Strabunicul... stie tot

Redactia
Strabunicul... stie tot. Sfaturi pentru barbati!. Draga "Bunica stie tot", desi eu sunt barbat, citesc toate sfaturile tale cu interes, pentru ca mi se pare normal sa-mi ajut sotia la unele treburi gospodaresti. Ma gandesc, chiar, ca ar fi de folos sa-i mai lasati si pe "bunici" sa vorbeasca, nu de al...

Strabunicul... stie tot

Sfaturi pentru barbati!

Draga "Bunica stie tot", desi eu sunt barbat, citesc toate sfaturile tale cu interes, pentru ca mi se pare normal sa-mi ajut sotia la unele treburi gospodaresti. Ma gandesc, chiar, ca ar fi de folos sa-i mai lasati si pe "bunici" sa vorbeasca, nu de alta, dar barbatii au nevoie de sfaturi mai multe decat femeile. Drept care imi iau curaj si te rog sa-mi acorzi ospitalitate, macar intr-un numar din revista "Formula As".

Despre sanatate

Barbatii ar trebui sa consume o zi pe saptamana, decocturi din cereale integrale (grau, orz, porumb, orez). Ii fortifica si ii apara de afectiunile prostatei.

Atentie la chelie! Aparitia ei poate fi semnul unui infarct. Daca incepe brusc sa va cada parul, faceti-va urgent un control cardiac.

Nu va jucati cu colesterolul. 50% dintre cazurile de infarct la barbatii intre 40 si 50 de ani au drept cauza nivelul ridicat al colesterolului. Si cum e nevoie de doi ani de zile pentru ca el sa se stabilizeze, ar fi bine ca inca de maine, barbatii sa renunte la carne, mezeluri, grasimi, maruntaie...

Despre treburile casnice

Ingrasaminte ieftine si ecologice pentru plantele de apartament se pot obtine cu usurinta din deseuri menajere. Cojile de cartofi, de fructe, de oua nu trebuie niciodata aruncate. Bine faramitate si combinate cu zat de cafea, se amesteca in pamantul din ghivece.

Obiectele nichelate se intretin prin frecarea cu ceapa cruda, dupa care se sterg cu o carpa moale inmuiata in gaz.

Lemnaria vopsita a ferestrelor trebuie innoita o data la cinci ani, dupa ce sunt indepartate si inlocuite bucatile de chit degradat.

Jaluzelele din aluminiu lucios se lustruiesc cu o carpa inmuiata intr-un amestec de 10 g amoniac si 50 g borax, puse intr-un litru de apa. Dupa ce frecam bine, limpezim si stergem cu o carpa uscata.
Gheorghiu Pavel - str. Bodesti nr. 2,
bl. 29B, sc. C, ap. 96, sector 2, Bucuresti