2007 - Anul Porcului

Redactia
Astrologia chinezeasca ne promite tuturor un an 2007 plin de fericire si bucurii: in 18 februarie am intrat intr-un nou an chinezesc, plasat sub foarte simpaticul semn al Porcului.


Conform traditiei chinezesti, Porcul este arhetipul celui ce iubeste viata, iar noi toti va trebui ca in 2007 sa invatam sa profitam mai inteligent de pe urma lucrurilor frumoase. In acest an isi vor gasi exprimarea toate calitatile zodiei Porcului: in primul rand, gentiletea si generozitatea. Va trebui deci sa fim mai atenti la ceilalti, iar la nivel colectiv, vor fi favorizate toate initiativele altruiste.
Un alt mare dar al Porcului este bucuria de a trai, iar astrologii chinezi sunt de parere ca ar fi greu de gasit o zodie mai plina de optimism. Aceasta caracteristica poate sa ne insufle si noua un moral ridicat si o pofta de viata de 100%... Dar atentie! Ca toate zodiile chinezesti, zodia Porcului are - si ea - slabiciunile ei. Dotat cu o imaginatie extraordinara, Porcul este lipsit, uneori, de realism, si se poate multumi sa viseze, in loc sa actioneze. Anul acesta trebuie sa ne ferim de aceasta tendinta care ne-ar putea face sa iesim din cursa inaintea finalului.
Nu in ultimul rand, Porcul este naiv: bunatatea il impiedica sa vada perfidia, facand din el o tinta usoara pentru cei lipsiti de scrupule. Deci: fiti putin mai suspiciosi in 2007, si incercati sa nu vedeti tot timpul viata in roz.

Sobolanul

Cereti mai mult parerea celorlalti.
Vor fi niste sfetnici buni

In anul Porcului nu veti reusi sa va exploatati toate calitatile, decat daca tineti seama de parerea celorlalti, mai ales de cea a familiei si a anturajului dvs. profesional. Este adevarat ca sunteti foarte independenti, dar aveti tot interesul sa fiti mai cooperanti si sa faceti pasul catre ceilalti.
- In activitatea dvs. profesionala, va trebui sa dati dovada de rabdare pana in aprilie-mai. Vor exista, fara indoiala, posibilitati de a evolua, dar intarzierile va vor obliga sa folositi cam mult frana, ceea ce nu este punctul dvs. forte. Dupa aceea, veti recolta roadele efortului dvs., mai ales spre sfarsitul verii, cand veti traversa o perioada foarte protejata.
n In dragoste, ambianta va fi - in general - fericita, influenta Porcului trezindu-va senzualitatea si dorinta de a iubi. Daca traiti in cuplu, atentie la o scurta perioada ceva mai delicata in cursul primaverii, cand sunt posibile neintelegeri. Daca sunteti singuri, in a doua jumatate a anului, fericirea va fi la indemana dvs.: intre august si decembrie este posibila o intalnire foarte importanta.
- Sanatatea n-ar trebui sa va puna nici o problema majora. Plini de energie, veti avea un moral de otel la inceput de an si va veti pastra dinamismul si in continuare, in ciuda momentelor de stres prezente intre aprilie si iunie. In general - si sfatul este valabil pentru toate zodiile - anul acesta va trebui sa fiti atenti sa nu va lacomiti la mancare si sa evitati toate excesele la care v-ar putea impinge influenta Porcului.
- Anul va fi si mai reusit daca sunteti Sobolan - Rac sau Sobolan - Pesti. Sobolanii nascuti sub zodia Capricornului vor trebui, insa, sa se fereasca de tendinta de izolare care le-ar putea crea neplaceri.

