O intrebare, un raspuns...

Silvia Kerim
"La multi ani, Olga Tudorache!"

...O urare tardiva, care vine odata cu plecaciunea noastra, plina de sfiala, de admiratie si iubire fata de marea noastra actrita, care pe data de 11 octombrie a implinit 76 de ani.
- Da, am implinit 76 de ani si nimeni, dar absolut nimeni nu si-a adus aminte de mine cu acest prilej... Cu toate ca sunt, in continuare, prezenta pe scena. In aceasta stagiune s-a reluat Regina Mama, un spectacol care da semne ca va deveni, si el, longeviv. De altfel, de curand, am constatat cu regret ca nu exist - nu numai in memoria colectiva - dar nici in Micul Dictionar Enciclopedic! Da, intr-o astfel de lucrare esentiala, in care, pe drept cuvant, isi au locul si Valeria Seciu si Gina Patrichi - ca sa nu pomenesc decat doua nume -, eu nu exist! Nici la vii, nici la morti. Singurii care si-au adus aminte de mine sunt trei dintre studentii mei: Radu Duda (devenit, intre timp, Principe de Hohenzollern-Veringen), Carmen Tanase si Bogdan Gheorghiu...
- Chiar daca data nasterii dvs. a fost uitata, magia pe care o raspanditi ca actrita nu va fi uitata nicicand. In numele tuturor cititorilor nostri, care va admira si va stimeaza, "La multi ani" inca o data, iubita regina a teatrului si filmului romanesc.