"Am nevoie de-un loc de munca pentru a-mi termina facultatea"

Cititor Formula AS
Traim intr-o tara in care regulile si jocurile capitalismului sunt atat de dure, incat a disparut intelegerea fata de oamenii mai putin norocosi, care cu greu isi pot gasi o cale de a razbi in aceasta lume nemiloasa.

Ma numar si eu printre ei, desi tot ce-mi doresc este un loc de munca decent, pentru a-mi indeplini visul de a ajunge profesor.
Am 32 de ani si abia acum sunt studenta la facultatea de matematica a Universitatii "Spiru Haret". Am inceput studiile tarziu. Doresc mult sa-mi finalizez aceste studii. Imi caut un loc de munca in orice localitate (mediu urban sau rural) din aceasta tara. Mi-ar placea mult sa lucrez in invatamant (suplinitor), la fundatii umanitare care se ocupa cu copii, in domeniul turistic (ghid turistic), dar accept si alte variante. Am lucrat in ultima vreme in domeniul imobiliar (agent), dar aceasta meserie nu-mi asigura un venit lunar constant. In orasul Gherla, unde locuiesc, piata fortei de munca este foarte, foarte redusa, iar in Cluj am fost respinsa la angajare, tocmai pentru ca sunt si studenta.
Va multumesc anticipat, in speranta ca-mi veti publica aceasta scrisoare. Am mare nevoie de ajutorul dvs.
Mara - tel. 0740/52.67.62,
e-mail: myramar@personal.ro