O super-silueta cu frunze de zmeur

Cititor Formula AS
Fiind o adepta a naturismului, m-am decis sa va scriu o reteta pentru slabit pe baza de plante si care da rezultate nesperate.

Fiind o adepta a naturismului, m-am decis sa va scriu o reteta pentru slabit pe baza de plante si care da rezultate nesperate. Intr-un articol publicat de o revista de diete, un medic britanic, Martin Thoresby, scrie: "Frunzele de zmeur sunt printre cele mai eficace remedii care va ajuta sa va regasiti sau sa va pastrati o silueta frumoasa. S-a aflat acum catava vreme - spune el - ca in Japonia, fetelor care urmau un program de slabire li se dadea in fiecare zi o infuzie de frunze de zmeur si se zice ca dupa o luna, rezultatele erau miraculoase".
Thoresby mai adauga: "Umilul dvs. servitor a avut ocazia sa lucreze cu o tanara care avea o silueta superba. Secretul ei era ca bea de trei ori pe zi, intre mese, o infuzie din frunze de zmeur si facea acest lucru chiar si la serviciu. Regimul de mai sus, combinat cu doi kilometri de mers pe jos in fiecare zi, au facut-o sa castige, la 39 de ani, un concurs de frumusete unde, printre cele 100 de candidate, erau multe care pareau ca vor invinge detasat".
Deci acest regim de slabire, pe care il propun cititoarelor revistei "Formula As", este cat se poate de ieftin si la indemana oricui. Va doresc succes!

Paris Elena - Str. Tanin nr. 12, Ploiesti