Remedii contra musafirilor nepoftiti

Redactia
Remedii contra musafirilor nepoftiti. Puneti pe fuga furnicile. Anumite plante, precum lavanda si menta iute, cultivate in jurul casei sau pe ferestre, alunga furnicile. . Amestecati o lingurita de menta uscata cu o lingurita de ardei iute pisat si 30 g bicarbonat de sodiu. Presarati compozitia pe d...

Remedii contra musafirilor nepoftiti

Puneti pe fuga furnicile

• Anumite plante, precum lavanda si menta iute, cultivate in jurul casei sau pe ferestre, alunga furnicile.

• Amestecati o lingurita de menta uscata cu o lingurita de ardei iute pisat si 30 g bicarbonat de sodiu. Presarati compozitia pe drumul de intrare al furnicilor in locuinta.

• Uleiurile aromate de menta si lamaie descurajeaza furnicile. Varsati cateva picaturi pe un tampon de vata si plasati-l in locul unde aveti furnici. Reinnoiti uleiul din doua in doua zile, ca sa fie mirosul puternic.

Scapati de gandacii de bucatarie

• Amestecati 2 linguri de supa cu faina, 2 linguri de supa cu cacao si 4 linguri de supa cu acid boric. Puneti compozitia in capace vechi de borcan si asezati-le in locurile unde stiti ca apar gandaci.

• Gandacii de bucatarie nu suporta mirosul uleiului aromat de eucalipt si rozmarin. Varsati cateva picaturi pe bucatele mici de carpa si puneti-le in locurile frecventate de gandaci. Innoiti uleiul din doua in doua zile.

• Puneti intr-un borcan de sticla o jumatate de sticla de bere si o jumatate de banana putrezita. Ungeti gura vasului pe dinauntru cu vaselina, pe o suprafata mai mare. Sprijiniti apoi de borcan o fasie de carton ca sa le faceti gandacilor un drum de acces. Odata intrati in borcan, nu vor mai putea iesi.