Festivalul International "Lucian Blaga" Editia a XXVIII-a

Cititor Formula AS
9 - 11 mai 2008

Centrul Cultural "Lucian Blaga" Sebes
B-dul Lucian Blaga nr. 45
Cod 515800, jud. Alba
tel./fax: 0258/73.29.39, 0788/88.11.38
e-mail: cclb_sebes@yahoo.com

In contextul Festivalului se organizeaza urmatoarele concursuri nationale (devenite traditionale):
1. Concursul de creatie literara - deschis tuturor creatorilor, membri sau nemembri ai uniunilor de creatie, elevilor si studentilor din tara. Poeziile (maximum 10) trimise la concurs vor fi dactilografiate la doua randuri si vor purta un motto, acelasi cu cel de pe plicul ce contine datele biografice ale autorului.
2. Concursul de arta plastica si ex-libris - se adreseaza tuturor artistilor plastici, membri sau nemembri UAP, elevilor si studentilor din tara. Dimensiunile lucrarilor raman la aprecierea fiecarui creator si vor fi circumscrise in mod special dimensiunilor lirismului si mitologiei blagiene.
Lucrarile ambelor concursuri vor fi trimise pe adresa:
Centrul Cultural "Lucian Blaga", cod postal 515800, B-dul Lucian Blaga nr. 45, Sebes, jud. Alba, pana la data de 28 aprilie 2008, data postei, insotite de fisa personala a creatorului.
Juriile celor doua concursuri vor fi formate din istorici, critici literari si de arte, specialisti, reprezentanti ai institutiilor organizatoare, si vor acorda premii in bani, ale revistelor si societatilor literare, ale unor edituri, rezervandu-si dreptul de a acorda sau nu unele premii.
Comisia de organizare