, cel putin intre 4 si 28, va veti simti de minune. In cazul in care nu va permiteti un concediu, acum e bine sa va degrevati de cat mai multe sarcini si sa petreceti cit mai mult timp alaturi de prieteni.
Bani: Semne bune luna are, mai ales pana pe 11. Este posibil sa vi se ofere posibilitatea unui castig colateral sau sa faceti o afacere buna, mai ales daca lucrati in comert sau in domeniul bancar. Asocierile cu persoane tinere si volubile sunt cele mai indicate.
Cariera: Luna trecuta relatiile dvs. cu sefii ori autoritatile n-au fost din cele mai placute, se poate sa fi existat chiar conflicte deschise. Apele se linistesc din ce in ce, dar ar fi bine sa va feriti de discutii contradictorii cu superiorii pana pe 12. Abtineti-va sa comentati atitudinea acestora cu colegii, care nu vor ezita sa va reproduca spusele.
Dragoste: Pornirile amoroase ale lunii trec, pe nesimtite, pe planul doi. Sentimentele fata de partener exista, dar deveniti mai inchisi, aproape ursuzi si multi dintre dvs. vor avea o nemultumire nelamurita. Aceasta nu trebuie sa fie neaparat legata de situatia din cuplu, dar in mod cert o veti manifesta, mai cu seama fata de partener.
Sanatate: Tendinta de ingrasare se accentueaza dupa 5, iar din 13, ceafa si omoplatii acumuleaza multa tensiune. Sunt posibile si contracturi musculare. Masajul v-ar fi de folos in prevenirea acestora. Tot acum, ochii dvs. devin mai sensibili. Purtati ochelari de soare.

Gemeni
Marii castigatori


In mod cert, pana pe data de 21, aceasta este luna voastra. O incepeti intr-o stare de mare buna dispozitie, veseli nevoie-mare si foarte hotarati sa faceti o gramada de lucruri noi. Tineti minte ca pana pe 11 veti fi atit de prisi in caruselul social, incat programul dvs. s-ar putea dovedi imposibil de respectat. Decat sa va treziti ca nu puteti onora anumite angajamente, e de preferat sa va faceti un program mai lejer, mai degraba orientativ, decat sa-l bateti in cuie. In felul acesta, eliminati un factor de stres inutil.
Bani: In fine, se deblocheaza si situatia dvs. cu banii. Se pare ca luna aceasta, intre 4 si 28, veti castiga cu mult mai mult ca in celelalte luni ale anului. Puteti avea propuneri interesante si lucrative din partea unor oameni care au nevoie nu doar de viteza si eficienta dvs., ci mai ales de calitatile dvs. creative.
Cariera: Viata dvs. profesionala este singura care va da de furca in mai. Pana pe 12, puteti fi supusi unui stres nebun, pentru ca sefii decid ca anumite proiecte trebuie infaptuite, de preferinta, ieri, iar dupa 15, tot ce ati muncit pana atunci poate fi supus unor schimbari majore.
Dragoste: Cu toate ca multi Gemeni isi mai ling ranile in urma unei relatii intens emotionale, pe care au luat-o foarte in serios, in iunie se poate produce o vindecare completa si anume, incepand cu data de 5. De data asta, nu mai e vorba despre o relatie complicata, turbulenta, cu dus si intors, ci de una deschisa si optimista.
Sanatate: Nu se intrezaresc pericole. Pana pe 11, cel putin, sunteti protejati de Mercur, care e raspunzator de sanatatea noastra, dar nu se poate spune ca sunteti intr-o forma de zile mari. O luna neutra.

