Antologia dietelor de slabit

Cititor Formula AS
Infuzie din frunze de telina

De fapt, aceasta cura de slabire are mai multe reguli, care la prima vedere par neimportante, dar care, respectate, vor duce la rezultate spectaculoase.
Dimineata, la aceeasi ora, se bea pe stomacul gol o ceasca cu infuzie din frunze de telina (infuzia sa fie medie spre slaba). Inainte de a bea, se repeta de trei ori in gand (cat mai convingator): "Vreau sa slabesc!". Cel putin doua ore dupa aceea nu se mananca sau nu se bea altceva, pentru a lasa ceaiul sa-si faca efectul. Apoi se vor manca fructe sau legume, dupa care se va face o pauza pana la masa de pranz. Este foarte important sa se manance numai alimente preparate de dvs. (nimic de-a gata din comert). De asemenea, este important sa nu le mancati niciodata prea fierbinti sau alterate. Se incearca, pe cat posibil, inlocuirea mancarurilor preparate la cald cu cat mai multe fructe si legume proaspete. Se va injumatati ratia zilnica de paine, zahar, cafea (sau se vor elimina). Nu se va manca niciodata dupa apusul soarelui. In timpul curei de slabire, se vor purta numai haine confectionate din fibre naturale (matase, bumbac, in etc.). Pantofii trebuie sa fie comozi. Inainte de culcare, se va face o baie calduta si se vor masa usor zonele cu probleme. Aceasta cura de slabire are efecte miraculoase asupra intregului organism.
Contraindicatii: Nu se va urma aceasta cura in cazul in care suferiti de diferite afectiuni care impun un regim strict. De asemenea, nu se va urma aceasta cura de slabire in cazul in care sunteti gravida sau in perioada critica a lunii.
Se poate slabi, in functie de organism, pana la 4-5 kg pe luna. Succes!
CARMEN DRAGUSIN - Medias, jud. Sibiu