B'ESTFEST

Dana Ene
Se anunta o vara fierbinte si plina de evenimente muzicale deosebite pentru bucuresteni.

Unul dintre cele mai importante este, fara indoiala, B'ESTFEST, care va avea loc in aer liber, la Romexpo, in perioada 4, 5, 6 si respectiv 11 iulie (B'ESTFEST AFTERSHOCK - o zi dedicata rockerilor).
Numai aici aveti ocazia sa ascultati nu unul, ci numerosi artisti de talie mondiala, care timp de 4 zile se vor intrece in a va oferi o vara de neuitat: Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics, Nelly Furtado, Manu Chao, Roisin Murphy (Moloko), Sunrise Avenue, Judas Priest, Primal Fear - sunt doar cativa dintre invitatii acestui an.
Succesul primei editii, cea de anul trecut, unde ca invitati de marca s-au aflat Marilyn Manson si Alice Cooper, a atras atat atentia presei internationale, cat si a celor mai importante asociatii muzicale din Europa. Anul acesta, B'ESTIVAL a fost invitat sa devina membru al comunitatii Yourope, asociatie in care sunt inscrise 40 dintre cele mai importante festivaluri europene. Pentru a evita orice posibila confuzie care s-ar putea crea in industria muzicala intre B'ESTIVAL Romania, Bestival UK si B-Estival Spania, anul acesta numele festivalului a fost schimbat din B'ESTIVAL in B'ESTFEST. Daca doriti sa participati la eveniment, trebuie sa va spunem ca:
* Un abonament pentru primele 3 zile de festival (4, 5, 6,) costa 240 de lei.
* Biletele valabile pentru o singura zi a festivalului (4, 5 sau 6 iulie): 90 de lei in pre-sale,110 lei la intrare.
* Pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK pretul unui bilet costa 75 de lei in pre-sale si va costa 90 de lei la intrare.
* Bilete VIP pentru B'ESTFEST: 350 de lei.
Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor "Diverta" si on-line, pe www.myticket.ro.