"Formula AS": mai scumpa, dar mult mai bogata!

Sanziana Pop
Cu primul ei numar din luna februarie 2008, revista "Formula AS" isi "imbogateste", si continutul, si pretul. Va avea 8 pagini in plus (32 fata de 24) si va costa 2,5 lei.

Scumpirea este obligatorie si a fost provocata de explozia pretului de tipar. Nu avem o tipografie a noastra, nici sponsori, nici sustinatori nevazuti. In "spate" se afla doar munca noastra si Dumnezeu. Fara El nu ne-am putea descurca asa cum o facem, doar din vanzarea ziarului.
Vestea rea vine, insa, insotita de-o veste buna: noul pret aduce cu sine si o imbogatire a "Formulei AS", in zonele cele mai asteptate si-apreciate de cititori: sanatate, probleme sufletesti, ecologie, istorie. Prin vreme, in sertarele noastre s-a adunat informatie multa si noua, adeseori de exceptie, si consideram ca ea trebuie comunicata in timp util. Mai ales in zona tratamentelor naturiste, in momentul de fata se petrece o adevarata revolutie internationala, la care vrem sa ne facem cititorii partasi. Suntem primii care am implementat in presa din Romania aceasta problema si vrem sa ramanem in frunte. Noutati avem de comunicat si in zona istoriei, mai ales in cea legata de daci, care se bucura de o audienta de exceptie. Nu vom abandona nici campaniile de ecologie pentru salvarea naturii, a spatiului geografic, a traditiei romanesti. Si nici campaniile sentimentale, indreptate impotriva indiferentei si a inghetului sufletesc. Un program indraznet, desi greu si foarte ambitios, care cere munca mai multa, abnegatie mai puternica si... spatiu mai mare in paginile revistei. Si care speram sa satisfaca asteptarile cititorilor nostri si sa acopere, material si moral, noul pret.
In speranta ca majoritatea "fidelilor" revistei "Formula AS" ne vor ramane alaturi ca inspiratori, colaboratori si tovarasi de drum, le multumim ca ne justifica truda, ca dau un sens atat de inalt vietii si profesiei noastre de ziaristi.
Dumnezeu sa ne-ajute!