Bivolul

Orizont profesional limpede
In anul Porcului, prioritatea dvs. o reprezinta familia, dar aceasta nu inseamna ca in celelalte domenii nu veti obtine succese, dar pentru asta veti avea nevoie - inainte de toate - de tandretea si de intelegerea celor apropiati. Atentie, insa: ca Bivoli, aveti uneori tendinta sa va lasati prea cocolositi, asa ca ar fi bine sa nu va legati exclusiv de cuibusorul dvs....
- In general, activitatile profesionale vor fi protejate. Cei care au suferit din cauza rabdarii de care au trebuit sa dea dovada in ultimele luni ale anului Cainelui (2006) vor vedea degajandu-se orizontul, incepand cu 18 februarie 2007. Anul acesta veti avea, asadar, drumul liber pentru a progresa, eventual cu exceptia toamnei, cand va trebui sa fiti ceva mai rabdatori.
- In ceea ce priveste inima, nu va lasati invadati de o gelozie nejustificata. Posesivitatea dvs. risca sa fie inzecita si, daca nu sunteti atenti, va veti descuraja partenerul(a). Daca sunteti celibatari, veti zbura mai degraba din floare in floare si nu va veti angaja intr-o relatie serioasa.
- Nimic important de semnalat in domeniul sanatatii, cu conditia sa va controlati tendinta de a manca prea mult. Tineti regim inca de la debutul noului an chinezesc, iar acest efort va va aduce o forma mai buna. Ganditi-va, de asemenea, sa practicati in mod regulat un sport, dar fara sa exagerati si sa cereti prea mult de la sistemul dvs. cardio-vascular.
- Cei mai in forma vor fi Bivolii-Berbec, care vor porni de la inceput cu un dinamism exemplar si vor beneficia de ajutorul sansei. Bivolii-Taur vor trebui sa fie foarte atenti la ceea ce se intampla pe planul financiar si sa nu cheltuiasca prea mult...

Tigrul

Turatie maxima, dar nu fortati
prea tare acceleratia

Nascuti intr-o zodie puternica si independenta, faceti - in general - cam ce va taie capul. Anul acesta, insa, va trebui sa invatati sa cadeti la invoiala cu ceilalti. Oricate eforturi ati face, tot ce intreprindeti impotriva curentului, fiind convinsi ca aveti dreptate, risca sa va conduca la un impas. Chiar si in familie, ar fi bine sa va mai infranati putin elanul de independenta: cei apropiati au nevoie de dvs.
- In privinta activitatii profesionale, n-aveti a va plange. Dupa un an 2006 asa si-asa, acum veti putea da, in sfarsit, bice si va veti realiza ambitiile. Dar nu prea aveti parte de odihna. Din cand in cand, riscati sa fiti suprasolicitati, mai ales intre aprilie si iunie si, din nou, dupa septembrie. Din fericire, temperamentul dvs. de luptatori si orgoliul dvs. va vor ajuta sa tineti pasul.
- Nimic special in ceea ce priveste inima... Dvs., care visati la pasiuni extraordinare si la amoruri ca-n filme, va trebui sa va multumiti cu cotidianul. Care va fi, insa, foarte agreabil, daca veti sti sa profitati: in cuplu, fericirea va fi prezenta incepand din luna mai. Daca sunteti singuri, la orizont se profileaza o intalnire interesanta, cu siguranta prin martie sau pe parcursul verii.
n In planul sanatatii, va trebui sa fiti rezonabili: riscati sa nu fiti prea in forma. Veti avea atatea de facut, incat rezervele dvs. de energie, desi importante, se pot epuiza din cand in cand. Acordati-va cateva zile de odihna si veti porni, refacuti, la drum.
- Tigrii-Pesti si Tigrii-Varsator, atentie: tot anul aveti tendinta sa va asumati prea multe riscuri, asa ca fiti prudenti. Tigrii-Leu, dispusi sa se bucure de viata fara rezerve, vor fi cele mai fericite feline din lume.

Pisica

In sfarsit, indrazniti
sa fiti in prim-planul scenei

Va asteapta un an excelent! Mai putin rezervati ca de obicei, va veti apropia cu usurinta de ceilalti si va veti face prieteni noi. Optimismul propriu anilor Porcului va va ajuta sa combateti fondul melancolic care va este propriu si care uneori va joaca feste. Fericiti si destinsi, veti lasa natura senzuala pe care v-o infranati putin cam mult sa se exprime in deplina libertate.
- Din punct de vedere al proiectelor si activitatilor profesionale, anul se anunta interesant. Mai ambitiosi decat in mod obisnuit, veti inceta sa va refugiati in roluri secundare si veti indrazni sa va puneti mai mult in lumina. Eforturile dvs. vor fi rasplatite chiar de la inceputul anului chinezesc. Cateva intarzieri si contratimpuri sunt posibile spre sfarsitul anului, dar nu va ingrijorati, bilantul lui 2007 va fi unul pozitiv.
- In ceea ce priveste inima, daca traiti in cuplu - si Pisicile o fac in mod frecvent, pentru ca nu iubesc nimic mai mult decat o viata sentimentala stabila si sigura -, tandretea si complicitatea vor fi prezente, pigmentate cu o senzualitate frumoasa. Pentru Pisicile singure, spre sfarsitul anului chinezesc, o intalnire placuta va fi la ordinea zilei.
- Sanatate:vitalitate si energie, chiar daca la inceputul acestui an chinezesc, in martie si la inceputul lui aprilie, va veti confrunta cu o afectiune usoara. Dupa aceea, veti fi in mare forma, gata sa va apucati de gimnastica sau de natatie, chiar daca nu sunteti fani ai sportului. Dupa octombrie 2007, atentie la surmenaj.
- Pisicile-Balanta si Pisicile-Varsator vor fi in mare forma si vor straluci in viata profesionala. Pisicile-Pesti, insa, n-ar trebui sa-si propuna teluri prea mari, fiindca s-ar putea simti depasite si enervate.

