Zodiacul lunii iulie

Tana Rosca
Razboinicul Marte intra in zodia Fecioarei, pe data de 2 iulie, unde se intalneste cu Saturn. Dar intalnirea dintre aceste planete excesiv de energice este mai putin teribila decat s-ar crede. E drept ca frustrarile noastre izbucnesc acum la cea mai mica ocazie, insa, daca stim sa le orientam in sens constructiv, putem realiza enorm, mai ales pe plan profesional, in zilele in care beneficiem de aceasta energie. Initiativele noi, in cariera sau cu privire la ingrijirea sanatatii, ar trebui evitate, munca de rutina are in schimb de castigat, mai ales in masura in care presupune atentie concentrata. Viata familiala, in schimb, este placuta si preocuparile legate de casa sunt de asemenea o sursa de satisfactie, cel putin in primele doua saptamani ale lunii. Afacerile imobiliare si funciare pot prospera in aceasta perioada

BERBEC
Vreti o casa? Acum este momentul!


Daca aveti planuri legate de amenajarea casei sau planuiti sa faceti un schimb de locuinta, sa cumparati sau sa vindeti case sau pamant, aveti cele mai bune sanse pana pe data de 12. Ulterior puteti incheia contractele de rigoare, respectiv pana pe 26, insa ocaziile cele mai bune apar pana pe 12. Si viata de familie decurge cat se poate de placut in prima jumatate a lunii, doar ca, in jurul datei de 20, aglomeratia din casa poate deveni exagerata. Intre 6 si 10 n-ar fi tocmai indicat sa porniti la drum. Nu ratati insa evenimentele sociale din jurul datei de 6, cand distractia se anunta perfecta. Daca nu sunteti anuntati despre petreceri, organizati-le singuri.
BANI: Casa este in centrul preocuparilor dvs. banesti (sau ar trebui sa fie), pana pe data de 12, cat timp tot ce tine de amenajari casnice, achizitii sau vanzari de case si pamant este favorizat de Venus, cea responsabila cu banii. Ori s-ar putea sa primiti cadouri, eventual in bani, din partea unui membru al familiei.
CARIERA: In cazul in care aveti in minte o initiativa, puneti-o in practica in perioada 3-18. Atentia sefilor va fi indreptata asupra dvs. in preajma Lunii pline din 18, cand va puteti astepta la o realizare. Energia lui Marte va insoteste la serviciu incepand din data de 2 si va sustine toata luna.
DRAGOSTE: Sentimentele dvs. sunt bogate si intense luna acesta, caci imboldul catre iubire este adus in viata dvs., pe rand, de trei planete: Venus (pe 13), Soare (pe 22) si Mercur (pe 26).
SANATATE: In primele doua saptamani ale lunii, efortul trebuie dozat cu grija, mai ales in zilele in care exista pericol marcat de accident, respectiv 9 si 10.

TAUR
Ar fi buna o vacanta!


Daca plecati in vacanta intre Luna noua din 3 si Luna plina din 18, ati facut o alegere buna. Veti descoperi locuri si oameni noi si momentele interesante nu vor lipsi din programul dvs. Daca nu, acordati-va macar placerea unui week-end prelungit. In primele doua saptamani ale lunii sa nu va setati pentru performante intelectuale - exista o tendinta destul de marcata sa fiti distrati. Exceptia o constituie aceia dintre dvs. care au preocupari artistice, care pot trece prin faze de inspiratie. Din 13, momentele petrecute alaturi de familie devin foarte placute, iar din 27 incepand, vi se pot alatura si alte rude, tinere si amuzante, cu care e o placere sa conversezi.
BANI: Ideile privitoare la castigul banesc sunt bune, dar nu aveti suficienta claritate pentru a le pune in practica, decat dupa data de 12. Tot pana la aceasta data este riscant sa semnati contracte, unele amanunte relevante s-ar putea sa va scape.
CARIERA: In ultimele zile ale lunii va va veni probabil greu sa stati la serviciu, data fiind distractia de zile mari de acasa. Obligatiile de serviciu pot deveni din ce in ce mai plictisitoare.
DRAGOSTE: Peisajul sentimental se incalzeste de indata ce Marte cel pasional ajunge in casa iubirilor, adica din 2. Faptul ca acolo se intalneste cu Saturn nu este in acest caz de rau augur, dimpotriva, poate indica aparitia unei persoane care va juca un rol important, stabil in viata dvs. Fiti atenti pe cine intalniti pe 9 si 10 - pentru unii dintre dvs. poate fi vorba de reintalnirea unei persoane din trecut.
SANATATE: Se pare ca sunteti intr-un bun echilibru al energiilor si nu va puteti resimti decat in cazul in care exagerati cu distractia.