Rac
Destindere


Va destindeti cu adevarat. Intre 4 si 28 reusiti sa echilibrati perfect indatoririle dvs. de ordin practic cu placerea (redescoperita) de-a socializa. Daca, asa cum pre-supunem, n-ati mai invitat de mult pe cineva acasa, ar fi o idee buna sa va chemati prietenii la o petrecere. Toti duc dorul unei seri puse la cale de dvs. Nu e nevoie insa sa fie ceva organizat - puteti sa va invitati amicii la o sueta sau la un joc de societate. Veti fi surprinsi si dvs. cat de bine va veti simti, dupa perioada destul de indelungata in care v-ati retras in carapace si nu ati vrut sa va vedeti cu nimeni.
Bani: Buna dvs. dispozitie va indeamna la cheltuieli. Nimic de obiectat, cat timp aceste cheltuieli sunt legate de dvs. personal, cum ar fi cateva haine cochete, cosmetica, ingrijire corporala ori fitness. Riscant ramane domeniul investitiilor.
Cariera: Aveti idei noi, sunteti pregatiti sa va luptati pentru ele si bine faceti. Gresit ar fi doar sa intrati in competitie cu superiorii dvs. Daca stati sa va ganditi bine, ceea ce intreprindeti acum n-are nimic de-a face cu ei, este vorba numai si numai despre dvs., despre obiectivele profesionale pe care vi le-ati fixat si pe care le atingeti mai usor daca le pastrati pentru dvs.
Dragoste: Inceputul verii va poate aduce o idila incantatoare. Va doriti sa fie ceva serios, insa inainte de-a actiona in acest sens, ar trebui sa va intrebati daca sunteti cu adevarat gata sa va angajati din nou afectiv.
Sanatate: Primele zece zile ale lunii pot fi critice, puteti avea probleme digestive (atentie la prospetimea alimentelor pe care le consumati) sau stari subfebrile neinsotite de alte simptome. Tranzitul intestinal poate fi anevoios, nu mancati lucruri care constipa. Ulterior, starea dvs. fizica se imbunatateste treptat.

Leu
Progres profesional


Inceputul lunii este marcat de o intensa activitate sociala si de o sumedenie de deplasari scurte. Sunteti fascinati de oameni cu o cultura serioasa, nu sunteti dispusi sa discutati despre fleacuri, cu toate ca, de obicei, nu va lasa indiferenti ceea ce se petrece pe scena mondena. De asta data cautati un schimb de idei, se poate sa cautati activ persoane care sa raspunda unor intrebari. Ei bine, e foarte probabil ca in iunie sa gasiti anturajul potrivit si sa va atasati mai ales de o persoana care pare sa detina cheia multora dintre intrebarile dvs.
Bani: Daca va lasati prada impulsului de-a umbla la economii, in mod special pana pe data fatidica de 13, s-ar putea sa aveti toate motivele pentru a regreta curand aceste excese. In cazul in care sunteti intr-un cuplu stabil, cheltuielile din fondurile comune pot duce la discutii serioase cu partenerul.
Cariera: Schimbarile care se petrec luna aceasta cu privire la statutul dvs. profesional sunt dintre cele mai binevenite. Felul in care va prezentati este impecabil, iar primii care va asigura ca asa stau lucrurile sunt tocmai colegii dvs., care devin aliatii dvs. taciti si nu pierd nici o ocazie sa va sublinieze meritele. Puteti deveni "consilierii secreti" ai celor mai importanti dintre sefi si puteti considera acest lucru ca fiind un prim pas catre o promovare.
Dragoste: Are loc un proces interesant: pe de-o parte, ajungeti sa intelegeti din ce in ce mai bine mesajele emotionale si comportamentul persoanei iubite, dar va vine foarte greu sa va schimbati comportamentul in raport cu ceea ce ati descoperit.
Sanatate: O luna foarte buna pentru recuperarea energiilor, mai ales daca va acordati suficient timp pentru odihna si relaxare.