Dragonul

Schimbari mari,
daca le organizati in timp

Pentru dvs., impactul calmului Porc va insemna un an al reconsiderarilor. Pentru ca multi dintre dvs. s-au lasat blocati - in acesti ultimi ani - in situatii care nu le convin, fie pe plan profesional, fie in viata particulara. Aducandu-va optimismul si placerea lui de a trai, Porcul va va impinge de la spate sa reconsiderati toate aceste lucruri.
- In activitatea dvs. profesionala, anul va demara in forta, cu succese garantate, cu conditia sa nu incercati sa avansati prea repede, fiindca dorinta dvs. de a va napusti inainte se va ciocni de obstacole si de intarzieri care va vor agasa. Abia din octombrie - noiembrie 2007, cerul se va mai degaja si veti putea atunci sa recuperati timpul pierdut si sa va atingeti toate obiectivele.
- Inima. Daca traiti in cuplu, anul poate fi destul de furtunos, mai ales daca viata dvs. conjugala nu v-a multumit, asa cum va asteptati, in 2006. In permanenta disputa, riscati sa va consumati energia incercand sa depasiti dificultatile. Pentru unii va fi in zadar, dar pentru multi altii, aceste eforturi vor sfarsi prin a-si arata roadele la capatul anului 2007. Daca sunteti singuri, o veti face pe Dragonii inflacarati, dar n-aveti nici un chef sa va fixati.
- Sanatate. Atentie, anul Porcului ne incita adeseori la excese, mai cu seama alimentare. In cazul dvs., aceasta va insemna kilograme in plus si energie in minus. Ar fi mai bine, asadar, sa va supravegheati alimentatia. Daca respectati o igiena de viata corecta, veti fi in mare forma in semestrul doi.
- Prudenta, daca sunteti Dragoni-Gemeni sau Dragoni-Fecioara: riscurile unui divort sunt reale in acest an. Faceti un efort de comunicare. Dragonii-Scorpioni si Dragonii-Sagetator vor fi mai linistiti decat ceilalti.

Sarpele

Va afirmati si dovediti
de ce sunteti in stare

Dvs., care de obicei meditati cu calm si discret la planurile de viitor, veti dovedi deschis, de ce sunteti in stare. Datorita influentei Porcului, o zodie care va este foarte favorabila, va suflecati manecile pentru a va afirma si pentru a schimba tot ce nu va convine in viata dvs. Sunt numerosi cei - din familie sau de la locul de munca - care nu va vor intelege demersul: va trebui sa fiti combativi si convingatori.
- Demaraj cam lent in ceea ce priveste profesia: cateva blocaje va pot obliga sa folositi frana si sa va urmariti ambitiile cu incetinitorul. Dar nu va dura. De la mijlocul lui mai sau inceputul lui iunie, va veti putea impune. Din toamna, va veti vedea mult mai linistiti de treburile dvs. Doar unii Serpi vor avea parte de un conflict legat de munca lor, pe care vor trebui sa-l rezolve cu subtilitatea de care sunt capabili.
- In dragoste, primul trimestru 2007 le va fi foarte favorabil Serpilor casatoriti. Daca in ultimele luni ale anului Cainelui, dificultatile v-au umbrit viata conjugala, acum veti putea restabili increderea si tandretea in cuplul dvs. Atentie! La toamna, s-ar putea sa fiti tentati de o infidelitate. Daca sunteti singuri, anul va fi destul de calm. Abia spre finalul lui, incepand din noiembrie 2007, pluteste, pare-se, in aer, o intalnire importanta.
- Sanatate. Energie de invidiat pe tot parcursul anului. Aveti grija, insa, sa nu va supraestimati fortele. Atentie, de asemenea, la riscul exceselor (alimentare si nu numai), care va pot dezechilibra organismul.
- Serpi-Taur sau Serpi-Pesti, ii veti surprinde pe toti dovedindu-va mai combativi si mai extravertiti ca de obicei. Prudenta daca sunteti Serpi-Leu: veti fi lipsiti de luciditate in dragoste.

