"Am dori sa adresam un apel catre toate persoanele sau organizatiile care pot oferi mai multe informatii despre activitatea Asociatiei Romancele Cercetase din Romania Interbelica"

Cititor Formula AS
Prin intermediul revistei "Formula As", am dori sa adresam un apel catre toate persoanele sau organizatiile care pot oferi mai multe informatii despre activitatea Asociatiei Romancele Cercetase in perioada interbelica, precum si despre membrele sale marcante (inclusiv fotografii, jurnale, carti etc.)



Poate foste membre ale acestei asociatii sunt inca in viata si ne pot oferi detalii interesante. Poate exista copii sau nepoti ale unor foste cercetase care ne pot pune la dispozitie fotografii, jurnale sau alte materiale. Informatiile oferite vor constitui un sprijin extraordinar pentru asociatia noastra, care este urmasa Asociatiei Romancele Cercetase, continuand cu succes educarea fetelor si femeilor din Romania pe baza pedagogiei Ghid. In iunie 2005, asociatia noastra a devenit membra cu drepturi depline a celei mai mari organizatii de femei din lume - World Association of Girl Guides and Girl Scouts (Asociatia Mondiala a Fetelor Ghide si Fetelor Cercetase).
Va adresam rugamintea sa ne ajutati sa obtinem informatiile necesare despre trecutul asociatiei noastre, publicand in revista dvs. apelul nostru. Credem ca o asociatie fara trecut este ca un copac fara radacini.
Cu deosebit respect,

Medeea Negutescu, presedinte Aggr - O.P. 54, C.P. 68, sector 3, Bucuresti, tel./fax: 327.35.18, 0724/38.96.40, e-mail: medeea27@yahoo.com, agg_romania@yahoo.com