Fecioara
Amici si bani


Alaturi de Gemeni, va bucurati pentru prima oara anul acesta de un interval deosebit de propice, care va permite sa va puneti in valoare calitatile dvs. specifice: finul spirit analitic, luciditatea, placerea de-a face servicii si, mai ales, vastele dvs. cunostinte din domenii din cele mai diverse. Prietenii va cauta compania si se poate ca pana pe 11 sa reinnodati relatii care se racisera sau se pierdusera pe drum. Aceasta reintregire a grupului dvs. de prieteni poate duce la seri memorabile, cu discutii placute, care va ajuta sa va relaxati si sa va simtiti inconjurati de afectiune sincera.
Bani: Din 5, proiectele la care lucrati pot lua o amploare neasteptat de mare, fiind rasplatite pe masura. Multa lume va avea nevoie de insusirile dvs. si este dispusa sa va plateasca foarte bine. Pentru ca va fi imbulzeala si toate ofertele vor fi tentante, va va fi dificil sa alegeti.
Cariera: Aici puteti face un salt. Multi dintre dvs. se gandesc deja de o vreme sa treaca pe cont propriu, dar ezita sa isi paraseasca actualul loc de munca, dintr-un sentiment de responsabilitate. Se poate sa impacati si capra, si varza, solutia fiind pastrarea locului de munca, in conditiile in care va deschideti si o firma independenta sau luati o colaborare in alta parte.
Dragoste: Din pacate, protectia lui Mercur nu se extinde si asupra vietii dvs. de cuplu, unde luna acesta prognoza meteo anunta un cer incarcat, cu descarcari electrice si eventual si o tornada, indeosebi pe 13 si pe 15.
Sanatate: Nivelul energiei dvs. ramane scazut, iar dificultatea de concentrare persista de asemenea. Mancati migdale, alune sau arahide, care va vor energiza mai bine decat un baton de ciocolata, si in loc sa beti cafea dupa cafea.

Balanta
Pasiune si romantism


Va asteapta o luna minunata. Pe plan personal, luati avant in tot ceea ce intreprindeti si castigati multa incredere in fortele dvs. Desi majoritatea dintre dvs. n-o arata, neincrederea in sine este foarte pronuntata la zodia dvs. Veti atrage in jur persoane care va vor privi cu admiratie si se vor minuna de felul clar si placut in care stiti sa explicati probleme complexe. Aceasta admiratie neprefacuta va va da motivatia necesara pentru a alunga acel vesnic: "Dar daca nu am stiut/facut suficient de bine?" impreuna cu nemultumirea cronica legata de realizarile dvs. personale.
Bani: Intre 4 si 28 aveti sanse maxime de-a restabili comunicarea amicala cu superiorii dvs. si castigati bani in plus, in urma unui proiect la care ati muncit, intr-adevar, din greu.
Cariera: Lucrurile nu sunt insa perfecte - pe masura ce relatiile cu sefii se imbunatatesc, cele cu colegii se pot deteriora. Unii dintre ei se pot teme sa nu primiti dvs. o functie la care ei ravnesc de mult. De aici provin o concurenta exacerbata, care se manifesta pana pe 13 si un comportament inegal si neprietenos in restul lunii.
Dragoste: Sunteti intr-o dispozitie cum nu se poate mai romantica, in timp ce partenerul dvs. aduce cu sine ingredientul pasionalitatii. Se poate ca in primele 13 zile ale lunii sa fie nitel gelos, dar nu intr-atat incat sa va deranjeze - doar cat sa va flateze.
Sanatate: Din acest punct de vedere aveti probleme. Migrene acute, cu fotofobie sau accidentari (feriti-va de instrumente taioase de metal) se pot intampla pana pe 13, iar din 15 bratele si gambele va vor amorti cand va e lumea mai draga, daca nu faceti miscare.

Scorpion
Dor de aventura


Luna iunie este ideala pentru concediu, pentru lasarea in urma a cotidianului, cu toate hangaralele pe care acesta le implica. Daca "furati" macar o saptamana, undeva intre 4 si 28, calatoria va fi o adevarata aventura, veti vedea si veti afla lucruri care va vor imbogati si sufletul, si mintea. In cazul in care nu puteti pleca fizic, veti pleca totusi in lumea ideilor. Cineva va va povesti ceva ce o sa va intereseze in mod deosebit si o sa doriti, cu ardoare specific scorpioniana, sa aflati cat mai multe despre subiectul in cauza. Daca aveti de sustinut examene, ii veti pune in umbra chiar si pe profesori.
Bani: Evitati luna aceasta orice fel de activitati care presupun fonduri comune, in mod special daca e vorba despre persoana iubita ori de vreun prieten drag. Evitati, de asemenea, orice speculatie si orice joc de noroc, pentru ca puteti pierde masiv.
Cariera: Ce va intereseaza, daca tot plecati in concediu? Gluma nu este una intamplatoare, deoarece de-abia din data de 29 incepe sa apara ceva interesant la orizont, la acest capitol.
Dragoste: Pana pe data de 12, emotiile dvs. sunt reglate la intensitate maxima, asa cum numai dvs. stiti s-o faceti. Urmeaza un ragaz de doua zile de acalmie, numai ca din 15 incolo, totul o ia razna. Unul dintre dvs. se raceste brusc, ori intervin circumstante de alta natura care va dau impresia ca n-aveti ce cauta impreuna.
Sanatate: Femeile care au ciclu in primele 12 zile ale lunii il pot avea mai abundent ca de obicei si mai dureros. Luati calciu inainte de menstra. Dupa 5, orice mancati se depune.

