Ceaiul de lamaie si urcatul scarilor

Cititor Formula AS
Un regim personal, cu care am pierdut 10 kg

Intotdeauna kilogramele in plus au fost o problema pentru mine. In timp, problema s-a transformat intr-un complex de inferioritate, pe care-l simteam cand imi priveam colegele filiforme.
Am citit numeroase sfaturi, am urmat diferite diete, dar nu reuseam sa le tin pana la capat. In primavara acestui an, m-am hotarat sa slabesc, constienta fiind de toate problemele cauzate de surplusul de greutate (atat de sanatate, cat si psihice). Mi-am creat singura o dieta, formata din toate sfaturile auzite, citite de prin reviste. Cu multa rabdare si mai ales vointa, am reusit sa slabesc intr-o luna 10 kg! Acum am greutatea pe care mi-o doresc si o mentin cu usurinta, prin trucuri simple. Iata dieta mea, care m-a ajutat sa scap de povara kilogramelor.
Dimineata
(Mancam ca o regina!)

Inainte de micul dejun beam un ceai de musetel cu lamaie, preparat de seara. Intr-o cana de 1/2 l se pun o lamaie feliata si 1 lingura de musetel, peste care se toarna apa fiarta. Se lasa pana dimineata. Se obtine un ceai sanatos, natural, care arde grasimile.

1 ou fiert, 2 felii de paine graham, 50 g mezeluri sau 100 g branza de vaci sau 1 leguma (rosie, castravete) cu 100 g telemea.
Intre mese, cand mi se facea foame, rontaiam un mar si beam apa (plata sau minerala) - 2 l pe zi.
La pranz
(Mancam ca o printesa)

Friptura de pui (fara pielita) sau peste la cuptor sau salata de rosii cu castraveti si telemea.
La cina
(Mancam ca o cersetoare)

Ceaiul de musetel cu lamaie preparat de dimineata + 1 iaurt sau 1 fruct.
Cele trei etape (regina - printesa - cersetoare) m-au ajutat sa-mi topesc kilogramele! Miscarea, obligatorie intr-o cura de slabire, o asiguram urcand scarile (locuiesc la etajul 5) si plimbandu-mi catelul prin parc. In unele week-end-uri, imi incalcam regimul, mancand o inghetata sau o prajitura. Aceste mici delicii prelungeau plimbarea prin parc cu 20-30 de minute. Astept vara cu zambetul pe buze, bucurandu-ma din plin de fructele de sezon. Un regim de slabire presupune atat interdictii alimentare, miscare, cat si multa rabdare! Le doresc tuturor celor care vor incerca dieta mea mult succes!
P.S. Citesc "Formula As" din scoarta in scoarta si va felicit pentru o asemenea publicatie de succes. Sfaturile citite in paginile revistei mi-au fost de un real folos. Sa va dea Domnul sanatate si multa putere de munca!

Banica Alexandra - str. Ciocarliei 26, bl. D27, Bucuresti