Calul

Spirit de aventura,
dar tineti seama de cei din jur

Anul Porcului va va fi cu mult mai favorabil decat anul Cainelui, care tocmai s-a sfarsit. Optimisti si animati de un frumos spirit de aventura, veti avea un obiectiv: sa va afirmati fara intarziere. Impetuozitatea si talentul dvs. va vor ajuta sa reusiti in tot ceea ce intreprindeti, dar nu uitati ca succesele dvs. vor fi remarcabile numai daca ascultati sfaturile celor din anturajul dvs. si daca le respectati asteptarile.
- Profesional, anul poate demara sub auspicii excelente, printr-o reusita bine meritata. Dupa o mica impotmolire la mijlocul anului (in vara sau la inceputul toamnei) veti redemara in tromba si veti acumula succes la sfarsitul lui 2007 si inceputul lui 2008.
- In privinta inimii... Cai inflacarati si pasionali, cum sunteti, veti avea tot interesul sa faceti un efort si sa fiti ingaduitori cu partenerii (partenerele) dvs., care risca sa-si piarda respiratia, incercand sa va satisfaca exigentele excesive. Daca sunteti celibatari, veti suci multe minti. Unii dintre dvs. s-ar putea sa aiba o aventura frumoasa in timpul unei calatorii mai lungi. Atentie la finele lui 2007: in aer pluteste zazania, iar pasiunea risca sa se ofileasca...
- Sanatate. In acest an, dusmanul dvs. pe planul fizic va fi nervozitatea. Nu lasati un exces de energie gresit canalizata sa se transforme in stres ori in insomnie. Pentru a mentine echilibrul, ideal ar fi sa practicati un sport, dar in mod regulat. Supravegheati-va indeaproape daca aveti probleme cu spatele.
- Un an excelent daca sunteti Cai-Rac. Portile succesului vi se vor deschide larg. Anul va fi, in schimb, ceva mai putin victorios, daca sunteti Cai-Gemeni. Va trebui sa va adaptati la schimbarile ce vor avea loc pe plan profesional.

Capra

Prieteni Capre,
asteptati-va la un an foarte animat!

Un an asezat sub semnul sansei, in care ambitiile vi se pot realiza. Dar va trebui sa va suflecati manecile: daca asteptati pasivi sa vina succesul la dvs., veti fi deceptionati. In relatiile cu ceilalti, domoliti-va impulsivitatea si franchetea, dand dovada de subtilitate si de diplomatie.
- In ce priveste activitatea profesionala, la sfarsitul lui februarie si in martie, dozati-va bine eforturile, altminteri veti fi invinsi de oboseala. De la sfarsitul primaverii, veti putea progresa cu pasi de urias, dar veti fi obligati sa alegeti, pentru a putea progresa efectiv.
- Inima. Daca traiti in cuplu, anul acesta va fi o fericire. Senzualitatea dvs. contagioasa va face minuni. Pentru Caprele celibatare, anul se anunta ceva mai delicat. Riscati sa va entuziasmati, pentru ca mai tarziu sa descoperiti ca n-aveti, de fapt, nici un chef sa va sacrificati libertatea, pentru a avansa in aceasta relatie.
- Din punct de vedere al sanatatii, va trebui sa va supravegheati greutatea pe tot parcursul anului. Va numarati printre cei care in anii Porcului isi controleaza cu greu lacomia, si kilogramele se depun unul cate unul. Incercati sa faceti putin sport, chiar daca nu este ocupatia dvs. preferata.
- Anul va fi si mai animat pentru Caprele-Sagetator si Caprele-Pesti, a caror viata profesionala se anunta agitata, dar satisfacatoare. Un climat mai putin productiv pentru Caprele-Fecioara, care risca sa se cam incurce pe plan sentimental.