GEMENI
In sfarsit: sufletul bate mintea


Luna incepe cu o mare incarcatura emotionala, pe care o imprimati vorbelor dvs., ceea ce se poate dovedi in detrimentul comunicarii. De obicei, mintea dvs. este limpede, acum insa puteti avea impresia claritatii, cand de fapt reactionati la stimuli emotionali, nu rationali. Pana pe 10 ar fi bine sa va abtineti sa luati decizii. Rationamentele aparent corecte care va conduc intr-acolo se pot dovedi, ulterior, neinspirate. Din 2 incepand, va puteti ocupa intr-un mod eficient si organizat de treburi casnice, de preferinta de acelea pe care le-ati tot amanat. S-ar putea sa nu va faca nici acum placere, dar aveti hotararea si energia necesara de-a va descotorosi de aceste indatoriri, si bine faceti. Din 13 incepand, va sfatuim sa iesiti cat mai des din casa, mai vizitati un vecin, mai sunati un var si veti vedea ce bine va simtiti.
BANI: Ocazii de castig lesnicios apar in prima jumatate a lunii, iar daca aveti o idee sau un proiect nou, pe care doriti sa le puneti in practica, perioada indicata este cea cuprinsa intre Luna noua din 3 si Luna plina din 18. Pornirea de-a cheltui poate fi accentuata pana pe 12. Cel mai important este sa va feriti sa faceti datorii.
CARIERA: Motivatia de-a reusi in cariera devine pronuntata inca din primele zile ale lunii, iar aceasta dorinta puternica de-a reusi poate sa va fie insuflata de cineva din familie. Este bine sa va mobilizati, dar sa nu lasati sa se observe masura ambitiei dvs., mai ales pe 9 si 10.
DRAGOSTE: Puteti trece prin multe emotii de natura contradictorie luna aceasta. Pana pe 10 e bine sa faceti efortul de-a intelege punctul de vedere al partenerului. Din 13, discutiile cu amicii va ajuta sa va clarificati sentimentele.
SANATATE: Fiti atenti la stomac, intre 11 si 27, iar in ultimele zile ale lunii sunt posibile aritmii cardiace.

RAC
In loc de concediu, proiecte...


Pe langa faptul ca micul benefic Venus va insoteste pasii pana pe 12, accentuandu-va farmecul personal si simtul diplomatic, mai aveti si avantajul ca Luna noua de pe data de 3 se produce in semnul dvs. Acesta este un lucru important, pentru ca va permite sa va focalizati energiile in directia unor noi proiecte. Increderea in fortele dvs. este sporita si este relativ usor, sub o astfel de influenta planetara, sa puneti in practica schimbarile pe care le doriti in viata dvs. Planeta comunicarii, Mercur, intra in Rac pe 11 si va permite sa intrati in legatura cu cei care va pot fi de folos in concretizarea telurilor dvs. Se ivesc contexte favorabile pentru a discuta ce aveti de gand si a-i atrage pe altii de partea dvs. Marte va face rapizi si hotarati atat in demersurile dvs. zilnice, cat si in privinta invatarii, din data de 2 incepand, insa va poate aduce incurcaturi la drum. Cel putin in prima jumatate a lunii este recomandabil sa nu sofati.
BANI: Patroana banilor, generoasa Venus, va face o vizita binevenita in Casa banilor, incepand cu o norocoasa data de 13. Situatiile profitabile se inmultesc, pe masura ce Soarele (pe 23) si apoi Mercur (pe 27) i se alatura, multiplicand sansele dvs. de castig.
CARIERA: Pe 23 si 24 aveti energia necesara de-a prezenta sefilor un proiect nou sau o idee originala. Tineti-va emotiile bine in frau si-i veti convinge.
DRAGOSTE: Sunteti escortati aproape toata luna de planete binevoitoare, care va pun in valoare stilul discret-seducator. Mai intai Venus, apoi Mercur se ingrijesc ca, pana pe 26, sa treziti cu usurinta interesul persoanelor care vi se par atragatoare.
SANATATE:Vechi probleme de sanatate se pot reactiva in primele zece zile ale lunii si trebuie sa le tratati cu seriozitate, mai ales daca vizeaza infectii ale aparatului uro-genital sau probleme cu colonul.

