Dieta cu iaurt

Cititor Formula AS
Va propun spre publicare o reteta de slabire usor de tinut, care nu afecteaza sanatatea si are efecte sigure

Se tine o saptamana astfel: dimineata se mananca un iaurt amestecat cu fulgi de cereale (fara adaosuri de zahar, miere, stafide, nuci etc.); la pranz se mananca supa de orice fel (doar zeama si legume, fara adaos de paste fainoase), iar seara, la fel ca si dimineata - iaurt cu cereale.
Pe parcursul zilei se beau 2 litri de lichide (apa plata, ceaiuri, cafea fara zahar).
Se slabeste 1 kg pe zi. Daca vreti sa slabiti mai mult, in weekend se poate manca normal, iar a doua saptamana se reia dieta. Doresc tuturor multa vointa si sa fie de folos.
Razvan Firescu - str. Aleea Nuci nr. 1, bl. B, sc. B, ap. 9, Ramnicu Valcea, jud. Valcea

Dieta alternativa

Nu mi-am putut stapani dorinta de a va scrie pentru a va propune o reteta de slabit prin care in 7 zile se pot pierde 5 kg. Aveti vointa si respectati urmatoarea reteta:
Luni- se mananca 6 Sana (iaurt) si nimic altceva. Marti - 6 cartofi fierti (fara sare). Miercuri - 6 mere de marime mijlocie. Joi - 6 oua fierte tari (fara sare). Vineri - 600 g branza de vaci (nesarata). Sambata - 600 g carne fiarta de pui sau vita (nesarata). Duminica - orice fel de mancare, dar fara paine.
Mentionez ca pe toata durata curei se beau 1 1/2 - 2 l de ceai neindulcit pe zi. Efectul este garantat. Celor care indraznesc le doresc succes!
Oana Chirila - str. N. Iorga nr. 9, bl. U1-11, sc. 9, et. 2, ap. 5, Barlad, jud. Vaslui