Secret Herbs

Ruxandra Constantinescu
Ecouri legate de tratamentele d-nei. dr. Angela Hagar Haimovich, popularizate prin revista "Formula As". ...

"In urma unui soc emotional, mi s-a redus vederea cu 50%"

"Nu am avut niciodata probleme cu vederea, mai ales ca pasiunea mea cea mare este cititul, dar in urma unui soc emotional, n-am mai vazut literele mici din texte si-mi aparuse ca o ceata pe cristalin. Cand oboseam, vederea imi scadea si mai mult, aveam fotofobie si cefalee. Diagnosticul pus de medici a fost cataracta. Cauza n-a putut fi stabilita, ba mi s-a spus c-ar fi ba toxoplasmoza, ba exces de foliculina... Cert era ca vederea mi se redusese cu 50%. Am incercat mai intai medicamente alopate, apoi preparate naturiste, dar nu m-a multumit nimic. Printr-un noroc, din "Formula As", am aflat de doamna dr. Haimovich. Am cautat produsele "Secret Herbs" in Plafaruri si-am constatat ca se vin-deau deja cu suprapret. Luna trecuta am inceput tratamentul cu Cellforce. Pana in prezent, vederea mi-a revenit cam cu 10%. Incet-incet, mi-au disparut cefaleea si fotofobia. Pe mine ma ajuta mult si alimentatia pe care mi-am stabilit-o cu multi ani in urma, bogata in legume, fructe, fara mezeluri, lapte pasteurizat, zahar, bauturi acidulate. N-o sa credeti, dar si baietelul meu de patru ani tot asa mananca, pentru ca vreau sa am un copil sanatos. Revenind la Cellforce, eu cred ca substanta activa pe care o contine merge direct la Adn-ul celulei nervoase, pe care o regenereaza, actioneaza asupra globului ocular, ajutand astfel in vindecarea cataractei si glaucomului. Doamna dr. Haimovich este unul din medicii care cauta sa trateze prin metode neinvazive. Se vede clar ca este formata la alta scoala de medicina, mult mai deschisa; medicina ei nu trateaza efectul bolii, ci merge la cauza, in final avand loc o vindecare holistica a organismului. In plus, este si un om minunat. Emana generozitate, are un optimism fantastic, molipsitor, isi iubeste aproapele ca pe ea insasi, indeplinind, astfel, prima lege divina. Ma bucur enorm ca este aici in Romania, cu noi."
dr. Elena V. - Iasi (tel. 0332/80.01.18)

"Mi s-a descoperit o tumora la stomac.
Medicii mi-au spus ca mai traiesc trei luni..."


"Anul acesta, in urma unor investigatii (ma balonam si aveam o stare de disconfort) mi s-a descoperit o tumora in stomac; s-a facut biopsie, dar n-a iesit c-ar fi cancer. Dar am fost operat in aprilie si doctorii au gasit metastaza la ambii lobi ai ficatului, ca si o tumora stadiul Iv la stomac. Mi-au scos 2/3 din stomac, dar tot mai ramasesera doi ganglioni prinsi cu cancer. Medicii mi-au spus ca o mai pot duce trei luni - maximum un an. La doua saptamani de la operatie, cand am iesit din spital, am citit interviul cu dr. Haimovich. Am sunat-o imediat si dansa mi-a recomandat sa iau Tumorless, Diagestton si Immunoforce. M-a incurajat enorm, din prima clipa. Dupa o luna, Rmn-ul arata ca metastazele de la ficat au disparut. Aparatul care facuse Rmn-ul este japonez, ultraperformant, iar medicilor nu le venea sa-si creada ochilor. Nu am facut citostatice, desi doctorii ma tot impingeau sa le fac. Cand le-am spus ca am urmat un tratament naturist, mi-au raspuns invariabil: "Fugi dom`le de-aici...". In iunie, am repetat endoscopia la acelasi medic la care o facusem initial: s-a mirat, pentru ca stomacul arata perfect, sangele circula normal, iar mucoasa s-a refacut. Am mai discutat cu chirurgi, am repetat markerii care arata daca mai exista ganglioni bolnavi: rezultatul a fost mai mult decat bun. Daca anul trecut avusesem si o hepatita cronica, acum ficatul meu arata normal. Rezultatele bune i se datoreaza in totalitate lui Dumnezeu, la care m-am rugat, doamnei doctor Haimovich, dar si revistei "Formula As", fara de care nu m-as fi vindecat. Deloc pe ultimul loc il asez in gandurile mele pe parintele Zenovie Grigore, staretul Manastirii Nechit din Neamt, la care am fost si mi-a spus dupa cateva clipe de gandire: "Dumneata te vindeci!". Am stat cateva sambete la Sf. Maslu si s-a rugat pentru mine." (Analizele d-lui Constantin, imediat dupa operatie, ca si cele de dupa tratamentul dr. Haimovich, se afla in redactia "Formula As".)
Constantin I. - Piatra-Neamt (tel. 0744/26.56.62)


