Draga "Formula AS - Declaratii de dragoste

Cititor Formula AS
"Multumesc pentru ca ne incalziti sufletele

Am vrut demult sa va scriu. In primul rand, va multumesc pentru ca existati si ne incalziti sufletele si ne redati speranta. Ne reamintiti mereu ce tara buna si frumoasa avem. O tara care are atatea locuri minunate si atatia oameni plini de har, atatea vestigii si monumente ce dovedesc istoria noastra veche de mii de ani, atatea locuri sfinte de credinta crestina. Avem multa nevoie de asa ceva, mai ales in timpurile de acum, in care cei mai multi ne simtim debusolati, in care romanii ajung sa se rusineze de nationalitatea lor si ajung sa se lepede de limba parintilor. Fiind bombardati din toate directiile cu vulgaritate, violenta, pornografie, ajungem sa ne intrebam care mai sunt binele si frumosul pe care trebuie sa le urmarim in viata noastra.
Apreciez foarte mult articolele prin care ne vorbiti despre monumente istorice si de arta, din pacate, multe lasate in uitare, sau articolele despre oameni simpli, care cu rabdare, cu dragoste si cu credinta, isi duc viata pe pamantul romanesc. Am urmarit cu sufletul la gura articolele despre Rosia Montana si sunt fericita si mandra afland de succesul obtinut.
Articolele dvs. sunt atat de bine scrise, cu talent, cu simtire si cu mult respect pentru limba romana! Desi incearca unii sa va concureze si chiar sa va copieze ("Felicia s.a.), nu se ridica la nivelul dvs., nici pe departe. De altfel, nu ar fi rau ca alte reviste, publicatii, chiar redactori de la televiziune, sa ia modelul si sa abordeze teme similare intr-o maniera asemanatoare.
Le doresc tuturor colaboratorilor "Formulei AS sanatate, inspiratie, pentru a scrie articole frumoase si interesante, putere de munca, si la cat mai multe aparitii.
OLARU ANA MIHAELA - str. Zizinului nr. 38, bl. 32, sc. B, ap. 10, Brasov

"Multumesc din suflet, oameni dragi!

Citind randurile de mai sus si altele asemenea, imi dau seama ce extraordinar nucleu spiritual a devenit revista noastra draga, "Formula AS. Nu as vrea sa par deplasata, dar simt nevoia sa va spun voua, oamenilor extraordinari, care cu atata discretie ne oferiti atat de mult, saptamana de saptamana: multumesc din suflet! Multumesc si felicitari nu numai pentru binele pe care mi-l faceti mie, personal, prin bogatia de informatii si raspunsuri la intrebari, dar si pentru ca ati reusit in anii acestia sa strangeti in jurul dvs. o extrem de mare si unita comunitate, cu care pastrati o relatie extraordinara. Cred ca nimic nu este intamplator, dupa cum nu este intamplatoare nici aparitia revistei "Formula AS, in peisajul romanesc, intr-o perioada in care se accentueaza setea de cunoastere, de unitate, de credinta si speranta. Cred ca "Formula AS este un dar de la Dumnezeu...
SERBANESCU ELENA

"Vreau si eu sa multumesc

De mult mi-am tot zis ca vreau sa trimit o scrisoare de multumire acestei reviste si tuturor celor care va straduiti ca ea sa existe. Ce imi place in mod special este finetea, profunzimea gandirii, un interes pozitiv pentru tot ce este cu adevarat de valoare, atunci cand va alegeti articolele, subiectele, analizele. Va multumesc si va doresc sa ramaneti la fel.
MARINA POP

"Iubirea pentru voi sa creasca mereu

Va citesc de 17 ani si jumatate (am zeci de ziare in colectie) si intr-o zi va voi povesti ce inseamna sanatatea mea si a copiilor mei, indreptata si sustinuta la cote maxime, datorita voua. Noi va multumim si va avem in fiecare secunda pe buzele noastre, cand radem sanatosi si, mai ales, cand impartasim si altora din experienta noastra. Cum sanatatea nu are pret, nici noi (ma refer la mine si la cei pe care ii cunosc si va iubesc) nu avem cuvinte sa va uram tot ce-i mai bun si, mai ales, ceea ce v-a innobilat de la inceput: iubirea de oameni. Din iubire pentru oameni v-ati nascut, va urez ca iubirea oamenilor pentru voi sa creasca mereu!
LUIZA-MARIA MAZILU