De Mos Nicolae, revista "Formula AS" va ofera un nou ALMANAH de IARNA

Redactia
Ne-am pus in el toata seductia si stiinta dobandite de-a lungul anilor. Pe de o parte, sfaturi practice cu efect indelung controlat, pe de alta, povesti minunate despre iernile de-altadata, cand inca mai ningea peste lume si Mos Craciun venea pe zapada, in sania lui trasa de telegari. Visarea face parte din orice reteta reusita de almanah...

Dar si informatii legate de sanatate, de frumusete si dragoste, o nunta regala de-acum un veac, povesti despre plante si animale, despre Cristos si minunata sarbatoare a Craciunului. Si povestile bradului, ca sa va miroasa in casa a sarbatoare, si la urma de tot, un horoscop bogat in vesti bune, pentru anul 2008.
Ci numai pretul almanahului (9,9 lei) o sa fie cam piparat pentru buzunarul multora dintre cititorii revistei noastre, dar scumpirile din ultima vreme au facut sa explodeze costurile de editare, de tiparire si de tot ce mai inseamna un Almanah.
In speranta ca, totusi, veti primi in casele dvs. mesajul nostru de Craciun si de Anul Nou, va multumim cu recunostinta si va uram Sarbatori fericite!