Pamantul care vindeca: ARGILA

Florentin Popa
Alaturi de alte minunatii naturale care ne intaresc si ne redau sanatatea, argila ocupa un loc de frunte. Ieftina si usor de administrat, fara efecte secundare si urmari nocive, este un adevarat panaceu pentru o multime de boli. Pentru a-i cunoaste mai bine insusirile, am apelat la un "maestru" al tratamentelor cu argila, de numele caruia se leaga mii de cazuri de boli vindecate, certificate de peste un deceniu, prin scrisori publicate in revista "Formula AS": MIRCEA BOCAN

- Intr-un eventual repertoar al terapeutilor carora cititorii revistei noastre le multumesc pentru vindecari, dvs. ocupati un invidiat loc de frunte. Cum se explica succesul "de masa" al tratamentelor dvs. cu argila?

- Argila este un produs natural, pe care Dumnezeu l-a lasat omenirii, altfel nu s-ar putea explica toate efectele terapeutice pe care le are asupra organismului. Succesul argilei este garantat de compozitia ei: un amestec complex de substante minerale foarte bine dozate, care au efecte antimicrobiene, absorbante si adsorbante exceptionale. Datorita faptului ca argila este bazica, are si importante proprietati antioxidante, care prelungesc viata. Chiar daca cercetatorii nu au putut demonstra stiintific modul de actiune al argilei, efectele ei benefice asupra organismului uman sunt incontestabile. In Romania, succesul argilei ALGO se datoreaza in mare parte revistei dvs. Se spune ca nimeni nu este profet in tara lui; asa am patit si eu. Incercarile mele de a convinge anumite persoane sa consume argila nu aveau ecou, cu toate ca efectele ei terapeutice erau demonstrate. De asemenea, foarte putini transmiteau mai departe informatii despre rezultatele curei cu argila sau erau dispusi sa recunoasca faptul ca, intr-adevar, argila i-a vindecat. Dar dupa ce au citit primul meu interviu publicat in "Formula AS", situatia s-a schimbat radical. As putea sa scriu un roman despre toate peripetiile prin care am trecut, pentru ca a existat si-o povara, pe langa bucuria de a-mi vedea popularizat tratamentul. Nu am fost pregatit, din punct de vedere psihologic, sa fac fata cererilor enorme care veneau din partea cititorilor dvs.

- Dupa zece ani de vindecari confirmate prin intermediul revistei "Formula AS", e cazul sa consideram tratamentele dvs. cu argila drept sigure. E momentul unei recapitulari a acestui succes medical.

Boli digestive

- Avand un efect bactericid foarte puternic, argila este indicata in toate bolile aparatului digestiv. In 2006, doi cercetatori germani au luat premiul Nobel pentru medicina, demonstrand stiintific faptul ca Helicobacter Pylori este responsabil de aparitia ulcerului si a altor boli digestive. Argila elimina in mod natural Helicobacter Pylori si, fiind bazica, neutralizeaza excesul de acid gastric din stomac, are efect cicatrizant, iar rezultatele in remedierea problemelor digestive sunt absolut formidabile - procentul de rezolvare este aproape de 100% in colite, ulcere, colite ulceroase, gastrite, gastro-duodenite etc. Practic, celulele sanatoase sunt foarte bine protejate de pansamentul gastric pe care il face argila, celulele bolnave se refac spectaculos, iar cele moarte sunt eliminate.
Din pacate, efectul argilei este mult diminuat la persoanele care au facut tratamente indelungate cu antibiotice. In Romania, tratamentul cu antibiotice se practica dupa ureche. Au aparut antibiotice foarte puternice, iar efectul lor este absolut devastator asupra florei intestinale, asupra protectiei pe care o avem in colon si in intestin. Sunt publicate pe Internet mai multe materiale care sustin ca folosirea antibioticelor favorizeaza aparitia cancerului de colon. In facultatea de chimie, pe care am absolvit-o, profesorul nostru de medicamente ne-a spus: "Timpul va hotari daca descoperirea antibioticului a fost un castig sau o pierdere pentru omenire. Cu cat antibioticul se va perfectiona, cu atat microbii vor fi mai puternici. Iar cum terenul de lupta dintre antibiotic si microbi este organismul uman, acesta va fi ravasit". Acum imi dau seama ca a avut mare dreptate... Or, se stie ca flora colonului, odata distrusa, se reface abia dupa 10 ani, in conditii naturale. Va pot da ca exemplu doua femei, vecine de scara, la care analizele de laborator au evidentiat Escherichia Coli. Una dintre ele s-a vindecat complet, in trei saptamani, numai cu argila, iar cealalta, luand aceeasi doza de argila, nu s-a vindecat nici dupa doua luni. Descurajata de lipsa efectelor, m-a sunat sa-mi ceara sfatul. Am intrebat-o daca a luat multe antibiotice si mi-a confirmat ca facuse tratamente cu multiple antibiotice, timp de doi ani. I-am recomandat sa continue cura cu argila inca o luna si problema s-a rezolvat. In urma cu 20 de ani, nu exista vreo persoana care sa consume argila si sa nu-si rezolve toate problemele digestive. Acum, sunt cazuri la care este nevoie de prelungirea curei si cu 2-3 luni, in aceleasi doze sau chiar in concentratii marite, pentru ca microbii sunt mult mai rezistenti, din cauza excesului de antibiotice.