LEU
Dulce ca mierea...


Temerile amestecate cu momente de agresivitate, de care ati fost de-a dreptul bantuiti la finele lunii trecute, fac loc unei stari de fond mult mai linistite, cu incepere din 2 iulie, cand Marte pleaca din zodia dvs. Vesti si mai bune privesc data indeobste fatidica de 13, dar ce sa fie fatidic la ea, daca micul benefic Venus se gandeste tocmai atunci sa va faca o vizita? Si cine sa-i spuna "nu" patroanei banilor, artelor, a dragostei si prieteniei? Dimpotriva, Soarele, guvernatorul zodiei dvs., se alatura frumoasei pe 23, ceea ce-l atrage in mod irezistibil pe vorbaretul Mercur, pe 27. Acest sobor planetar, dinamic si vesel, va face viata din ce in ce mai placuta, in cea de-a doua parte a lunii.
BANI: Sunteti foarte hotarati sa obtineti rezultate remarcabile in zona financiara si va apucati de treaba, ca niste apucati, din data de 2. Cum asa? Pai pentru ca Marte cel puternic si decis isi uneste fortele cu disciplinatul Saturn, marele strateg, pentru a va ajuta sa dati lovitura. Dati dovada de stapanire de sine pe 9 si 10, folositi creativ aceste energii redutabile si planurile dvs. de castig pot avea efecte bune, multa vreme de-acum incolo.
CARIERA: Daca reusiti sa ascultati cu atentie tot ce se vehiculeaza la serviciu, fara a va implica, veti avea de castigat, dupa data de 20.
DRAGOSTE: Seria succeselor dvs. incepe din data de 13 si continua in crescendo pana pe 27 si dupa. Si toata aceasta perioada pozitiva continua pana in august, cand va atinge un punct culminant.
SANATATE: Aveti grija cu ficatul si protejati-va partea lombara a coloanei si nervul sciatic, mai ales in jurul datei de 8 si de 20.

FECIOARA
Energie in exces. Atentie la conflicte!


Din data de 2, temperamentalul Marte intra in zodia dvs., unde este asteptat de Saturn. Aceste doua energii combinate sunt foarte puternice, le putem compara cu un cocktail de substante concentrate. 9 si 10 sunt zilele in care cele doua planete sunt in conjunctie exacta. Acum este bine sa va tineti departe de situatii conflictuale si sa nu va expuneti, pe cat posibil, nici unui fel de risc. Ideal ar fi sa treceti peste frustrari (care sunt inerente) si sa canalizati energia catre activitati care necesita concentrare intensa sau un mare grad de autodisciplina - fara a contine insa vreun coeficient de risc. Dupa aceste doua zile riscante faceti mai usor fata solicitarilor si s-ar putea sa nici nu va dati seama ce progrese importante ati realizat, decat catre finalul lunii viitoare. In cercul de prieteni gasiti atmosfera cea mai potrivita pentru a va destinde si a lasa in urma tensiunea combinatiei Marte-Saturn. Ideile pe care le aveti intre 11 si 26 pot trezi interesul prietenilor dvs. - puteti organiza impreuna activitati incitante.
BANI: Pana pe 12, prietenii sunt cei care va pot pune in legatura cu potentiali parteneri de afaceri. Mai apoi e cazul sa investiti in dvs. Plecati, de exemplu, in creierul muntilor, de preferinta fara telefonul mobil. Sau mergeti la un centru de recuperare si rasfatati-va cu masaje, masti si alte asijderea.
CARIERA: Discutiile pe care le duceti cu sefii pana pe 10 sunt creative. Aveti insa grija sa va distantati de luptele intestine si sa nu dati crezare tuturor zvonurilor.
DRAGOSTE: In asteptarea Lunii pline din data de 18, disponibilitatea dvs. emotionala creste si s-ar putea sa va treziti, tam-nesam, indragostiti pana peste ambele urechi.
SANATATE: Dati suficienta atentie somnului si ingrijirii personale, incepand din data de 13, si va veti reface si egaliza rapid energiile.