Sagetator
Razboaie casnice


Acasa nu e bine deloc. In primele 12 zile ale lui iunie, toata lumea vrea sa se impuna si nimeni n-o face cu tact. E mai putin importanta luarea unei decizii corecte, decat afirmarea fortei personale. Argumentele conteaza mai putin decat volumul vocii, iar adjectivele pot fi usor inlocuite cu invective. Acest fond conflictual poate sa rezulte in mutarea brusca a unui membru al familiei de-acasa, dupa data de 14. In cazul in care stati singuri, exista posibilitatea producerii unei adevarate epidemii in randul obiectelor electrocasnice si/sau electronice, care se strica pe rand.
Bani: In sfarsit, o luna banoasa. Ati scapat probabil de niste datorii ori de o responsabilitate financiara, eventual fata de o ruda mai in virsta, dependenta de dvs. Cert este ca intre 4 si 28 puteti face investitii bune sau cineva va avanseaza suma necesara pentru a investi.
Cariera: Situatia dvs. nu se schimba fata de luna trecuta, tot ce se poate intampla este sa vi se atribuie o sarcina care implica manuirea unor sume de bani. Priviti acest lucru ca pe un semn de incredere fata de dvs. si nu va inselati.
Dragoste: Pana pe 11, Sagetatorii care sunt intr-o relatie stabila au toate motivele sa simta ca sunt in relatia cea mai potrivita pentru ei. Revelatia are loc in urma unor discutii interesante cu partenerul, pe parcursul carora veti constientiza cat de importanta este legatura sufleteasca dintre voi. Cei singuri pot incepe o relatie noua cu incepere din 13.
Sanatate: Pe parcursul acestei luni, multe dintre afectiunile dvs. cronice se pot diminua ca simptomatica. iar unele pot sa si dispara. Intervalul optim pentru sanatate este 4-28.

Capricorn
Performante in cariera


Daca doriti sa faceti modificari in casa, sa reamenajati, sa achizitionati o locuinta ori sa va mutati, aceasta e luna in care veti avea energia necesara s-o faceti si anume, incepand cu data de 13. Folositi-va de aceasta hotarare si de energie pentru a va pune planurile in practica si veti vedea cum se creeaza un context care favorizeaza toate actiunile dvs. In situatiile in care altii incearca sa va impuna decizii, este de preferat sa nu va lasati influentati si sa va respectati propriile idei.
Bani: Va simtiti "usurati" de o mare parte din banii pe care i-ati cheltuit cu destula nesabuinta in ultimele doua luni si, ca orice Capricorni adevarati, va culpabilizati pentru excesele comise. Va amintim banalul adevar ca vinovatia nu va ajuta la nimic. Iunie e o luna de "tragere a sufletului". Noi ocazii de castig se ivesc dupa 29.
Cariera: Este domeniul cel mai bine aspectat al lunii, putem spune chiar ca e o luna de mari infaptuiri profesionale pentru dvs. Exista, evident, si un "daca" - daca nu ezitati in acceptarea ofertelor care vi se fac pana pe data de 11. Stabiliti de acum ce v-ar placea cel mai mult sa faceti, pentru ca n-o sa aveti la dispozitie prea mult timp de gandire.
Dragoste: Intre 4 si 28 parcurgeti o perioada de-a dreptul ideala in relatia de cuplu. Se pare ca ati gasit amandoi formula magica pentru o convietuire echilibrata, calda si matura.
Sanatate: Pana pe 11 este buna, iar pana pe data de 21 e neutra. Dupa aceasta data, tensiunile se reinstaleaza in corp, afectand din nou sistemul osos si genunchii. Chiar daca va miscati mai greu, nu renuntati la exercitiile de mobilitate.