Polipi intestinali

Se stie ca polipii intestinali sunt foarte periculosi, fiind considerati principala cauza in dezvoltarea cancerului de colon. Mama unui prieten a fost internata la spitalul din Targu-Mures, unde i s-au depistat la rectoscopie mai multi polipi, unii dintre acestia de dimensiuni mari, care si sangerau. Medicii au hotarat sa o opereze de urgenta, dar din cauza unei afectiuni cardiace severe, acest lucru nu era cu putinta. A consumat argila timp de trei saptamani si dupa aceea a inceput sa lucreze din nou. Mergand la control, a mai facut o rectoscopie si nu mai avea nici unul din cei noua polipi evidentiati anterior. Initial, medicii au fost uluiti; ulterior, au declarat ca analiza anterioara fusese gresita...

Boli tiroidiene

La bolile tiroidiene, cura interna cu medicamente este de baza, dar foarte importante sunt si cataplasmele cu argila, care ajuta la diminuarea sau chiar eliminarea nodulilor tiroidieni. Aici trebuie mentionat un lucru extrem de important: cataplasmele nu se refolosesc! Din pacate, exista foarte multe persoane cu boli tiroidiene in Romania, si nu pot sa nu asociez aceste boli cu consumul de sare iodata. In 2002, cand am auzit ca in Romania se va consuma obligatoriu numai sare iodata, m-am alarmat, si pe buna dreptate. Nu inteleg de ce atatea persoane, care nu au probleme cu tiroida, trebuie sa faca obligatoriu un tratament cu iod. Glanda tiroida poate foarte usor sa treaca din hipoactivitate in hiperactivitate, ca urmare a excesului de iod din organism. Din fericire, argila regleaza glanda tiroida, indiferent cum este ea: hiperactiva sau hipoactiva. Recomand, in acest sens, sa folositi sare grunjoasa bruta, pe care puteti s-o rasniti cand aveti nevoie!

Ulcer varicos

Cataplasmele cu argila au rezultate exceptionale in ulcerul varicos. O femeie din Alba-Iulia avea ulcer varicos de mult timp, facuse gangrena si era in prag de amputare a piciorului. O infirmiera de la spital a venit la mine disperata, nu mai putea sa suporte mirosul acestei gangrene purulente, care erodase tot tesutul (osul era complet dezvelit). Fiul bolnavei, medic de profesie, a incercat timp de 21 de ani sa-si trateze mama, prin cele mai bune metode medicale, dar nu a putut sa faca nimic, a tinut doar boala pe loc. Argila, in numai 3 saptamani, a vindecat-o complet, a eliminat infectia si a cicatrizat rana. Rezultatul m-a mirat si pe mine, nu credeam ca poate avea un efect atat de bun si rapid.

Stres, depresii

Argila are efecte pozitive in remineralizari, stres, depresii, boli psihice. Se stie ca stresul determina o eliminare rapida a mineralelor de care avem nevoie in procesele chimice extrem de complexe, ce asigura buna functionare a organismului. Prin cura cu argila, se asigura aportul optim de minerale naturale, astfel incat stresul si depresiile dispar, iar unele dintre simptomele pacientilor cu boli psihice sunt diminuate considerabil, ca urmare a imbunatatirii activitatii cerebrale. Multi consumatori folosesc sintagma "Mi-a revenit pofta de viata", ceea ce cred ca spune mult despre efectul argilei asupra psihicului uman.