Maimuta

S-a sfarsit cu duplicitatea:
a sosit momentul sa fiti sinceri

Un an sub influenta sansei. Mai dinamici decat de obicei, veti avea o singura dorinta: sa va activati si sa reusiti. In relatia dvs. cu ceilalti, in schimb, atentie: va place sa manipulati, dar anul acesta va trebui sa fiti foarte sinceri si directi. Incetati sa jucati un joc dublu, fiindca acest gen de atitudine s-ar putea intoarce impotriva dvs.
- Perspective frumoase pe plan profesional. Cu o conditie: sa va bagati in cap ca puteti sa va urmariti ambitiile cu curaj si indarjire, dar ca aceasta nu va permite, in nici un caz, sa-i calcati in picioare pe ceilalti pentru a reusi. La sfarsitul anului, probleme neprevazute s-ar putea sa puna sub semnul intrebarii capacitatea dvs. profesionala, asa ca fiti prudenti.
- Inima. Un an bun, in general, dar pentru multi dintre dvs., fidelitatea nu va mai fi la ordinea zilei. Daca sunteti casatoriti, nu luati nici o decizie impulsiva: chiar daca pentru moment sunteti atrasi de altcineva, n-ar trebui sa va lansati intr-un divort. Este, in schimb, anul celibatarilor, care la sfarsitul verii sau la toamna vor avea o intalnire decisiva.
- In privinta sanatatii, retineti faptul ca anul acesta aveti tot interesul sa evitati alcoolul. Influenta Porcului risca efectiv sa va impinga la excese care va pot macina rezistenta. Atentie, de asemenea, la tutun si la excesele alimentare...
- Maimute-Gemeni si Maimute-Leu, atentie: de data aceasta, "nazbatiile" dvs. amoroase vor avea consecinte. Maimutele-Rac, insa, vor inregistra, pare-se, succese profesionale care vor starni invidie.

Cocosul

Optimism inzecit. Elan maxim

Anul acesta, optimismul, pe care-l aveti din nastere, va fi inzecit si va va da aripi: siguri ca nu vi se poate intampla nimic grav, mergeti mai departe cu un elan extraordinar. Dar atentie: daca contati exclusiv pe sansa, n-o sa realizati mare lucru. Va trebui, efectiv, sa vegheati la calitatea relatiilor dvs. cu ceilalti, daca vreti sa reusiti.
- In munca dvs. sunt de asteptat intarzieri si obstacole, mai ales la inceputul anului chinezesc, cel putin pana in aprilie. Urmariti atent ce se afla in joc: poate ca ati reusi sa deblocati situatia, daca ati face eforturi pentru a fi mai bine intelesi de colegii sau colaboratorii dvs.
- Inima. Daca sunteti casatoriti, puneti punctul pe i de la inceputul anului, in caz ca va banuiti partenerul(a) de infidelitate. Este mai bine sa stiti adevarul decat sa va chinuiti. Odata ce banuielile se vor risipi, va veti simti mai bine in pielea dvs. si veti putea restabili complicitatea in interiorul cuplului. Pentru celibatari, sansele unei intalniri se amana pentru sfarsitul anului, in orice caz, abia incepand din toamna.
- Sanatate. Atentie: tocmai dvs., care adorati mancarea buna si vinurile de soi, va trebui sa va abtineti. Altfel, o sa va ingrasati excesiv si moralul dvs. va fi la pamant. Nu mai fiti lacomi, incercati sa puneti pe primul plan calitatea, nu cantitatea.
- Anul acesta, cei care vor canta mai tare sunt Cocosii-Rac si Cocosii-Varsator. Cocosii-Taur si Cocosii-Scorpion vor trebui, in schimb, sa-si supravegheze cu strictete cheltuielile, altfel risca sa ramana faliti...

