MDJ (Mananca doar jumatate)

Redactia
Adevaratul nume al retetei este, de fapt, F.d.H. si originea ei se afla in Germania: "Friss-die-Holfte" ("Mananca doar jumatate").

Urmandu-i exemplul, multe alte femei inrolate degeaba in lunga campanie de slabit au izbutit si ele sa-si subtieze soldurile si talia. In prezent, F.d.H.-ul e o metoda de slabit practicata pe scara larga in Europa, fiindca impaca varza cu capra: nu mori de foame si totusi slabesti. Riscuri nu exista - ne asigura autoarea metodei, care isi sfatuieste eventualele adepte sa apeleze cat mai mult la legume si fructe, timpul de slabire fiind in felul acesta cu mult scurtat.

Cura de struguri

S-au cules viile si rodul lor (mai sarac anul asta) se revarsa din nou in piete: struguri rosii, albastri si albi. E momentul ideal pentru cura anuala de sanatate si de slabit cu struguri. Reteta e simpla: doua zile pe saptamana se mananca in exclusivitate 1 kilogram si jumatate de struguri pe zi. Rezultatul: 1 kg mai putin la capatul saptamanii. Explicatia: fructele contin mult potasiu, care elimina prisosul de apa din organism.
La capatul lunii, cand constatati efectiv ca surplusul de kilograme a disparut, oferiti-va un regal culinar, tot pe baza de... struguri: prajiti in ulei un cotlet de porc de 150 de grame (slab) impreuna cu o jumatate de ceapa tocata si un pahar de boabe de struguri desfacute in doua si curatate de samburi. Lasati totul sa mijoteasca 5 minute sub un capac.