Infectii urinare, insuficienta renala

In cazul infectiilor renale de orice fel, argila face adevarate minuni. Mai ales la rinichii sanatosi, care s-au imbolnavit din cauza infectiilor (amigdalita, carii etc.), vindecarile cu argila sunt exceptionale. Si eu am suferit de insuficienta renala si m-am vindecat, atunci cand medicii ma pregateau pentru dializa. Argila este un remediu eficient, verificat pe mii de cazuri... Trebuie sa se stie ca si in situatia in care s-a inceput dializa, mai sunt sanse de vindecare, mai ales daca insuficienta renala este in stadiu primar, se face doar o dializa pe saptamana sau chiar mai rar. Exista si cazuri mai grave (cand rinichiul nu mai este functional sau cand bolnavul are chisturi renale), la care argila nu are nici un efect. Ajuta la diureza, dar nu poate vindeca.

Enterocolite, toxiinfectii alimentare

Toxiinfectiile alimentare se rezolva spectaculos cu ceea ce eu numesc "doza de cal" - o formula neacademica, dar foarte sugestiva. Se ia un borcan de 800 de grame, se umple jumatate cu argila si jumatate cu apa, apoi se amesteca pana ce se dizolva si se bea integral, intr-o singura priza. In circa o ora, bolnavul nu mai are absolut nimic. Altfel, o toxiinfectie alimentara presupune internare, spalaturi gastrice, perfuzii si, de regula, raman sensibilitati in zona digestiva care cauzeaza colite si alte probleme. In caz de intoxicatii alimentare, se recomanda doze mari de argila, inclusiv mestecata. Explicatia este foarte simpla: suspensia de argila este solubila integral in sucul gastric si este absorbita in sange. In colon si in intestinul inferior, mineralele din argila ajung mai greu - doar prin irigarea sanguina. Daca mancam argila, aceasta panseaza practic tot tractul digestiv. Nu toti oamenii suporta argila, cu toate ca nu are nici un gust. Este ciudat, deoarece unii consuma ape minerale sulfuroase, altii beau ceaiuri amare, doar pentru ca aud ca le face bine. Argila nu are nici un gust si reuseste chiar sa elimine mirosul si gustul unei ape care nu este potabila. Totusi, unii isi fac probleme ca ar putea sa le provoace greata, dar nu este cazul.

Calculi renali si vezicali

Depunerile de pietre la rinichi sau in vezica urinara se rezolva absolut spectaculos cu argila. Trebuie sa pun accent pe faptul ca persoanele care ajung la operatie se vor opera din nou, deoarece, prin dereglarea echilibrului glandular, oxalatii si uratii sunt produsi in exces. Atunci, formarea calculilor renali se va face la acelasi interval sau chiar mai curand. Argila actioneaza asupra calculilor existenti, ori prin dizolvare, ori prin macinare; practic, face schimb ionic cu oxalatii sau cu uratii (nu stiu exact ce substanta influenteaza chimic), si pe ceilalti ii macina si ii elimina. Pacientii nu stiu ce fel de calculi au avut - spun ca pur si simplu au disparut. Altii povestesc ca la ecografie s-au depistat calculi de dimensiuni mult mai mici, apoi au observat ca elimina nisip in urina. Important este faptul ca argila, pe langa curatarea rinichiului, restabileste echilibrul glandelor endocrine, si astfel nu mai apar in exces oxalati sau urati, substantele care produc calculii renali. Dispare astfel si riscul de refacere a pietrelor, in conditiile in care se face si o cura de intretinere cu argila, care nu are efecte secundare.
Argila nu are efecte in bolile vezicii biliare! Daca exista depuneri sau calculi la vezica biliara, argila nu ajuta sau chiar poate provoca reactii adverse.

Diabet

Am avut persoane cu valori ale glicemiei foarte ridicate, dar care nu erau dependente de insulina. Trebuie sa pun accent pe faptul ca, in momentul in care un organ este scutit de efort, isi pierde functia (pancreasul in diabetul insulinodependent, rinichiul la bolnavul care face dializa, glanda tiroida la bolnavii care iau anumiti hormoni etc.). Daca se face tratament cu insulina, cu cat acesta este mai indelungat, cu atat sansele de vindecare scad. Persoanele pe care le-am tratat noi au avut rezultate remarcabile, in decurs de trei luni: de la valori ale glicemiei peste 400 au ajuns la valori in jur de 90, care au ramas stabile, insa fac si acum cura de intretinere cu argila.