"Colesterolul s-a redus si tensiunea mi s-a echilibrat"

"Aveam de patru ani colesterolul mare, 277, si doctorii mi-au spus c-ar putea fi de la nodulul de pe tiroida. Cel mai mult ma speria insa valoarea mare a colesterolului, pentru ca stiam care e pericolul cu el: nu doare, nu-ti da nici un alt simptom, dar te paste un accident vascular cerebral. Norocul meu a fost sa citesc despre doamna doctor Haimovich. Mi-a recomandat Lifeforce si Digestton, pe care le-am luat de la sfarsitul lui martie. Dupa doua luni, fara sa mai iau si alte medicamente, colesterolul a scazut la 167, iar tensiunea s-a reglat la 120/70. Oricum, eu nu mai mananc grasimi, prajeli, zahar, ci multe legume, paine neagra. Sunt foarte incantata de acest medic deosebit. Parc-ar fi fost psihiatru, asa de mult m-a incurajat mereu. De-ar fi toti medicii ca ea - n-ar mai fi atatia bolnavi."
Maria B. - Craiova tel. 0351/43.18.57)

"Globulele albe, care inainte erau scazute,
acum sunt in limite normale"


"In septembrie 2005, mi s-a pus diagnosticul neoplasm la unul din sani. N-am stiut de doamna doctor Haimovich, ca nu m-as mai fi operat. Am facut si citostatice - cu urmarile de rigoare. Mi s-a facut si o ecografie abdominala si mi s-a spus ca am ficatul foarte gras, iar doctorita oncolog a adaugat, dupa ce am facut citostaticele, ca n-ar fi exclus ca la ficat sa fie "urmari" ale operatiei de la san. Va dati seama ce m-am speriat. Intr-o zi, mi-am luat inima-n dinti si am sunat-o pe dr. Haimovich. M-a ascultat, mi-a recomandat Tumorless si Digestton, pe care sa le iau doua luni, sa fac mai apoi Eco si s-o sun. La sfarsitul lui iunie, am facut ecografia: ficatul este acum normal. De la oncologie, mi-au spus ca globulele albe, care inainte erau scazute, acum sunt in limite normale. Am mare incredere in aceasta doctorita. I-am urmat si sfaturile privind alimentatia. Este o persoana cu credinta in Dumnezeu si iubire pentru oameni. Oricum, merg pe mana ei."
Virginia Z. - Constanta (tel. 0241/51.10.51)

""Cancer depasit" au zis medicii. Acum tata se simte bine"

"Anul acesta, l-am operat pe tata de tumora renala dreapta si i-a fost extirpat rinichiul drept, plus niste ganglioni de pe aorta. Dupa o luna de la operatie, cand am fost la control, i s-a gasit pe aorta o "masa ganglionara voluminoasa". Ni s-a spus ca nu mai putem face nimic. "Cancer depasit", au zis medicii, care i-au mai dat cateva luni de trait. Tata are 65 de ani. Cand am gasit-o pe dr. Haimovich eram disperat. Ea mi-a spus ca intotdeauna mai sunt sanse de viata si ne-a recomandat Tumorless si Digestton, precum si un regim alimentar fara grasimi, carne de vita, zahar, paine alba, mezeluri, dar bogat in peste, paine neagra fara coloranti, iar seara, salata de cruditati. A facut si cura cu grau incoltit. Dupa doua luni, la control: ganglionii de pe aorta disparusera, rinichiul stang lucra normal, iar ficatul nu avea infectii secundare. Acum tata se simte foarte bine; daca dupa operatie avea 70 kg, dupa tratamentul dr. Haimovich s-a ingrasat cu 20 kg. A prins puteri si ia tratamentul in continuare."
Daniel Incau - Falticeni (tel. 0741/17.22.60)

"Dupa trei luni, diagnosticul a fost: resorbtie totala a tumorii"