Cainele

Veti putea conta
pe un aliat de calitate: sansa

Rationali si pragmatici, deviza dvs. este sa nu contati decat pe propriile eforturi pentru a reusi. Si totusi, anul acesta va veti da seama ca sansa are, si ea, un aport la succesele dvs., asa ca fiti pregatiti sa obtineti ce e mai bun in sectoarele la care tineti, fie pe plan profesional, fie pe plan financiar, fie pe planul vietii de familie.
- In perspectiva, un an excelent pe plan profesional. Va trebui sa faceti fata unei perioade incarcate si sa va asumati responsabilitati mai importante. Acest climat propice va dura, practic, tot anul, cu un singur "relanti" usor - doar pentru unii dintre dvs. - la inceputul toamnei.
- Inima. Fericirea va fi la indemana dvs. cu conditia sa nu fiti prea critici cu partenerul (partenera), altfel puteti strica totul, din cauza unor fleacuri. Pentru cei singuri, este posibila o intalnire superba, la vara sau la inceputul toamnei. Pentru toti, sfarsitul lui 2007 risca sa fie ceva mai dificil.
- Sanatate. Puteti conta pe o forma fizica buna. Pur si simplu va trebui sa va tineti in frau nervozitatea. Daca va simtiti obositi, luati-va repede cateva zile de concediu, in loc sa incercati sa va luptati cu tot si cu toate: riscati sa nu mai scapati de insomnii. Forma maxima, in semestrul al doilea.
- Daca sunteti Caini-Balanta sau Caini-Sagetator, nu incercati sa "ardeti etapele" in activitatea profesionala. Cainii-Rac si Cainii-Capricorn, mai norocosi, vor fi in mare forma pe tot parcursul anului.

Porcul

Pentru vedeta anului,
amorurile sunt pe primul plan

Este anul dvs., nu-i asa? Ceea ce inseamna calitati exacerbate, dar si defecte impinse la maximum. Inainte de toate, va trebui sa fiti atenti sa nu cadeti in pacatul dvs. obisnuit, adica sa visati, in loc sa traiti. Incepeti prin a va stabili prioritatile si pe urma treceti la treaba: cum incepeti sa va miscati, obtineti rezultate.
- In activitatea dvs. profesionala, totul ar trebui sa mearga bine. Plini de energie si de combativitate, aveti tot interesul sa profitati pentru a tinti mai sus. Eforturile dvs. vor da roade , avand sansa de partea dvs., intre iulie si octombrie. La toamna, si spre sfarsitul anului 2007, va trebui sa faceti eforturi in plus, daca lucrati in echipa.
- In dragoste, va asteapta fericirea. Casatoriti, sunteti inflacarati si pasionali si partenerul (partenera) dvs. va fi incantat(a). Daca traiti singuri, anul pare propice unei intalniri deosebite. Dar atentie: la sfarsitul anului chinezesc, adica intre decembrie 2007 si mijlocul lui februarie 2008, riscati un esec, din cauza cuiva care nu corespunde ideii pe care v-ati facut-o despre el (ea): ramaneti lucizi.
- Pe planul sanatatii, anii Porcului nu sunt cei mai buni pentru Porci: riscati sa va lasati in voia demonilor si sa va dedati la excese care v-ar putea dezechilibra. Supravegheati-va indeaproape alimentatia, din care va trebui sa eliminati alcoolul si... greutatea.
- Cei mai privilegiati? Porcii-Sagetator si Porcii-Pesti, cu succese demne de invidiat in activitatea profesionala si in viata particulara. Anul va fi ceva mai delicat pentru Porcii-Fecioara, care trebuie sa evite derapajele in dragoste.
(Text preluat din revista franceza "Horoscope")