BALANTA
Eroi ai muncii, in plina vara


Intre Luna noua din 3 si Luna plina din 18, ar fi bine daca ati demara o inititativa legata de casa, fie ca este vorba despre o achizitie, o vanzare sau amenajari interioare. Este momentul propice pentru a incepe, dar ar fi contraindicat sa fortati nota cu privire la finalizarea lui - pentru aceasta, luna viitoare este mai potrivita. Primele zece zile ale lunii nu sunt tocmai favorabile calatoriilor, lungi sau scurte, si nici proceselor de invatare. Sunt unele momente in care rabdarea va este pusa la incercare si altele, cand este testata temeinicia cunostintelor pe care le-ati acumulat in trecut. In plus, obtinerea informatiilor se dovedeste destul de anevoioasa.
BANI: Sporirea veniturilor dvs. se poate intampla luna aceasta datorita faptului ca sefii sunt inclinati sa va acorde o marire de salariu, si inca una destul de generoasa.
CARIERA: Sunteti in forma si va implicati in viata profesionala cu o combinatie dintre creativitate si distributivitate, care va scoate in evidenta inteligenta. Aspectele planetare indica posibilitatea unei promovari, pe care ar fi bine daca ati cere-o curand dupa Luna noua din data de 3. Iar daca nu va intereseaza sa avansati pe scara ierarhica, veti avea satisfactia de-a impresiona prin calitatile dvs. profesionale.
DRAGOSTE: Seducatoarea Venus va intra in Casa prieteniei pe data de 13 si marcheaza inceputul unei vieti sociale care se intensifica treptat, pe masura ce Soarele i se alatura pe 23 si Mercur pe 27. Este imposibil sa nu va remarcati.
SANATATE: La inceputul lunii, combinatia intre oboseala si agitatie se poate solda cu accidente in zona capului si a ochilor, zilele cu cel mai mare coeficient de risc fiind 9 si 10. Evitati manuirea obiectelor metalice.

SCORPION
In gratia sefilor


Iulie se dovedeste o luna potrivita pentru plecare in concediu sau excursii de week-end, iar oportunitatea acestor calatorii se extinde pana hat, pe 26. Aveti toate sansele sa legati prietenii cu persoane interesante, sa descoperiti locuri demne de-a fi vizitate in apropierea localitatii in care va petreceti sejurul si sa va imbogatiti cunostintele in urma acestor explorari. Aceia dintre dvs. care nu calatoresc luna aceasta pot profita, alegand sa urmeze cursuri privitoare la un domeniu care a inceput sa va intereseze sau sa descopere carti pasionante si sa dedice timpul liber lecturii.
BANI: In acest domeniu, trebuie sa faceti fata unor provocari destul de complexe, pana pe data de 10. In acest rastimp, v-am sfatui sa nu purtati negocieri si sa evitati semnarea unor contracte. Pana si un angajament verbal ferm ar fi contraindicat, pentru ca dupa data de 10, puteti sa ajungeti la concluzia ca cei cu care ati avut de-a face nu au jucat corect.
CARIERA: Incepand cu data de 13, Venus in Casa carierei promite o buna comunicare cu sefii si o conlucrare creativa cu acestia. Cateva zile mai tarziu, Soarele si apoi Mercur intra in aceeasi casa si accentueaza impresia buna pe care o faceti. Concretizarea acestui context favorabil se va petrece probabil de-abia luna urmatoare.
DRAGOSTE: In cazul in care o relatie de prietenie incepe sa lunece catre amor, incepand cu data de 2, fiti atenti cum navigati emotional in cercul prietenilor pe 9 si 10, cand progresul idilei poate fi intrerupt de interventia lor sau dvs. insiva deveniti agresivi. Depasirea acestor zile critice poate echivala cu stabilizarea unei relatii.
SANATATE: Va pastrati energia in parametri normali, cu conditia sa nu neglijati usoarele raceli sau infectii ce se pot manifesta pana pe 10.

