"Formula AS" va recomanda... Shen-Yun - Divine Performing Arts

Redactia
Shen-Yun este un spectacol fabulos, care vorbeste despre adevaratele valori si idealuri chinezesti, despre traditie, despre frumos.

Este o calatorie miraculoasa printre mituri si legende chinezesti stravechi, povestite prin dans si muzica. Peste 50 de dansatori, instrumentisti si interpreti de talie internationala reusesc prin balet, muzica si teatru, sa reinvie adevaratul spirit stravechi al culturii chineze. Spectacolul da viata celor 5000 de ani de cultura si istorie a Imperiului de Mijloc, intr-o sarbatoare de ritmuri si culori.
Spectatorii pot pasi in vremurile anticei Dinastii Qing incantati de gratia si rafinamentul doamnelor Curtii Manchuriene, sau pot fi inviorati de energia si ritmul coplesitor al tobelor Tang. Vor simti poezia aspra a campiilor Mongoliei in ritmul inegalabil al calaretilor sau vor cunoaste puritatea si gratia angelica a nimfelor marii. Se vor bucura alaturi de personajele din basmele clasice chineze atunci cand acestea vor gasi dezlegari intelepte ale destinelor lor. Sau, pur si simplu, vor fi miscati adanc de blandetea si fermitatea practicantilor Falung Gong, care raman neclintiti in credinta lor in adevar, bunatate, toleranta in fata persecutiei si nedreptatilor, asemenea florilor de lotus alb de pe inaltimile de gheata ale muntilor.
Evolutia scenica a trupei Divine Performing Arts a incantat un public de peste 210.000 de persoane, in peste 30 de orase de pe mapamond, in 80 de evenimente. Pentru 2008, sunt organizate peste 200 de spectacole, in peste 60 de orase din intreaga lume, preconizandu-se o audienta de peste 600 de mii de persoane.
Spectacolele vor avea loc in zilele de 7 si 8 aprilie 2008, la orele 19:00, in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti. Pentru copiii intre 3-5 ani, intrarea este gratuita. Accesul copiilor sub 3 ani este interzis.
Biletele s-au pus in vanzare la Sala Palatului, magazinul "Muzica", Music Shop, "Flanco" - Dorobanti, "Flanco" - Orhideea, "Flamingo" - Unirea Shoping Center si in reteaua www. bilet.ro