Dezintoxicant general

Argila are efect antitoxic demonstrat, mai ales in cazul metalelor grele. Argila inglobeaza particulele de metale grele, daunatoare pentru organism, si le elimina. Multor persoane, la prima cura de argila, li se tulbura puternic urina. Rinichiul incepe sa functioneze mai bine si argila inglobeaza aceste toxine, pe care le elimina. De asemenea, transpiratia si materiile fecale sunt foarte urat mirositoare, dar acest aspect demonstreaza tocmai faptul ca anumite substante toxice sau infectii sunt eliminate din organism! Exista si alte cure de dezintoxicare, insa nu si pentru metalele grele. D-na Marioara Godeanu de la Institutul de Ecologie Aplicata a facut studii asupra efectului argilei noastre, in cazul intoxicatiilor cu mercur, cadmiu, arsen, plumb si derivati ai acestora. (Atentie, unii din acesti derivati se folosesc si in vaccinurile antigripale, pentru sterilizare!) S-a constatat o eliminare aproape completa a mercurului din organism, in cure de lunga durata (cateva luni), cu cantitati mari de argila. Apare o relatie directa intre cantitatea de argila consumata si cea de mercur eliminata. Studiile d-nei Godeanu au demonstrat ca argila se poate folosi si profilactic, in bolile profesionale, de persoanele care lucreaza in medii toxice.

Cancer

Argila are efecte benefice pentru bolnavii de cancer, atat ca adjuvant in tratamentul oncologic clasic (ca detoxifiant al organismului), cat si prin efectul antioxidant, fiind dovedit faptul ca radicalii liberi favorizeaza aparitia cancerului. Am avut un caz care dovedeste ca argila actioneaza asupra celulelor canceroase: un doctor in medicina, care practica stomatologia in Canada, s-a repatriat acum cativa ani in Romania si a luat argila pentru diabet. Si-a rezolvat complet glicemia, dar a observat in timpul curelor cu argila scurgeri de mucus de culoare maronie prin scaun. M-a sunat sa ma intrebe ce se intampla si i-am explicat ca argila are o mare putere de detoxifiere si elimina produsii nedoriti in organism. Ulterior, a facut mai multe analize, a ajuns si la Institutul Oncologic "Fundeni", unde i s-a diagnosticat un cancer de colon. A fost operat. Medicii de la clinica de oncologie l-au asteptat la revenirea din anestezie si l-au intrebat ce tratament anticancer a facut inainte de operatie. De regula, tumorile nu sunt bine localizate, iar celulele canceroase din jurul lor trebuie complet extirpate, printr-o zona de siguranta. Or, in cazul lui, tumora era perfect localizata, izolata de tesuturile din jur. Atunci el si-a dat seama ca numai argila putea sa aiba acest efect. Argila nu i-a vindecat cancerul, dar a fost inca o proba ca, daca se consuma in mod regulat, sansele de a face cancer sunt mai scazute.

Mastile cu argila

- Utilizarea argilei in tratamentele cosmetice este bine cunoscuta. Aveti experienta si in materie de frumusete?

- Am realizat o formula speciala de pulbere de argila, pentru prepararea mastilor cosmetice si a cataplasmelor. Mastile pot fi preparate in combinatie cu mai multe ingrediente, in functie de tipul de ten pe care se aplica. De exemplu, pentru tenul gras, merge foarte bine masca cu suc de castravete. Ingredientele necesare prepararii diferitelor masti de frumusete sunt tiparite pe ambalajul argilei pentru tratamente cosmetice. In toate cazurile, argila are efect antimicrobian, curata tenul in profunzime, ii confera catifelare si stralucire. Am avut cazuri foarte grave - tineri cu acnee purulenta (care s-au tratat ani de zile prin cabinete dermatologice, fara nici un rezultat), care dupa trei saptamani de cura interna si externa si-au rezolvat problema. Sunt persoane pe care nu le-am recunoscut dupa tratament, asa de mare era transformarea. Efectul argilei in acnee este mai mult decat benefic, dar unii prefera sa aplice doar mastile, zilnic. Astfel se rezolva problema doar temporar, pentru ca adevarata cauza nu este eliminata.

