"Multumesc revistei "Formula AS" pentru ca am cunoscut un OM, d-na Adriana Vlad!"

Cititor Formula AS
Stimata d-na Sanziana Pop,

N-am sa ma lansez in laude si aprecieri ale revistei "Formula AS", deoarece acestea ar putea sa sufere de doua neajunsuri majore: laudele ar putea sa para nesincere si exagerate si sa sune fals, iar aprecierile ar putea avea scapari, nerelevand toate elementele care dau calitatea si valoarea deosebita a acestei reviste.
De aceea, eu as spune ca revista "Formula AS" este unul din putinele lucruri din Romania de azi care are echilibru si bun simt (lucruri de care duce mare lipsa societatea noastra), promovand si aratand ca, in Romania, se mai intampla si lucruri bune si de calitate, nu doar barfe, scandaluri, crime si violuri, de care sunt pline ziarele, revistele si televiziunile noastre, ajungand sa traiesti cu impresia ca altceva nu se mai intampla in tara asta. Dar in randurile de fata vreau sa multumesc pentru un ajutor medical. Vreau sa va scriu despre d-na farmacista Adriana Vlad si despre tratamentele ei. As incepe prin a spune ca intre preot si medic exista o asemanare, amandoi sunt vindecatori, doar ca unul trebuie sa vindece sufletul, iar cel de-al doilea trupul. Preotii stiu ca vindecand sufletul, de cele mai multe ori se vindeca si trupul, dar medicii au uitat ca omul mai are si suflet, iar uneori, nici cele mai puternice medicamente nu pot face nimic in fata unui suflet bolnav si "netratat", lasand trupul in continuare in suferinta. Din pacate, putini sunt medicii inzestrati cu harul de a asculta oamenii, si care sa le picure in suflet dragoste si speranta, dandu-le incredere ca se vor vindeca. Printre cei haraziti de Bunul Dumnezeu cu dragoste de oameni si cu chemare pentru meseria aceasta, as numi-o si pe d-na farmacista ADRIANA VLAD. Am suferit de hemoroizi, insotiti de simptomele obisnuite unei asemenea boli. In anul 2003, intr-un moment nefericit al vietii mele, am ajuns sa fiu arestat, intr-un dosar, asa cum din pacate exista multe in justitia romana. Dupa arestare, boala mea s-a agravat, a aparut si o fisura anala, sangerari abundente, dureri. Toate acestea s-au petrecut intr-un ritm rapid, iar in final am fost operat la un spital penitenciar. Timpul a trecut si, incet, incet, hemoroizii s-au refacut si iarasi am ajuns de unde am plecat. Aveam iarasi hemoragii care nu se mai opreau, dar eu nu mai aveam curajul sa ma las din nou operat, in acelasi spital penitenciar, mai ales ca la orizont aparuse si perspectiva ca in 7-8 luni sa ajung, in sfarsit, acasa.
In paginile "Formulei AS" am intalnit de mai multe ori numele d-nei Adriana Vlad, dupa care am citit si un interviu amplu pe care l-a acordat revistei, si astfel m-am hotarat sa-i scriu. In ianuarie 2008, am inceput tratamentul pe care mi l-a prescris d-na Adriana Vlad, iar dupa o evolutie buna a bolii, de vreo patru saptamani, au reaparut hemoragii puternice si foarte lungi, o agravare a simptomelor bolii, dar o agravare care precede faza vindecarii. Am folosit supozitoarele preparate in cadrul farmaciilor "E-Lite" impreuna cu arnica, tuia, traista-ciobanului etc., dar nici un medicament de sinteza.
Acum sunt acasa si sunt aproape vindecat, iar bucuria mea se regaseste si in glasul d-nei Adriana Vlad, care se bucura cand aude ca totul este bine. Este bucuria omului care si-a ajutat semenul sa se vindece, redandu-i viata asa cum a fost inainte. Multumesc revistei "Formula AS", pentru ca am cunoscut un OM, d-na Adriana Vlad!
Cu deosebita stima,
SABIN POP - Satu-Mare