"La inceputul anului 2006, sotului meu i s-a pus diagnosticul de neoplasm la creier. Medicii au spus ca e inoperabil, pentru ca tumora era situata in mijlocul craniului, si nu sunt sanse sa traiasca. Dupa zece sedinte de radioterapie, tumora i s-a mai redus, dar dupa acele sedinte zacea, era slabit si ajunsese la 50 kg. Avea pierderi de memorie, devenise pesimist, abia mai mergea. Am avut norocul sa iau revista "Formula As" chiar la cateva ore dupa ce a aparut in orasul nostru. Cred ca asta a fost sansa noastra si Dumnezeu ne-a scos-o in cale pe doamna dr. Haimovich. Cum l-am adus acasa din spital, i-am dat Immunoforce si Tumorless. Intre timp, doamna doctor i-a adaugat si Nervton si Menthae. Dupa trei luni, cand am mers la tomograf, diagnosticul a fost "resorbtie totala a tumorii". Sotul meu nu mai are ameteala, s-a ingrasat cu 8 kg si are pofta de mancare. Respectam intocmai regimul recomandat de doamna doctor: fara prajeli, cu multe legume, fibre, fructe. Ce-au zis medicii care i-au constatat disparitia tumorii? Ca e o minune dumnezeiasca. Si-atat. Nu i-a interesat daca sotul meu a urmat si alt tratament si, oricum, ne-am dat seama ca ei nu cred in medicina naturista. Sa stiti ca suntem cititori fideli ai "As-ului" si va multumim pentru cele ce scrieti saptamana de saptamana. Orice las deoparte, dar nu "Formula As". Felicitari intregului colectiv!"
Nicolae R. - Medgidia (tel. 0727/50.87.85)

"Eu aveam diabet zaharat, iar sotia mea, neoplasm la colon"

"Eu aveam diabet zaharat de tip Ii, non insulinodependent, hipertensiune arteriala - 160/90. Din cauza diabetului imi scazuse vederea, aveam cardiopatie ischemica - bloc de ramura si ateromatoza carotidiana (ateroame pe carotida). Va dati seama ca eram dependent de medicamente alopate. Dupa ce am aflat de dr. Haimovich, am sunat-o si mi-a spus sa iau Cellforce, Lifeforce, Digestton. Dupa o luna de tratament, glicemia si colesterolul au scazut cu cateva unitati bune (glicemia - de la 150 scazuse la 130, iar colesterolul de la 199 la 160). Doamna doctor mi-a spus sa iau preparatele ei in continuare, sa nu renunt la medicamentele alopate, dar eu am simtit ca pot sa le reduc. Am inceput sa mananc dupa indicatiile ei - de sase ori pe zi, sa merg mult pe jos. Acum am tensiunea 105/65, iar cardiologul mi-a spus ca au disparut si cardiopatia ischemica si ateromatoza. Analizele sunt acum foarte bune. Doctorului de familie i-am marturisit ce tratament am urmat si l-a acceptat. Ceilalti - nu sunt de acord. Sunt o persoana robusta: 54 de ani, 1,97 m si 100 kg, ma plimb zilnic 3 km, apoi alerg zilnic 5 km si iar ma plimb 3 km. In afara unor dureri de picioare, altceva nu ma deranjeaza. Mananc peste, fructe, legume (am legumele mele, netratate). Sa va spun si despre sotia mea: acum cinci ani, a fost operata de neoplasm la colon, iar in noiembrie, anul trecut, a inceput si ea tratament cu Tumorless, Imunoforce, Digestton si Pectoralis. Ei bine, in iarna asta, n-a mai racit, n-a mai facut sinuzita ca altadata, iar analizele i-au iesit foarte bune, pentru prima data dupa cativa ani. Doamna doctor este atat de omenoasa, ca te face bine, doar daca vorbesti cu ea. Ar trebui s-apara pe toate posturile de televiziune, ca s-o auda toti romanii."
Constantin Vasiliu - Constanta (tel. 0788/48.77.49)

"La Rmn a reiesit ca adenomul de prostata a disparut"

"Sufeream de adenom de prostata, descoperit de medici anul trecut, in noiembrie. Dimensiunea era de 30 mm. Am urmat sase luni tratament medicamentos si nu pot sa zic ca nu m-am simtit bine, dar as fi incercat si un tratament naturist. Asa incat, pe 6 aprilie, am inceput tratamentul dr. Haimovich, cu Tumorless, Digestton si Lifeforce. La trei luni, am repetat analizele specifice, iar la ecografie si Rmn a reiesit ca adenomul disparuse complet. Acum ma simt foarte bine. Am 60 de ani, o fetita, iar singura mea datorie este sa fiu sanatos, ca sa-mi ingrijesc familia."
Vasile C. - Iasi (tel. 0722/93.26.67)


(Interviul cu d-na dr. Angela Hagar Haimovich a fost publicat in F. As nr. 709)

Dr. Angela Haimovich poate fi contactata la tel. 0748/11.24.20, 0748/11.24.21 sau la adresele de e-mail: angela.hagar@gmail.com, dr.himovith@gmail.com, iar pentru romanii din Israel si din Canada, iata adresele: Israel - tel. 0097254.3003469, e-mail: labels@netvision.net.il; Canada - e-mail: ghili.himovith@gmail.com