"Cum m-am vindecat de un cancer provocat de o alunita"

Cititor Formula AS
Am 56 de ani si am fost diagnosticata cu melanom pe pulpa piciorului stang (am avut o alunita din nastere, care s-a infectat din cauza ca am fost muscata de un cocos).

Am mers sa dau la gaini de mancare imbracata in fusta, iar cocosul a crezut ca alunita e vreun graunte de ciugulit.
Am incercat cu rostopasca, dar piciorul a inceput sa ma doara tot mai tare, iar apoi durerea s-a mutat in mana stanga si sanul stang. Speriata, m-am dus la biserica si m-am rugat cu disperare lui Dumnezeu sa ma ajute, iar El a facut-o, scotandu-mi in fata o carte a unui medic american, pe care ulterior cineva mi-a furat-o. In ea era vorba de cancer si continea o reteta pe care am urmat-o deindata si m-am vindecat. O reproduc exact, in speranta ca le va fi si altora de folos.
Iata reteta: se iau in parti egale morcov, sfecla rosie, varza rosie (cine nu suporta varza rosie o poate inlocui cu varza alba), telina radacina. Se spala bine toate legumele si se dau prin storcator (trebuie sa fie unul mai puternic, deoarece cura tine 40 de zile). Sucul rezultat se pune in borcan de sticla si se bea peste zi, cat iti este necesar, pentru a nu-ti fi foame. (Resturile de legume pasate se arunca sau se dau la pasari sau porci.) Cand va este sete, va faceti ceai de: salvie, galbenele, coada-soricelului, in care se poate pune, dupa gust, suc de lamaie. Ceaiurile se beau pe rand, nu se combina. Deci, intr-o zi ceai de salvie, care se poate bea pana la o saptamana, apoi ceai de galbenele, apoi de coada-soricelului. Se repeta, pana ce trec cele 40 de zile. Dupa 40 de zile, nu mancati imediat, ca puteti muri. Se trece la mancare treptat, cate putin. La inceput, faceti ciorbite din cele patru legume (varza, telina, sfecla rosie, morcovi, in care adaugati ceapa, si pentru a o acri, puneti suc de lamaie). Mai puteti pune putin orez, iar treptat, mariti cantitatea. La fel, incepeti si cu un paharel de lapte nefiert (de 50 ml) si cresteti cantitatea de la o zi la alta. Puteti sa mancati si branza de vaci, cate putin, cantitatea se mareste treptat, apoi puteti introduce treptat si carne de pui.
In decurs de o saptamana, cresteti de la o zi la alta cantitatile - dupa o saptamana - puteti manca normal. Cel putin 10 zile, la inceputul curei, se recomanda sa faceti si clisme, cu unul din ceaiurile de mai sus, in fiecare dimineata sau seara. Veti observa ca in decurs de 2-3 saptamani, daca sunteti prea gras veti slabi, iar daca sunteti prea slab va veti ingrasa si veti ajunge la greutatea normala.
Explicatia eficientei acestei cure e urmatoarea: se crede ca celulele cancerigene, pentru a se dezvolta, au nevoie de proteine si celuloza, ori sucul din telina, sfecla rosie, varza rosie, morcovi nu contine nici proteine si nici celuloza, asa ca celulele cancerigene se mananca una pe alta si in decurs de 40 de zile se reduc la zero. Pentru a va convinge ca reteta functioneaza, va puteti face radiografii, mamografii. Rezultatele vor fi pozitive. In cazul cand sunteti decisi sa va operati, faceti cura inainte. Eu asa am procedat si cand am mers la Cluj pentru interventia chirurgicala, la analiza a iesit lipsa celule cancerigene, si nu am mai fost operata. La noi in oras, din cauza unei alunite infectate, a murit un barbat cam de aceeasi varsta cu mine, iar eu traiesc si ma simt foarte, foarte bine.
Cura se recomanda pentru orice tip de cancer. Da rezultate sigure! O sa va simtiti extraordinar de bine, si in timpul curei, si dupa aceea. Eu am facut cura primavara, si mergeam la taiat de vie cu sucul in borcan. Sotul meu avea cu el merinde bogate, oua, branza, eu doar suc si ceai. Dar am lucrat cot la cot cu el, aveam putere si nu ma simteam obosita deloc. Acasa am animale, dar imi indeplineam toate obligatiile gospodaresti, fara nici un efort.
De altfel, eu cred ca orice om, chiar si cei sanatosi, ar fi bine sa faca aceasta dumnezeiasca cura, pentru a distruge orice infectie din corp. (Chiar si cei care au apucat sa se opereze de cancer pot sa o faca.) Nu va fie teama ca o sa lesinati de foame. De cate ori va e foame, beti suc pe saturate, si cand va e sete, beti ceai.
Daca doriti explicatii in plus, puteti sa ma sunati la telefon 0256/32.18.28, 0720/68.07.46. Pentru "Formula As" multa sanatate, si bunul Dumnezeu sa va dea putere sa duceti mai departe aceasta revista binecuvantata, care ajuta atata lume la suferinta.
Ion Valeria - str. A. Saguna nr. 34,
Buzias, jud. Timis