Asul din maneca

Redactia
Iarna, cand organismul are nevoie de calorii, e mult mai greu sa tinem un regim de slabit. Dar si in aceste conditii, exista un As in maneca pe care puteti sa-l folositi cu succes. Cand cantarul isi muta acul spre zona rosie, apelati la urmatoarele sfaturi menite sa va vina in ajutor:

Dieta: peste fript, legume fierte in aburi, doi litri de apa pe zi si o ora de aerobic.

Impotriva grasimii de pe burta: in picioare, cu spatele lipit de perete si bratele langa corp, ridicati cat mai sus genunchiul (pe rand), fara sa miscati piciorul celalalt. (Se repeta de 20 de ori)

Pentru suplete: dans african sau clasic, tango, rock, orice, important este sa va miscati pe muzica o jumatate de ora pe zi. Dansul pune in miscare toti muschii. El dezvolta echilibrul, mobilitatea, siguranta de sine. In plus, kilogramele dispar.

Contra foamei: daca sunteti invitat la masa, luati inainte de a pleca de acasa doua linguri de supa pline de lapte praf. Lasati-le sa se dizolve in gura. Apetitul va va fi domolit.

Contra caloriilor: urcati pe jos toate treptele etajelor pe care le intalniti in drum. Daca nu rezistati pana la etajul 8, pana la etajul trei este obligatoriu. Cu fiecare treapta in plus, caloriile trec pe minus.