"DONDE"

Dana Ene
Ritmuri latino... pufait de tren... o seara fierbinte si... tequila.

Asa poate fi descris pe scurt evenimentul lansarii de joi, 23 octombrie, a noului album "Donde", MANDINGA, editat de "Roton". O zi inceputa de membrii formatiei in zori, pe peronul garii Baneasa, la o lansare in stil occidental. Ca sa aduca noul album, atat de asteptat de fanii trupei, Mandinga a venit cu Trenul Regal.
Dupa o cafea si un ceai pe peron si o sedinta foto in fata locomotivei cu aburi, toata lumea s-a urcat in vagoane, cu directia Mogosoaia. Construit la Milano in 1928, cu mobilierul sau din lemn de nuc, cires si trandafir, cu lampile din sticla de Murano, cristale de Boemia, si statuete din alabastru de Grecia, trenul regal a fost decorul receptiei acordate de producatori si artisti ziaristilor prezenti la eveniment. In tren s-au acordat interviuri, asezonate cu gustari, fructe si "Margarita Mandinga", un cocktail creat special pentru eveniment.
Seara, fanii trupei au umplut la refuz "Clubul Fiat 500 Cabaret", unde cei zece muzicieni, insotiti de doua dansatoare, au sustinut un concert fierbinte, care a durat aproape o ora.
Venita dupa o perioada de transformari, trupa si-a solidificat componenta cu patru cubanezi, iar muzica lor actuala, o imbinare de latino si folclor balcanic, este amestecata cu diferite stiluri: de la salsa, guajira, bolero, cha-cha, la latin house. Membrii trupei - Alex, Chupi, Florin, Zach, Bazooka, Ella, Alejandro, Tony, El Nino si Omar Secada - si-au propus sa va faca sa dansati si cu siguranta nu veti rezista tentatiei daca veti asculta albumul. Ca o noutate, pe acest nou album puteti gasi si balade.