"In urma pierderii unicului nostru fiu, am vrea sa luam un copil orfan necajit"

Redactia
"In urma pierderii unicului nostru fiu, . am vrea sa luam un copil orfan necajit". Mult stimata doamna Sanziana Pop, . Sunt o fidela cititoare a "Formulei As" si urmaresc cu mare placere si interes paginile revistei, incarcate de bun-simt, sensibilitate artistica si figuri de oameni onesti, respect...

"In urma pierderii unicului nostru fiu,
am vrea sa luam un copil orfan necajit"


Mult stimata doamna Sanziana Pop,
Sunt o fidela cititoare a "Formulei As" si urmaresc cu mare placere si interes paginile revistei, incarcate de bun-simt, sensibilitate artistica si figuri de oameni onesti, respectabili, intr-un cuvant, o publicatie scrisa din inima, cu mult suflet, insufland curaj, hotarare si indemnuri bune multor inimi descurajate.
Bunatatea si generozitatea dvs., reflectate prin ceea ce faceti pentru a-i ajuta pe cei in nevoi, m-au facut sa indraznesc sa va scriu, pentru a-mi descarca sufletul impovarat de-amaraciune. De cand sotul meu si cu mine am ramas singuri, goi pe dinauntru, pustiiti de durere, in urma pierderii unicului nostru iubit fiu, ne-am gandit sa va cerem ajutorul in rezolvarea problemei noastre, cu totul speciala.
Suntem pensionari activi, sanatosi deocamdata (traind pe baze naturiste pe cat posibil, fara excese de nici un fel), si-am dori sa luam un copil orfan necajit (fetita sau baiat), lasat in grija vreunuia dintre bunici sau matusi, in varsta de vreo 8-9 ani, pentru a-l ajuta sa invete si sa-i asiguram un viitor pe masura posibilitatilor sale. Eu am fost invatatoare si-am indragit foarte mult copiii si de aceea as face tot ce-mi sta in putinta pentru a se realiza in viata.
Asadar, v-am ruga din toata inima, daca cunoasteti, prin relatiile pe care le aveti sau prin intermediul colaboratorilor dvs., un asemenea copil sarman, caruia sa-i oferim caldura sufleteasca, cat si conditii materiale decente, sa ne ajutati sa intram in legatura cu rudele lui.
In felul acesta, mi-as gasi consolarea de a mangaia o inima zdrobita, care a trecut prin marea si cumplita incercare a vietii, la fel ca noi.
Multumim lui Dumnezeu pentru bunatatea Sa nemarginita, prin care a innobilat oameni cu suflete alese, care ii ajuta pe cei nevoiasi, facand eforturi deosebite.
O familie din Cavnic, jud. Maramures

(Eventualele informatii sa fie adresate redactiei.)