Ce semn sunteti

de la 30.01.1911 la 17.02.1912 Porc
de la 18.02.1912 la 05.02.1913 Sobolan
de la 06.02.1913 la 25.01.1914 Bivol
de la 26.01.1914 la 13.02.1915 Tigru
de la 14.02.1915 la 2.02.1916 Pisica
de la 3.02.1916 la 22.01.1917 Dragon
de la 23.01.1917 la 10.02.1918 Sarpe
de la 11.02.1918 la 31.01.1919 Cal
de la 1.02.1919 la 19.02.1920 Capra
de la 20.02.1920 la 7.02.1921 Maimuta
de la 8.02.1921 la 27.01.1922 Cocos
de la 28.01.1922 la 15.02.1923 Caine
de la 16.02.1923 la 4.02.1924 Porc
de la 5.02.1924 la 24.01.1925 Sobolan
de la 25.01.1925 la 12.02.1926 Bivol
de la 13.02.1926 la 1.02.1927 Tigru
de la 2.02.1927 la 22.01.1928 Pisica
de la 23.01.1928 la 9.02.1929 Dragon
de la 10.02.1929 la 29.01.1930 Sarpe
de la 30.01.1930 la 16.02.1931 Cal
de la 17.02.1931 la 5.02.1932 Capra
de la 6.02.1932 la 25.01.1933 Maimuta
de la 26.01.1933 la 13.02.1934 Cocos
de la 14.02.1934 la 3.02.1935 Caine
de la 4.02.1935 la 23.01.1936 Porc
de la 24.01.1936 la 10.02.1937 Sobolan
de la 11.02.1937 la 30.01.1938 Bivol
de la 31.01.1938 la 18.02.1939 Tigru
de la 19.02.1939 la 7.02.1940 Pisica
de la 8.02.1940 la 26.01.1941 Dragon
de la 27.01.1941 la 14.02.1942 Sarpe
de la 15.02.1942 la 4.02.1943 Cal
de la 5.02.1943 la 24.01.1944 Capra
de la 25.01.1944 la 12.02.1945 Maimuta
de la 13.02.1945 la 1.02.1946 Cocos
de la 2.02.1946 la 21.01.1947 Caine
de la 22.01.1947 la 9.02.1948 Porc
de la 10.02.1948 la 28.01.1949 Sobolan
de la 29.01.1949 la 16.02.1950 Bivol
de la 17.02.1950 la 5.02.1951 Tigru
de la 6.02.1951 la 26.01.1952 Pisica
de la 27.01.1952 la 13.02.1953 Dragon
de la 14.02.1953 la 02.02.1954 Sarpe
de la 3.02.1954 la 23.01.1955 Cal
de la 24.01.1955 la 11.02.1956 Capra
de la 12.02.1956 la 30.01.1957 Maimuta
de la 31.01.1957 la 17.012.1958 Cocos
de la 18.02.1958 la 7.02.1959 Caine
de la 8.02.1959 la 27.01.1960 Porc
de la 28.01.1960 la 14.02.1961 Sobolan
de la 15.02.1961 la 04.02.1962 Bivol
de la 5.02.1962 la 24.01.1963 Tigru
de la 25.01.1963 la 12.02.1964 Pisica
de la 13.02.1964 la 1.02.1965 Dragon
de la 2.02.1965 la 20.01.1966 Sarpe
de la 21.01.1966 la 8.02.1967 Cal
de la 9.02.1967 la 29.01.1968 Capra
de la 30.01.1968 la 16.02.1969 Maimuta
de la 17.02.1969 la 5.02.1970 Cocos
de la 6.02.1970 la 26.01.1971 Caine
de la 27.01.1971 la 14.02.1972 Porc
de la 15.02.1972 la 2.02.1973 Sobolan
de la 3.02.1973 la 22.01.1974 Bivol
de la 23.01.1974 la 10.02.1975 Tigru
de la 11.02.1975 la 30.01.1976 Pisica
de la 31.01.1976 la 17.02.1977 Dragon
de la 18.02.1977 la 6.02.1978 Sarpe
de la 7.02.1978 la 27.01.1979 Cal
de la 28.01.1979 la 15.02.1980 Capra
de la 16.02.1980 la 4.02.1981 Maimuta
de la 5.02.1981 la 24.01.1982 Cocos
de la 25.01.1982 la 12.02.1983 Caine
de la 13.02.1983 la 1.02.1984 Porc
de la 2.02.1984 la 19.02.1985 Sobolan
de la 20.02.1985 la 8.02.1986 Bivol
de la 9.02.1986 la 28.01.1987 Tigru
de la 29.01.1987 la 16.02.1988 Pisica
de la 17.02.1988 la 5.02.1989 Dragon
de la 6.02.1989 la 26.01.1990 Sarpe
de la 27.01.1990 la 14.02.1991 Cal
de la 15.02.1991 la 03.02.1992 Capra
de la 04.02.1992 la 22.01.1993 Maimuta
de la 23.01.1993 la 9.02.1994 Cocos
de la 10.02.1994 la 30.01.1995 Caine
de la 31.01.1995 la 18.02.1996 Porc
de la 19.02.1996 la 6.02.1997 Sobolan
de la 7.02.1997 la 27.01.1998 Bivol
de la 28.01.1998 la 15.02.1999 Tigru
de la 16.03.1999 la 4.02.2000 Pisica
de la 5.02.2000 la 23.01.2001 Dragon
de la 24.01.2001 la 11.02.2002 Sarpe
de la 12.02.2002 la 31.01.2003 Cal
de la 1.02.2003 la 21.01.2004 Capra
de la 22.01.2004 la 08.02.2005 Maimuta
de la 9.02.2005 la 28.01.2006 Cocos
de la 29.01.2006 la 17.02.2007 Caine