Doua retete sigure

Cititor Formula AS
Va scriu pentru a va impartasi doua diete de slabit. Prima am experimentat-o pe mine insami, cea de-a doua a fost experimentata de o cunostinta de-a mea.


Eu am probleme cu metabolismul lipidelor, din pricina unei hipotiroidii de care sufar. Dieta "minune", care a avut efecte asupra mea, mi-a fost recomandata de un mare om, domnul doctor endocrinolog Mircea Augustin. Iat-o: se mananca invariabil carne si branza, respectandu-se doua conditii sine qua non:
se mananca zilnic la ore fixe
se mananca la intervale de timp egale (ex. 7, 13, 19). A doua dieta, dupa cum v-am spus, o stiu de la o cunostinta. De asemenea, nu are efecte spectaculoase imediat, ci dupa 2-3 luni. Renuntandu-se la consumul de zahar si grasimi, se consuma seara, la culcare, un ceai de lamaie preparat astfel: o lamaie taiata in patru se pune la fiert intr-un litru de apa, pana scade, ramanand o cana de lichid. Acest ceai se bea fierbinte.
Inchei dorindu-le celor cu probleme de metabolism succes si vointa, iar dvs., celor de la "Formula As", tot binele din lume! Cu stima,
Tudora Filimon - str. Luica nr. 43,
bl. Iii/6, sc. 2, et. 8, ap. 93,
sector 4, Bucuresti


Cura cu ceai de urzici

Timp de 30 de zile, se bea zilnic 1,5 litri ceai de urzica. Daca ceaiul se cumpara de la Plafar, se consuma o cutie in doua zile. Se slabesc pe saptamana cel putin 2,5 kg. Cura nu se intrerupe. Se slabesc 10-12 kilograme pe luna.
Dorneanu Ana - str. Silvestru 45, Iasi