- Ce recomandari aveti pentru cititorii nostri?

- Argila nu ar trebui sa lipseasca din nici o gospodarie, mai ales in cazul persoanelor cu boli cronice. Cura cu argila se face timp de trei saptamani; se bea de trei ori pe zi apa foarte tulbure, in care s-a dizolvat argila. Sunt persoane care recomanda sa se bea doar apa limpede, dar acest lucru este gresit, pentru ca argila nu este solubila in apa. Daca o decantam, noi bem doar o apa purificata, nu facem cura cu argila.

- Cat costa o doza de argila?

- La comenzile directe, prin telefon, pretul argilei care ajunge la consumatori este de circa 40 lei, din cauza scumpirilor repetate la posta si transport; noi nu am majorat pretul argilei ALGO, de cand o comercializam in Romania. Coletul contine 2 kg de argila sub forma de bulgari, cantitate suficienta pentru cura de baza si cateva luni de cura de intretinere. Cat despre argila ambalata in cutii de 1 kg, care se vinde in farmacii si reteaua magazinelor Plafar, nu cunosc adaosurile pe care le practica distribuitorii si vanzatorii.

Multumiri pentru vindecari...

Exista mii de scrisori de multumire in biroul d-lui Bocan, dar si la redactia revistei noastre, care atesta calitatile terapeutice de exceptie ale argilei. Din acestea, am facut o selectie sumara.
VIRGIL BUZESCU - Focsani: "Sufeream de mai multi ani de unele boli chinuitoare: diabet zaharat de tip II, rectocolita hemoragica, hipertensiune arteriala stadiul II, cardiopatie ischemica cronica, probleme cu ficatul. In urma curei cu argila, am obtinut urmatoarele rezultate: rectocolita este complet vindecata, hipertensiunea s-a ameliorat, valorile fiind aproape de normal, diabetul s-a stabilizat la o glicemie de cel mult 135 (inainte o aveam si 300!), retinopatia diabetica nu a mai avansat, iar problemele hepatice au disparut. Va transmit pe aceasta cale mii de multumiri, pentru efectele absolut miraculoase pe care argila le-a avut in cazul meu."
RODICA NAE - Bucuresti: "Urmand cura cu argila, m-am vindecat de ulcer si pot, in sfarsit, sa mananc si eu tot ce doresc, fara retineri. Nu mai tin regim alimentar si nu mai iau nici un alt medicament! Doresc sa va multumesc si ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea sanatate pentru tot binele pe care mi l-ati facut mie si atator bolnavi."
LIDIA CIOBANU - Onesti: "In 1998 am fost diagnosticata cu glomerulonefrita cronica si insuficienta renala cronica gradul III. De cand urmez cura cu argila, valorile ureei au ajuns la normal, creatinina a scazut mult, tensiunea arteriala este la valori normale, nu mi se mai umfla picioarele. Practic, pot sa spun cu bucurie ca nu mai am nici un fel de problema! Muncesc in continuare ca un om normal si va multumesc mult pentru acest lucru!"
Prof. SIMION CHIS - Bucuresti: "Tratamentul cu argila mi-a facut mult bine atat mie, cat si familiei mele. Ani de zile m-am tratat pentru ulcer duodenal cu nisa, folosind atat medicamente, cat si cure balneare, insa fara rezultat. Multumesc lui Dumnezeu ca am descoperit aceasta argila miraculoasa! Ulcerul mi s-a vindecat, in sfarsit pot vorbi despre boala la trecut... Va multumesc mult atat dvs., cat si celor de la "Formula AS", care mi-au dat posibilitatea sa aflu despre acest remediu".
AURELIA VELTAN - Brasov: "Am inceput sa folosesc argila ALGO in urma cu doi ani, deoarece oricat de multe medicamente am luat, la recomandarea medicilor, acestea nu mi-au rezolvat problemele de sanatate. Aveam hipertensiune arteriala, pietre la rinichi si infectie urinara. In prezent, tensiunea arteriala este normala (14 cu 8), infectiile urinare au disparut (rezultat atestat de analize de laborator), iar pietrele de la rinichi au fost eliminate (ecografia a aratat ca mai am doar putin nisip in vezica urinara). Va multumesc mult pentru acest remediu miraculos!"