Varsator
Tot pe drum


Vreti, nu vreti, luna aceasta veti calatori mult, veti acumula o multime de cunostinte noi (si persoane, si informatii), iar multe dintre lucrurile care se intampla au o calitate pe care o simtiti ca fiind predestinare. Puteti avea chiar impresia de deja vu. Evenimentele care se intampla la drum se vor derula in mare viteza si vor prinde amploare. Este de asteptat ca, la un moment dat, sa aveti o aparitie publica sau sa va adresati unui grup de oameni, carora le veti lasa o impresie puternica. Intelectul este dublat de o intuitie ascutita.
Bani: Situatia este albastra. Cu toate ca nu va precupetiti deloc energia cand vine vorba de munca pentru bani, pana pe 13, circumstantele neasteptate care intervin din 15 incolo va pot da peste cap. Se poate sa fie vorba despre situatii destul de ciudate si neplacute.
Cariera: Relatiile de munca cu colegii sau colaboratorii dvs. devin din ce in ce mai bune si se poate sa va intrebati cum de ati putut fi, pana nu de mult, in relatii atat de reci cu niste persoane atat de placute, cu care, iata, colaborati de minune. Ar fi bine daca ati extinde aceasta comunicare dincolo de spatiul strict al locului de munca.
Dragoste: Primiti si faceti o multime de complimente si acest joc al cochetariei va incanta peste poate. E adevarat ca pentru dvs. este mai mult o distractie, dar cei implicati in jocul dvs. s-ar putea ambala serios. Dupa data de 11, unele dintre "victimele" dvs. s-ar putea sa va ceara sa lamuriti lucrurile.
Sanatate: In intervalul 4-28 are loc o imbunatatire de-a dreptul impresionanta a starii dvs. fizice, incluzand agilitatea, capacitatea motrica, dar si aspectul general - aratati foarte bine. Ingrijindu-va acum va veti mentine mai mult aceasta stare si forma buna.

Pesti
Tensiune nervoasa


Din pacate, n-avem vesti bune pentru dvs. Iunie este una dintre lunile in care va napadesc nervii acut pana in jurul datei de 12. Nemultumirile tacute pot iesi la suprafata, soldandu-se cu certuri violente. Zilele de respiro sunt 13-14, cand ar fi bine sa lucrati la echilibrare. Din 15, comportamentul dvs. devine imprevizibil, chiar si pentru dvs. insiva. E adevarat ca acest comportament este generat de anumite schimbari care pot interveni brutal in viata dvs. personala, insa felul in care reactionati fata de ele este disproportionat sau cu totul nepotrivit. Incercati sa fiti cat mai temperati, pentru a nu va deranja prietenii.
Bani: Va mobilizati energic pana pe 12, ceea ce va ajuta sa atingeti un obiectiv de care sunteti preocupati in cea mai mare masura, de ceva vreme. Chiar daca nu ajungeti la o rezolvare totala, ati reusit totusi sa parcurgeti cea mai mare parte a drumului.
Cariera: Va scaldati intr-o situatie de tensiuni mocnite si aliante bazate pe marturisiri reciproce, mai mult sau mai putin sincere, cu unii dintre colegii dvs., care, la randul lor, pot urmari niste interese ascunse. V-ati creat o aura de conspirator, ceea ce nu va avantajeaza, decat in masura in care aveti controlul asupra jocurilor de culise.
Dragoste: Iubirea va aduce alinare pentru tot disconfortul din viata dvs. Unii dintre dvs. descopera persoana iubita, altii se lamuresc ca partenerul lor este tot ce si-ar fi putut dori mai bun. Amandurora va vine usor sa va exprimati afectiunea si aveti incredere unul in celalalt.
Sanatate: In afara de faptul ca trebuie sa fiti atenti la incaltamintea pe care o purtati, pentru ca picioarele raman tare sensibile si ca picotiti la serviciu, nimic nu ar trebui sa va ingrijoreze.