SAGETATOR
Spirit de vacanta


13este o data fasta pentru dvs., marcand ziua in care micul benefic Venus deschide larg drumurile dvs. de vacanta. Energia ei va insoteste tot restul lunii, promitandu-va ocazia de-a face cumparaturi avantajoase, poate chiar sa achizitionati obiecte de arta, posibilitatea de-a intra in contact cu oameni culti, amuzanti si amabili, care va pot deveni prieteni. Conditiile in care va veti petrece vacanta se anunta de asemenea placute, de la buletinul meteo, la confortul pe care vi-l ofera spatiile de cazare. Singurul dezavantaj al lui Venus este ca-i place sa cheltuiasca, deci incercati sa va impuneti o limita rezonabila pentru cumparaturi.
BANI: Luna noua si Luna plina va sprijina in mod pozitiv castigul banesc, deci ideile dvs. cu privire la cresterea veniturilor, prin munca ori prin investitii, pot fi puse in aplicare cu succes intre 3 si 18. Norocul la bani exista, dar asta nu inseamna ca ar fi o idee buna sa cheltuiti cu ambele maini. Ideea de-a face un imprumut bancar substantial e nerecomandabila.
CARIERA: Dispuneti de un plus de energie, incepand din data de 2, insa pe 9 si 10 ar fi indicat sa faceti un pas inapoi, atunci cand parerea dvs. nu coincide cu cea a superiorilor dvs. ierarhici, pentru ca exista un risc pronuntat sa va exprimati cu prea multa incisivitate ideile. In restul lunii, puteti face progrese remarcabile.
DRAGOSTE: Primele zece zile ale lunii vor aduce in prim-planul preocuparilor dvs. relatia de cuplu, iar acolo unde echilibrul de putere este incorect, se vor petrece schimbari. Cea mai buna abordare din partea dvs. ar fi sa nu faceti reprosuri, pornind de la episoade din trecut, ci sa incercati sa gasiti solutii convenabile ambelor parti.
SANATATE: In prima parte a lunii va simtiti mai greoi si exista o tendinta de ingrasare, dar din 13 va regasiti dinamismul.

CAPRICORN
Spor la bani


Aceia dintre dvs., care si-au planificat din timp, capricorneste, vacanta, pentru inceputul acestei luni, s-ar putea sa aiba surprize neplacute in jurul datei de 10, cand calatoriile pot fi marcate de obstacole, sub forma unor functionari obtuzi, a unor curse amanate sau a unor formalitati despre care habar n-aveati ca trebuie indeplinite. Cu cat le puneti mai putin la inima, cu atat mai rapid se vor rezolva. Din 13, lucrurile incep sa intre in normal, insa cu adevarat frumoasa devine situatia in jurul datei de 26, cand atmosferei de vacanta nu-i mai lipseste nimic. In iulie, Luna plina se intampla pe 18 in semnul dvs., ceea ce va permite ca intre Luna noua din 2 si pana pe 18 sa va dati seama care este impactul pe care il aveti asupra celor din jur si sa alegeti cum doriti sa fiti perceputi in lume. Opiniile dvs. au greutate, atitudinile dvs. impun respect.
BANI: Afacerile dvs. incep sa dea roade incepand cu data de 13, cand insasi patroana banilor, Venus, va ajuta sa va inmultiti capitalul. Ulterior, ea va primi ajutorul Soarelui, probabil sub forma unui asociat de afaceri influent si solvabil, iar din 27, Mercur va va ajuta sa incheiati cele mai avantajoase acorduri. Daca doriti sa faceti o achizitie mai importanta catre finele lunii, cereti neaparat garantie, iar daca n-o primiti, e mai bine sa renuntati.
CARIERA: Inca din primele zile ale lunii, lucrati cu o energie sporita, dar in jur de 10, exista riscul sa va luati la harta cu niste colegi, care va vor tine minte.
DRAGOSTE: Sunteti deschisi fata de partener, si motivati sa investiti sentimental, iata de ce unii Capricorni se vor angaja intr-o relatie stabila, in timp ce aceia care sunt intr-o relatie de cuplu ii vor redescoperi valoarea, intre 3 si 18.
SANATATE: Primele zile ale lunii pot fi marcate de oscilatii energetice mari, iar pe 9 si 10 este bine sa evitati altercatiile care va pot afecta tensiunea.

