"Totul a fost o minune. Cosmin se simte bine, este chiar premiant"

Cititor Formula AS
Stimata d-na Sanziana Pop,

Incep mica mea scrisoare dorind sa va felicit si sa va multumesc pentru minunata revista "Formula AS". Sambata de sambata, la fel ca multi alti cititori fideli, am grija ca aceasta exceptionala revista sa nu lipseasca din casa mea. Din pacate, ma numar si eu printre cei care au nevoie de sfaturile si ajutorul concret al "Formulei AS". In urma cu aproximativ trei ani (februarie 2005), a inceput periplul meu prin spitale, impreuna cu baietelul meu, Cosmin, care pe atunci avea 10 ani. Desi am fost la aproape toate spitalele mari din tara (Bucuresti, Iasi, Cluj si apoi iarasi Bucuresti), evolutia bolii nu a putut fi oprita la timp, diagnosticul final fiind dur: ciroza hepatica decompensata portal, determinata de colangita sclerozanta primitiva, nediagnosticata la timp. Intamplarea a facut ca in anul 2007 sa citesc despre cazul unei doamne, diagnosticata cu ciroza hepatica, hipertensiune portala si varice esofagiene, careia medicii nu-i mai dadeau nici o sansa de vindecare. Verdictul lor era fatal. Pacienta nu mai avea decat cateva luni de trait. A fost salvata de un tratament natural special luat din SUA. Am inceput sa ma rog bunului Dumnezeu sa ma ajute sa gasesc calea de a-mi procura si eu aceste produse naturale 100%, deoarece in SUA nu puteam pleca. i ruga mi-a fost ascultata. Din paginile revistei "Formula AS", am aflat de Cabinetul de consultanta naturopata "Energy Plus" din Bucuresti (str. Mircea Vulcanescu nr. 92, tel. 021/316.43.92) cu care am luat imediat legatura.
Am fost uimita sa constat ca tratamentul prescris pentru baiatul meu era format in mare parte din produsele pe care eu imi doream cu ardoare sa le gasesc. Am urmat in paralel tratamentul alopat si pe cel natural, special elaborat, luna de luna, in cabinetul de consultanta "Energy Plus". Rezultatele au fost uluitoare. Dupa o luna de zile, analizele s-au imbunatatit simtitor: GGT de la 433 u/l a scazut la 68 u/l, VSH de la 56 mm/h a scazut la 16 mm/h, ALT de la 146 u/l a scazut la 72 u/l. Totul a fost o minune. Ce nu am reusit in trei ani de zile am reusit intr-o luna. Acum, analizele sunt foarte bune, Cosmin se simte bine, este chiar premiant!
Vreau sa multumesc pe aceasta cale colectivului "Formulei AS", fara de care nu as fi aflat de firma "Energy Plus", precum si celor care m-au sprijinit financiar, in mod special d-nei Simona Culcer.
Va doresc tuturor sanatate si viata lunga, va multumesc din suflet, si fie ca Bunul Dumnezeu sa va aiba in grija Lui. Doamne ajuta!
Cu stima si respect,
GABRIELA O. - tel. 0728/02.75.39, dupa ora 17, e-mail: ora_0911@yahoo.com