CATALINA MICU - Bucuresti, tel. 021/653.50.61 - "In luna august, in timpul unei deplasari in Germania, sotul meu a facut o criza de ulcer, cu hemoragie puternica (melena), fiind dus la spital in stare de inconstienta. Mentionez ca inca din copilarie sufera de o colita rebela si diverticuli pe intestinul gros. Medicii germani au stopat hemoragia prin metode medicale si, in urma investigatiilor, au propus o interventie chirurgicala. Dar bunul Dumnezeu mi-a amintit de articolul din "Formula AS", despre tratamentul cu argila d-lui Mircea Bocan. L-am sunat, i-am explicat situatia si mi-a trimis urgent argila, incercand sa ma convinga ca interventia chirurgicala nu este necesara. Spitalizarea in Germania, si apoi in Spania, pentru o serie de investigatii, a intarziat sosirea sotului meu in tara, pana in luna octombrie. Problemele gastrointestinale au culminat cu o inflamare a ganglionilor in zona axilei si a sternului. Supus unor analize dure si unui regim alimentar sever, a sosit in tara slabit, lipsit de puteri si inca nevindecat. Imediat a inceput cura cu argila, care a dat rezultate extraordinare dupa numai cateva zile: durerile abdominale au disparut, tranzitul intestinal s-a reglat, inflamatiile ganglionilor s-au retras, somnul a devenit linistit si a putut sa se alimenteze normal. Dupa trei saptamani de cura si-a repetat analizele si... toate problemele disparusera, era un om sanatos! Acum face doar cura de intretinere, 10 zile pe luna. Cred din tot sufletul ca argila este un miracol al naturii, un dar primit de la bunul Dumnezeu. Cu toata increderea, am recomandat argila cunostintelor mele, care i-au cunoscut si ei calitatile benefice."
ADRIAN OANCEA - Deva: "De cativa ani sufar de mai multe boli, pe care m-am chinuit sa le vindec sau macar sa le fac suportabile, dar fara prea mare succes. Urmand cura cu argila, am reusit sa-mi ameliorez hipertiroidia, mi-a disparut ulcerul gastric, mi s-a vindecat colonul iritabil, nu mai am scaunele diareice care ma daramau, pur si simplu. De asemenea, mi s-a reglat si tensiunea arteriala, iar valorile colesterolului si a trigliceridelor au revenit la normal. Prin aceasta scrisoare vreau sa va multumesc atat dvs., cat si "Formulei AS", pentru ca prin intermediul acestei minunate reviste am aflat de existenta argilei. Intr-adevar, argila este o "minune a pamantului"! Sa va dea Dumnezeu sanatate pentru acest minunat leac!"
ANCA PARVAN - Bucuresti: "In urma unor investigatii de specialitate (rectoscopie, irigografie) mi s-a diagnosticat o rectocolita hemoragica. Aveam zilnic 6-7 scaune, insotite de mucozitati si sange. Urmasem lungi tratamente medicamentoase, la recomandarea medicului proctolog, dar fara rezultate. Atunci, am aflat de argila si am inceput cura. Starea mea s-a imbunatatit din primele 10 zile: nu mai aveam scaune diareice, iar sangerarile au disparut. Dupa circa doua luni am mers la control, la Spitalul "Fundeni", unde mi s-a facut o noua rectoscopie. Medicii au fost placut surprinsi sa constate ca intestinele mele erau curate, fara nici o modificare sau vase sangerande. Va multumesc pentru alinarea si speranta de bine pe care ne-o oferiti!"
MARIA CARAMAN - Bucuresti: "Prin aceste randuri vreau sa va multumesc pentru alinarea suferintelor mele, cu ajutorul argilei ALGO. Dupa o cura de trei saptamani, am scapat de scaunele diareice si implicit de obsesia ca am cancer de colon, avand in vedere ca nici un tratament nu daduse rezultate imbucuratoare. De asemenea, m-am vindecat de gastroduodenita, iar nodulii tiroidieni s-au micsorat foarte mult (unii au disparut de tot). Din cauza problemelor digestive slabisem foarte mult, iar acum sunt fericita ca pot din nou sa mananc orice (chiar si cruditati!) si am reusit sa pun la loc cateva kilograme."
FLORENTIN POPA
Argila ALGO poate fi comandata la tel. 0258/86.56.77 sau la adresa: Str. Ion Ratiu nr. 19, bl. J6, ap. 8, Alba-Iulia, jud. Alba, cod 510045