Ajutoare de nadejde in lupta cu kilogramele

Redactia
Ajutoare de nadejde . in lupta cu kilogramele. Nu izbutiti sa slabiti? . Regimul alimentar nu mai are efect? . Sfaturile noastre va vor fi sigur de ajutor.. Depunerea de kilograme in plus este legata adesea de proasta functionare a metabolismului. Soba s-a infundat si nu mai poate sa arda deseurile din...

Ajutoare de nadejde
in lupta cu kilogramele


Nu izbutiti sa slabiti?
Regimul alimentar nu mai are efect?
Sfaturile noastre va vor fi sigur de ajutor.

Depunerea de kilograme in plus este legata adesea de proasta functionare a metabolismului. Soba s-a infundat si nu mai poate sa arda deseurile din organism. Solutia? Un "cosar" care sa curete hornurile si sa lase sa patrunda mai mult oxigen.

Chefirul - un aliment ideal pentru arderea grasimilor de prisos. In compozitia chefirului intra, printre multe alte substante active, ciuperca drojdiei de bere si fermentii de lapte. Asociate, ele sunt extrem de binevenite pentru flora intestinala, pe care o revigoreaza si o fac sa activeze normal. In loc sa acumuleze deseurile de prisos, organismul incepe sa le elimine. Prin peretii intestinului se absorb din nou substante vitale, care sunt valorificate optim.
In chefir exista, insa, si alte substante - ideale pentru cura de slabit:

• Vitamina A - regenereaza celulele tesuturilor. Efectul pozitiv: o piele mai neteda.

• Vitamina B - mobilizeaza masa adipoasa, scotand grasimea din celule in sange si favorizand arderea lor.

• Calciul - ideal pentru oase tari, par frumos si unghii sanatoase.

• Fierul - un remediu impotriva tenului uscat si delicat.

• Polizaharidele - datorita lor, chefirul face sa dispara senzatia de foame si stopeaza pofta de mancare.

Cum procedati

Beti cate un pahar de chefir inaintea fiecarei mese principale. Efectul lui va fi optim, iar dv. va saturati mai repede.

Zerul de lapte - elimina depozitele de grasimi. In zer se afla toate substantele active de care organismul are nevoie pentru a slabi: albumina, aminoacizi, vitamine si calciu, lactoza - care ajuta la fluidizarea digestiei si mentine egal nivelul zaharului din sange. In zer se afla si mult magneziu, hrana nervilor si a creierului activ.

Cum procedati

Faceti o cura de 5-7 zile cu zer de lapte. Beti exclusiv zer - 2-3 litri pe zi. Se permit in plus: apa minerala si ceai de plante. Veti slabi singur in jur de 4-5 kg.

Mierea contine substante vitale - multe vitamine importante, substante minerale, microelemente, enzime, aminoacizi si polen. Aceste substante sunt importante, pentru ca in organism sa nu se produca fenomene de deficienta pe parcursul regimului de slabire. Substantele sus-amintite invioreaza metabolismul. Ele se gasesc, insa, doar in mierea de calitate, naturala (o lingurita are 30 Kcal).

Cum procedati

Beti inainte de masa de pranz o ceasca de ceai caldut, indulcit cu o lingurita de miere. Atentie: nu introduceti mierea in ceaiul fierbinte, pentru ca in felul acesta substantele vitale se pierd. Lasati ceaiul sa se raceasca 10 minute.

Relaxarea si somnul elimina deseurile. Daca vreti sa slabiti cu-adevarat, somnul sanatos este foarte important. Dezintoxicarea organismului incepe dupa miezul noptii, cand deseurile metabolismului sunt inlaturate. Ficatul, organul dezintoxicarii, atinge activitatea maxima spre ora 02.00, dimineata.
Deci: culcati-va inainte de miezul noptii si nu consumati alcool inainte de culcare, caci acesta ingreuneaza activitatea ficatului.
Si la stres organele functioneaza "cu incetinitorul". De aceea, intrerupeti activitatea 5-10 minute si acordati-va un respiro: cititi ziarul, ascultati o melodie sau iesiti putin la aer. Important este ca stresul sa dispara!
Rodica Demian



Cosmetica naturista

Apa tonica pentru fata
- Se recomanda pentru tenul
gras si cu impuritati -


Ingrediente: o mana de soparlita, o jumatate de mana de radacina rasa de nalba mare, o mana de rosmarin (toate plantele se gasesc la Plafar).
Mod de preparare:
se pun plantele intr-un vas de sticla si se acopera cu un amestec format din 70 ml alcool pur si 70 ml apa distilata, astfel ca ierburile sa fie bine acoperite de lichid. Inchideti vasul si puneti-l cateva zile la rece. Verificati din cand in cand daca este suficient lichid, si daca e cazul, completati cu apa distilata. Dupa 8 zile, strecurati lichidul printr-un tifon, puneti-l intr-o sticluta de culoare inchisa si pastrati-l la frigider. Se inmoaie in lichid un tampon de vata si se sterg zilnic fata, gatul si decolteul. Are efecte rapide de curatare si inviorare a obrazului.