Polidinul si vitamina B

Cititor Formula AS
Un ajutor de exceptie, in bolile canceroase


Stimata doamna Sanziana Pop,
Ma adresez dvs. din dorinta de a veni in ajutorul celor suferinzi, care si-au pierdut speranta de insanatosire.
Am in urma mea 47 de ani de cercetare in domeniul microbiologiei si al vaccinurilor care s-au realizat in laboratoarele Institutului Cantacuzino, filiala Iasi, aducand contributii personale la cunoasterea mai profunda a acestei lumi invizibile, ce poate provoca atat de mult rau oricarei vietuitoare.
In baza acestei experiente indelungate, as vrea sa transmit celor interesati, tratamentul pe care l-am recomandat unor bolnavi cu tumori canceroase, pe care i-am urmarit in evolutia bolii, si am avut satisfactia de a constata ca starea lor de sanatate s-a imbunatatit sau si-au revenit la o stare optima, din punct de vedere fizic.
Acestea sunt considerentele care ma determina sa va trimit materialul alaturat, pentru a fi publicat in revista "Formula As", pe care o conduceti cu o inalta competenta si un devotament nestramutat, in folosul oamenilor.
Marea mea satisfactie ar fi daca as primi confirmari de la bolnavii care au aplicat acest tratament si au obtinut rezultate ce le-au redat speranta de viata.
Cu profund respect,
dr. Niculai Lascu

Rolul adjuvant al serotoninei in combaterea
agresiunilor canceroase la om si la animale,
in organisme imunizate sau pe cale de imunizare


In experimentarile de laborator cu privire la prepararea Polidinului (Certificat de inovator nr. 15 din 9 iunie 1972, eliberat de Ministerul Sanatatii) si aplicarea acestuia in practica medicala, pe parcursul a trei decenii, s-a constatat o influenta benefica a preparatului asupra imbunatatirii gradului de imunitate a organismului, in general.
Rezultate bune au fost obtinute si in experimentarile privind boala canceroasa, prin aplicarea unor tratamente cu Polidin. Acestea au condus la ridicarea gradului de imunitate si de combatere a agresivitatii acestei maladii, prin temporizarea evolutiei bolii, in unele cazuri inregistrandu-se vindecarea, atunci cand tratamentul s-a aplicat in faza incipienta a bolii.
Aceste rezultate fiind incurajatoare, s-a cautat un adjuvant care sa potenteze actiunea Polidinului, prin aportul unor vitamine si componenti ai complexului vitaminic B, care mentin nivelul ridicat de serotonina, substanta ce transmite mesaje de la o celula nervoasa la alta, asigurand organismului o stare de stimulare, activitate optima si vigilenta a scoartei cerebrale si fata de agresiunile canceroase. Asocierea Polidinului cu vitamine din acest grup conduce, astfel, la o potentare reciproca a celor doua componente, tratamentul inregistrand cele mai bune rezultate.
Schema tratamentului este simpla si la indemana tuturor bolnavilor, indiferent de conditia lor materiala.
Tratamentul consta in: cate o injectie subcutanat sau intramuscular cu Polidin, la un interval de trei zile, in total 12 injectii. (Fiola trebuie bine agitata inainte de a fi taiata, pentru omogenizarea continutului.) Dupa epuizarea acestui numar de injectii, se face o pauza de 10 zile. In paralel, se iau cate doua tablete pe zi de complex vitaminic B, timp de doua luni.
Pentru consolidarea rezultatelor pozitive obtinute, tratamentul se poate continua cu o alta serie de 10 injectii, dupa pauza de 10 zile, mentionata anterior. Tratamentul trebuie aplicat cu incredere, pentru ca s-au obtinut rezultate foarte bune, chiar in cazurile cu metastaze.
dr. Niculai Lascu,
pensionar, fost cercetator principal la Filiala Iasi
a Institutului Cantacuzino din Bucuresti -
str. Titu Maiorescu nr. 3, Iasi, cod 700461