VARSATOR
Iubire clocotitoare


Nimeni nu spune ca nu e bine sa va distrati, dar daca asta presupune sa-i carati pe copii dupa dvs. la petreceri, nu le-ati facut o placere nici celor mici, si cu atat mai putin gazdelor dvs., care, sub un zambet de circumstanta, va boscorodesc pentru aceasta idee inoportuna. Mai ales pe 9 si pe 10 ar fi indicat sa stati acasa si sa va ocupati de educatia odraslelor dvs., care altfel si-o pot lua in cap, observand ca in ultima vreme ati cam abdicat de la exercitarea autoritatii parintesti. Fiti atenti care sunt miscarile pe care le fac unii dintre colegii dvs., asta va va permite sa depistati un dusman ascuns pana pe data de 18 si sa dezamorsati conflictul cu el.
BANI: Motivatia dvs. de-a pune osul la treaba pentru a castiga mai bine este evidenta pentru toata lumea, dar pe 9 si 10 ar trebui sa fiti mai putin incrancenati, mai ales daca aveti de concretizat niste contracte pe termen lung. Daca reusiti sa dati dovada acum de flexibilitate si sa faceti loc si cerintelor partenerilor, in timp, castigul dvs. va fi mult mai mare.
CARIERA: Profitati de simpatia deosebita pe care v-o arata colegii pana pe 13 si fiti un mediator amabil pana pe 26 - astfel veti capitaliza puncte importante la capitolul popularitate.
DRAGOSTE: Planeta dragostei, Venus se ocupa personal, din 13, ca viata dvs. amoroasa sa fie cum nu se poate mai placuta, in aceasta luna fierbinte de vara. Cele mai frumoase momente sunt rezervate Varsatorilor care se gasesc intr-un cuplu stabil, dar si pentru cei care-si cauta perechea exista perspective promitatoare, mai catre finele lunii.
SANATATE: Incepeti sa va schimbati obiceiurile alimentare si faceti si putina miscare, daca doriti sa slabiti cateva kilograme pana pe data de 18.

PESTI
Dezechilibru pe balansoar


La inceputul lunii aveti din nou de depasit dilema: cum sa impac cerintele familiei cu cele profesionale? Problemele din familie pot imbraca formele cele mai diverse, de la echipament electric si electronic, care trebuie reparat si inlocuit, pana la solicitari din partea unchilor, matusilor sau verilor, de-a le veni in ajutor. Asta, in timp ce la serviciu arde. Cele mai solicitante zile sunt 9 si 10, timp in care ar trebui sa va delimitati clar implicatia in problemele familiale, incercand insa sa nu-i suparati pe cei care se asteapta sa le rezolvati problemele. Spuneti-le ca faceti ceea ce puteti, dar ca nu este realist din partea lor sa vi le arunce in carca, mai ales cand dvs. insiva treceti printr-o perioada atat de aglomerata.
BANI: Fiti atenti la ceea ce va propune partenerul dvs. de afaceri si chiar daca vi se pare ca este prea repezit, nu puneti la indoiala flerul acestuia. Incercati insa sa-l temperati, mai ales pe 9 si pe 10, daca incearca sa forteze semnarea unui contract pe termen lung.
CARIERA: E foarte adevarat ca aveti multe responsabilitati la serviciu, inca de la inceputul lunii, asa incat cele care vin in plus, incepand din 13, s-ar putea sa nu va incante in primul moment. Insa pe masura ce va veti ocupa de ele, veti vedea ca sunteti foarte priceputi si ca felul in care lucrati in echipa va ajuta sa va destindeti.
DRAGOSTE: Pestilor singuri le merge grozav, caci intre Luna noua din 3 si Luna plina din 18 se pot indragosti brusc de cineva care le va transforma vara intr-o aventura. Cu partenerul de cuplu pot exista tensiuni serioase, mai ales pe 9 si 10, daca unul dintre dvs. nu si-a onorat niste responsabilitati.
SANATATE: Energia dvs. creste gradat si este de foarte buna calitate incepand din data de 13.